Neder-Oostenrijk: Identitaire Beweging plaatst nieuw kruis

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht van 25 op 26 december plaatsten activisten van de Identitaire Beweging Neder-Oostenrijk een houten kruis in Groß-Enzersdorf. De aanleiding hiervoor was de brutale daad van een “medeburger” met een islamitische “migratieachtergrond”, die op dezelfde plaats een houten kruis, dat tientallen jaren een doel van pelgrims was, gewoon had omgezaagd (hier). Daarna werden er pamfletten in het dorpje verspreid om de aandacht te vestigen op het verband tussen massa-immigratie, islamisering en “betreurenswaardige incidenten” zoals in Groß-Enzersdorf.

Erger nog dan de daad zelf is de reactie van de socialistische burgemeester. In plaats van de dader te vervolgen en het kruis opnieuw op dezelfde plek te laten plaatsen, komt het tot een gesprek. De intolerante Egyptenaar heeft succes met zijn krankzinnige daad en het “storende kruis” wordt verplaatst.

“De SPÖ laat hier opnieuw haar ware gezicht zien. Ze is de partij van de buitenlanders, van de islamisering en van de massa-immigratie”, aldus Thomas Sellner, leider van de Identitaire Beweging Neder-Oostenrijk.

“Wat laat deze krankzinnige daad zien? Is hij een van de beroemde “incidenten” waarover onze politici het hebben als het om de delicten van migranten gaat? Is hij eigenlijk een “onislamitische” “uitzondering” zoals de “islamitische gemeenschap” ons probeert wijs te maken? De dader mag dan wel geen IS-sympathisant zijn en een kruis omzagen is zeker niet hetzelfde als een mens onthoofden. Maar wij zien in deze daad een duidelijk symptoom van een algemene ontwikkeling. We worden in ons eigen land onder te grote buitenlandse invloed gebracht, geïslamiseerd en tot een minderheid gemaakt. Al 75% van alle inwoners van Wenen onder de 4 jaar heeft al een migratieachtergrond.

Screenshot_10

Door onze “bevolkingsgroei”, die uitsluitend is opgebouwd op overwegend islamitische massa-immigratie, zal het er weldra in heel Oostenrijk zo uitzien. Het gevolg daarvan is, dat niet alleen in het Nabije Oosten kerken opgeblazen en heiligdommen geschonden worden, maar zelfs in ons vaderland worden onze tradities het slachtoffer van vreemde intolerantie. Wij zeggen: Genoeg met de multiculti! Het kruis was al 60 jaar lang het doel van feestelijke processies – en moet dat ook in de toekomst blijven!”, aldus Sellner afsluitend.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Counterjihad, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Neder-Oostenrijk: Identitaire Beweging plaatst nieuw kruis

 1. louis-portugal zegt:

  We worden steeds verder achteruit geduwd.
  ~En de linkse poltiek wil dat we er vooral begrip voor hebben.
  Nou ik heb dat dus helemaal niet.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Uitstekend, zo zouden ze hier ook moeten reageren. Hier moet ook alles met de mantel der liefde worden bedekt. Het is een actie van een eenling, nou ik kan wel zeggen dat bijna alle moslims het met die daad eens zijn, zelfs als een moslim een moord heeft gepleegd, wat nogal eens voorkomt, zoekt de hele familie nog de schuld bij de andere partij. Al is het bewijs nog zo groot, een moslim zal in de rechtszaal altijd ontkennen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “We” is hier wel Identitair Verzet, Ad. Dus als er hier een afdeling van Identitair Verzet zit -en dat geloof ik wel- had je kans dat er bij een soortgelijk incident net zo gereageerd zou worden.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat heeft Identitair Verzet prima gedaan. Wij – zoals onze gewaardeerde Jean altijd zegt- WILLEN geen ISLAMISERING. Niet in Oostenrijk, niet in Duitsland, niet in België, niet in Nederland, en NERGENS in Europa. Deze wrede sadistische IDEOLOGIE, Islam geheten, moet WEG uit heel Europa! WIJ ware patriotten zijn deze HAATCULTUS KOTSZAT!

  Like

 4. Blij dat er zo langzamerhand overal verzet rijst tegen de intoleranten,die ons door de strot worden geduwd!

  Like

 5. alidas1 zegt:

  yvonne maar hier nog veel te weinig.
  Hebben de Nederlanders geen moed meer

  Like

 6. Cathja zegt:

  Prima werk van Identitair Verzet! Ze hebben volledig gelijk met hun argument dat er NU moet worden opgetreden, anders is het te laat. Blijf af van religieuze symbolen, blijf af van kerken en kapelletjes! Het hoort bij het land, en buitenlanders horen zich aan te passen. Deze Egyptenaar had ook een ander huis kunnen kopen, of een hoge rij dennen kunnen planten als hij zich stoorde aan het kruis.
  Deze man heeft zich totaal respectloos gedragen richting de gemeenschap van het dorp. Ik hoop dat iedereen hem links zal laten liggen.
  Ik vraag me af hoe lang dit nieuwe kruis er zal staan!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Je kunt eigenlijk niet anders dan gelijk op zo,n brutale daad van een “NIEUWE” Oostenrijker reageren. door hetgeen de “Identitaire Beweging” van Oostenrijk heeft gedaan.
  Wat een verschil met wat jaren her in
  A,dam Oud West gebeurde, een kruis bij een gedenkplaats uit WOII (( gefusilleerden A,dammers ) moest gerenoveerd worden.
  Na protesten van de nwe (muslim) A,dammers, kwam het kruis er niet terug.
  Laf,laffer verloren land………….

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ook in Duitsland werd in een dorp, gedurende de kerstmis, een kerkje door een club jonge moslims overvallen en slooprijp gemaakt.
  Het zijn jonge lui die nog niet gesraft mogen worden.

  Like

 9. Marioo zegt:

  Ik ben dan wel atheïst en tegen alle geloven, maar van onze cultuur/tradities moeten ze godverdomme afblijven. Dat kruis moet gewoon blijven staan! Ik zie liever een kruis en een kerk/kathedraal (grote historische waarde cq. monument) dan een haatmoskeet met jengelende geitenneukers! Dan erbij, islamrommel hoort hier niet, nergens niet in de Westerse wereld!
  Goede actie van de Identitaire Beweging in Oostenrijk!

  Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Smijt die verdomde moslims allemaal uit Europa weg.Europa is een Christelijk land,Moslims hebben hier absoluut niets te zoeken.

  Like

 11. beatsme zegt:

  Het lijkt erop dat kruizen en kerstvieringen iets losmaken bij mensen:
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/man-rijdt-op-menigte-in-op-kerstmarkt-brussel~a3819194/
  http://www.brusselnieuws.be/nl/nieuws/automobilist-rijdt-op-voetgangers-aan-muntplein

  Bij de Volkskrant melden ze dat de man zou hebben geprobeerd weg te vluchten?
  Het kan een bezopen iemand zijn geweest, die daarom wegvluchtte, maar ook iemand die enorme haast had om in de buurt een bezoekje aan een Joodse museum af te leggen?

  Overigens vreemd dat Justitie pijlsnel een verklaring aflegt dat het geen terroristische daad betreft? Doen ze dat altijd bij ongelukken?

  “Oh nee, maar wel heel vaak als Allah Akbar of iets dergelijks geroepen wordt en er gebeurd dan iets gewelddadig. Dan staat het altijd op voorhand vast dat het niets met Allah te maken heeft,” zegt iemand tegen me, rn gaat verder:
  ” Hoewel de sharia veel uiterst gewelddadige regelgeving kent, is dat niet zo bedoelt. Kijk, Nazi’s deden het voor de fuhrer, maar dat betrof ideologische daden. Religieuze daden, hoewel ze identiek en net zo gruwelijk kunnen zijn, kunnen per definitie niet daarmee vergeleken worden, want die zijn religieus en dus goed.
  Daarom hebben we de algehele geloofsvrijheid. Om religieuze daden te bevorderen.
  En zoals blijkt is er dan ook geen sprake meer van terrorisme, Nazistisch gedrag, of fascistoïde moordlust, maar betreft het allemaal daden van soms wat religieus verwarde mensen.”
  Wanneer de verwarring een collectief gehalte krijgt, raken gebieden ontvolkt, zoals je in het Isis gebied ziet, of zoals Saudi Arabië waar de Jodenjacht ergens vanaf 600 na Christus is ingezet. Gevaarlijk is om overhaaste conclusies te trekken. Immers na schoning van gebieden, blijkt de religie aan kracht te hebben gewonnen. Het goede blijkt de overhand te hebben gekregen. Gelukkig zien ze ook het goede bij Justitie.”

  Ooohhhh………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s