VIDEO: Frankrijk – De gekken hebben het gekkengesticht overgenomen. . .


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Frankrijk – De gekken hebben het gekkengesticht overgenomen. . .

 1. Jade zegt:

  Onverbeterlijk, alle rangen en standen maken zich
  medeschuldig aan landverraad/hoogverraad.

  Like

 2. tjonge zegt:

  ongelooflijk !!!!!
  ik mag hopen dat dat wijf door 20 akbarren een week lang verkracht wordt !

  bah, bah en nog eens bah…..

  Like

 3. tjonge zegt:

  je hoeft je maar 1 ding af te vragen; waarom wordt er toch direct en overal ter wereld terstond en zo ontzettend ontkent dat het met islam te maken heeft ?

  m.i. hoe harder de ontkenning, hoe meer wantrouwen er gewekt wordt over de ware toedracht.

  Like

 4. Harry zegt:

  Stapelgek , dat Franse wijf . Een volle nicht van Dries van Agt soms ?

  Niks aan de hand met die arme dader , alleen héél af en toe een kleine terugval , een keertje of 57 . Een klein beetje schizofrenie moet kunnen , toch ?
  En het is toch duidelijk dat als je allah uh akhbar roept , dat je slechts politiek bezig bent ?
  Het bewijs is dat ie gewoon het politiebureau voorbij reed , niks aan het handje , maar toen ie een paar voetgangers zag ………….. tja , dan zou je wel gek worden ook .
  Terugval nr 58 .

  Ik ken wel roodharige dames die ze heel goed op een rijtje hebben , maar die rooie trut op de video kunnen ze maar het beste voorgoed opsluiten met die voetganger-walser .

  Nee hoor , heeft niks met de islam van doen , zelfs de islam heeft niks met de islam te maken .
  Het is puur politiek .
  Al vraag ik me steeds meer af wat het verschil nog is .

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  In den menschen een welbehagen

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik lees hier net in Fr ergens dat in Le Mans meer in N-Westen van Fr, ook een “onevenwichtige” moslim op een Kerstmarkt de boel aan het verstieren was onder de gebruikelijk uitroep:”allah-hakbar”. Is aangehouden. Verder las ik dat een Egyptische moslim, woonachtig in Oostenrijk er een huis kocht. Pas naderhand ontdekte hij op ,t plein waarop hij uitkijkt vanuit de woning een Crucifix. Een houten-kruisbeeld. Hij werd zo woedend dat ie een zaag pakte en het houten kruis omzaagde.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Een Franse gekkin, net als al die andere gekken en gekkinnen van welke nationaliteit ook.
  Op de keper beschouwd heeft dat mens gelijk, alleen beseft ze dat niet. Wie nl. als verstandig mens in het wreedaardige sprookje van de islam gelooft, of dat duivelse verschijnsel als een gewone godsdienst aanziet, moet inderdaad goed gek zijn. Anders is dit niet mogelijk. Wie niet bij machte is om in te zien welke smerige boel die islam is, die heeft ze niet alle vijf. Want aan bewijs ontbreekt het niet. Integendeel, ze liggen voor het rapen. Die moet zich dus dringend laten onderzoeken op zijn verstandelijke vermogens. Zo ook die ‘Franse madam’. Alleen beseft ze dat, zoals gezegd, helemaal niet. Jammer voor haar, zou ik zeggen. Ook voor ons natuurlijk, want wij hebben met al die gekken steeds meer en meer af te rekenen.
  Mocht ze op een of andere genadige dag inzien welke calamiteiten ze ooit heeft uitgekraamd, kan ze zich gelijk ophangen van miserie.
  Het ambetante is verder dat er zoveel van deze gekken rondlopen, en niet alleen in Frankrijk. Overal. In Australië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, de U.K. en ga zo maar door. Je kan het niet meer bijhouden. Omzeggens dagelijkse kost is het geworden, al die aanslagen van gekken.
  Allemaal psychiatrische patiënten? Wie gelooft dat nu? Wel allemaal islamieten, ‘allahsnakbars’. Ze roepen dat toch steevast ter verheerlijking en duiding van hun daden. Duidelijker kan niet.
  Bekijk de bijna dagelijkse aanslagen van deze zogezegde psychiatrische gevallen, en je ziet hoeveel van dat soort gekken in actie beginnen te komen. Een gestaag stijgende lijn. Het lijkt wel of er een systeem in zit. Misschien is dat ook wel zo. Van enkelingen naar kleine groepjes, en dan altijd maar groter en groter, tot onze Westerse beschaving helemaal in brand staat, net als het Midden-Oosten nu. Door de schuld van die door ons gesubsidieerde gekke ideologie, de islam. Het paard van Troje. Kan het nog gekker? De wereld lijkt wel één groot gekkenhuis geworden. Je zou er effectief gek van worden. Het is moeilijk om nog het onderscheid te blijven maken. Wie is er nou gek?
  Welke commentaar zal dat mens dan geven? Misschien loopt ze dan wel rond in zo’n moslim-kooi om het vege lijf veilig te stellen voor IS, en kunnen we haar niet eens meer herkennen? Met de kreet ‘allahsnakbar’ op de gepaste momenten weliswaar, als IS het toelaat in hun verordeningen. Links is nl. tot alles in staat, het gekste eerst, uitgezonderd het toegeven van het eigen ongelijk. Daar zijn ze blijkbaar niet intelligent genoeg voor. Of te gek.
  Hun verfoeilijke drang ook, om toch maar politiek correct te willen zijn en blijven, ondanks alle andere aanwijzingen, zich moreel verheven te voelen boven zeg maar de gewone sterveling, die niet edel genoeg is als mens om tot hun hoogstaande morele en hoog-menselijke inzichten te komen. Het grote gelijk van links met de oogkleppen op. De dagelijkse realiteit toont dit nl. voldoende aan. Verontrustend. Zeg dat wel. Om gek van te worden. Moeten wij dan ook beginnen met het afhakken van hoofden of van oren van 80-jarige vrouwtjes, zoals onlangs in Duitsland? Of zijn wij gelukkig te beschaafd daarvoor?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Geronimo: 01.51. uur. Beste Geronimo, U zegt precies zoals ik er ook over denk. Ik heb laatst ook hier al eens vertwijfeld gereageerd: WE LEVEN IN EEN GEKKENGESTICHT. Mijn troost is, dat op deze site van Hr. Bron, over het algemeen nog met normale mensen van doen heb. Maar voor de rest, zucht!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik begin wel een beetje te twijfelen aan onze beschaving Geronimo.
   We laten onder druk van links veel teveel toe.
   Dat minstens de helft van die moslims een soort GEK zijn is voor mij wel zeker.
   Een probleem is natuurlijk dat dat onze bovengestelden dat niet willen zien.

   Like

  • Harry zegt:

   Nou hoofden afhakken lijkt me ook niks , maar een kogel lijkt me voor een heleboel van die gekken een heel nette oplossing .

   Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Leg dat achterlijke, incompetente, landverraderlijke Franse wijf met haar rood geverfde kop onder de guillotine. Ze is namelijk onze vijand, nog meer dan de islamitische inteeltimperialisten. Dit soort uitschot is de werkelijke oorzaak van de import van de ellende.

  Like

 9. Louis Burgemeestre zegt:

  Onbegrijpelijk het zijn juist de meiden die de ISIS verdedigen;wilen ze toch gegangbanged worden?en verkracht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s