Londonistan: Paleiswacht van Buckingham Palace moet vanwege islamterreur beveiligd worden

Screenshot_10

(Door: kewil – Vertaling: E.J. Bron)

De wereldberoemde Londense paleiswachten met hun berenmutsen moeten uit angst voor terreuraanslagen achter de hekken van de door hen bewaakte gebouwen blijven. De traditionele dienst op de weg voor de hekken zou op dit moment te gevaarlijk zijn, berichtte de krant “Daily Mail” zondag onder verwijzing naar veiligheidskringen. Als de geüniformeerde elitesoldaten toch voor Clarence House, de zetel van troonopvolger prins Charles, of Windsor Castle hun post achter (!) de hekken verlaten, worden ze volgens het bericht altijd door gewapende politieagenten beveiligd…

(We hebben het ver geschopt in het islamitische Londonistan en Eurabië: Wachtposten moeten bewaakt worden, soldaten mogen geen uniform meer dragen!)

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Koningshuis, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Londonistan: Paleiswacht van Buckingham Palace moet vanwege islamterreur beveiligd worden

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat doet de ISLAMISERING met een voorheen vrij land!

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Al 1400 jaar lang heeft de islam niets anders gedaan dan elke vorm van moeizaam opgebouwde beschaving en cultuur te vernietigen: een religie zonder torah of 10 geboden, alleen voorschriften om mens en dier ritueel af te slachten.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Eigen stomme rotschuld! Dit had allemaal niet gehoeven als je van meet af aan dat gajes op z’n plaats gehouden had.
  Het kan nóg, maar dan zal er een zéér drastische koerswijziging plaats moeten vinden:
  Verbied alle opruiende demonstraties in die hoek, pak het ergste tuig zonder discussie op en smijt ze het land uit, te beginnen met een zekere brilslang A.C. Met Captain Hook-one eye-Hamza konden jullie dat toch ook, dus wat let je?!
  Hopelijk gaan er trouwens nú wat ogen open: De guards achter de hekken, dat móet het Britse gevoel voor traditie toch wel ernstig raken, zou je denken.
  Je zou ze wel willen toekrijsen: “Zie je wel: Hiervoor heeft Paul Weston nu al tijden gewaarschuwd!”

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Er ondanks deze toestand zal er geen politiek correcte persoon in Engeland zijn die openlijk erkent dat er een kolossale tegenstrijdigheid bestaat tussen de toenemende islamitische terreurdreiging en het toch maar krampachtig vasthouden aan het idee dat de islam vreedzaam is.

  Ook de bewoner van het extra bewaakte ”fort”, Charles, zal vasthouden aan zijn voornemen zich ooit te laten kronen als ”Defender of Faith”( = Verdediger van ALLE geloven)
  De ultieme waanzin…..

  Wanneer de elites bij blijven volharden in hun poging om de Britse cultuur om zeep te helpen, dan moeten de inmiddels wakkere geworden volks massa’s Engeland maar veilig stellen en de elites de plaats bezorgen waar ze horen : voor altijd achter de tralies, of zes voet onder de grond.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dit zijn vandaag de dag dus de feiten. Maar ‘we’ hebben het ook laten gebeuren! Als er op tijd was ingegrepen, had het zover niet hoeven te komen. Net als in ons land, zal men gedacht hebben dat het zo’n vaart niet zou lopen met die radicale islam.
  Wel, we zien wat deze lakse houding en naïeve gedachten voortgebracht hebben! Soldaten geen uniform meer aan, en de paleiswachten achter de hekken!
  Wat IS dit voor gedoe? Laten ze die radicale islamieten het land toch eens uitflikkeren. Alles maken ze kapot, en het lijkt wel alsof niemand het lef heeft om keihard op te treden. Wat valt er te verliezen als criminelen de toegang tot het land wordt ontzegd en het Britse paspoort wordt ingenomen?
  Laf volk, die Britten. En wij zijn niet veel anders.

  Like

 6. JCC zegt:

  Kennelijk wil Engeland afgeslacht worden. Na de London Tube bommen en incidenten met oa Rigby en een oude mevrouw die om niets onthoofd werd in haar eigen achtertuin en de Pakistani rapegangs zou je denken dat ze er wel eens genoeg van zouden krijgen – maar nee. Het is waanzin!

  Like

 7. Harry zegt:

  Het wachten is op een politicus die zegt dat bij ieder incident met moslims er meteen 10.000 van die lui opgepakt gaan worden en zonder pardon het land uitgeslingerd gaan worden .
  En het dan ook ECHT DOET ! En niet eerst naar huis om spulletjes op te halen .

  Ik snap de Engelsen ook niet , voorheen toch een buitengewoon moedig volk , nu bestuurd door een stel labbekakken .
  Hoe lang is Churchill nou helemaal dood ?

  Zo kunnen we toch niet verder leven ?
  Als je ziet hoever we in de laatste paar jaar achteruit gegaan zijn qua onveiligheid etc . , dan is Europa over een paar jaar onleefbaar !
  Moeten we dan in konvooi naar de supermarkt ?
  Leven wij dan in reservaten ?
  Leven we sowieso nog ?
  Hebben we nog een hoofd ?

  We moeten uit zien te vissen wie of wat nou precies de kern van het probleem vormt en daar vol aan actie tegen nemen . De aankomende flyer/posteractie zal ons daarbij helpen !
  Het is niet alleen Brussel , het zijn ook “onze” politici .
  Die hele overnamepoging zit verdomd slim in elkaar , heel geleidelijk en geniepig gaat het steeds een stapje verder , we zullen dat zoveel mogelijk moeten saboteren .
  En zo mogelijk elimineren .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 12.21. uur. Deze hele instroom van moslimprimaten is bewust gepland, Harry.
   Door aanname van: De Resolutie van Straatsburg, hebben onze eigen politici ONS verraden aan de Islam. Met voorop: PvdA,CDA,VVD en D66. Daar zit het grootste aantal VERRADERS, Harry.

   Like

 8. Sjaak zegt:

  PLANMATIGE ISLAMISATIE OP KOERS !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Sjaak: 13.14. uur. Goed gedaan, Sjaak. Maar de roden, de 5e colonne der geiteneukers, willen van deze echte waarheid NIETS weten. Net als de huichelaars van liberalen en christen-democraten. Ze – deze verraders- zijn hetzelfde als de BOOSBAARDEN, liegen, bedriegen, dreigen!

   Like

 9. Hier ben ik,2 maanden,in de Dom Republiek,waar je geen Islam ziet of hoort

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Hahahahahahahahahahahahahahahaha! En zover Zijn we al gekomen!!!!!!

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Ga nou niet buigen Engeland. Gewoon de paleiswachten laten lopen zoals jullie gewend zijn. Voorzie hun geweren echter wel van een vol magazijn. Onder die lange jassen past ongetwijfeld nog wel een Braincleaner . 357. Beide hulpmiddelen mogen ze dan naar eigen inzicht gebruiken. Succes verzekerd.

  Like

 12. Louis Burgemeestre zegt:

  Dank zei de politiek van the Commonwealth is dit nu in Groot Brittanie mogelijk.de Britten worden van binnen aangevallen.Rijke moslims beslissen mee hoe Brittanie geregeerd worden.Staat alles in de grond wetten van Brittanie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s