VIDEO: Marine Le Pen over de aanslagen in Frankrijk (dec. 2014)


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Linkse media, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Marine Le Pen over de aanslagen in Frankrijk (dec. 2014)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Goed gedaan! Dat juffertje probeerde het interview alweer een bepaalde richting uit te duwen. maar daar gaf Marine haar de kans niet toe.
  Het was trouwens nog half een kind, dat, Goddank, voor iemand met de leeftijd en de ervaring van Marine Le Pen geen partij bleek. Dan moeten ze toch echt met zwaarder geschut aankomen!
  Le Pen lijkt ook aan overtuiging toe te nemen. Ze mag dan, volgens eigen zeggen, niet zo anti-islam zijn als Geert, ze heeft duidelijk oog voor de ontwikkelingen.
  Laat haar maar schuiven: De volgende president van de Franse Republiek!

  Like

 2. Vederso zegt:

  Zie item nr. 2 bij Vlad Tepes: Frankrijk stuurt 1000 man ter bescherming van de plaatselijke kerstmarkt in Parijs;

  http://vladtepesblog.com/2014/12/24/twas-the-night-before-jihad-links-1-for-dec-24-2014/

  Like

 3. tjonge zegt:

  topvrouw die marine le pen, doe er maar een stuk of 130 van haar soort importeren naar den haag, komt het wel goed met ons landje…

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Deze dame heeft meer lef in haar pink dan 3/4 van onze hele regering in hun lijf.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Madame Le Pen, Chapeau!

  Like

 6. Louis Burgemeestre zegt:

  Aan allemaal hartelijk gefeliciteerd voor de verjaarsdag van onze Heer Jezus Christus.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  MarIne Le Pen maakt momenteel nog maar één spijtige fout: ze spreekt over de extremistische islam als tegenpool blijkbaar voor een gewone islam. Welnu, hier dwaalt ze. Gewoon weglaten dat extremistisch, want een pleonasme. Het kwaad is gewoon de islam, de duivelse uitvinding van een pedofiele roverhoofdman. Racistisch, totalitair en uiterst gevaarlijk in zijn wortels: de koran.
  Waarom zij verder haar commentaar beperkt tot haar eigen land, is me ook een raadsel. Overal in Eurpa, en ook daarbuiten, zie o.m. Australië, zijn dergelijke ‘allahsnakbar’ aanvallen van zogezegde moslim-enkelingen op ongelovigen bijna dagelijkse kost aan het worden. En overal worden ze door de betrokken overheden afgeschilderd als gevaarlijke gekken, waarbij nooit de terechte link wordt gelegd met de islam. Neen, de islam is en moet vrede blijven. Ondanks alle feiten die het tegengestelde overduidelijk bewijzen. We worden bedrogen en belogen door incapabele leiders dat het niet mooi meer is, en daar moeten we vanaf door zelf het heft in eigen handen te nemen, en dat hele islam-gedoe op te doeken.
  De islam heeft geen plaats in onze beschaafde wereld. Dus weg met de erkenning van de islam als een godsdienst als alle andere. Gewoon verbieden, wegens staatsgevaarlijke sekte. Weg subsidies, geen korans meer, moskeeën dicht. Finito. Plus daarbij alle andere door Le Pen genoemde maatregelen. Geen halfwerk. En de olie? Wel, dat moeten we ons niet aantrekken. Andere producenten die nu dood geconcureerd worden door Saudie Arabië door prijsdalingen te wijten aan de huidige gewilde overproductie, kunnen het gat grotendeels dicht rijden. En werk maken, eindelijk, van andere oplossingen, zoals de waterstofmotor, waarmee Toyota trouwens volgend jaar al in Japan op de markt komt, b.v. Laat de Arabieren frieten bakken in hun olie. Eens zien hoe lang het duurt. Vrijheid heeft nu eenmaal zijn prijs.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U heeft gelijk met uw eerste bemerking: Marine zal hier nog verder in moeten groeien.
   Ze heeft al belangrijke koerswijzigingen gemaakt, zeker wat het FN betreft, die ze vermoedelijk niet van Huis uit heeft meegekregen.
   Het valt nu eenmaal niet te ontkennen, dat Jean Marie een èchte antisemiet was, die vermoedelijk in de islam niet of nauwelijks een probleem zàg. Marine heeft het antisemitisme van zich afgeschud en ook uit het partijprogramma verwijderd en ziet het gevaar van de (extremistische) islam wèl. Dat is al een belangrijke (zelf)overwinning. De rest kan nog best groeien.
   Maar tja, ik moet toegeven: Het zijn niet allemaal Wildersen, Stürzenbergers of Westons, helaas…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s