Ontwaak, Europa en wereld!

Screenshot_19

De wereld dreigt ten onder te gaan aan gruwelijk barbarisme.

Zag u het bovenstaand beeld op tv, op internet of in een krant?

Wat daar direct op volgde was dit:

Screenshot_20

En later dit: als een geordende militaire operatie worden Syrische officieren, die in handen waren gevallen van Isis, genadeloos onthoofd.

Screenshot_21

En dit:

Screenshot_22

Vergelijking van resultaten van NAZI-misdaden met haatbaard in soepjurk (ISIS) die zijn ‘VIJANDEN’ doodt.

Er zijn op het internet nog een massa andere foto’s te vinden die de gruwelijke praktijken van de ISLAM aantonen. Denk aan wat Boko Haram en Al-Shabaab  in een aantal Afrikaanse landen doen. Hamas kent ook geen genade voor wie zich niet voegt in hun ideologie. Al-Qaida, het geesteskind van Osama Bin Laden, staat al langer bekend om aanslagen waarbij honderden slachtoffers zijn gevallen.

Laat u niet misleiden door ‘goedmenschen’ die u wijs willen maken dat dit NIET DE ISLAM IS. Al deze moordenaarsbendes doen exact wat de koran hen voorschrijft. Het zijn dus geen extremisten, maar de ware moslims. De moslims, die zich in het westen gevestigd hebben, en die ogenschijnlijk op min of meer vredige wijze deel uitmaken van onze samenleving, zijn onder te verdelen in twee categorieën:

De afwachtenden en de Syrië-gangers. De meeste afwachtenden gaan naar het Vrijdagavondgebed en nemen daar deel aan de rituelen, behorend bij de ISLAM. Zij luisteren daar naar citaten uit de koran en een preek van de imam, die hen voorhoudt dat ze moeten leven naar het voorbeeld van Mohammed, de zogenaamde profeet. Mohammed was een gevaarlijke crimineel, stamhoofd en krijger, pedofiel en verkrachter, moordenaar en dief. Al de daden die staan voor deze eigenschappen staan opgetekend in de islamitische geschriften. Men maakt er geen geheim van. En toch wordt deze Mohammed gezien en uitgedragen als het rolmodel voor de aanhangers van de ISLAM.

Moslims dienen zo te leven en zich te gedragen als de zogenaamde boodschapper van Allah. Allah is de verzonnen god van de moslims. De naam Allah behoorde eerder toe aan een afgod van een stam Arabische bedoeïenen. Moslims moeten de opdrachten uitvoeren die in Soera’s in de koran zijn gegeven, zoals:

2:16: gebod om te vechten; 47:4: gebod koppen af te snijden en losprijzen te vragen 4:91:  dood ongelovigen; 4:89: maak geen vrienden met ongelovigen; 8:12: onthoofd ongelovigen en snij hun vingers af; 2:191: bevecht en dood ongelovigen; 9:30: christenen en joden zijn vervloekte mensen; 65:4: mannen mogen met meisjes in de prepuberteit seks hebben; 4:129: mannen mogen vrouwen weg doen als er problemen zijn; 2:228: vrouwen staan onder de man; 2:221: een slaaf is nog beter dan een ongelovige vrouw; 2:223: vrouwen zijn akkers voor mannen: ga gerust je gang en geniet; 4:34: mannen mogen hun vrouwen slaan; 62:6: een dode jood is beter; 3:28: moslims mogen geen ongelovige als vrienden hebben; 58:22:s alleen de partij van Allah heeft gelijk.

ISIS, het uitschot dat het heftigst te keer gaat in Syrië en Irak, heeft het voornemen om een WERELDKALIFAAT te stichten. Duizenden, veelal jonge, moslims trekken naar het Midden-Oosten om zich aan te sluiten bij deze moordenaarsbende. Daar leren ze hoe ze moeten moorden, mishandelen, martelen, afpersen enz. Zij leren er ook hoe ze met wapentuig om moeten gaan. Ze komen als volleerde guerrillastrijders terug en zijn een ernstig gevaar binnen onze samenleving. Onze overheid talmt met het nemen van maatregelen om de bevolking te beschermen tegen deze criminelen.

Dat ISIS onmenselijk is in haar optreden blijkt bijvoorbeeld uit het vermoorden van een slordige 150 vrouwen, die tot slaaf gemaakt waren en geweigerd hadden om met een ISIS-militant te trouwen. ISIS rechtvaardigt dat door te verwijzen naar verzen van de Koran waarin dat wordt toegestaan. Zie: http://pamelageller.com Open deze link of kopieer hem in uw browser en kijk zelf.

De ISLAM moet bestreden worden. Daarbij zullen we mogelijk – onverhoopt – net zo kordaat op moeten treden als zij zich gedragen in het Midden-Oosten. Om te beginnen moeten deze ‘tikkende tijdbommen’ uit onze samenleving verwijderd worden. Als onze overheid niet tot deze noodzakelijke maatregel overgaat zullen we eerst af moeten rekenen met onze eigen overheid.

Als uw leven u lief is, en dat van uw kinderen en kleinkinderen, sluit u dan aan bij groeperingen die de ISLAM willen bestrijden. Er is geen tijd te verliezen. Miljoenen moslims hebben zich al binnen onze samenleving gevestigd. Zij zijn een sluimerend gevaar. Als we wachten tot de bom barst, zijn we te laat. Ontwaak daarom uit de vermeende veilige situatie en zet u in voor het behoud van onze cultuur en onze autochtone samenleving.

Door:
M.A.L. Sion
(malsion@wanadoo.fr)

Zegt het voort.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

31 reacties op Ontwaak, Europa en wereld!

 1. Harry Kooistra zegt:

  Bedoelt u dat we milities moeten oprichten? Waarom ook niet. Om onze kinderen en vrouwen te beschermen moeten we niet afhankelijk zijn van de overheid. Demonstreren helpt toch niet meer. Het is beter te anticiperen op de toekomst. Mobiliseer mensen om je woonomgeving veilig te houden.

  Like

  • tjonge zegt:

   “Om onze kinderen en vrouwen te beschermen moeten we niet afhankelijk zijn van de overheid”

   grappig dat u iets dergelijks verwacht van onze overheid, het is JUIST DEZE OVERHEID DIE DIT VEROORZAAKT/GELEGENHEID HEEFT GEBODEN, natuurlijk is de islam onze vijand, maar de WERKELIJKE vijand zijn degenen die het faciliteren !

   dus onze vijanden zijn in respectievelijke volgorde; den haag (minus pvv), brussel en dan pas de islam-aanbidders.

   dus hop, eerst met de valbijl en hooivorken naar den haag !

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dat kan het beste plaatselijk bekeken worden. Het mooiste is als de bevolking laat zien dat ze er is, zoals nu in Dresden. Je kunt het een militie noemen of een ‘verzetsgroep’. Belangrijk is om met anderen te delen en samen te overleggen wat er te doen staat.

   Like

  • Ans zegt:

   Een partij die georganiseerd de kwaadwillende moslims in onze samenleving gaat opsporen en uitwijzen zou de beste oplossing zijn,ik zou me daar direct bij aansluiten.
   Beter nog zou zijn een trainingskamp waar onze burgers wordt geleerd te anticiperen op dreigende situaties, want dat die gaan plaatsvinden staat buiten kijf.
   Maar aangezien de enige die wat dit betreft zijn nek uitsteekt ,door onze laffe regering vooralsnog wordt behandeld als een paria zie ik hierin totaal geen vooruitgang.
   Vandaar dat ik al tijden met stanleymessen in jas en tas de deur uitga,en zal geen seconde aarzelen om deze indien nodig te gebruiken.
   En… ik raad eenieder aan om dit ook te doen, als onze regering vertikt mij te beschermen , doe ik het zelf wel., er staat zelfs een hakbijl in mijn gang; kun je bij elke bouwmarkt kopen…
   Maar, dat is een lapmiddel,en we zouden m.i. beter aanvallen, dan verdedigen tegen een meute godsdienstwaanzinnigen.
   Hoe serieus moet je volwassenen nemen die echt in een paradijs en sinterklaas/allah geloven,zelfs bereid zijn daarvoor te moorden?sterker nog;daartoe aangemoedigd worden door hun eigen sprookjesboek?
   Dat zijn regelrechte dwazen en dwazen zijn gevaarlijk. ..
   Als mijn kleinkinderen oud genoeg zijn ga ik ze ook wapens meegeven, hoe idioot dit nu ook lijkt, terwijl ik dit schrijf, maar ze zijn niet op deze wereld gekomen om te worden mishandeld door een lid van een achterlijke cultuur, en ik zal ook alles in het werk stellen om dit koste wat kost te voorkomen, bij de minste dreiging ben ik niet van plan om mijn familieleden of mijzelf het slachtoffer te laten worden, integendeel! Liever doden dan gedood!!!
   N.b; hierin sta ik niet alleen, vang meer en meer deze signalen op in mijn omgeving.
   Dus als onze regering niet wil dat er in nederland over wie zal het zeggen hoe lang (of kort) dit soort toestanden gaan plaatsvinden, wordt het toch tijd dat ze de stront eens uit hun ogen vegen en in actie komen!

   Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  we mogen niet langer blijven wegkijken… !!!

  Like

 3. Pingback: Islam is duivels, klopt, leidt tot 3e wereldoorlog. Maar wie zaten er achter 1e en 2e en dus 3e wereldoorlog? | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 4. peterselie1 zegt:

  Als uw leven u lief is, en dat van uw kinderen en kleinkinderen, sluit u dan aan bij groeperingen die de ISLAM willen bestrijden.

  Tsa het hoopgevende van het verhaal is, dat in afgelopen 6 maanden de islam kritische geluiden alleen maar sterker zijn geworden zijn mijns inziens. Dat de media steeds meer rekening houdt met islam kritische bloggers, ze worden niet zo snel meer weggejorist en opgerot zoals de linkse suprematisme het plachten te noemen.

  Welnu wanneer een reactie tegen de randen van het variabele, zelfbenoemde media fatsoen aan schuurt, wordt men niet meer zo snel weggejorist maar verdwijnt je reactie gewoon uit de lijst van de plemps, althans daar heeft Elsevier een handje van weg. Ben het met de auteur van dit artikel eens dat men actiever en veel meer islam kritischer moet worden.

  Hoe men deze beoogde islamisatie van Europa kan tegen houden of passen op de plaats laat maken, lijkt de wekelijkse terugkerende massa demonstratie in Dresden, Duitsland ‘Patriottistische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland’ mij een zeer goed voorbeeld waaraan Nederland óók mee zou moeten doen.

  En men zou het vloerkleed onder de voeten van de uiterst politiek correcte politici moeten trekken door op de Statenverkiezingen 2015 massaal op Wilders zijn PVV te doen stemmen, geen rekening meer met sentimentele gedachten over de reguliere politiek, deze al bij voorbaat in de prullenbak te flikkeren lijkt mij óók een goed idee.

  Like

 5. We moeten zelf in actie komen!De politiek doet het niet;politie en leger moeten de andere kant uit kijken!

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik was in de jaren zeventig al wakker, maar niemand luisterde naar mijn waarschuwingen omtrent de islam. En ik ben bang dat het merendeel der mensheid nog steeds niet wakker is, pas wanneer vlak naast je deur de hoofden gaan rollen, maar dan dan heb je nog figuren die zeggen “ze zijn niet allemaal zo”. Nee, ik heb het opgegeven. Maar ik blijf strijdvaardig. Dat wel natuurlijk.

  Like

 7. Harry zegt:

  Prima verhaal , gooi maar in de publiciteit !
  Schud dat suffe zooitje maar wakker waarvoor alleen misschien nog de shocktherapie werkt .
  De wegkijkers hebben waarschijnlijk nog nooit zoiets gezien .
  Ze zullen denken dat het een hoax is of een uitzondering .
  Dus , blijven herhalen !

  Like

 8. Yobe Sommer zegt:

  Goede reacties,helemaal mee eens

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Europa wordt door de islam opgevreten. Waren er in 1945 nog in totaal 600.000 moslims in Europa, nu zijn dat er al meer dan 50 miljoen. In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050. Overwegend uit de Noord-Afrikaanse landen. Maar steeds meer ook uit de ten zuiden van de Sahara gelegen gebieden van het zogenaamde zwarte Afrika. 90% van alle sinds de jaren-90 van de vorige eeuw naar Europa gekomen immigranten is moslim.

  In Zuid-Frankrijk staan inmiddels meer moskeeën dan kerken. 30% van de mensen in Frankrijk tot 20 jaar zijn moslims. In Nice en Parijs bedraagt hun aandeel nu al 45%. In 2027 zal 20% van de Franse bevolking islamitisch zijn. Uiterlijk in 2050 zal Frankrijk een islamitische republiek zijn. In Nederland zal in 2025 de helft van de Nederlandse bevolking islamitisch zijn. In Engeland nam de islamitische bevolking de afgelopen jaar met het dertigvoudige van 82.000 naar 2,5 miljoen toe. Intussen staan er meer dan 1000 moskeeën – veel van hen waren vroeger kerken. In België was in het jaar 2010 al 25% van de totale bevolking moslim. 50% van alle Belgische zuigelingen is u al moslim.

  Gemiddeld iedere tien jaar verdubbelt het aantal moslims in de Europese landen. Bij een klein numeriek begingetal is dat geen probleem. Maar als het begingetal tot meer dan 1 miljoen is toegenomen (en dit is in bijna alle landen al het geval), is de “wet van het grote aantal” van de bevolkingswetenschapper Birg van toepassing: in enkele decennia kan zo´n toenemende populatie van de autochtone bevolking een minderheid in het eigen land maken en deze uiteindelijk volledig verdringen. Deze wet wordt pas duidelijk als je de situatie in Duitsland in beschouwing neemt:

  In tegenstelling tot de officiële cijfers leven er in Duitsland nu al 8-13 miljoen moslims. In 2020 zullen dat 20 miljoen zijn en in 2030 al 40 miljoen. Het Islaminstituut in het Duitse Soest houdt rekening met 51,72 miljoen moslims in het jaar 2045 in Duitsland, gebaseerd op de huidige demografische omstandigheden. Met deze cijfers houden de islamitische functionarissen (bijvoorbeeld van de Centrale raad van de moslims) nu al rekening. Uiterlijk in 2040 willen zij een islamitische bondskanselier leveren en uiterlijk 2050 is het de bedoeling om van de Duitse grondwet een islamitische grondwet te maken. Alleen met behulp van de dan al te vermoeden twee derde meerderheid aan islamitische parlementariërs zou deze machtsovername door de islam denkbaar zijn – zonder dat er ook maar een schot gelost zou hoeven worden.

  De genocide op de Europese cultuur

  In het kader van de sinds de jaren-60 van de 20e eeuw tot op de dag van vandaag onverminderd voortdurende immigratie – jaarlijks komen er ongeveer 1 miljoen extra islamitische immigranten naar Europa – vinden ook hun uit hun oorspronkelijke landen van herkomst meegebrachte culturele gewoontes meer en meer opgang. De uit de islamitische cultuurkring immigrerende migranten nemen oeroude patriarchale sociale patronen en denkpatronen met zich mee. Hun vrouwen worden veel vaker geslagen dan in de rest van Europa. In de vrouwenhuizen van de grote Europese steden bedraagt het aandeel van de daar toevlucht zoekende islamitische vrouwen tussen de 40 en de 80% – bij slechts 3-10% aandeel van moslims in de landen van Europa. Polygamie en versluiering van vrouwen bepaalden in toenemende mate het straatbeeld van de grote Europese steden. Duizenden moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond. Complete stadsdelen verloren hun oorspronkelijke Europese gezicht. Overal vormden zich parallelsamenlevingen, waarin de eigen wetten heersten.

  Alleen al in Frankrijk bestaan honderden zogenaamde “No-Go-Areas”, stadsdelen, waarin geen autochtone Fransman zich meer zou wagen en waar in veel gevallen zelfs de brandweer alleen nog met politiebescherming zijn werk kan uitvoeren. Nauwelijks anders zijn de toestanden in Nederland, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Die landen laten een golf van verkrachtingen zien, die nog nooit eerder in hun geschiedenis heeft plaatsgevonden. De slachtoffers zijn meestal autochtone meisjes en jonge vrouwen. De daders meestal islamitische migranten. De media houden zich steeds meer aan de aan zichzelf opgelegde censuur en noemen zulke overvallen met “migratieachtergrond” – politiek correct – alleen nog in zo´n gecodeerde vorm, dat de lezer geen informatie meer over de etnische en religieuze achtergrond van de daders krijgt.

  De jammerlijke figuur van de intellectuele elites van Europa

  Europa´s intellectuelen, die zoals gebruikelijk iedere handeling van schending van de mensenrechten van de kant van het Westen graag en meedogenloos aan de kaak stellen, blijken gezien de dagelijkse schendingen van de mensenrechten door islamitische migranten merkwaardig blind en verbazingwekkend begripvol te zijn. Deze schendingen werden zelfs door de islam gedekt of ondersteund, dan nog werden onder het schijnargument van “godsdienstvrijheid” bijna ongelooflijke zaken politiek correct geduld en “begrepen”. Meer nog: er bestaan duidelijke aanwijzingen dat door migranten gepleegde delicten als gevolg van een zelfcensuur van de media ergens op een moeilijk te vinden plaats of zelfs helemaal niet meer genoemd worden. Het belangrijkste argument van de redacties is, dat men migranten tegen de volkswoede zou willen beschermen – een argument, dat bij nader inzien tegelijkertijd twijfelachtig en leugenachtig blijkt te zijn. Twijfelachtig, omdat het een overtreding is van het centrale principe van de informatieplicht van een vrije pers. Leugenachtig, omdat de motivering opvallen selectief is: zo taboeloos er over de eigen samenlevingen wordt bericht, zo begripvol en zachtaardig zijn de berichten over landen en religies die men denkt in bescherming te moeten nemen.

  Zoals vele media ooit linkse cultfiguren als Stalin, Mao, Che Guevara en Fidel Castro bejubelden en hun moorddadige handelen bagatelliseerden, doen ze dit nu bij het thema islam. Meer nog: tegenover de onverholen machtsaanspraken en de dagelijks toenemende aanvallen van de moslims op de fundamentele principes van onze cultuur en onze rechtstaat wordt het gedrag van de meeste Europese elites en het grootste deel van het Europese establishment gekenmerkt door lafheid en een bijna hondse onderworpenheid.

  Alleen al de persoon Mohammed zou genoeg aanleiding bieden voor een groot aantal kritisch-analytische berichten. Zijn relatie tot vrouwen, zijn seksuele contact met kinderen, zijn moordbevelen tegenover critici en afvalligen van de islam, zijn oorlogen tegen “ongelovigen”. Stof genoeg voor tientallen jaren. Wat betreft hun eufemistische en schandalig onrealistische berichtgeving over de islam, hun lafheid om deze religie als totalitair, mensverachtend en wereldveroverend te herkennen, faalt het overgrote deel van de media opnieuw. Het waarderelativisme, waartoe talrijke journalisten, politici en goedmenschen zich bewust of onbewust verplicht hebben, schijnt hun analytische denkvermogen wat betreft de islam als een drug verlamd te hebben. In een mengeling van onwetendheid, lafheid en stille sympathie voor een religie, die antiwesters, anti-Amerikaans en anti-Israëlisch ingesteld is, werken zij – gewild of niet – als welkome handlangers van de islam aan de demontage van hun eigen samenlevingen.

  Bron:

  http://michael-mannheimer.info/2013/09/16/23912/#more-23912

  Auteur: Michael Mannheimer

  Ingekort en vertaald uit het Duits door:

  E.J. Bron

  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/20/demografische-bom-aantal-moslims-in-europa-explodeert/

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Daarom moeten alle MOSLIMS UIT EUROPA VERWIJDERT WORDEN. ALLEMAAL, zonder een uitzondering. En alle RODEN dienen aangepakt te worden, evenals de andere verraders, de christen-democraten en liberalen. Neurenberg versie 2.0! Hangen dat vuil politiek volk.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  ONVERHANDELBAAR !
  ERUIT MET DAT MOSLIMPACK !
  EUROPA MOSLIMVRIJ !

  Like

 12. Martha N zegt:

  M.A.L Sion Laat de werkelijkheid maar zien, hoe vreselijk deze ook is!
  Wij moeten een halt toeroepen aan het gezever over de goedheid van de Profeet.
  Laat rustig zien aan ieder de afgehakte hoofden van deze mensen, die nooit enig kwaad aan de moslims hebben gedaan, behalve andersdenkend te zijn!
  Mensen kijk naar wat ONS te wachten staat.
  Dit is geen ophitserij, het is de werkelijkheid!
  DAAR strijd Geert voor of laten we zeggen tegen, opdat dit ONS niet overkomt!
  Onze regering laat ons in de steek, de koning zegt dat we NOG MEER tolerant moeten zijn.
  Misschien willen al deze kletsmajoren een afgehakt hoofd op hun schotel met een sausje?
  Mensen wordt wakker, zie en denk na…DIT is de werkelijkheid, Uw toekomst en deze van Uw kinderen.

  Wat Malsion NIET laat zien zijn de kleine jongetjes, die met een geweer rondlopen, Jongetjes opgevoed in haat tegen ons! Jongetjes die geleerd zijn ONS te haten als de pest, die voetballen met afgehakte koppen van de zo vreselijk gehate mensen die hen willen helpen!.
  Geen leuke Kerstboodschap mensen, maar het is tijd dat we wakker worden!
  We willen het niet weten, we steken onze kop in het zand!
  OF halen we hem er uiteindelijk uit!
  Ik roep NIET op tot haat, dat dit duidelijk is!
  Ik roep uit tot opstand tegen DEZE regering, tegen Christelijke partijen, tegen allen die TEGEN ONS VADERLAND zijn en tegen de eigen bevolking!

  Het is de hoogste tijd, dat Nederland Nederland is en blijft.
  Ieder die hier woont, wordt niet gehaat, niet geminacht, niet veroordeeld vanwege huidskleur..!
  We veroordelen alleen het misbruik van ONS land en ONZE rechten!

  Willen we zo doorgaan..?
  Steunt U dan OPNIEUW de gevestigde partijen.
  Steun vooral NIET de PVV, die tegen koppen afhakken is, tegen de ondergang van ons land, tegen de het gebeuren dat bejaarden meer moeten inleveren, tegen onze ondergang!
  Is het fout om voor jezelf op te komen?
  Moeten we werkelijk ja en amen zeggen als een jaknikker tegen de gevestigde partijen?Nederlanders zijn nooit meelopers geweest in tijden van gevaar, wordt dus wakker en bescherm Uw erfgoed, daar waar Uw ouders voor gevochten hebben! ,

  VOOR de EU, VOOR het doorgaan van het martelen van kinderen, vrouwen en mensen die het goed menen.

  Like

 13. realist zegt:

  er zal maar echt verandering komen de dag dat organisaties als EDL en dergelijke de wapens opnemen en er beginnen in schieten,en wees gerust,die moment komt.

  Like

 14. Louis Burgemeestre zegt:

  Islam en de Nazi’s zijn elkaars beste vrienden.
  http://www.tellthechildrenthetruth.com/

  Like

 15. @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv @Het_OM @MinPres @LodewijkA Ontwaak, Europa en wereld! http://wp.me/p1O7aM-kn4 via @wordpressdotcom

  Like

 16. Geüpload op 27 dec. 2014
  This video has gone viral on “Palestinian” social media networks – it is a “how to” video, teaching Arab terrorist wannabes how to stab and kill a Jew.

  JewishPress.com is showing this video, so you can see and understand what vile content is being distributed within the Palestinian Authority and Gaza.

  For more information, please read the associated article: http://www.jewishpress.com/news/break

  Please do not share the (unlisted) link to this video directly, only of the above article.
  MededelingVideo met leeftijdsbeperking (op verzoek van uploader).
  CategorieNieuws & politiek
  LicentieStandaard YouTube-licentie https://www.youtube.com/watch?v=yS6BHBai2Ug
  “Palestinian” How to stab someone video
  JewishPressTV

  Like

 17. @geertwilderspvv @Het_OM Horror night in Sw Muslimghetto: gang raped,raped until bleeding with a gun,gang raped again http://10news.dk/horror-night-in-swedish-muslim-ghetto-gang-raped-raped-until-bleeding-with-a-gun-gang-raped-again/

  Like

 18. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En wij worden beschuldigd van discriminatie en haatzaaien als wij de miljoenen van dit barbaarse volk niet in ons land willen hebben…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s