Is 2015 het begin van het einde van het christendom in Nederland en Europa?

Screenshot_24

(Door: Erik60)

Ik schrijf deze column, omdat ik gisteren een verhelderd gesprek had met een jonge priester die net terug was van het Midden-Oosten. Hij zei letterlijk: Moslims in het Midden-Oosten haten ons. Ze willen ons vernietigen. En wij? Wat doen wij? Wij keren hen onze andere wang toe als ze ons slaan. En wij helpen hen zich hier thuis te voelen, geven hen geborgenheid, vrede, veiligheid en rust. Maar wij vergeten dat ooit het Midden-Oosten de bakermat was van het christendom. En nu zijn er bijna geen christenen meer. De weinigen die nog niet vermoord zijn, weigeren naar hier te komen, omdat het hier vol koppensnellers zit. Zo noemen de christenen in het Midden-Oosten moslims. Bovendien hebben deze christenen geen vertrouwen in de Europese politici. Zij verwijten hen partijdigheid naar de moslims toe. Bijna alle politieke partijen buigen in hun ogen voor de islam.

En volgens deze priester zeggen de weinige christenen die er nog wonen dat de exodus van moslims naar Europa in volle gang is. Zij voorspellen dat tegen 2025 het christendom van het Europese vasteland verdreven is. De eerste uitbarstingen zullen in de loop van 2015 plaats vinden en er zal geen houden aan zijn, volgens deze mensen.

Noem mij één eurofiele politicus die niet zo gek is als een deur. Bijna alle Europese politici leiden aan hoogmoedswaanzin. Hoewel zij gekozen zijn door het volk met hun bedrieglijke verkiezingspropaganda doen zij gewoon wat ze willen. En voor een Europees politicus is dat bitter weinig. Want kijk maar naar de massale instroom van islamitische asielzoekers die met duizenden tegelijk Europa overspoelen. Doen de Europese politici daar iets aan? Ik dacht het niet!

Onze levenswijze gaat naar de verdommenis. De ongehinderde toestroom van islamitische horden blijft maar doorgaan. Overal schieten in Europa, en zeker in Nederland, asielcentra als paddenstoelen uit de grond. We worden letterlijk en figuurlijk overspoeld door moslims. En niet zomaar moslims. Neen, moslims die uit landen komen waar ze christenen haten. Veel van deze zogenaamde vluchtelingen zijn de oorlog en de armoede ontvlucht. Hun goed recht, maar waarom komen ze naar Europa toe? In Europa is het christendom al sinds eeuwen de grootste religie en juist dat christendom haten moslims. Toch komen ze naar hier om zich te vestigen en dat terwijl de christenen massaal vermoord worden in het Midden-Oosten en Afrika door hun islamitische geloofsgenoten. Bij deze islamitische vluchtelingen zullen wel genoeg oorlogsmisdadigers zitten. Daar ben ik absoluut van overtuigd. Zij komen naar hier met een dubbele agenda. Moslims willen ons overheersen en dat is hen bijna gelukt.

En waarom zal hen dat lukken? Omdat niet alleen deze vluchtelingen een dubbele agenda hebben, maar ook onze Europese politici. Hoezo?, zullen sommigen zich afvragen. Wel, ik zal het jullie vertellen. Onze linkse politiek correcte Europese en niet te vergeten Nederlandse politici weigeren om deze ongebreidelde, niet geaccepteerde immigratie van vreemde volkeren een halt toe te roepen. Zij bevorderen deze gevaarlijke immigratie nog. Blijkbaar hebben ze geen lessen getrokken uit het verleden.  Meerdere beschavingen zijn verloren gegaan door immigratie. Deze politiek correcte politici weten dat maar al te goed. Maar hun doelstelling is chaos in het huidige Europa te brengen. En een van hun doelstellingen is om het christendom te vervangen door de islam. Want onder  de vermomming van dit achterlijk geloof kunnen de rijken nog rijker worden en de armen worden dan tot slaven van de elite. Zo gaat het in het Midden-Oosten al heel lang. En daar dromen onze politici van.

Heeft iemand van de lezers Alexander Pechtold de massamoord op de christenen horen veroordelen? Heeft iemand een andere Nederlandse politiek correcte politicus dat ooit horen veroordelen? Heeft iemand dat ooit uit de mond van een eurofiel gehoord? Dacht het niet. Want, om het u eerlijk te vertellen, houd ik voor 2015 mijn hart vast. Want dit kabinet van losers zal vallen en wat krijgen we er dan voor in de plaats? Waarschijnlijk kereltje Pechtold. En dan is het helemaal gedaan met ons. Want kereltje Pechtold zal ons snel overleveren aan de EU en diezelfde EU zal geen vinger uitsteken als de vlam in de pan slaat en de moslims ons in snel tempo zullen overheersen met alle nare gevolgen die erbij horen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Christendom, Eurofielen, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Is 2015 het begin van het einde van het christendom in Nederland en Europa?

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ook hier voor de volle 100% mee eens!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Mischien kan dit videootje ook “verhelderend” werken om-te-begrijpen dat het nooit wat gaat worden met die z.g.n. integratie van moslims in NL en de rest van Europa………..
  notabene in het land dat hem gastvrijheid geeft; Grenoble, Frankrijk

  Like

 3. Martha N zegt:

  Erik60, gelijk! Chapeau.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Zolang de oude politieke partijen in Den Haag de dienst uitmaken, zolang blijft Nederland steeds verder en verder achteruit hollen. Ik zou willen dat de PVV het voor het zeggen had, maar dan weer niet samen met coalitiepartijen uit de oude slappe hap. Die tijd zal er nooit oftewel veel te laat aanbreken, met alle gevolgen van dien. Voor ons allemaal wel te verstaan, voor ons mensen die dit scenario altijd verwenst hebben ! Die linksen kunnen maar niet diep genoeg vallen, als ons land vervallen is tot een Sharia kalifaat !

  Like

 5. koloth zegt:

  Ja we gaan in een noodgang naar een islamitische chaos staat toe, dankzij onze regering.
  Dus we zullen het zelf moeten opknappen, meld U aan bij verzetbewegingen.
  Samen staan we sterk.

  Like

 6. Fred zegt:

  En de weg naar Europa gaat over Israel. Letterlijk.
  Als Israel valt valt Europa spoedig daarna.
  Alleen het volk kan dat nog stoppen.
  Maar hoe?
  En wie?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Fred: 18.44. uur. Wat U zegt ten aanzien van Israël is volkomen waar, Fred!

   Like

   • Anneke zegt:

    @Fred 2014-12-29 18:44-u: HaleluYAH…AMEIN !!! ! !!! Het christendom zoals wij het nu kennen zal overvloeien in het Messiaanse-Jodendom. Ge-ent op de takken van de OLIJFBOOM, die zeer flexibel is in weer en wind!!! ! !!! Israel en Europa zullen niet vallen; zoals wordt gehoopt door de duvelse NWO-garde. (Noem dit de krijgsmacht van satan)…..”NEE; we zullen nog harde klappen ontvangen…maar we zullen blijven bestaan”. Vele ogen en oren zullen verder wijd-open (hersencellen worden nog actiever) gaan staan en men zal gaan beseffen dat de wereld die nu actief is….NIET de wereld is die men in gedachten heeft, het voltooïngs-proces van onze Schepper is hyper-actief. “Geduld is een schone zaak en HOOP doet leven. Zelfs ’n sprankje ‘verkeerde’ hoop is niet verkeerd….”.

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  We zijn en worden al VERRADEN sinds 1972! Toen was het progressieve kabinet Den Uyl, aan de regering. En wat deed “rooie Joop”, hij gaf aan “gastarbeiders uit Marokko en Turkije”, VERLOF zich hier te vestigen. En ze mochten hun hele gezin laten overkomen. Dat hebben WIJ geweten, niet alleen vrouw en kinderen, maar de HELE STAM kwam hier binnengewandeld. Daarna kregen ze ook nog het RECHT om HIER TE STEMMEN, en GEKOZEN te worden. Hoe verraderlijk wil men het dan nog hebben. Vervolgens gingen afgevaardigden van: PvdA,CDA,VVD,en Demonen 66, in het Europarlement AKKOORD met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! En ondanks dat Nederland, volgens JUUL van ORANJE OVERVOL was, hielpen CDA en VVD, en de werkgevers “OPEN HUIS”, en kwamen er nog meer UITVRETERS binnen! En dat gaat al 42 jaren zo. SCHULDIG zijn de KLOOTZAKKEN van de volgende partijen: VVD,CDA,PvdA en DEMONEN 66! En nu met het GEDROCHT van de RODEN, de EUSSR wordt het allemaal nog veel erger! Maar helaas de doorsnee Nederlander is NIET de straat op te krijgen. En dat weten de verraders in Den Haag verrekte goed!!

  Like

  • Anneke zegt:

   @Tom Hendrix 2014-12-29 18:53-u: We zijn al tijden verraden….sinds de foute hap van de intens giftige vrucht in de hof van Eden…..Eva en Adam hartstikke misleid, het moest zo zijn. Het draaiboek van onze Schepper ‘loopt’ heel anders, dan wij mensen voor ogen hadden/hebben. De regie gaat merendeels ‘boven onze pet’. “En toch kunnen we met een ‘gerust’ hart naar bed”. Een warm SHALOM voor 2015……………

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Bijna alle politieke partijen buigen in hun ogen voor de islam. En gelijk hebben ze !!!!
  We worden verkocht en verraden door het vorstenhuis en bijna alle politieke partijen !!!

  Like

 9. Jaan zegt:

  Hahaha. zei Geert niet over Wouter Boslim?
  Jullie stemmen PvdA dan jullie krijgen verblijfsvergunning.

  Het is moslims binnenhalen voor de stemmen, Europwijd!

  Like

 10. Rene zegt:

  Zeggende tot den zesden engel, die de bazuin had: Ontbind de vier engelen, die gebonden zijn bij de grote rivier, den Eufraat. En de vier engelen zijn ontbonden geworden, welke bereid waren tegen de ure, en dag, en maand, en jaar, opdat zij het derde deel der mensen zouden doden. En het getal van de heirlegers der ruiterij was tweemaal tien duizenden der tien duizenden; en ik hoorde hun getal. En ik zag alzo de paarden in dit gezicht, en die daarop zaten, hebbende vurige, en hemelsblauwe, en sulfervervige borstwapenen; en de hoofden der paarden waren als hoofden van leeuwen, en uit hun monden ging vuur, en rook, en sulfer, (Openbaring 9:14-17 SV1750)

  Volgens de kanttekening bij deze tekst zijn dit de moslims.
  Een paar honderd jaar geleden opgeschreven.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Andere wang toekeren???… Wellicht leuk als er gratis een kies uit moet, maar in alle andere gevallen die vervloekte moslim 3 meter diep in het asfalt stampen en daarna opnieuw bestraten!
  Iedereen moet weten dat de andere wang toekeren een deathwish betekend.
  Daar ben je lekker klaar mee als Christen?! Geen wonder dat die islam denkt wat te kunnen!
  Foutje, bedankt!

  Like

 12. Willie zegt:

  @Erik60. Dit is al gepland van in 1922 !! Lees hier maar eens ,DE ANDEREN ook graag !!
  Heb deze link al meermaals geplaatst maar weinigen hebben dit blijkbaar door genomen ???Want anders bleef men niet op dorps-cafe nivo verder tateren zoals velen hier

  http://www.hellasforce.com/en/the-coundenhove-kalergi-project-the-genocide-of-people-of-europe/

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Luister, we kunnen wel blijven kankeren op Nederland, omdat er maar niets van de grond komt, niets zoals Pegida, bijvoorbeeld, maar Vederso gaf daarvoor een paar dagen geleden al een, althans gedeeltelijke verklaring en wel deze, dat Pegida voor de Duitsers een uitlaatklep was, omdat er bij hèn weer geen partij van betekenis van de grond gekomen was, tot nu toe.
  Zou het niet het beste zijn, dat in landen, die zulke partijen wèl hebben (Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Groot-Brittannië) die PARTIJEN gingen oproepen tot massaal verzet?
  Misschien, dat je dàn meer mensen de straat op kreeg.
  In September 2013 kreeg Geert tenslotte ook heel wat mensen naar de Koekamp; Hij zou volgens mij nu moeten oproepen tot een massaal verzet tegen de islamisering à la Pegida.
  n.b.: Zelf had ik vanavond best naar Amsterdam willen gaan voor “Amgida” als omstandigheden in de privé-sfeer mij niet hadden verhinderd, bijtijds de trein te pakken; als het volgende week nog van kracht is, wil ik nog wel eens een poging doen.
  Maar toch denk ik, dat de polítici van de Nationale partijen eens allemaal gelijktijdig zouden moeten oproepen tot verzet.
  (Gesteld althans, dat Nigel en ook Marine ervoor te porren zijn, wat ik niet zeker weet.
  Maar Paul Weston zou er wel gevolg aan geven, en in Italië zou Lega Nord vast wel bereid zijn!)
  Ik zeg ook maar wat, maar op de één of andere manier zou dat verzet toch te verwezenlijken moeten zijn.

  Like

  • Rudi zegt:

   Erik, ten eerste, een heel goed stuk. Het ding is, en dit is onder de reageerders hier al langer bekend: de moslim moet je één enkel ding nageven: hij weet verdomd goed hoe hij de kat uit de boom moet kijken.
   De ellende is dat de islam, zoals onze brave professor zegt, geen achterlijke ideologie is. Leest u dat nog maar eens: geen achterlijke ideologie. Geen enkele ideologie die zo goed kan wachten totdat de vijand zichzelf met zijn eigen middelen heeft ondergraven is achterlijk. Laten we zeggen op demografisch en ideologisch vlak.

   Ik mocht dit van onze brave professor vernemen enkele weken geleden op de bijeenkomst van het Vlaams Belang nav de genocide op de christenen in het Midden-Oosten en dat heeft me aan het denken gezet.
   Dames en heren, Adolf Schicklgruber en zijn nazi’s, Jozef Stalin en Kat Zedong en hun geriatrische communisten slaan zichzelf in hun graf verrot! Verrot!!!
   “Dat hadden we moeten doen! Zo hadden we dat moeten aanpakken! Niks oorlogvoering, niks koude oorlog, niks wapenwedloop! Gewoon onszelf een religie noemen en miljoenen gehersenspoelde mafjopen naar het Westen sturen om er misbaar te schoppen. En laten we lekker achteruit gaan zitten met een drankje erbij en enkele generaties afwachten.”

   En nu de reactie op het stuk van Theresa: volmondig gelijk, Theresa!
   Hoe lang moet het duren vooraleer heel het Europese volk eensgezind opstaat voor zijn waarden, tegen de goegemeente, tegen de policor, tegen de verdrukking?
   Hoe lang moet het duren voordat Pegida navolging krijgt in heel Europa?

   Moet er een nieuwe Napoleon opstaan? Iemand die zegt, en nu is het uit met het Ancien Régime! Voor mij persoonlijk niet, want dan ga ik er als katholiek ook aan.

   Maar laat de eenentwintigste eeuw de eeuw worden waarin de burger niet afhankelijk is van de policor media, populisten, volksmenners en eenmansoverheden, maar gezamenlijk en ondanks confessionele (katholiek, protestants, seculier) of nationale verschillen zelf het heft in handen neemt en roept: genoeg is genoeg!
   In Duitsland heeft men dit reeds begrepen, bij jullie in Holland ook intussen.
   Hoe lang nog, Europa?

   Quo vadis, Europa? Waar ga je naartoe, Europa?

   Like

 14. nn zegt:

  ‘En een van hun doelstellingen is om het christendom te vervangen door de islam. Want onder de vermomming van dit achterlijk geloof kunnen de rijken nog rijker worden en de armen worden dan tot slaven van de elite. Zo gaat het in het Midden-Oosten al heel lang. En daar dromen onze politici van.’
  Dit is inderdaad precies wat er achter zit! In de jaren tachtig hoorde ik al van een priester dat ze is islam willen invoeren omdat “met de islam kan je het volk goed onder de duim houden”. Bij Wafa Sultan las ik dat volgens de islam een leider altijd beloond moet worden: dubbel beloond als hij het goed doet, maar nog altijd enkel beloond omdat hij in ieder geval z’n best heeft gedaan. Leiders kunnen dus niets fout doen volgens de islam. Daar dromen alle leiders van. Tijdens het kolonialisme hebben ze dat allemaal goed kunnen waarnemen.

  Like

 15. Verwilderd zegt:

  Voor wat hoort wat ..moorden doen we hier niet , er uitschoppen kunnen we ze daarentegen wel ..ook geen Den Haag voor nodig

  Like

 16. Dokus zegt:

  Veel landen in Europa bevinden zich in een staat van ontbinding. Hiermee bedoel ik vertering uit tering Rotting!!!! Burgers vertrouwen hun ( gekozen) leiders niet meer. In de politiek zijn netwerken van de leiders en vriendjes belangrijker dan daadkracht. Verkiezings beloften worden gebroken, geldzucht is een voorname drijfveer geworden voor arbeid. Naasten liefde is een wereld vreemd woord geworden. De echte armen wordt niet meer naar omgekeken. Hebzucht in alle lagen van de bevolking is algemeen aanvaard. Corruptie waarvan wij dachten dat het alleen bij mafiosie in Italië gebeurde is alom tegenwoordig in Nederland. Ook de gemeenschappelijke staten van Europa de EU heeft geen enkele gemeenschappelijke waarde toe kunnen voegen aan ” het weer op de rails” krijgen van welk land dan ook is een loze kreet de EU is een geld verslindende Moloch geworden. Ons belasting geld terwijl wij dat niet eens wilden. Hoe zou dat toch komen? Staat er niet geschreven ” Wie God verlaat heeft smart op smart te vrezen” ik denk dat wij in Europa omdat wij alles wat met religie te maken heeft over boord hebben gegooid, nu krijgen wat we verdienen……. een andere God Allah! Met al zijn Nare BALLAST. En omdat we zo politiek correct zijn kunnen we er niets tegen doen. Sterker nog onze leiding gevenden zien dit niet of willen dit niet zien…..
  Hoe lang zal dit nog getolereerd worden???

  Like

 17. Charles Martel zegt:

  “Meerdere beschavingen zijn verloren gegaan door immigratie”: vraag het maar aan de Amerikaanse indianen. De Intifiada hier is al begonnen, alleen horen we nog steeds hetzelfde refreintje: heeft niks met islam te maken. Onnozelaars, de domste burger weet wel beter. Spijtig dat ik niets hoorde over Amgida. Hoogste tijd dat we EUgida organiseren in Brussel..

  Like

 18. Jean zegt:

  Om de ondergang te voorkomen moeten wij het roer in eigen handen nemen en voorkomen dat politieke lafaards van het laag niveau vanRAMPaai uitgeschakeld worden.
  Hoe is bijzaak als ze maar uitgeschakeld worden dat zo snel mogelijk te beginnen met die EU misdaadorganisatie.
  Dat zou pas een super 2015 geven.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Stop de 13e stam.

  Like

 20. Jaan zegt:

  Ik weet nu wat Geert precies zei tegen Wouter Boslim:

  Jullie stemmen PvdA dan Wouter Bos geven jullie verblijfsvergunning.

  Like

 21. Jaan zegt:

  Ik zie dat Verwilderd hier opgedoken is. Nou zal alles reg komen!

  Like

 22. E.Eliveld zegt:

  Als goed voornemen voor 2015 zet ik in op de verdere afbraak van het multiculturalisme in Europa, te beginnen in Nederland. Ik zet in op de vernietiging van het spook dat dicteert dat niet de vrijheid van spreken het uitgangspunt is, maar de gevoelens van cultuurvreemden die niet met kritiek op hun handel en wandel wensen te worden geconfronteerd. “Cultuurverrijkers” die bij het minste of het geringste zijn “beledigd”. En die zonder aarzeling de wapenen opnemen om het land waarin zij leven in een ander deel van de wereld ten val te brengen.

  Laat ons daarom niet schromen om onze cultuur dat al lang geleden heeft bewezen superieur te zijn te verdedigen. Opdat onze vrijheid van denken en meningsuiting niet zullen worden beknot! En wij niet de geschiedenis in zullen gaan als het volk dat zo diep over een angstdroom uit het verleden nadacht, dat het uiteindelijk zelf die angstdroom werd..

  Like

 23. Louis Burgemeestre zegt:

  In een land dat door JHWH wordt opgebouwd,is het einde van het Christendom in 2015? Ik denk eerder dat God de Godelozen zullen verdwijnen, en de tweede dood zullen beleven.
  Openbaring 21 De Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde. vers 1-8
  Dit zijn al de mensen dat niet binnen mag komen, maar de tweede dood verdienen.
  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.
  Vreesachtge beteken toch in een normaal spraak gebruik als Laffaards?

  Like

 24. Richard zegt:

  Dat er in de ‘eindtijd’, de tijd voorafgaande aan de wederkomst van Christus, heftige vervolgingen van Christenen zullen zijn is één van de onderwerpen in het laatste boek van de Bijbel ‘Openbaringen’, dat volledig gaat over, vervolging, de anti-Christ (Islam) oordelen en de wederkomst gevolgd door het Koninkrijk van God op aarde.

  In Daniël (OT) staat:

  Degenen die zich niet houden aan het verbond, verleidt hij (anti-Christ) op listige wijze tot afvalligheid, maar degenen die hun God trouw zijn zullen zich met kracht verzetten. De verlichten onder het volk brengen velen tot inzicht, maar een tijd lang worden zij te vuur en te zwaard bestreden, gevangengezet en beroofd. (Daniel 11:32-33, Nieuwe Bijbel Vertaling)

  Dan. 11:32-33 With flattery he will corrupt those who have violated the covenant, but the people who know their God will firmly resist him. “Those who are wise will instruct many, though for a time they will fall by the sword or be burned or captured or plundered. (NIV)

  Ik zal mijn best doen.

  Rev. 12:12 Therefore rejoice, you heavens
  and you who dwell in them!
    But woe to the earth and the sea,
  because the devil has gone down to you!
    He is filled with fury,
  because he knows that his time is short.”

  Like

 25. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 26. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Naar mijn mening, is het vollopen van Europa met de Islam, een gevolg en niet de oorzaak van, dat wij God als maatschappij hebben verworpen. Niets gaat meer met gebed of dank aan God terwijl wij 50 jaar geleden nog een Christelijk land waren. Zo ging het in het Boek Richteren ook, de mensen houden zich niet aan God, en God stuurt prompt Filistijnen. We hebben het onszelf op de hals gehaald, de PKN en de Paus voorop met hun kruipen voor de Islam en niks zeggen van hoe goddeloos de EU is.

  Like

 27. Jaantje zegt:

  Gisteren was er een uitzending op tv (Nieuwsuur)over asielzoekers in het asielzoekerscentrum Overloon(Brabant).
  Allemaal Syrische vluchtelingen moslims die het regime van Assad ontvluchten.
  Werd er misselijk van beiden vluchtelingen die in beeld kwamen waren zo rond de 40/50jaar beiden 4 kinderen en een vrouw in de inmiddels bekende bedekkingen gehuld.
  Met het verschil dat de ene vluchteling hier al met zijn hele gezin(4kinderen en vrouw) was en de ander net bericht kreeg dat de gezinshereniging was goed gekeurd en de 4 kinderen en vrouw konden overkomen .

  Geen Christen vluchteling of seculier te bekennen.

  Like

 28. Jaantje zegt:

  Wat mij bevreemd is dat ze hier blijven,inmiddels is het gebied waar zij uit gevlucht zijn niet meer in handen van Assad en heeft men een nieuwe staat gesticht dus waarom dan toch hier asiel aanvragen en krijgen met een reden die niet meer van toepassing is.

  Like

 29. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  In geen enkel Europees land hebben moslims zoveel rechten als in Nederland!

  Like

 30. Pingback: Is 2015 het begin van het einde van het christendom in Nederland en Europa? |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s