Pakistan bewandelt de enige juiste weg die moslimdaders begrijpen: 500 executies

Screenshot_35

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Hier hebben we eindelijk eens een voorbeeld van een islamitisch land waar onze mensenrechtendeskundigen aandacht aan zouden moeten schenken, als ze zelf niet in de zeer nabije toekomst het slachtoffer van vreselijke terreuraanslagen, zoals de aanval in Sydney of Dijon, willen worden. Islamitische regeringen kennen hun pappenheimers maar al te goed. Ze weten hoe deze denken en ze kennen de methodes waarmee men tegen de radicaalislamitische terroristen effectief kunnen optreden.

Zo laat Pakistan als antwoord op het bloedbad op 100 schoolkinderen niet alleen concreet die paar moslims terechtstellen die deze afschuwelijke misdaad pleegden, maar tegelijk nog 500 anderen als toegift voor Allah:

Eigenlijk was er in Pakistan een moratorium van kracht op de doodstraf – tot het bloedige Taliban-bloedbad met bijna 150 doden, de meeste daarvan scholieren. Nu zal er een massale executie plaatsvinden. Taliban-strijders hadden vorige week dinsdag een door het leger geëxploiteerde school in de noordwestelijke stad Peshawar aangevallen en 149 mensen vermoord, onder wie 133 schoolkinderen. Het was de zwaarste aanslag in de geschiedenis van het land.

In Pakistan zullen volgens informatie van de autoriteiten de komende weken 500 veroordeelde extremisten terechtgesteld worden. Dat kondigden vertegenwoordigers van de regering aan. Als reactie op de Taliban-aanval op een school in het noordwesten van het land had minister-president Nawaz Sharif het sinds 2008 geldende moratorium op de doodstraf opgeheven. Sindsdien werden zes opstandelingen opgehangen. In Pakistan wachten honderden ter dood veroordeelden op de uitvoering van hun straf.

N-24

In de rest van het artikel leent N-24 zich als bereidwillige spreekbuis van de terroristen en helpt hen hun boodschap te verbreiden om voor de wereld het bloedbad op de scholieren te rechtvaardigen. Zonder onze rattenjournalisten zouden ze dat niet kunnen. Daarom zouden de journalisten van het Avondland (gezien vanuit het perspectief van de Pakistaanse justitie) ook geschikte kandidaten voor de Pakistaanse beulen zijn! Zij ondersteunen namelijk de Taliban in hun afschuwelijke afslachtingen!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Pakistan, Rotzakken, Taliban. Bookmark de permalink .

18 reacties op Pakistan bewandelt de enige juiste weg die moslimdaders begrijpen: 500 executies

 1. Hendrick M. zegt:

  Geldt dit ook voor politici die aanslagen op ons plegen ?
  De vraag stellen is vermoedelijk hem beantwoorden …

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De radicale moslim is wie een rat !
  En wat doen we wanneer er een rattenplaag heerst ?
  PRECIES UITROTTEN !
  En de de gematigde moslim doet goed eraan zich op
  heel snelle manier zich uit Europa terug te trekken
  omdat we geen röntgenogen hebben en niet weten
  hoeveel ze er in hun tapijthaatbunkers verstoppen !
  Het leven is te kort om zich van niet bruikbare
  achtelijke debiele soziaalschmarotzende en vrede
  storend rotvolkje nog langer trijteren te laten !

  ZEKER IS ZEKER
  ALLE MOSLIMS OPROTTEN !

  Like

 3. bobzelf zegt:

  Nou alle maagden t/m 80 worden opgeroepen zich beschikbaar te stellen ,
  inclusief de geiten en schapen , die niet hard genoeg kunnen rennen!!

  Bob el hakkebar

  Like

 4. Berthe zegt:

  In Nederland stelt men nu zelfs voor de gevangenisstraf af te schaffen………..

  Like

 5. Het enige juiste antwoord:oog om oog,tand om tand.Andere taal verstaan zij niet!

  Like

 6. Dokus zegt:

  Dit is inderdaad het enige goede antwoord op dit soort terroristen. Oog om oog tand om tand dat is het enige wat ze begrijpen en verstaan. Dit is ook geheel volgens de Koran.
  West Europa begrijpt het nog steeds niet. Dit zijn mensen die niet in democratische waarden en normen KUNNEN denken. Ik spreek vaak Arabieren in Jordanië en voorheen ook in Egypte maar je moet er altijd rekening mee houden dat je bedrogen wordt waar je bij staat. Voor ons totaal vreemd maar het gebeurt. Liegen is een normaal onderdeel van hun leven. Als ik daar zou wonen en de islamitische staat zou daar ook voet aan de grond krijgen was ik hun eerste slachtoffer. Terwijl ik vaak toch een goede werkrelatie met hen heb.
  Dit is volgens hun denken dan een goede daad voor Allah, op hun schouders zit de engel die bij het overlijden of naar links of naar rechts het gewicht zal laten doorslaan en dan ga je of naar het paradijs of naar de hel…. Enne vooral vrouwen gaan naar de hel…. Die zijn goed voor brandhout!
  ( staat ook letterlijk in de Koran !!)

  Like

 7. Ik ben er geen voorstander van om moord met moord te vergelden, maar hier zal het waarschijnlijk de enige represaillemaatregel kunnen zijn die islamitische terroristenprimaten kunnen tegenhouden!

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Goed idee dat opruimen.
  Liefst zo vlug mogelijk.
  Oog om oog, tand om tand oftewel terugbetalen met gelijke munt.
  En dat is de enige oplossing voor dat crapule.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Mooi hoor -in dít geval althans. Maar het blijft Pakistan, dus voor we in katzwijm vallen van bewondering om dit voortvarende initiatief kunnen we ons beter afvragen, hoevelen daar ditzelfde lot te wachten staat om aanmerkelijk onschuldiger redenen.
  Dat moslims, behalve gelovigen, tevens elkáár afslachten is niets nieuws; De Taliban is daar toevallig nu eenmaal niet aan de macht. -Op dit moment.
  Maar er voor applaudisseren gaat me te ver: Morgen kan ieder islam-onwelgevallig individu aan de beurt zijn.

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  In de verwijfde praatcultuur van het Westen moet alles worden weg gepsychologiseerd. Geweld tegen geweldenaars gebruiken kan hier zgn niet meer. Dat wordt onze ondergang.

  Like

 11. Martha N zegt:

  Pakistan is correct. Zo moet het gaan. Geen bange wezels zijn zoals hier. Het enigste dat die lui verstaan is ze met dezelfde wapenen bestrijden.
  Lafbekken om ongewapende mensen en kinderen aan te vallen.
  Geen correcte Kerst gedachte van mij, nou ja dan maar niet.
  We hebben altijd vrede gewild, genoeg is genoeg.

  Like

 12. tjonge zegt:

  goed, nu nog 1.5 miljard te gaan.
  en hopelijk snel een beetje….

  Like

 13. Ze hanteren met de gelijke munt te betalen net als IS en moslims, ze maken gewoon erna en blijf in jullie eigen landje ga daar oproer stichten niet in Europa of Nederland “elders” in mijn ogen de IS, islam en moslims belangeloos volk! Getekend Peter de Realist voor het Identitair Verzet Limburg

  Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  Ongedierte moet je opruimen. Ongediertefokkers die hun rommel blijven loslaten op de normale populatie moet je ook vernietigen overigens, anders blijft het dweilen met de kraan open.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s