OPROEP TOT VERZET

Screenshot_35

(Door: Driek)

Gestaag worden wij in onze verworven vrijheden beknot  door hoogmoedige regeringleiders die de burgers van Nederland in een stinkend kolkende maalstroom van  walgelijk verderf naar de ondergang sleuren. Ik maak mij daarover grote zorgen. Nog een korte tijd en dan is het zover. Dan hangen in de straten onzer steden en dorpen de uithangborden met verbodsbepalingen. De ouderwetse aanplakzuilen zullen worden beplakt met steeds nieuwe verordeningen en bepalingen, waaraan wij, burgers, ons onverbiddelijk dienen te houden. Het eerste gebod  luidt: Gij zult niet discrimineren. Het tweede gebod luidt: Heb uw vijand lief. Bij overtreding staat de burger een strenge heropvoeding te wachten in één der vele heropvoedingskampen welke inmiddels over gans Nederland zijn verspreid.

Edoch, deze geboden kunnen de onbuigzame Nederlandse burger – getekend door een van honger gekweld gelaat en financieel uitgekleed tot op het bot – niet langer weerhouden onbeteugeld zijn woede te uiten over het verschrikkelijke onrecht, hen aangedaan door misdadige bewindslieden. Straks, nog even geduld beste lezer, dan zal de noodklok luiden, dan is het moment aangebroken dat vermetele burgers, woedend en met gebalde vuist, protesteren tegen de ontstellende teloorgang en verpaupering van ons dierbare vaderland. Dan stormt hij moedig voorwaarts, en worden de dikke gebarricadeerde muren der Koninklijke paleizen van het geld verkwistende koningshuis  onherroepelijk geslecht.

Doch niet alleen de paleizen van verwende koningskinderen. Ook onze regerende bewindslieden, de aanstichters die ons geliefd vaderland op een meedogenloze wijze ten gronde richten. Al die veroorzakers van deze ten hemel schreiende armoede, welke inmiddels grote delen der bevolking teistert en hen veroordeeld tot bedelstaf en voedselbank – al deze leugenachtige sujetten worden voorgoed opgesloten in donkere natklamme cellen met matglasvenster, waar karig daglicht doorheen sijpelt. En zonder enige verpozing. Ik heb die spijkerharde gewetenloze elementen – en ik behoef hier niet de namen te vermelden van deze geslepen dieven – op deze niets ontziende site van E.J. Bron herhaaldelijk de wacht aangezegd. Doch zij geven geen gehoor aan mijn sommaties.

En, let wel –  ook het geduld van de lezers dezer site loopt ten einde. Het is niet langer het zachte gesputter van een flauwe kaarsvlam in een duister vertrek. Neen. Wij gaan er toe over de stormklok te luiden. Wij hebben genoeg van die walgelijke geuren der verrotting die ons dagelijks tegemoet walmen. Het is de hoogste tijd de strijdbanieren te ontvouwen. Het is nu of nooit. Laat het u gezegd zijn.

Want het is de lezer dezes niet ontgaan dat wij op weg zijn naar de duistere middeleeuwen. Onze vertrouwde leefwereld wordt geteisterd door de barbaarse misdaden van oprukkende haatbaarden en de middeleeuwse evangeliën van Mohammed, die overal ter wereld christelijke bevolkingsgroepen uitroeien, hele infrastructuren vernielen en de leiders op gruwelijke wijze afslachten.

De islam is een weerzinwekkend wreed monster met een van gif druipende hals en een vraatzuchtig gapende muil, waarin wij op den duur allen zullen verdwijnen. Door de komst der verderfelijke islam, een heidens gedachtegoed dat de laagste  instincten in de menschheid naar boven haalt – en die wij als rechtschapen burgers bezien als een misdadige ideologie welke zich stoort aan god noch gebod – worden de oorspronkelijke bewoners van Nederland gedwongen in kluisters te leven. Onze Joodse medeburgers worden dagelijks door de volgelingen van Mohammed bedreigd. Synagogen staan onder bewaking. Erger kan het bijna niet worden.

Vele inwoners onzer steden en dorpen dienen te buigen voor de dwingelandij der asielzoekers en te leven in het ijzeren harnas der onderdrukking. Straks worden wij, burgers van Nederland, met het zwaard gedwongen onze zorgvuldig opgebouwde beschaving te verloochenen. Straks zien wij geen vrolijke vrouwen meer in fleurige japonnen. Dan bepalen vrouwen met hoofddoek in zwart gewaad het stadsbeeld. Een ‘dagje Amsterdam’ geeft ons een angstwekkende blik op het  voorportaal van de hel. Die eens zo schone stad is  verworden tot een grauw vervallen getto met verloederde individuen en crimineel schorem.

En wanneer wij, burgers van Nederland, den euvele moed hebben kritiek te uiten op deze barbarij, worden wij bestempeld als haatzaaiers en lijden wij – volgens onze bewindslieden –  aan islamofobie. Straks moeten wij allen een rode muts dragen om herkenbaar te zijn voor den vijand. Nog even en wij lopen met neerwaarts gerichte blik schichtig door onze straten. Doch zover laten wij het toch niet komen? Driewerf neen. Die goedmoedige, vriendelijke Nederlander zal blijk geven van een onstuimige niet te stuiten toorn.

Desnoods, tot bloedens toe, zal de eerzame burger zich blindelings storten in een roerig strijdtoneel. Die wrede leugenachtige vazallen van Mohammed zullen nog verbaasd opkijken. En ik roep het hier, wederom,  luidkeels:

WEG MET DIE VERSCHRIKKELIJKE LEERSTELLINGEN VAN MOHAMMED!

Door:
Driek
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

70 reacties op OPROEP TOT VERZET

 1. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Driek, hulde en dank! Ik ben het geheel eens met uw betoog. En ik hoop de grootste smerige verraders van: PvdA,VVD,CDA en D66, aan de hoogste bomen te zien bungelen. Zo dacht ik voor 10 jaren terug niet, Driek, maar door deze vuile LANDVERRADERS NU DUS WEL!

  Like

 2. @geertwilderspvv OPROEP TOT VERZET WEG MET DIE VERSCHRIKKELIJKE LEERSTELLINGEN VAN MOHAMMED! http://wp.me/p1O7aM-koR via @wordpressdotcom

  Like

 3. Jean zegt:

  Driek, wij zullen dergelijke palen gebruiken als pispalen da hebben ze tenminste een positief doel.
  Niemand ka mij verplichten vreemdelingen te respecteren en zeker geen moslims.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  WEG met de smerige achterlijke Islam en allen die ze aanhangen!!!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Voor de volle 100% mee eens!!!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET WORDT HOOG TIJD! ANDERS IS HET TE LAAT…

  Like

 7. Martha N zegt:

  Dank je Driek! Het tij moet keren anders zijn wij als Nederlanders verloren.
  Wij dwingen mensen niet het in te zien, maar vragen hen als begin om na te denken!

  Like

 8. johannes zegt:

  en zo is dat beste Driek weg met die vieze rotzooi ,weg met dat verrotte haatboek weg met die allahs en mohammetjes oprotten er mee en weg met alles wat die die rotzooi aanbidden oprotten oprotten oprotten. en ook alles wat er op lijkt oprotten oprotten oprotten.

  Like

 9. Ren Jhonn zegt:

  zolang men straks weer voor miljoenen aan vuurwerk af kan schieten,geloof ik niet dat het zo slecht gaat hier met de meesten….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Ren Jhonn: 18.39. uur. Daar gaat het niet om, WIJ WILLEN GEEN ISLAM HIER! Gesnopen!

   Like

  • Driek zegt:

   Ren Jhonn zegt: zolang men straks weer voor miljoenen aan vuurwerk af kan schieten,geloof ik niet dat het zo slecht gaat hier met de meesten….

   Beste Ren Jhonn, wij willen hier geen islam, en ik heb de pest aan vuurwerk, ik schrik me iedere keer weer te pletter. U heeft wel een punt, velen zitten op zwart zaad, doch er gaat een paar miljoen aan vuurwerk de lucht in, en dan ben ik ook geneigd te denken dat het allemaal wel meevalt. Blijkbaar is daar wel geld voor. Maar dat idiote serious-request haalde iets van 12 miljoen op. Nee, niet voor onze bejaarden. Voor het Rode Kruis. Die gaan dat geld geven aan zielige mensen in verre landen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 29 december 2014 om 20:18

    Beste heer Driek, ik zie ook niet anders dan ‘big spenders’ om me heen in winkels en behalve veel eten en drank, halen die ook heel veel vuurwerk in huis.
    Tja, dat geeft Markje en Didi natuurlijk weer reden om de belastingdruk volgend jaar nóg meer op te krikken; het gaat immers nog steeds veel te goed met het klootjesvolk/stemvee?

    Like

  • apollonia652014 zegt:

   Het grootste deel van de NL-bevolking dat vuurwerk koopt, zijn de jongeren die nog lekker thuiswonen en geen hoge kosten van huur/zorg/gas&electra etc hebben. Tja zo kan ik het ook. Maar daar wordt door dit multiknuffel kabinet geen rekening mee gehouden. Dit zullen we volgend jaar zeker gaan voelen.
   Als ze nu eens met dat vuurwerk alle islaam en hun aanhangers in 1 keer wegblazen, had het ook nog een perfect doel.

   Like

 10. chans zegt:

  Ik word moe van het like en commentaren tegen islam en onze bestuurders……ik wil akte.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik kan u melden dat er op dit moment mensen bezig zijn met “PEGIDA”-Nederland. . .

   Webmaster

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ E.J. Bron: 19.33. uur. Dat zou geweldig zijn, E.J. Zou er toch nog spirit zijn, om op te staan tegen de Islam, door Nederlanders? Ik hoop het van harte!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh ja?! Ik had eigenlijk nog wel gehoor willen geven aan het oproepje van M.A.L. Sion, maar omstandigheden verhinderden me, de meest bijtijdse trein te pakken.
    En dan was toch het risico te groot, dat je de mensen mis zou lopen; zo ’n tripje naar Amsterdam is voor mij ook weer veel geld, met zo ’n risico.
    Het is allemaal nog wat erg vrijblijvend, hè. Maar zodra het vastere vorm krijgt……
    Wij horen het hier, zodra het van de grond komt, niet, E.J.?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uiteraard. Ik houd jullie op de hoogte!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 29 december 2014 om 19:33

    Dat klinkt goed! Oh wat zou het toch heerlijk zijn als er zich niet één moslim meer in dit land zou bevinden; ik voel steeds meer haat en afkeer tegen die wrede bloeddorstige woestijnidioten opborrelen!
    Ik kan ze niet luchten of zien, die zwarte lappenpoppen en die haatbaarden!
    Achterlijk gedoe met hun ‘allah’ en diens krankzinnige ‘profeet’!

    Like

   • Gemelos zegt:

    JA IK HEB DAT OP FACEBOOK AL ONTDEKT !!! GEWELDIG !!!! IN 2015 ZAL ER HEEL VEEL GAAN GEBEUREN, EINDELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  • felix zegt:

   Acte de présence zullen we dan maar zeggen … bij de volgende “Pegida” hier in nederland.

   Like

  • Leen zegt:

   Beste Chans, ja het wordt tijd voor actie, harde actie, maar wie gaat het plannen en uitvoeren. Moeten we niet eens met een paar mensen bij elkaar komen?

   Like

   • Gemelos zegt:

    Maar dan wel via privé email adressen. Want de plannen van 27 januari a.s. zijn in Den Haag natuurlijk al bekend en ze zullen de ME al gewaarschuwd hebben denk ik. Dat schiet niet op hoor !!!! Trouwens even nog dit……..waar ik ook zo’n HEKEL aan heb is, dat van de 10 NEDERLANDSE mannen er zeker 7 met een baard lopen VRESELIJK !!!!!!!!!!!!!! WAAROM ???????????? NIET DOEN LIEVE MANNEN, BLIJF SVP NEDERLANDERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

 11. koloth zegt:

  prachtig artikel, de volle waarheid.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Chapeau !! Driek…

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Wat doet het logo van de PVV boven dit stuk?

  Like

 14. het word in Nederland steeds slechter.

  Like

 15. Eigenlijk zou den ÓNZE Volksvertegenwoordigers (tweede kamer) verzet moeten tonen….?maar helaas,zij zijn voor Jan,met de korte achternaam gekozen en zakken alleen een hoge verdienste in!🎅💣

  Like

 16. Tempelier zegt:

  Driek, geheel met u eens , hoogste tijd voor ons “kookboek ” vol met heerlijke knalletjes. Wie nog gaat wachten op de politiek , die compleet lak aan zijn volk heeft , voor een oplossing is niet goed w*s. Wie het en zijn volk onbeschaafd bejegend kan iets terug verwachten.

  Like

 17. 1 Woord: AKTIE!!!!!!!!!!!!

  Like

 18. Anneke zegt:

  De islam (de ideologie van gangster Mohammed) heeft ‘zijn’ langste tijd gehad!!! ! !!! “De eindstreep is in zicht, de strijd tegen deze cultuur is vergevorderd…..HOUDOE….vaarwel naar….de woestijn-hell” (???) Het Woord van het Boek heeft OVERWONNEN……….’Sorry’; NWO-socialisten ook jullie hebben verloren. “Dikke pech….”. Nou Israel; nu nog meer actie in dit Pracht-land, waar eveneens nog veel meer HET besef moet doordringen. Maar ‘aan de hand’ van de nwe. president en (over enkele maanden) ‘hand in hand’ met ’n andere premier lukt dit wel. SHALOM…………….

  Like

 19. Ik werd bedreigd om mijn Davidsster die ik op mijn borst heb hangen…

  Like

  • tjonge zegt:

   dat kan ook natuurlijk niet jack, kijk, als je nu eens met een hoofddoek of een ander moslimsymbool ging dragen, DAT is geen probleem,

   Like

  • Driek zegt:

   Jack Terrible zegt: Ik werd bedreigd om mijn Davidsster die ik op mijn borst heb hangen…

   Beste Jack, ik raad u aan die Davidsster niet zo opzichtig meer te dragen. Geloof mij nu maar, straks wordt u in elkaar geramd. En thuishulp krijgt u niet.

   Like

   • tjonge zegt:

    beste driek, mijn gezonde verstand zegt ook, draag die davidsster niet,
    maar mijn andere gezonde verstand zegt tevens,
    ho even, dit is pure zelf-islamesering als ik daar aan toe geef !

    Like

  • Rudi zegt:

   Dag Jack
   Sorry, dit is off topic, maar ik zat me vandaag nog af te vragen hoe het met je ging.

   Veel moed in 2015 gewenst, Jack! Hou je goed en wees nooit beschaamd om je Davidsster.

   Like

 20. chans zegt:

  Ik bedoelde natuurlijk: AKTIE.

  Ik sluit me zeker aan als dat zo is .

  Thnx

  Like

 21. Driek:10 sterren!Eindelijk,eindelijk gaat er dan toch iets van de grond komen!En,beste lezers en reageerders;daar doen we ALLEMAAL hopelijk aan mee;en niet vanachter de pc!Ik ben er klaar voor!Genoeg is genoeg!

  Like

 22. Pegidafan zegt:

  Wat een heerlijke strijdbare taal EJ Bron lezers,ja Driek daar wordt het hoog tijd voor AKTIE.Op de PEGIDA NEDERLAND demonstratie zien we elkaar en praten daar verder.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dan zal daar toch eerst even meer informatie over bekend moeten worden!!!

   Like

  • Driek zegt:

   Pegidafan zegt: Wat een heerlijke strijdbare taal EJ Bron lezers,ja Driek daar wordt het hoog tijd voor AKTIE.Op de PEGIDA NEDERLAND demonstratie zien we elkaar en praten daar verder.

   Beste Pegidafan, ik moge dan strijdbare taal neerschrijven, doch mij is niets bekend van een actie ‘Pegida Nederland’. Dat zie ik nog niet gebeuren. Maar wat niet is kan komen.

   Like

 23. Gaan jullie een burgeroorlog ontketenen?kunnen jullie niet wat subtieler te werk gaan?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Alsof de moslims met hun pro-IS demonstraties zo subtiel te werk gaan!
   In dat licht bezien is de vreedzame opzet van Pegida al subtiel genoeg. Nog subtieler te werk gaan betekent: Over je heen laten lopen!
   Uiteindelijk is subtiliteit geen taal, die de moslims verstaan,dat is inmiddels gebleken
   Dus wat wilt U nou eigenlijk?

   Like

  • Harry zegt:

   Lijkt me een goede investering , Vera , als we daarmee van dat kankergezwel dat islam heet , af kunnen komen .
   Laten we ons stuk voor stuk uitroeien of gooien we de knuppel in het hoenderhok ?
   Vertel het maar .

   Like

  • Tijd van subtiel zijn is voorbij. Tijd van begrip is voorbij. Tijd van tolerantie is voorbij. Dat is geen keuze maar onze enigste middel tot veranderen van het huidige systeem. Hulp van bovenaf (regering) kunnen we niet op rekenen. Dus JA, het lijkt eraan te komen.

   Like

 24. Louis Burgemeestre zegt:

  Met de God van Abraham aan onze kant dan heel graag.

  Like

  • Harry zegt:

   Als ze nog eens prijzen toe gaan kennen voor moedeloosmakende mensen , dan draag ik jou voor, voor de Nobelprijs in die categorie , Lucky .

   Like

   • Harry:gewoon niet meer lezen;je wordt heel erg moe van die man.En we hebben onze energie ergens anders voor nodig!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Yvonne van Cleef, 12.57u: Tja, zo ’n soort advies gaf Harry me zelf nog een tijdje geleden met betrekking tot iemand anders, dus beseft hij waarschijnlijk tóch wel, hoe moeilijk dat is, als je je voortdurend kapót ergert. (LOL!)
    En dan vind ik persoonlijk het met Lucky nog te doen: Die wordt tenminste niet persoonlijk, als je begrijpt, wat ik bedoel……

    Like

  • Driek zegt:

   Louis Burgemeestre zegt: Met de God van Abraham aan onze kant dan heel graag.

   Beste Louis, Ik heb niets tegen religieuze mensen, integendeel. Maar om hier nou elke keer weer te reageren met God slaat natuurlijk nergens op, dat heeft niets meer met religieus zijn te maken. En het bezorgt die meneer, die de baas is van deze site, alleen maar extra werk, terwijl u nooit iets hebt te melden wat de moeite waard is.
   Verzin nou eens wat anders. Kom eens met een duidelijk omlijnde reactie, zonder steeds hetzelfde te vertellen, want we weten het nu wel. Zo af en toe eens een mooie Bijbeltekst kan geen kwaad, maar u lult gewoon maar een eind weg. Niemand heeft er wat aan.

   Like

 25. Mary Gijzen zegt:

  @Tistochwat! Je aangroeiende haat tegen de moslims en alles wat daar aan hangt herken ik ook zeker Hoewel ik van nature een vredelievend en zachtaardig mens ben schrik ik soms van mezelf wat een wrok ik koester tegen alles wat met de moslim te maken heeft en mogen ze van mij z.s.m. naar alah geholpen! Dood en verderf is hun religie? We zullen ze …

  Like

 26. apollonia652014 zegt:

  Ik kan geen moslim meer zien. Goed of slecht het blijven moslims. Zie ik ze lopen rijdt ik ze het liefst kapot, terug naar hun eewige zandbak. Daar horen ze thuis. De haat blijft groeien. Ze maken het er zelf naar. Opgelazerd met ze!!.

  Like

 27. Anneke zegt:

  Ik lees al een tijdje alle artiken op e.j.bron en daarbij alle reacties en ik merk dat ik met het met veel artikelen/ reacties eens ben. Maar ik ben ook bang dat wij al veel te laat zijn om er nog iets aan te veranderen, dit is niet omdat ik het niet wil, (graag zelfs) maar omdat de groep te klein is. Er zijn nog zoveel Nederlanders die de moslims, (bewust met geen hoofdletter geschreven) pamperen en deze groep zielig vinden. Nederland is zo verdeeld en laten wij eerst maar eens gaan proberen om die op 1 lijn te krijgen, anders vechten wij een gegeven moment tegen elkaar en lachen die moslims en onze regering zich kapot. Dit is precies wat onze regering wil en waar zij op uit zijn, zij willen namelijk tweedracht zaaien zodat hun eigen onvermogen wordt verbloemd en laat dit niet gebeuren. Als er hier een PEGIDA Nederland komt, doe ik mee……

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Anneke,
   geef de moed niet op en laat je hoofd niet hangen. Het is 5 voor 12, maar vele goede mensen zijn het zat en zoeken naar goede en rechtvaardige oplossingen. En ik denk dat die er gaan komen, te beginnen met het uitzetten van criminele allochtonen.
   De koran moest ook absoluut in de tweede kamer blijven, maar is nu ook geruisloos verbannen. Wat vandaag onmogelijk is, lijkt morgen toch te gebeuren.
   Met de beste wensen voor een constructief en gezond 2015.

   Like

 28. Joshua zegt:

  Wij worden geregeerd door IDIOTEN die middeleeuwse IMBECIELEN de voorkeur geeft boven eigen bevolking.
  Deze IMBECIELEN mogen dood en verderf zaaien in europa,maar als iemand minder, minder van deze IMBECIELEN roept wordt hij aangeklaagd wegens haat zaaien, hoe doortrapt gemeen en ziek is onze samenleving geworden door de IDIOTEN in den haag?

  Like

 29. johannes zegt:

  @Joshua helemaal met je eens ik schaam me om nederlander tezijn.

  Like

 30. Leen zegt:

  Laten we om te beginnen PVV stemmen, breng iedereen in stelling, naasten, familie, vrienden kennissen en ieder die maar wil luisteren!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s