De revolutie in Nederland moet nog even wachten

Screenshot_28

(Door: H. Numan – Vertaling: Vederso)

Sta mij toe om dat uit te leggen: het Nederlandse parlement heeft 150 zetels. Om een meerderheid te hebben, moet een partij tenminste 76 zetels halen. Dit is nog nooit gebeurd in de hele geschiedenis van het land. Gezien het feit dat de Nederlanders voor elke dag van de week een partij hebben (en dan nog wat meer), is elke regering altijd een coalitieregering geweest. De meest stabiele coalitieregering heeft twee partijen, bij voorkeur een grotere en een kleinere partij. Als de partijen min of meer aan elkaar gewaagd zijn, kan elke partij proberen om de andere te domineren. Dit gebeurt nu. We hebben een coalitieregering tussen de, in naam, conservatieve liberalen (VVD, winnaar van de laatste verkiezingen) en de Partij van de Arbeid (PvdA, nummer twee). Eerst was de PvdA in staat om de liberalen te domineren, maar als gevolg van interne politieke problemen verloren ze dat voordeel. Nu domineren de conservatief liberalen de Partij van de Arbeid.

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een twee-partijen coalitie te hebben. Hoe meer partijen er bij betrokken zijn, des te moeilijker het is om een kabinet te vormen en des te meer kans dat een kabinet voortijdig zou kunnen vallen. Een coalitie van drie partijen haalt vaak niet de eindstreep en coalities van meer dan drie partijen meestal ook niet.

Grootte zegt niet echt alles: in 1977 verkreeg de PvdA 53 zetels – dat is het grootste aantal zetels dat enige partij ooit heeft gehaald. De PvdA voelde zich zeker dat ze met dat aantal zou gaan regeren. Alleen deden ze dat niet. Een andere coalitie werd gevormd, tot haar grote spijt bleef ze in de oppositie. In een coalitieregering moet elke partij een beetje geven om met betrekking tot haar programma een beetje te krijgen. De PvdA was er zeker van dat ze de regering zou leiden, zodat ze veel eiste en bijna niets gaf. Het werkte niet.

Oké, dat is het decor. Formaties van coalitiekabinetten zijn bijna altijd zeer langdurige zaken. Het kan meer dan een jaar duren om een regering te vormen.

Op dit moment staat de PVV op 30 zetels in de peilingen. De coalitieregering staat op 28 zetels. Dat zijn de beide partijen gecombineerd! Alleen hebben we geen verkiezingen op dit moment en peilingen zijn net als het weer; ze veranderen snel. Iedere politicus weet heel goed dat we wekelijks peilingen hebben, maar slechts één peiling eens in de vier jaar doet er echt toe: de verkiezingen.

Zoals u allen weet, is de PVV op z’n zachtst gezegd niet bepaald populair bij de andere partijen. Geert Wilders is een zeer uitgesproken politicus en strijkt z’n collega’s op een verkeerde manier tegen de haren in. Het zou niet uitmaken als hij dat niet deed, want zijn boodschap is niet wat ze willen horen. Vóór hem had Pim Fortuyn dezelfde boodschap en voor Fortuyn was het Hans Janmaat en voor Janmaat begon was het Boer Koekoek. Boer (hij was echt boer) Koekoek werd bespot en verstoten. Janmaat kon niet belachelijk worden gemaakt, maar hij werd in plaats daarvan tot “neonazi” bestempeld.  Zozeer zelfs dat hij er één moest worden om ten minste een aantal aanhangers te houden.

Pim Fortuyn was van een heel ander niveau. Hij kon niet belachelijk worden gemaakt noch bestempeld worden als een neonazi. Dus werd hij geëxecuteerd. We weten door wie: Volkert van de Graaf. Die eerder dit jaar uit de gevangenis werd vrijgelaten en nu comfortabel in zijn geboortedorp Harderwijk met zijn vrouw en dochter woont. Onder politiebescherming neemt men aan, want hij is geen populair persoon. We weten niet in wiens opdracht Volkert handelde. Net als Cluedo: tal van verdachten, allen met een motief.

Boer Koekoek, Janmaat, Pim Fortuyn en nu Geert Wilders zijn allen brengers van slecht nieuws. Dat maakt hen in de politiek niet populair. De problemen die ze allemaal aansneden zijn er nog. Andere politici hebben niet een echte oplossing, zodat zij er de voorkeur aan geven om ze te negeren, de problemen te bagatelliseren of er een zak geld tegenaan te gooien. In de hoop dat het probleem zal verdwijnen of in ieder geval tot iets anders zal leiden en de aandacht van het verkiezingsproces afleidt. Tot nu toe heeft dat gewerkt. Maar elke keer een beetje minder dan voorheen. Eén probleem worden meer problemen en meer problemen worden vele gevaarlijke problemen. Het negeren van hen werkt steeds minder en minder.

Dat is de reden waarom al die brengers van slecht nieuws veel meer uitgesproken werden – dat moesten worden. Als je de laatste drie vergelijkt: Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders, dan is de laatste veruit het meest uitgesproken. Vergeleken met Geert Wilders was Janmaat een beleefde schoolmeester met gematigde ideeën. Nu, Janmaat werd bestempeld als een neonazi (en werd dat later min of meer). Wat zegt dat over Wilders? In de ogen van de politiek-correct Nederland is hij werkelijk de vleesgeworden Satan.

Natuurlijk noemen alle politici elkaar uitschot en [de anderen zijn] alleen maar bezig met de vernietiging van de samenleving. Dat is een deel van hun werk. Alleen is deze laster veel, veel meer. Bijna iedereen met twee of meer keren het gemiddelde inkomen wenst Wilders op de maan. Nederland heeft geen conservatieve media. Al helemaal niet bij de publieke omroepen en in het beste geval zo nu en dan een minuut steun van commerciële media. Dat betekent alle media: tv, radio, kranten, opiniebladen, allemaal.

Dit is nog niet alles. De vierde macht, de ambtenaren, is heel erg tegen de PVV. Niet een paar, maar bijna iedereen van hen. Maakt niet uit over welke soort ambtenaar je het hebt. Een paar dagen geleden ontdekten de media dat ongeveer 85% van alle ambtenaren lid zijn van, of tenminste stemmen op, de PvdA.

De rechtbanken zijn bijna een dodelijke vijand van Wilders. Hij moet begin volgend jaar terechtstaan. Het duurde acht maanden om te beslissen hem te vervolgen. Door puur toeval werd die beslissing genomen toen het kabinet bijna viel als gevolg van de kerstcrisis.

Stelt u zich dit eens voor in de VS: de grootste partij zonder enige steun in de media, de hoog opgeleide kringen (de PVV is daar bijzonder gehaat), de rechtbanken (hier nog meer) de hogere overheid plus alle non profit medewerkers. Afdelingen van de politie gebruiken voorgedrukte klachtenformulieren; men hoeft alleen de gewenste hokjes aan te kruisen en te ondertekenen. Lijkt dat moeilijk? Niet echt. Stel je eens voor dat de Tea Party steeds op + 34% wordt gepeild.

Veel partijen hebben openlijk een ‘cordon sanitaire’ rond de PVV ingesteld. Dat is een beleefd Frans woord voor boycot. De enige partijen die niet zijn toegetreden tot die formele boycot zijn de VVD (conservatief liberalen) en 50Plus. De CDA-fractie is verdeeld over de kwestie; officieel is ze toegetreden tot de boycot, maar omdat ze haar vrouwen, moeders en dochters zouden verkopen om weer te regeren, zou ze van mening kunnen veranderen. Nu, kijk nog eens naar de lijst.

Dat laat niet veel ruimte voor een PVV-regering. De enige mogelijke combinatie zou zijn PVV-VVD-CDA en dat zou geen meerderheidsregering zijn. Ze zouden nog eens 10 zetels moeten halen. De verkiezingen van volgend jaar zijn provinciale verkiezingen en bepalend voor de Senaat (Eerste Kamer). In Nederland worden de mensen als te dom beschouwd om senatoren te kiezen. Dat is zo moeilijk, de Nederlanders worden (nauwelijks) genoeg capabel geacht om te stemmen bij de provinciale verkiezingen. De aldus gekozen leden van de Provinciale Staten zullen dan de senatoren kiezen. Zoals men kan verwachten, heeft dit zeer democratische systeem de neiging niet de oppositiepartijen te bevoordelen.

Echter, alle hoop is nog niet verloren. We waren getuige van de val van het IJzeren Gordijn in 1989, iets waarvan de meesten van ons in 1986 zouden hebben gedacht dat het volstrekt onmogelijk was. We hebben het optimistische enthousiasme voor een verenigd Europa zien veranderen in een dictatoriale moloch, waar de meeste mensen kwaad over zijn. Veranderingen zullen komen, maar verwacht ze niet spoedig.

Er is meer kans dat politiek-correct Nederland een feit zal tegenkomen dat ze gewoon niet kan negeren. Bijvoorbeeld een belangrijke daad van terrorisme, de monetaire crisis die verergert of  het Verenigd Koninkrijk dat haar lidmaatschap van de EU opzegt.

Tot het zover is, zal de PVV gestaag blijven groeien.

Screenshot_27

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: H. Numan

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

29 reacties op De revolutie in Nederland moet nog even wachten

 1. Tom Hendrix zegt:

  In principe is ONS hele huidige politieke systeem, verrot en vermolmd. In 1848 door Thorbecke ontwikkeld, maar ondertussen verworden tot een PARTICRATIE en geen DEMOCRATIE. Het enige land dat momenteel de DEMOCRATIE het meest benaderd is Zwitserland. Het grote verschil met Nederland is, dat daar de BEVOLKING bij essentiële kwesties door hun REGERING(EN) wordt bevraagd, door middel van een BINDEND REFERENDUM. En dat is een “wereld van verschil”, ten opzichte van ONS politieke vermolmde en achterhaalde systeem. Een bijkomend verschil is het feit, dat ZWITSERLAND niet hoeft te buigen voor de EUSSR.

  Like

 2. Joop Sigaar zegt:

  Ik denk er al heel lang aan , die REVOLUTIE .
  Wie gaat ‘m ontketenen ? Ik denk dat de rottende stank van de politiek nog erger moet worden voordat er massaal een politieke en sociale ordening komt die meestal gesteund is op de werkelijke wil van het volk, die op meer of minder gewelddadige wijze tot stand komt .
  Massaal naar de bouwmarkt om spijkers te halen komende tijd , u weet wel waarom…

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Als zoals in Duitsland met PEGIDA ook in Nederland de volkswoede opsteekt is de REVOLUTIE nabij. Dat vergt wel enig voorbereidend werk maar er gaan geruchten dat er aan gewerkt wordt.
  De pluchezitters wordt geadviseerd hun koffers alvast in te pakken en klaar te zetten want hun tijd is nog maar beperkt.
  De Provinciale Staten verkiezing zal nog geen oplossing bieden omdat nog teveel kiezers een traditionele stem uit zullen brengen maar de groei van vooral de PVV zal een teken aan de wand worden.
  Er zullen dan artikelen verschijnen met als titel DE REVOLUTIE NADERT SNEL.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  “Cordon sanitaire”
  Ik moet dan iedere keer denken aan een besmettelijke ziekte.
  Dat is de PVV, en alles wat ermee te maken heeft, natuurlijk ook voor niet PVV-ers.
  BERT even een ander onderwerp buiten islamisering.
  MH 17.
  Vroeger reageerde ik wel eens bij DDS op Engelbert, mvdg, en Verhoef die er zo ongeveer van overtuigd zijn dat “BOEF” Putin persoonlijk dat vliegtuig heeft neergehaald.
  Ik weet niet wat er gebeurd is maar mijn E.mail adres schijnt niet meer overeen te komen met mijn wachtwoord bij DDS.
  Nou is mijn behoefte om daar te reageren de laatste tijd redelijk afgekoeld t.g.v. minder schrijvers en nieuwe layout.
  Hinter der Fichte had gisteren een artikel n.a.v. een intervieuw,met engelse ondertiteling en een samenvatting in het duits, met een medewerker van het vliegveld, in de Ukraine, waar de SU 25 is opgestegen die de MH 17 heeft neergehaald.
  Kapitein WOLOSHIN, met foto, zou dat vliegtuig gevlogen hebben.
  Hopelijk is het voor jouw site interessant genoeg om het over te nemen.
  Ik denk dat we er in de multishitmedia weing over zullen horen

  Like

  • bobzelf zegt:

   Beste Louis
   Wat ( D)umb & ( D ) umber S betreft !!!
   Is normaal daar ,
   Mensen zo als jij , met slimme, intelligentie vragen dan wel antwoorden ??

   DIE MOTTEN WE NIET , nou ik kom alleen nog met een machine geweer binnen maar dan op de redactie bij die LOSERSSSSSSSS !

   Als je goed kijkt, zie je geen kip meer reageren , whahahahaha

   en om dan de pagina nog een beetje op te vullen, whahahahahaha

   valt dan een zekere marcel Buurman, semi homo en Putin hater dan 2 x bij om zijn maat te steunen en dan op het eind nog effe de Boerka krikker van der galien zelf, whahahah
   effe laten zien dat WIJ “”DE LOSERS , HET GESPUIS ER NIETS VAN BEGRIJPEN ”

   TEL DE REACTIES !! KIJK HOEVEEL TEGEN , ALS JE BUURMAN ( DE LUL ) EN DIE BOERKA LOVER NIET MEETELT , DIKWIJLS 100 %
   WHAHAHAHAHAHA

   maar de reacties echt lezen en er iets van opsteken ??

   DAT KOMT !!! , door de expansie /AGRESSIE van Rusland naar andere landen,
   whahahahahaa
   eigenlijk moet iemand de kaart van 1990 nu even opsturen naar de
   VVD /EU lovers met die VVD baas aan de top ,
   DE HERSENLOZEN ZEG MAAR !!

   SINDS 1990 :
   RUSSISCHE AGRESSIE – 180.000.000 MENSEN – 700.000 SQ. MILES

   EU/NAVO DEFENSIEF + 120.000.000 MENSEN + 400.000 SQ MILES

   dus beste hersenlozen DDSers !! dus voor deze expansie=agressie van Ruslan
   krijgen ze nu sancties ??

   EN WE , DE LOUISEN EN DE BOB FIGUREN ZIJN DE EIKELS ??????

   kijk , lees en huiver dombo’s !!

   lekker rustig trouwens heee ??, nu ze achter die muur zitten whahahaha

   GENIAAL BOB GENIAAL

   DUS BESTE LOUIS , KIJK NIET ACHTEROM , MAAR GLIMLACH
   OM ZOVEEL DOMMIGHEID !!

   Persoonlijk kom ik met facebook, twitter , , inloggen hoe dan ook niet meer binnen

   Gaaf vind ik dat , ze zijn beledigd , EN DAT WAS OOK DE BEDOELING

   Enig idee, wanneer ze stoppen ???????????????????,

   gr. bob

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ louis-portugal; 09.38. uur. Wat de MH 17 betreft Louis, ik hoop dat het mogelijk is, dat we via een artikel op deze site nader over zullen mogen horen. Ik denk ook dat het NAZI REGIME van Kiev erachter zit, en alles wat deze visie ondersteunt is uiterst belangrijk.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk komen die veranderingen, want Geert heeft op te veel punten doodgewoon gelijk.
  Als de andere partijen dat wensen te negeren en de PVV blijven dwarszitten, door middel van een Cordon Sanitaire of wat dan ook is dat hún zaak, maar dan kun je er vergif op innemen, dat de rotzooi over een paar jaar uit de hand loopt en dan is het: Had ik maar, had ik maar……-Ook al zullen ze liever hun tong afbijten dan daar iets van te laten merken. Het EU- en multikulplaatje is te dierbaar om te laten schieten en IS is ver weg -denken ze.Denken ze nog steeds. Als je maar vaak genoeg bepaalde mantra ’s herhaalt, gaan ze een eigen leven leiden en behalve de PVV doet de hele rest van de politiek dat.Al was het maar omdat ze nu eenmaal in de EU-fuik gezwommen zijnen thans moeten ien te verbergen, dat ze zelf ook geen mogelijkheid zien om er uit te komen.
  Wat betreft dde vraag in wiens opdracht Volkert van der Graaf handelde, kan ik kort zijn: In niemands opdracht, dat is nog steeds mijn stellige overtuiging. Je kunt de inderdaad verachtelijke Bilderbergkliek wel van alles toedichten, maar zelfs àls dit uiterste streven daaronder valt, dat geloof ik niet, dat Volkert van der Graaf zich ooit voor dàt karretje zou laten spannen. Niet dat dat iets uitmaakt,want hij spande zichzelf dus voor een ander karretje, dat van hemzelf: Zijn totaal verwrongen kijk op maatschappij en milieu, volgens welke hij en zijn geestverwanten heel Nederland wel hadden willen dwingen om in hún stramien te denken. Dat was onmogelijk, dús richtte hij zijn naar binnen gekeerde asperger-agressie maar op het uitschakelen van die éne politicus, die nu eenmaal als symbool gold van al datgene, waar hij tegen was. Na zoveel jaar zie ik het nog steeds zó voor me en aan al die “c”-theorieën van BVD en Bilderberg en wat dies meer zij heb ik geen boodschap. Niet tot er nog eens een expert -let wel: Een expert- opstaat, die met glashard bewijs aankomt, waar geen zinnig mens omheen zou kunnen.
  Dus, sommige mensen hier, al ga je schreeuwen, schelden, verketteren en verdacht maken (Wie de schoen past, trekke hem aan) Mij krijg je vooralsnog met geen stók van dit standpunt af. Spaar je dus maar de moeite.
  Houd liever het walletje bij het schuurtje, zou ik willen raden; Met c-theorieën komen we uiteindelijk nergens.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Theresa
   Amen!
   Laat onze woede een nuchtere en reeele kijk op de zaken niet vertroebelen, want wanneer Van der Graaf werkelijk in opdracht van een of andere schimmige en machtige elite zou hebben gehandeld leefde hij allang niet meer. Bovendien geloof ik niet dat de Nederlandse elite zoiets had gedurfd of de fantasie daarvoor heeft. Want het zijn een stel fantasieloze burocraten en bange kruideniers, die zulke risico’s niet nemen

   Like

  • Jade zegt:

   Beste Theresa, op dit punt deel ik uw mening.
   Van der Graaf is op hol geslagen door de hetze
   van o.a. Marcel van Dam.
   Maar vlakt u a.u.b. de c-theorieën niet uit,
   want waar rook is, is vuur…
   Stel dat deze mevrouw nou eens de waarheid spreekt:

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Een ooggetuige is nog weer iets anders. Dat moet onderzocht worden. (Als de getuigenis tenminste betrouwbaar genoeg lijkt.)
    Maar dat kun je dan ook geen ‘c.’ theorie noemen.
    De gewone aversie tegen de één of andere elite-kliek is niet voldoende.
    En, net zoals Taljaard zegt, ook ik acht die Bilderberg-kliek met haar kruideniers-mentaliteit niet tot zoiets in staat.
    Dit is Nederland, hoor, níet de VS. (En zelfs dáár moet je je er niet in verliezen; zie de moord op JFK.)

    Like

 6. peterselie1 zegt:

  Ach ja, en naar mijn mening komt de PVV nooit aan regeren toe, geen van de reguliere partijen willen met de PVV in zee gaan, misschien weer de VVD welke allemaal Wilders willen uitsluiten. Er was een paar maanden terug nog zo’n VVD randdebiel en Kamerlid Rudmer Heerema welke alle zeemeeuwen wilde laten afschieten.

  Ja dit zijn echt de gekozen volksvertegenwoordigers hóór, waar heeft men het dan over. De reguliere politiek is een vunzig stelletje graaiers bij elkaar en spelen wel onder één hoedje door de steeds verder overgehevelde soevereiniteit aan Brussel, of is men dit vergeten. De volksvertegenwoordigers zitten op hun handen en steunen de Zuidelijke – Eurolanden met gigantische geldstromen in die richting.

  Ook het financiële stelsel wordt overeind gehouden door de zelfde Kamerleden, gedirigeerd door de EU en de VS, oeps weer een complot theorie. Maar dat zijn natuurlijk géén complot theorieën ‘kuch, proest’ en er bestaat óók geen NWO, de Resolutie van Straatsburg is óók onzin, Europees Arabische Dialoog is wederom óók kletspraat en de Bilderberg Groep tsa dat is helemaal gekkenwerk.

  Stel je voor het koninklijk huis hier aan mee doet dat is toch te belachelijk voor woorden. Niemand van de bestuurlijke elite, overheid, beleidsmakers, enz. kunnen zich niet aan de internationale verdragen die zijn gesloten onttrekken.Voor de mensen die een hoopgevende gedachte hebben dat alle problemen opgelost kunnen worden die zijn ontstaan door het grote aantal van niet westerse immigranten en de totaal mislukte multiculturele maatschappij.

  En de steeds verder oprukkende islamisatie van Europa of de politieke islam welke in alle rguliere partijen en gemeenteraden en op hoge posities vertegenwoordigd zijn, nou die kunnen het schudden mijns inziens. Denkt men dat deze problemen echt opgelost kunnen worden door de reguliere partijen, knijp je zelf dan eens in je arm of je wakker bent, óók het ontkennen van complot theorieën en de hierboven genoemde organisaties of instellingen dat is regelrecht je kop in het zand steken en hopen dat je degene bent die de krokodil voert en als laatste wordt opgegeten, deze mensen wens ik welterusten en morgen weer gezond op.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Europeanen snappen machtbalansen niet meer

  De meeste Europese landen, waaronder ons eigen Nederland, zijn echte softies geworden op het wereldtoneel. Het zal te maken hebben met het feit dat we al zo lang niet meer in een oorlog zijn verwikkeld in West-Europa, maar het is bijzonder onverstandig om als een stel hippies maar te hopen dat iedereen in de wereld vrede nastreeft.>>>

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/12/europeanen-snappen-machtbalansen-niet-meer/

  Like

 8. Die revolutie gaat er komen,anders eet ik mijn schoenen op!Zeker weten,maar Nederlanders zijn traag,afwachtend en,helaas,vaak;onnozel!Maar er komt heus wel een lont in het kruitvat,en dan is het niet meer te stuiten:REVOLUTIE!Ik oefen nog een beetje geduld!

  Like

 9. Marc zegt:

  “Bijna iedereen met twee of meer keren het gemiddelde inkomen wenst Wilders op de maan”. Waar die wijsheid vandaan komt, maakt Numan niet duidelijk. Ik herinner mij een statistiek van enkele jaren terug dat aangaf dat zo’n 13% van de PVV-aanhang hoger of universitair onderwijs heeft genoten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Marc: 15.41. uur. Dat zijn de leugens van de RODEN/SOCIALISTEN en de GOEDMENSEN, Marc! En alles via de gelijkgeschakelde PERS en de rest van de MSM!

   Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Een pijnlijke bladzijde om te lezen, zoals een “parlementair democratische monarchie” werd geworteld door Thorbecke(1848) onder de schaamlap van een (on)nuttige grondwet waarbij een constitutioneel Hof helaas heeft ontbroken voor deze Koninklijke rechtsziener.

  Wanneer komt de trouwe burger in verzet? Voorheen hadden staten die zich in het Europese “rijk” wilde “verdedigen” een probaat middel: het fluitje dat je (’14-’18) je de dood injoeg. Alsook 40’-45, evenwel op andere schoei geleest.

  Onderlinge EU staatsrechtelijke strapatsen leiden wegens overdracht van inmiddels“ gekozen besturen” zullen uiteindelijk tot directe confrontaties leiden van geconfronteerde schadelijdende burgers die aanvankelijk nog hoop hebben op het bestuur. Waarna…….. Dát gaat lang duren. De overheid zal zich handhaven. Oorlog na oorlog en huis na huis.

  Like

 11. tjonge zegt:

  ik hoop dat er in nederland gauw een reeks aanslagen komen door akbarren.
  klinkt misschien gestoord, maar dat is wat wilders nodig heeft !

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Het probleem met hoger opgeleiden met goed betaalde banen is dat als ze er voor uit komen ze besmet zijn. Daarom zou het goed zijn als de PVV daar meer rekening mee gaat houden. Ik durf het haast niet te zeggen, maar ze moeten mee gaan doen in de baantjescarrousel die overheid heet om zo beter opgeleide mensen een carrièremogelijkheid te bieden. Te beginnen met een PVV burgemeester in Almere.
  Dit gaat dan ook ten goede komen aan de wat lager opgeleiden, want “wiens appelen men vaart diens appelen men eet”.
  Dit geldt voor alle politieke partijen en is geen schande maar, voor elke partij broodnodig.

  Like

 13. PIJNLIJK goed artikel Numan!

  (mis je trouwens!! )

  Like

 14. Wat ik steeds nog vragen wil, die foto van die trol beatrix, die komt steeds als HOOFDfoto naar voren bij helaas vrij veel artikelen…
  Ik hèb al zo’n gevoelige maag en steeds weer die rotkop te moeten zien opduiken doet er geen goed aan… 🙂

  Is dat niet anders te regelen ooh machtige Webmaster?? 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s