Afgebrand asielzoekerscentrum: chique woning voor buitenlandse vuurduivels

Screenshot_9

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Midden december brandde het container asielzoekerscentrum in Gladbeck ander Boy af. Blijkbaar heeft een cultuurvreemde bewoner een nog brandende peuk achteloos in een prullenbak van het gemeenschappelijke onderkomen gegooid. Daarop brandde het asielzoekerscentrum af en de bewoners moesten meerdere malen verhuizen naar noodonderkomens.

De kosten van de schade betalen de asielzoekers uiteraard niet zelf, maar de Duitse belastingbetalers en verzekeringsmaatschappijen. Maar in plaats van hun uitwijzingspapieren krijgen de buitenlandse vuurduivel en zijn buitenlandse medebewoners nu zelfs nog als beloning voor de brandstichting een happy end.

“Na het huren van zes woningen in het hele stadsgebied is het ons doel om alle 37 asielzoekers nog voor Kerstmis goed onder te brengen”, zei de goedmenschelijke chef van de verantwoordelijke afdeling sociale zaken, Rainer Böddeker, tegenover de lokale “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” (WAZ). Als dit zich in het hele land rond spreekt onder de asiel-clientèle en haar links-extreme ondersteuners, hoef je dus niet verbaasd te zijn wanneer in de toekomst nog meer door de belasting gefinancierde asielzoekerscentra, die de buitenlandse dames en heren niet goed genoeg vinden, ten prooi vallen aan de vlammen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Afgebrand asielzoekerscentrum: chique woning voor buitenlandse vuurduivels

 1. Yvonne. zegt:

  Dus een verkapte hint:bevalt je onderkomen je niet,zet het in de hens!Dan zorgen wij voor mooie woningen!Stommer dan stom!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als ik alleen al naar die koppen kijk word ik misselijk! Ze weten nergens van natuurlijk, en hebben nu recht op een goede woning.
  Ik zie het ook wel gebeuren dat woningen die de verwende asielzoekers niet aanstaan in vlammen opgaan. De enige manier om een mooi huis te bemachtigen!
  Wat een smeerstreken! Maar die idioten die hen nieuwe woningen toewijzen zijn geen haar beter! Zij onttrekken op deze manier woningen aan de woningmarkt, zodat huurders die op de lijst staan als woningzoekende nog langer mogen wachten!

  De asielzoekers zouden hun recht op een woning hiermee verspeeld moeten hebben, want brand stichten is criminaliteit. Niet in Duitsland. Daar wordt je er alleen maar beter van!

  Te gek voor woorden!

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik ken een supergezellig warm exotisch onderkomen voor al dat vreemd gespuis!
  Waar?
  Noord Afrika, in die grote zandbak, de kinderen kunnen er ongestord spelen en studeren, de kopvodden kunnen gezellig kletsen en de baardapen kunnen er de messen slijpen m zich onder elkaar af te slachten, zij blij en wij heeeeeeel blij.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Rainer Böddeker aan de lantarenpaal.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “hoef je dus niet verbaasd te zijn wanneer in de toekomst nog meer door de belasting gefinancierde asielzoekerscentra, die de buitenlandse dames en heren niet goed genoeg vinden, ten prooi vallen aan de vlammen.”

  Ja natuurlijk! Dat is DE methode om aan een luxe onderkomen te geraken!
  Die lui leren wat dat betreft, buitengewoon snel!
  Dat moeten WIJ eens doen: ons huis in de hens zetten; krijgen we geen cent van de verzekering vergoed en staan we op straat!
  Nu is het al niet eens meer zó vreemd dat een Hollander op straat staat in tegenstelling tot de ‘asielzoeker’!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Tistochwat: 15.29. uur. Precies de geboren Nederlander kan stikken. Ik ben nog laaiend, dat die MANKEPOOT KLIJNSMA van de Partij van de Afbraak, de regeling BED,BROOD,BAD voor de NEDERLANDER AFGESCHAFT heeft, samen met haar klotepartij PvdA en uiteraard de VVD, en nog wat meehuichelpartijen, daaro in Den Haag! WEG MET ONS! Maar dat politiek gespuis zorgt er wel voor dat ZIJ er niet door geraakt worden!

   Like

 6. bigljohn zegt:

  Er is eigenlijk niets nieuws onder de zon.De producer van de Flodder films voorzag dit alles al, en plaatste heel anoniem (Geen Moslims) een Nederlandse a-sociale familie (Flodder) in een kapitale villa in een villawijk temidden van de high society. Allerlei wantoestanden in de wijk werden door deze familie veroorzaakt. Maar de sociale werker Sjakie (de ouwe rukker) zorgde er telkens voor om bij de gemeente een wit voetje te halen voor deze familie, zodat de familie haar rare gedrag bijna eindeloos kon voortzetten. Op een gegeven moment trok zelfs de hond kinderbijslag. Raar en idioot ? Geenzins, als men het vergelijkt met de praktijken die overheden vandaag de dag ten toon spreiden als het over islamieten gaat !

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Vinden de politici het dan gek dat er steeds meer mensen via Pegida, Bogida en tig andere acties hun ongenoegen laten blijken.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Die zien uit of ze allemaal broers van eenander zijn !
  Wie is er dan nog te vertrouwen van deze vakkrachten ?

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Ook toevallig dat al die branden zijn aangestoken door ‘TOEVALLIG!…” weggeschoten sigarettenpeuken!!!! Wie gelooft dit nu nog!!!???? Ze steken al die branden ZELF aan om ons te zieken en er beter van te worden… Want ze weten hoe slecht en waanzinnig die politiek-correcten (met de nodige beslissingsbevoegdheid) voor die vuile vieze smerige apen-aarsen zijn!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s