Steekpartij asielzoekers Dronten

Screenshot_11

DRONTEN – Het asielzoekerscentrum in Dronten is vrijdagochtend toneel geweest van een steekpartij tussen bewoners.

De politie kreeg even voor 11.00 uur de melding dat er een geweldsdelict was gepleegd in een van de woningen op het terrein van het azc. Binnen troffen agenten drie gewonden aan. Vanwege de ernst van hun letsel werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De slachtoffers behoren allen tot dezelfde familie. Onderzocht wordt nog wat er precies is gebeurd, maar waarschijnlijk is de dader een van de gewonden. De drie zijn naar verschillende ziekenhuizen gebracht. De politie heeft nog geen details vrijgegeven over hun identiteit.

Lees verder>>>
(h/t Driek)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Steekpartij asielzoekers Dronten

 1. Jantje Beton zegt:

  Tja die heet hoofden ook, Er wordt gedacht aan huiselijk geweld.waarom laat je ze hier dan toe zit nederland niet op te wachten.

  Like

 2. Cathja zegt:

  En wie betaalt weer de medische hulp, de traumaheli en de ziekenhuiskosten…..???
  De identiteit van de gewonden hoeven we niet van de politie te horen; we weten zelf wel uit welke hoek de wind waait.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Q; Vluchtelingenwerk Nederland sprak bijvoorbeeld van een tikkende tijdbom als er niet meer wordt gedaan aan veiligheid en medische hulp.

  Ja, Vluchtelingenwerk Nederland heeft makkelijk spreken… Wie gaat dit allemaal betalen? Het is niet alleen in Nederland, dat die zogenaamde asielzoekers de boel afbreken, weigeren om zelf ook maar een enkele dienst, zoals je eigen teringzooi een beetje schoon en op orde houden, uit te voeren. Daarnaast op strooptocht gaan en vrouwen lastig vallen en ik mag daarbij aannemen ook gewapend met een mes o.i.d.?

  Ik denk aan een andere tijdbom; die wanneer mensen dit helemaal zat zijn. Het is al niet echt leuk meer, maar nog meer en die vlam gaat in die pan slaan. Er zijn, hoe dan ook, grenzen!

  Like

 4. Helaas moet een Nederlander hier bij EJ Bron dit bericht lezen vanuit zijn vakantie-oord,want de media zwijgt daarover.Deze onkosten kunnen we optellen bij de onderhoudskosten die al een last voor ons zijn….en zo sukkelen we maar verder terwijl onze oudjes NIETS mogen kosten!

  Like

 5. Louis Burgemeestre zegt:

  Wie zal dat betalen, wie heeft zo veel geld ?
  Wie heeft zo veel pinkepinke, wie heeft zo veel geld.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Haal er nog maar veel meer binnen, stel ‘socialisten’ in Hen Haag, vazallen van Brussel!
  Het gaat altijd fout binnen een smeltkroes van ‘culturen’; het is gewoon tegennatuurlijk.
  Elke stam heeft z’n eigen territorium nodig, net zoals WIJ, WESTERSE NEDERLANDERS een eigen land nodig hebben!
  Jullie hebben ons land nu juist afgepakt om het vervolgens aan al die achterlijke islamitische ‘asielzoekers’ te geven en dát ook nog eens op onze kosten!
  Alleen gewetenloze criminelen die slechts denken aan hun eigen belangen en aan het rijkelijk vullen van hun eigen zakken, doen de belastingbetaler dit aan!

  Nou ja, laten we hopen dat die geïmporteerde heethoofden elkaar dan maar afmaken.
  Het is alleen zo jammer en doodzonde dat de medische zorg die die lui krijgen, óók weer op ons verhaald zal worden.
  En maar roepen en ons wijsmaken dat de zorg onbetaalbaar wordt!!!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En wat is met onze daklozen ?

  De helft van de gemeenten maakte vorig jaar
  minder geld vrij voor daklozenopvang, schreef
  persbureau Novum. Voor 2015 is een verdere
  landelijke bezuiniging aangekondigd van 25 miljoen euro !

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Al naar de gelegenheid zich voordoet gebruikt men een mes. Men kan er mee steken, zoals uit dit artikel blijkt. Je kunt er ook mee snijden, zoals in Syrië en Irak gebruikelijk is bij het onthoofden. Ajemarleuthe.

  Like

 9. Armani zegt:

  Nee natuurlijk word er weer geen identiteit weer gegeven , als het Nederlanders waren geweest hadden ze dat breed uitgemeten , kun je zien hoe achterbaks dat in ons land toegaat

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En hier nog eens duidelijk het verschil tussen dankbaar en ondankbaar !

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Dit probleem lost zich vanzelf op, al is het niet op een prettige manier. Er moeten eerst jaren van zwaar geweld volgen, gepaard gaande aan talloze doden onder de allochtone bevolking, eer de rust in Nederland wedergekeerd is. Ik ben bang dat ik wel dat geweld, maar niet meer die daaropvolgende rust nog mag gaan meemaken ! Dat clubhuis daar in Den Haag heeft ons in talloze opeenvolgende linkse regeringen een verschrikkelijk oor aan genaaid. En bij elke tweede-kamer verkiezingen wordt er door vele kiezers weer volop op die linkse griezels gestemd !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En de STRUISVOGELS van de partijen van: VVD,CDA,PvdA, en uiteraard D66, doen of hun neuzen bloeden. JULLIE KLOOTZAKKEN hebben ONS met deze ELLENDE opgezadeld. Aan de hoogste bomen zouden jullie moeten worden gehangen! Samen met het TUIG van de EUSSR, de RODEN in Brussel! En de Nederlandse bevolking, daar hebben jullie lak aan, vuile verraders!

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Ik vrees dat die lui de kersttoespraak van Willem niet gehoord hebben.
  Misschien moeten we die maar in een stuk of 20 talen vertalen en hem uitdelen in die centra.
  Voor die andere meer dan 100 soorten allochtonen hebben we dat niet nodig want die gedragen zich anders of spreken onze taal al.
  Met al die extra kosten kunnen we meteen begrijpen waarom onze ziektekosten zo omhoog gaan.
  Ik las bij DWN in een artikel van Dr. Werner Sinn, een groot en bekend onderzoekscentrum in München, dat elke asylzoeker in Duitsland gemi. 71.900 €uris kost.
  Dat was ook een antwoord op een van die groene dames die beweerde dat die lui een plus verhaal voor de duitse economie waren.
  Ik denk dat dat wel geldt voor die buitenlanders die naar Duitsland gaan om daar te werken, waarvan ik er enkelen ken, maar zeker niet voor al dat gespuis.

  Like

 14. Van mij mag in ieder asielzoekerscentrum de vlam in de pan slaan;dagelijks!Net zo lang en grof tot dat ze elkaar allemaal uitgeroeid hebben!Ik ben ze beu!

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Het enige voordeel is dat er altijd wel een of meer, ten gevolge van zo’n delict, afgeserveerd worden natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s