Egyptenaar zaagt Jezus-kruis om in Neder-Oostenrijk

Screenshot_1

Geveld: Een buurman fotografeerde het 1.90 m hoge kruis op de grond met de beschadigde knieën van de Jezus-figuur

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat het Jezus-kruis  langs de groenstrook voor zijn grondstuk in Groß-Enzersdorf hem een doorn in het oog was, liet een moslim het gewoon met een flex omzagen. Consequenties had dit tot nu toe nauwelijks.

Zodra de man het huis in de Augaße gekocht had, klaagde hij bij buren over de Jezus-figuur: “Ik wil dat niet. Die moet weg!” Even later was het zover: tijdens renovatiewerkzaamheden aan zijn huis liet hij een arbeider een flex pakken. Het kruis werd omgezaagd, waarbij de Jezus-figuur beschadigd raakte.

Burgemeester Hubert Tomsic (SPÖ) reageerde terughoudend: “Ik had een gesprek met de man. Het kruis wordt op een andere platts in de straat op zijn kosten opnieuw geplaatst.” Om de radicale reactie op het christelijke symbool zomaar tdoor de vingers te zien, brengt buurtbewoners de barricaden op. Zij informeerden de FPÖ, die maandag aangifte deed wegens zaakbeschadiging en kleinering van religieuze leren.

Bron:
www.heute.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, FPÖ, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Egyptenaar zaagt Jezus-kruis om in Neder-Oostenrijk

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat moet volgens deze volger van de BOZE PROFEET en het GRUWELBOEK KORAN. Het gaat niet meer ophouden, de moslims in Europa gaan steeds driester te werk. En de politieke-elite kan daarop alleen maar blaten: het heeft niets met de islam te maken.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik had het gisterenavond heel laat al ergens op een Franse krant gelezen. Wat er toch wel heel verontrustend aan bericht is, dat zo,n vandalen/barbaren-streek nogal kalm wordt opgenomen. Wat een flex is weet ik niet ( ketting-zaag ? )

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Als dit toelaat dan is het hek van de dam.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  In ieder geval is het wel duidelijk, dat déze man niet verward was; hij was (is) wat ik het altijd nog het liefste noem: AANMATIGEND.
  En dat werpt meteen een wat ander licht op de voorgaande gruwel-incidenten(?) in Frankrijk!
  Verward? Ze weten donders goed, wat ze doen! Ze eisen hun plek op, het is begonnen!
  Eruit gooien, al dat tuig, voor het te laat is!

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Een verwarde man, heeft niets met de Islam te maken.

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Wat zal er met zijn huis gebeuren er moet er maar een lopen die dat ook niet pikt

  Like

  • Cathja zegt:

   Misschien worden in zijn woonkamer alle kerstbomen uit die straat verbrand op Oudejaarsdag? Het kan zijn dat niet alleen zijn huiskamer daarvan de sporen zal laten zien, maar dat de rest ook een ‘ander kleurtje en geurtje’ krijgt! Ach, de renovatie was toch nog niet afgerond….

   Wie zulke rotstreken uithaalt als dit heerschap, verdient het om keihard te worden teruggepakt!

   Like

 7. hans zegt:

  Als de woede losslaat van het decennia lang treiteren, schofferen en ontheiligen van symbolen onze volkeren is het echt afgelopen hoor. Ik zou niet graag een moslim of neger willen zijn in Europa als dit gebeurt en zeker geen linkse struisvogel. Dan zijn ze nergens in het open meer veilig en zullen vele lantaarnpalen een andere lange termijn functie krijgen. Dat is namelijk een wiskundige zekerheid als deze ratten denken dit zonder consequenties te kunnen doen, terwijl er andersom verbaal zelfs niks gepikt wordt, nou hoed je dan maar! Het duurt echt niet lang meer. De grote knal hangt al prematuur en zwevend in de ether.

  Like

 8. Anjo Brendel zegt:

  En zo gaat het maar door , maar O,God als , ….dan is het hek van de Dam , verwarde , rijden met de auto,s en voor de aanslag de leus , die ik niet uit mijn strot schrijf , en wordt overal niet beschreven zoals het is , .n aanslag , duidelijk voor Ons , de Wakkere .,.Prettige 1e Kerstdag !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Och, een Jezusbeeld omzagen moet toch kunnen? We kunnen de moslim toch niet tegen de schenen schoppen, waardoor de poten onder zijn stoel weggezaagd worden?
  Nee, zo’n moslim moet teder behandeld worden door een deskundig psycholoog die zijn noden begrijpt. Bla bla bla…

  $%#!#$%^^%$# Smerig onverdraagzaam heethoofdig islamtuig; ga je demonische vuil toch in je woestijn spuien!!!

  Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Het is maar een houten afbeelding van JezusChristus;Jezus Leeft en kan niet nog eens gedood worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   De bedoeling hiervan is: het ontbreken van respect voor het geloof van de mensen in het land waar niet zijn wortels liggen! Van ons wordt respect voor de moslims geëist, maat zij hoeven dat dus niet voor ons te hebben?
   Deze daad van die Egyptenaar heeft er niets mee te maken dat Jezus leeft en niet gedood kan worden. Het is pure haat van een moslim richting het christendom!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Cathja: 15.54. uur, op 25/12. En dat is helemaal waar, Cathja! Dat vieze gore islamvolk moet weg uit Nederland, en uit heel Europa!

    Like

 11. exter39 zegt:

  De christelijke leer moet waarschijnlijk ook wat aangepast worden , niet meer van keer de vijand ook je andere wang toe , (dat zo wie zo Schrappen ) en een beetje veel verdikken oog om hoog en tand om tand.,

  Like

 12. JooJootje zegt:

  Hij heeft dit doelbewust gedaan want het kruis stond er al voordat hij dit stuk land kocht.
  Hij had het ook niet hoeven kopen omdat er een kruis voor zijn deur staat.
  Dit is het bewijs dat hij dit doelbewust heeft gedaan uit haat tegen zijn toekomstige buren omdat hij niet een van ons is maar in werkelijkheid een vijandig element die is geinfiltreerd is in het in zijn ogen vijandelijk gebied om het te veroveren namens de islam.
  Dit is openlijk een oorloghandeling tegen over de bevolking van een vredig land wat de reactie van de autoriteiten alleen maak schandelijker en incompetenter maakt.

  Like

 13. Marioo zegt:

  Jezus heeft nooit bestaan, evenals pedofiel mohammed en al die andere sprookjes die bedacht zijn door geloofswaanzinnigen. Nul komma nul bewijs voor god(en). Adults who believe in imaginairy friends are stupid!
  Karl Marx wist het al veel eerder; ”Religie is het opium voor het volk”!

  Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  Pak die moslim op, houd hem vast en slijp met een slijpschijf op de langzaamste stand zijn onderbenen af tot aan zijn knieën. De stompen afkoelen in kokende afgewerkte motorolie. Klinkt weliswaar afgestompt, maar ik gun het hem. Dan loopt hij de rest van zijn leven als islamitische Dachshund in Neder-Oostenrijk.

  Like

 15. Hans zegt:

  De totale verwijdering van moslims uit Europa is geen vraag over moraal maar over de veiligheid van staten. De moslim zal altijd zo handelen zoals zijn rasseninstinkt hem ingeeft,hij kan niet anders. Zoals de aardappelkever de aardappelvelden vernietigd,zo vernietigd de moslim staten en volken. Daartegen helpt slechts één middel: radicale uitroeiing van het gevaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s