Horrornacht in Zweeds islamitisch getto: groepsverkracht, tot bloedens toe verkracht met een vuurwapen, daarna opnieuw groepsverkracht

Screenshot_33

Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Het risico om tijdens je leven in Zweden verkracht te worden, is één op vier (ervan uitgaande dat iedere vrouw slechts één keer wordt verkracht), wat ongeveer hetzelfde risico is las verkracht te worden in landen waar oorlog is, zoals in Irak of Syrië. Wat betreft verkrachtingen, verkeert het geïslamiseerde Zweden al in staat van oorlog. Zweden publiceert geen statistieken betreffende criminaliteit door immigranten. Als we een hint willen hebben over wie deze tienduizenden verkrachtingen en andere seksuele delicten jaarlijks pleegt, kunnen we naar een ander Scandinavisch land kijken.

Het buurland van Zweden, Noorwegen, is het land dat het meest op Zweden lijkt. In Noorwegen wordt 100% van alle aanvallende verkrachtingen (verkrachtingen waarbij de verkrachter en het slachtoffer elkaar niet kenden) in de Noorse hoofdstad Oslo in de afgelopen vijf jaar gepleegd door immigranten uit “niet-westerse” landen. In Stavanger, een grote Noorse stad, wordt 90% van de verkrachtingen gepleegd door “immigranten”.

Het meisje is getraumatiseerd na de brute aanval en woont op dit moment in een beveiligde omgeving…

De verkrachting vond plaats op 19 juni in de buurt van Tensta. De mannen verkrachtten het meisje terwijl een van hen – een niet nader geïdentificeerde persoon – een vuurwapen tegen haar gezicht hield en ermee dreigde haar dood te schieten als ze niet ophield te schreeuwen.

Toen ze klaar waren met de verkrachting van het meisje, duwde de man het vuurwapen in haar vagina, daarmee schade en hevige bloedingen veroorzakend. Daarna reden twee mannen het meisje naar een woning in Rinkeby, waar ze haar opnieuw verkrachtten.

´s Ochtends lukte het meisje het om te ontsnappen en werd gevonden door haar vader, die naar haar op zoek was.

“Toen hij haar vond, zat ze in shock huilend en in paniek op het gras met bloed besmeurde kleren. Ze was angstig als een opgejaagde prooi en wilde alleen maar weg van daar”, stond er in het vonnis.

Na het incident was het meisje zo getraumatiseerd en bang voor haar aanvallers dat ze gedwongen moest worden opgenomen in een beveiligde omgeving.

Donderdag deed de districtsrechtbank Solna uitspraak tegen immigranten wegens de verkrachting. Een van hen, een 21-jarige, werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, een 19-jarige kreeg twee en een half jaar cel. Een 18-jarige werd veroordeeld tot een jaar en vier maanden jeugddetentie, omdat hij nog geen 18 jaar oud was toen de misdaad werd gepleegd.

Bron:
http://10news.dk
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

48 reacties op Horrornacht in Zweeds islamitisch getto: groepsverkracht, tot bloedens toe verkracht met een vuurwapen, daarna opnieuw groepsverkracht

 1. guusvelraeds zegt:

  Vanavond hoorde ik op het NON journaal dat in Zweden weer een moskee in de hens is gegaan. Beginnen bepaalde groepen Zweden eindelijk te ontwaken. In Zweden gaan zich de eerste Europese bloedbaden op grotere schaal ontwikkelen. Jammer dat het zo moet gaan, maar progressief Zweden trekt liever het hele land mee in de afgrond dan toegeven met hun multiculturele ideologie op een verkeerd spoor te zitten.

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/12/weer_brand_in_zweedse_moskee_a.html

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Dit moet wel even gezegd worden, “Dit heeft echt niets met de Islam te maken”.

   Amme hoela, echt wel!

   Like

   • exter39 zegt:

    Word tijd dat je een bezoek aan de psychiater brengt , en enkele soera,s uit de koran leest , en dan nog eens zeggen dat het niks met de islam te maken heeft.

    Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Het is jammer dat Guus gelijk heeft. Zweden is te diep weggezakt in het moeras van immigranten uit moslimlanden die zich in Zweden gruwelijk misdragen. De linksche goedmenschen, een soort die talrijk is in Zweden, zullen nog een tijd krampachtig vasthoude4n aan hun ideaal van gastvrij land, die geen verschil maakt ten opzicht van geloof. Zullen ze op enige termijn ontdekken dat de islam GEEN GODSDIENST is maar een levensbedreigende ideologisch veroveringsbeweging die nietsontziend de Westerse Wereld aan het veroveren is?
   Ik vrees dat de Zweden zo verblind zijn dat ze hun echec pas zullen inzien als de eerste koppen daar (na onthoofding) gaan rollen.
   De foto’s van de onthoofding van Foley en de door ISIS zelf verspreide filmpjes van executies van tal van groepen tegenstanders zullen hen wellicht wakker schudden.
   Maar laten we ons niet rijk rekenen. Na Zweden komen ook de andere West-Europese landen aan de beurt. Miljoenen moslims zullen op de seintjes van hun leiders (imams) in actie komen. Weg ‘gematigde’ moslims. Dan zal blijken dat ze niet voor niets hebben geoefend op het onverdoofd slachten van een geit. Dan komen de nekken van die domme West-Europese autochtonen in zicht. Op veel plaatsen in West-Europa zal het beeld bloedrood kleuren.

   Like

  • tjonge zegt:

   toch ben ik geen voorstander van dergelijke daden (hoewel ik persoonlijk er niets op tegen heb al gaan alle moskees in europa in vlammen op) want dit speelt de goedmens en de moslim alleen maar in de kaart.
   de goedmens zal het ten alle tijde opnemen voor hun zielige underdogje en alleen nog maar meer islamisering faciliteren.

   het fysieke gevecht aangaan zal geen oplossing zijn OF je moet de faciliteerders rechtstreeks aanpakken.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Ik kijk al lang niet meer naar het journaal, nieuwsuur etc. I.p.v. mij iedere keer te verbazen over de onzin en het indoctrineren van de brave kijkers, ben ik mij gigantisch gaan ergeren. Sinds kort ook geen Buitenhof meer. De laatste aflevering met Koenders deed voor mij de deur dicht.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Allereerst: Veel te lage straffen! Wat is dit? Zien ze ‘verkrachting’ uiteindelijk alleen maar als ‘gedwongen sex? Slaan ze weinig of geen acht op de zware mishandelingen en de trauma ’s die het slachtoffer heeft opgelopen?
  Als mij gevraagd zou worden, wat ik dan passende straffen zou vinden, zou ik zeggen: Nou, in alle gevallen zo ongeveer het dubbele.
  En daarna uiteraard onmiddellijke uitzetting.
  Want over dat laatste lezen we hier weer niets………

  Like

 3. Rudi zegt:

  @Guus
  “Beginnen bepaalde groepen Zweden eindelijk te ontwaken.”
  Voor mijn part heb je gelijk, maar die ‘aanslagen’ op moskeeën lijken mij eerder te passen in een strategie van uitlokking, net zoals Robert Spencer gewag maakt van anti-islamitische ‘hoaxes’ en de Kristallnacht ook een represaille werd genoemd voor de daad van ‘een Jood’ die de Reichstag’ in de fik zou hebben gestoken.
  Nu, ik heb geen glazen bol, maar al die ‘aanslagen’ op moskeeën geven mij althans de indruk dat de moslims in Europa hebben zitten wachten op hun kalifaat (IS) om een oorlog in het Westen uit te lokken. En daarvoor zijn alle middelen geoorloofd.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het is totale waanzin, uitzetten is niet mogelijk?
  Kleine update van zalige dagen, de meesten onder ons zijn hiervan op de hoogte, nou ja, ten overvloede, lees en huiver.
  http://www.barenakedislam.com/2014/12/29/muslim-related-news-from-europe/

  Like

 5. janfreak zegt:

  Voor de islam is in ons land en ook andere West-Europese landen geen plaats, hun normen en waarden zijn voor ons onacceptabel. Als er iets ontbreekt in de islam is het wel het begrip tolerantie.

  Like

 6. Jaan zegt:

  Schande, schande die straf, dan pakken ze dat hier toch wel beter aan zoals: Twee weken verplicht een kopje thee drinken en een toespraak van Job Cohen van: “Nooit meer doen he”!
  Dat zal ze leren!

  Like

 7. Die Zweden hebben het veel te lang laten voortwoekeren;hopelijk komen ze nu tot inzicht en steken alle haathutten in de fik!Om mee te beginnen!

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Hopelijk is die keet tot op de grond toe afgefikt.

  Like

 9. Ik zou me toch voor kunnen stellen dat de vader ze opwacht bij hun vrijlating, per slot van rekening als je voor zo’n afschuwelijke, bijna onmenselijke misdaad een dermate lage straf krijgt wat kan moord met voorbedachte rade dan nog kosten, veertien dagen met aftrek van voorarrest?

  Like

 10. beatsme zegt:

  De gegevens zijn duidelijk. Er zullen best een heleboel theorieën te bedenken zijn, om e.e.a. te verklaren. Verklaren is niet vermijden of voorkomen. Het levert geen oplossingen.
  Maar wat is de oplossing? Volgens mij een soort kansinschatting, wat voor diverse kiezers het voordeligst uitpakt.

  Voor wat betreft het voorkomen van de zich voltrekkende culturele segregatie binnen EU landen is het beste het oude bestuur te dumpen vanuit het perspectief van de onderkant, want bij hun in de buurt vindt de meeste rottigheid plaats.
  Zo snel mogelijk op partijen als de PVV, Front Nationale en in Zweden de democraten stemmen, het liefst massaal, levert voor deze burger immers de beste oplossing, tegenwicht of hoe je het ook noemt.

  De PVV komt op voor de bestaande normen en waarden, naast dat zij verder eigenlijk niet veel anders is dan een andere partij die regeert voor en namens de belangengroepen. Maar de normen en waarden die op het spel staan zijn de maatschappij, de essentie, waar de onderkant het begrijpt dat er een recessie plaatsvindt, maar moeite heeft met de culturele veranderingen. De beste keuze is dus voor hen de PVV.

  Voor de overige klassen is het minder duidelijk. Vreest men ellende in haar wijk en buurt? Nog niet echt denk ik, dus geen PVV. Heeft men voordeel? Dat kan, een brede onderkant van almaar instromende nieuwe arbeiders betekent immers een groter aanbod aan arbeid: wat dan leidt tot lagere lonen. De segregatie aan de onderkant kan verder zorgen voor het verbreken van de vakbondsgedachte (de eenheid van (kleine) arbeiders en/of burgers), waardoor de bovenkant (bestuurders en eigenaren) een betere resultaat (geld) kunnen bereiken. Daarnaast is men tegen de PVV vanwege machtsverlies: de bovenkant vult de meeste bestuursbanen immers.

  Voor iedereen die maar even vreest dat in de toekomst haar omgeving essentieel verandert door de voortdurende instroom van de cultuurvreemden uit islamgebied, is het raadzaam op de PVV te stemmen.
  Als je er zeker van bent dat dat niet zo is, dat zowel jezelf, als je kinderen en kleinkinderen toch niet in de onderklasse terechtkomen, dan kun je een optelsom maken van wat je denkt wat het belangrijkste voor je is.
  Als zou de PVV de nazi’s betreffen, of zoiets, is zand in de ogen strooien door bestaande partijen die invloed verliezen.

  Verder is het duidelijk, dat pas wanneer er een breed gevoel van onbehagen ontstaat, er meer kans bestaat op behoud van de huidige normen en waarden. Maar als het zover is, is het vaak al te laat.

  Like

 11. Hans zegt:

  Nogmaals;
  De moslim die één van mijn loved ones aanraakt gaat voor de varkens.
  Levend.
  Ik zie mezelf, en dat is enigzins alarmerend, nog wel een lekkere vette hap naar binnen werken terwijl ik toekijk totdat het laatste bot verkruimeld wordt.
  Wat ik niet snap, wat doet zo’n vader nu?
  Ik bedoel je maakt toch een plan en je snijdt ze toch helemaal aan stukken?
  Dat heb je er nou van als je de politie inschakelt, een flutstraf, wat voor die primaten vacantie is, en dan kun je er voorlopig niet meer bij. Dom dom dom.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Goor vuil en smerig ISLAMTUIG. En wat mij betreft smerige RODE RATTEN, die dit mogelijk maken in Zweden, Noorwegen en de rest van Europa. Ze moeten ALLEMAAL WEG, alle MOSLIMS, ook de goede. Dan lijden ze maar onder de slechten. Ik ben klaar met dat smerig volk, en hun handlangers de socialisten/roden, groenen, en de meelopers LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN!

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik ben het met je eens, Tom.
   Vroeg of laat zal ook in Zweden een kolossale reactie onder de oorspronkelijke Zweden ontstaan en daarbij zullen forse spaanders vallen.
   De rode dwaallichten en hun politiek correcte medestanders kunnen nog een tijdje de onzin verkopen dat de islam vrede brengt, maar deze leugen gaat steeds sneller verdampen nu de schandelijke verkrachtingen van vrouwen en meisjes in aantal en hevigheid toenemen.
   Je zult maar politiek verantwoordelijk zijn.voor de vernietiging van je eigen volk en land!
   Dat besef kan NIET uitblijven en zodra dat is ingezonken bij grote groepen Zweden zal de mentale knop worden omgezet.
   Ik ben voor zware bestraffing van de verkrachters: lange celstraffen, castratie, en na uitzitten van de straf deporteren naar het land van herkomst.

   Maar de VERANTWOORDELIJKEN voor deze ongehoorde poging tot vernietiging van een moderne staat en de mensen die de staat hebben opgebouwd, moet eveneens buitengewoon zwaar zijn: in het gunstigste geval LEVENSLANG voor de hoofdverantwoordelijken voor dit drama, ongeacht op welke plaats in de maatschappij zij zitten.

   Ik voorzie dit scenario voor de afrekening, omdat de Zweden van nature allesbehalve zacht gekookte eitjes zijn.
   Links/liberaal gaat onherroepelijk haar trekken thuiskrijgen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Henk.V: 10.15. uur. Ik hoop het nog mee te mogen maken, dat Links en Liberaal hun trekken thuis krijgen, Henk.

    Like

 13. skelm49 zegt:

  Ik gun Zweden deze ellende. Ze hebben jarenlang terroisme in Afrika gesteund. Boontje kom om het loontje.

  Like

 14. Zet ze het land uit met een vliegtuig gevlogen door Poch.

  Like

 15. Aad Mulder zegt:

  Hopelijk wordt Zweden hier voor zwaar gestrafd anders moeten wij maar sancties tegen Zweden instellen

  Like

 16. beatsme zegt:

  Verder ben ik altijd verbaasd hoe er op de NPO, waar ik heel soms even naar kiik, mensen met en flinke opleiding verbaasd roepen: “Het zijn zelfs artsen, en andere hoger opgeleiden, die naar ISIS gebied rijzen.” Dan moet ik meten aan dr, Joseph Mengele denken.

  Je zou denken dat ongeveer zoiets als ruim een eeuw aan gedragswetenschappen zou leiden tot een wat meer samenvattende verklaring, dan de verbaasde vraag: “zelfs hogeropgeleiden?”

  Blijkbaar hebben hogeropgeleiden de idee fixe dat ze niet in staat zijn tot dergelijke daden, mits ze een afwijking hebben. Maar als de afwijking onder een groot deel van de bevolking als normaal gezien wordt, dan is er geen afwijking, en dan betekent het een andere waarden en normen set.

  Mogelijk biedt Pavlov een uitkomst. Onderbewust conditioneren kan. Maar zou men dieren met een bewustzijn, zoals wijzelf, middels bewust scholen (een opleiding, een religie, een ideologie) een pavlov gelijkend gedrag kunnen aanleren. “Oefening baart kunst” lijkt dat te onderbouwen. En waarom dan niet ook, als we dat in de motoriek kunnen verwezenlijken, in het functioneren van ons bewustzijn, door scholing? Het is moeilijk vol te houden dat we het evenbeeld van het alwetende zijn. Vroeger dacht men nog wel eens aan het principe van de “uomo universale”, welk principe heeft geleid tot veel wetenschappelijke zoektochten. Zo langzamerhand lijken we een optelsom, een ballenbak vol specialisten te zijn, die nog steeds verbaasd zijn met het verschijnsel “Joseph Mengele”, want we willen niet beseffen dat er een maatschappij bestaat, waar dat een normaal fenomeen zou kunnen zijn.

  Daar maatschappijen een optelsom is van normen en waarden, die kunnen verschillen, zijn mensen voor ons een optelsom van lieden met een denkraam capaciteit, IQ. De elite, de bestuurlijk klasse, de wetenschappers, betreft gemiddeld genomen burgers die een hoger IQ bezitten. Deze bestuurt.
  Stel dat dat geschiedt door lieden met een IQ van 115 t/m 130. En stel dat wetenschap gezien de welvaart een breed goed wordt, zodat steeds meer bestuur plaatsvindt (overal wordt je doodgegooid met “managers”, deskundigen, experts), dan worden we bestuurd door de tokkies, de imbecielen, onder de intellectuelen door die welvaart.
  “Ik begrijp er niks van, hoe hoger opgeleiden als mijzelf toch zoiets kunnen doen?” Zever, wauwel, programma’s vol, avond aan avond met dat soort achterlijk gezeur.

  Het zijn toch echt de normen en de waarden die de essentie vormen.

  Like

 17. Jean zegt:

  Zolang de media “denkt” de bevolking te kunnen belazeren zullen wij ELKE MISDAAD toeschrijven aan allochtonen en daar ook veel informatie over verspreiden tot het punt bereikt is dat IEDEREEN dat allochtonen gespuis uitkotst en meehelpt de troep te verdrijven.

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Ik zou voor willen stellen ombeide daders op hun kosten te laten ombouwen tot vrouw en als de wonden bijna geheeld zijn langdurig te laten “verkrachten” met behulp van een ouderwetse punt vijftig met lange loop, inclusief draagbeugel. Dit lijkt mij voldoende. Graag reactie.

  Like

 19. Willie zegt:

  Moet je zien hoe die meiden in hun discos erbij lopen , mi is dit uitlokking

  Like

 20. Willie zegt:

  Nog 1tje ??

  Like

  • Willie zegt:

   No reply anymore ?? Ik ben daar niet verwonderd over hehhehe.Laatste comment voor dit jaar ,Saludos

   Like

   • Republikein zegt:

    Adam en Eva.
    Zei die sterven gaan, ajupareplu.

    Like

   • Willie zegt:

    Toch niet , zitten tot onze spijt thuis . Internet is the most lonesome place on earth

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hoezo “Ik ben daar niet verwonderd over?”
    Ik was intussen gewoon al weer uitgepraat over dit onderwerp. Ik weet niet, wat jij wilt insinueren, maar veel vleiends zal het niet zijn, neem ik aan.
    Jouw zorg verder.

    Like

  • Willie zegt:

   Wat is t Republikein , al teveel gezopen ???

   Like

   • Republikein zegt:

    Nog niet, maar misschien de retorische vraag?
    Ik doe my upbest, en jij?

    Like

   • Free-Anke zegt:

    Ik snap best dat sommigen meiden/vrouwen zich uitlokkig kleden. Maar hoe zit het met de moslims die zuiglingen/kinderen onder de 10,soms wel 3,5jaar oud verkrachten.Zijn deze ook uitlokkig gekleed?
    Hoe zit dat met de Islamitische geloof,dat je mannen en vrouwen als ze dood zijn, ook sex mag hebben. Zijn deze ook uitlokkig gekleed of zien ze er zo uit.
    Nee,we zijn op weg naar ,dat we straks moeten opgeven voor hun,hun geloof,hun idiote ideologie. Zoals de anus aanbidding van een olifant.
    Geef/leg de schuld niet bij de jeugd,die uitlokkelijk gekleed is.Hun komen hier,ze moeten zich aanpassen,moeten wij ook in hun land. Tegen die tijd dat het hier moslims meer gelijk krijgen dan eigen volk,wordt het tijd om te emigreren. Rusland, lekker veilig en doen ze wat normaler. Dat kun je hier niet meer zeggen. Helaas……….

    Like

 21. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En NOG STEEDS worden deze geestelijk gestoorde groepen in Europa en dus ook in ONS land met miljoenen binnengehaald! Nederlandse vrouwen PAS OP!!!

  Like

 22. wim peters zegt:

  In Nederland zou men een kleine taakstraf van de DOM66 rechters krijgen en het slachtoffer een reprimande,wegens uitlokking. Ja U leest dit goed dus stem nooit op DOM 66 !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s