Niet alleen in kliniek in Essen: “Mohammed” meest gebruikte voornaam voor nieuwgeborenen

Screenshot_7

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Wat wij islamcritici al lang weten, wordt nu ook bevestigd in Duitsland. In steeds meer Europese landen is de meest voorkomende voornaam voor nieuwgeborenen “Mohammed”. Bijvoorbeeld in Zweden, in België en ook in Engeland. Nu is Duitsland ook aan de beurt. Weliswaar gaat het om slechts één bericht uit Altenessen, een stadsdeel van Essen. Maar wat daar het geval is, is ook al lang in de meeste andere Duitse grote steden realiteit: “Mohammed” is daar de meest gebruikte voornaam. Dit wordt verzwegen door de media en de politiek. Want er bestaan nauwelijks duidelijker bewijzen voor de door hen betwiste islamisering van ons land dan dit feit. En het zou me daarom ook niet verbazen wanneer binnenkort de publicatie van officiële naamstatistieken verboden wordt. Linksen zullen namelijk alles in het werk stellen om zo´n publicatie te verhinderen.

Nog een bewijs van de islamisering: In Altenessen is “Mohammed” de meest gekozen voornaam voor mannelijke nieuwgeborenen

Het Mariaziekenhuis in Essen heeft al in december een statistiek over de populairste voornamen in 2014 gepubliceerd. Volgens deze statistiek is Mohammed de meest populaire voornaam bij mannelijke nieuwgeborenen.

“Het resultaat zou verrassend en bijna al een stuk volksverbindend zijn”

schrijft de “WAZ” in haar editie van 21-12-2014. En dan volgt er een bijna absurde opmerking:

“Het lukte Mohammed niet, anders dan de in het noorden gelegen kliniek, om in de top-10 te komen. De populaire voornaam wordt op zoveel verschillende manieren geschreven, dat hij daarom meestal geen topplaats krijgt: in 2013 werden 17 jongetjes Mohamed genoemd, 14 Mohammed, 4 Muhammed, 1 Muhammad.”

Welnu, in gewone taal betekent dit exact het tegenovergestelde van hetgeen de “WAZ” hier zo ontroerend beweert. Mohammed is gewoon – op welke manier je het ook schrijft, waartoe ook Mahmut behoort – ook in heel Essen, vermoedelijk zelfs in het hele Ruhrgebied en in vele andere grote Duitse steden zoals Berlijn, Hamburg, Bremen, Pforzheim en Mannheim (om slechts enkele van de vele bolwerken van de islamisering te noemen) de meest voorkomende voornaam bij nieuwgeborenen en daarmee een duidelijke sociale indicator voor de steeds sterker optredende islamisering van ons land.

Dat Mohammed – anders dan in Engeland – niet al veel eerder in heel Duitsland de meest gekozen voornaam onder nieuwgeborenen werd, is gelegen in het feit dat het veruit grootste deel van de islamitische bevolking in Duitsland uit Turkije afkomstig is. En Turken putten graag uit de enorme voorraad islamitische namen.

“De moslims in Engeland echter zijn vooral afkomstig uit Bangladesh, India en Pakistan. Onder de islamitische bevolking in hun landen is het meestal de gewoonte om in ieder geval de eerste zoon Mohammed te noemen. Het is daar zelfs niet ongebruikelijk dat alle zonen in een familie Mohammed heten.” (Bron)

Dat wij daarover geen betrouwbare informatie meer krijgen, is te danken aan de statistiekcensuur van de linksen: zij hebben er door hun enorme invloed in de politiek en in de diverse gemeentelijke autoriteiten voor gezorgd dat in officieel statistisch onderzoek steeds minder vaak zulke cijfers worden gebruikt, die bewijzen wat zij driest en met een stalen gezicht betwisten: een door hen teweeggebrachte en massaal ondersteunde islamisering van Duitsland.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Mohammed, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Niet alleen in kliniek in Essen: “Mohammed” meest gebruikte voornaam voor nieuwgeborenen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Door hun “fokgedrag”, gestimuleerd door de RODEN en de POLITIEK-CORRECTE ELITE, gaat de Islamisering met een ijltempo door!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Het MARIA-ziekenhuis in Essen ?
  Dan kunnen ze ,t in de nabije toekomst veranderen in “Fatima-Hospital” en de kruisbeelden van de muur halen.
  Enkele variaties van de profleten-naam: (keuze zat ):

  Mahuomets Maomé Mamad, Mouhamed, Mouhammadou, Mahamadou, Mamadou,(mamalou ) Mamoudou ou encore MagnaméMuhammedi
  Mohammed, Mohand, Amhamed, M’hamed
  Muhammad,MohammadMihemedMegumet
  Mihemed Mahoma Mohand Mehmet Muhammed Magomed Mohamed

  Mehmet ( crimineel in NL : Mehmet Alkan ! ! )

  Maxamed ( Maxima ! !, zal toch niet ? ? )

  Voor Vaticaanstad: Moamedus ou Maomedus

  Like

 3. beatsme zegt:

  Toch maak ik me steeds meer zorgen. Zogenaamd “links” framed ontzettend.

  Als uitleg een gedachten experiment om dat framen te verduidelijken.

  Al Jazeera neemt berichten over van de MSM over in Europa. Daar zijn de berichten over de aanvallen in Frankrijk door Allah Akbar roepers en de aanval op de moskee in Zweden te lezen, zoals overgenomen vanuit Europa:
  1) De drie aanvallen in Frankrijk door Allah Akbar roepers wordt in verband gebracht met mensen met een stoornis. Ook was men daarvoor al bang voor zoiets, nu het westen ISIS aanvalt.
  2) De moskeeaanval in Zweden wordt als een frontale aanval op de vrijheid van geloofsbelijdenis benoemd. Verder wordt er een link gelegd naar extreem rechts.

  Maar waarom niet als volgt framen:
  1) De aanvallen in Frankrijk van de Allah Akbar roepers zijn een aanval op de democratie in Frankrijk en de EU. Geruchten als zou het zieke instabiele zielige mensen betreft speelt extreem fascistoïde links in de kaart die de achterban van de genocide plegers van ISIS steun verlenen. In het strafrecht zal e.e.a. eerst bewezen moeten worden, en de Officier van Justitie doet vooralsnog geen uitspraak hierover.
  2) De aanval in Zweden op de moskee betreft zeer waarschijnlijk instabiele mensen. Men was reeds lang bang dat zoiets zou gebeuren nu de genocide plegers van ISIS massaal onschuldige mensen vermoorden. Ook ons gemoed is hevig geëmotioneerd nu het fascisme weer oplaait. Er moet voor worden uitgekeken, dat de fascisten in de EU, die zich “links” noemen, hier geen slaatje uit slaan.

  Like

 4. ron zegt:

  Ik hoopte het niet meer mee te hoeven maken maar die zwarte vlaggen op ‘het torentje’ gaan er eerder komen dan ik dacht. Tenzij een wonder het tij kan keren.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Hieraan kun je weer eens zien, hoe dweepziek, primitief en gestoord ze in die genoemde landen zijn! Als je één keer “Mohammed” roept, komen er drie tegelijk aangerend. Enfin……
  Belangrijke oorzaak is natuurlijk ook, dat die kopvodwijven zich te gewillig als fokzeugen laten gebruiken.
  Dan kun je wel in paniek raken en verordonneren, dat autochtonen ook meer kinderen moeten krijgen, maar wat, als dat om welke reden dan ook moeilijk gaat, of als een vrouw na één zwangerschap al bijna is doodgebloed omdat het baren haar nu eenmaal niet goed afgaat?
  Moet je daar dan maar achteloos aan voorbijgaan? Neenee, absoluut niet; die tijd hebben we gehàd!
  Daarnaast hebben westerse vrouwen nog een àndere plaats in de westerse maatschappij dan “fokzeug,” jammer maar helaas!
  Wat misschien wel eens een goed idee zou zijn: Alle allochtonen met meer dan drie kinderen er uit, wat vinden we dáárvan….?
  Dàt zou misschien wel helpen, want in feite willen ze hier wàt graag blijven.
  Bovendien zijn ze hier met een missie, nietwaar?

  Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Een heel goed idee geloof ik.Theressa.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Als het aan mij lag Theresa, werden ALLE Moslims Nederland uitgezet. Maar ja, je weet hoe het altijd ging en blijft gaan; We hebben hier in Nederland geen fukkeduk te vertellen, en moeten nog knap oppassen door onze uitlatingen niet door justitie als racist opgepakt te worden !

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Theresa, als we eens zouden beginnen met het kindergeld na nr. 2 te verlagen en na nr.3 helemaal af te schaffen.
   Dat geldt natuurlijk OOK voor EEN man met meerdere vrouwen.

   Like

 6. Ik ga mee met jouw gedachten,Theresa!En na het eerste kind de kinderbijslag schrappen:zijn ze zo uitgefokt!

  Like

 7. Het NOS-journaal is een antisemitisch rattenhol en stimuleert Jodenhaat door suggestieve beelden en verzwijging,bovendien zorgen de meeste Media daarvoor dat men op dit soort berichten NIET meer kan/mag reageren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s