PI-persfoto van het jaar 2014

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

Een “Pegida”-demonstrante met een Duitse vlag loopt alleen op het “Zwarte Blok” (Antifa) af en wordt tegengehouden door een politieagent. Voor onze politici is de vrouw een “chaote”, zij hoort bij de slechten in het land. De goeden echter zijn de zwarte types aan de rechterkant op de foto. Voor ons is deze moedige vrouw een heldin en is deze foto de persfoto van het jaar 2014.

De foto werd gemaakt op 1 december 2014 tijdens de derde “Pegida”-wandeltocht in Würzburg. De demonstratie vond plaats onder het motto “Stop het misbruik van het asielrecht!”. De destijds nog maar ongeveer 30-40 “Pegida”-demonstranten stonden tegenover een Zwart Blok met ongeveer 200 Antifa´s, die de wandeltocht ongrondwettig blokkeerden en een uur lang het verkeer in de binnenstad van Würzburg lam legden. Toen de Antifa´s de demonstranten begonnen in te sluiten, werd de situatie bedreigend.

Op dit moment liep een demonstrante met een Duitse vlag alleen rechtstreeks op het Zwart e Blok af. Ze hield de traditionele kleuren van onze vrijheid omhoog tegen het gejoel “Nooit meer Duitsland!”: zwart-rood-goud – dat zijn de kleuren van de Duitse eenheid, de Duitse vrijheid, de Duitse zelfbeschikking en democratie.

Voor de politieke klasse van onze bonte republiek is deze demonstrante een “chaote”, een “nazi”, deel van het kwaad. Ze is slecht, omdat ze vecht voor het behoud van de rechtsstaat en de handhaving van het asielrecht, tegen de verandering van het zeer individuele asielrecht in een massaal immigratierecht. Ze is slecht, omdat ze zich niet wil neerleggen bij de islamisering, omdat zij de door de staat bevorderde vestiging van de islam in Duitsland niet als zegerijke vooruitgang beschouwt, maar als fatale achterwaartse ontwikkeling: van de Verlichting terug naar het theocratische gedachtegoed van de duistere middeleeuwen. In de ogen van de machtigen is ze echter vooral slecht, omdat zij het waagt om voor haar overtuigingen de straat op te gaan.

Vanuit de zienswijze van de heersenden zijn de zwarte figuren op de rechterhelft van de fot de goeden. Door zulke mensen laten president Gauck en bondskanselier Merkel zich verdedigen. Types, die de wet overtreden, die er niet voor terugdeinzen geweld te gebruiken, die de verandering van de rechtsstaat in een overtuigingsstaat verwelkomen, die de islamisering willen en goedkeuren. Het zijn mensen, die applaudisseren voor de halsafsnijders van de “Islamitische Staat”. Op zulke types baseren de politieke leidende kringen van de bonte republiek hun macht. Gezamenlijk vechten ze allemaal, Gauck, Merkel, Islamitische Staat, Antifa, tegen hetzelfde vijandbeeld: zelfbewuste jonge Duitse vrouwen, die met Duitse vlaggen zwaaien.

Een politieagent met een megafoon houdt de demonstrante tegen. Hij weet: de types aan de rechterkant van de foto zijn gevaarlijk. Twee weken later zullen deze types het gezicht van een vrouwelijke collega van hem verbouwen tijdens een demonstratie in Würzburg. Gauck noch Merkel zullen deze gewelddaad veroordelen – een veelbetekenend zwijgen van de politieke klasse. De politieagent met de megafoon weet dat hij de demonstrante nier meer zal kunne helpen als ze nog een stap verder doet – net zoals hij twee weken later zijn vrouwelijke collega niet zal kunnen helpen.

Een moedige demonstrante met de kleuren van onze vrijheid, een politieagent die weet hoe de krachten verdeeld zijn en aan de rechterkant van de foto de assistenten van de macht, van de Gaucks en Merkels, die er slechts op wachten toe te kunnen slaan. Voor ons is deze met symboliek beladen foto de persfoto van het jaar 2014.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland. Bookmark de permalink .

25 reacties op PI-persfoto van het jaar 2014

 1. Sjaak uit Dordt zegt:

  Moedige “avond”-vrouw. Wanneer start Pegida in Nederland. Gechte heer Bron, ik begrijp uit uw redactiecommentaren dat dit aanstaande is.
  Hulde voor uw website.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Die vrouw wàs moedig en die agent kon er, zeker op dàt moment, ook niets aan doen. Maar het was pas de derde Pegida-tocht en nu, luttele weken later, zijn de demonstraties in omvang explosief toegenomen!
  Let op: Het ogenblik is nabij dat de bordjes verhangen gaan worden!
  En nu wij nog!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Er was al eerder zo,n moedige vrouw:

  Like

 4. rotsus zegt:

  Zouden er in Nederland ook zulke moedige mensen wonen? Ik hoop van wel!

  Hoe lang kijken we nog vanaf de kant toe?
  Hoe lang blijven we nog achter ons geduldige toetsenbordje zitten?
  Hoe vaak gaan we nog stemmen op dat corrupte tuig?
  Hoe lang laten we ons nog een rad voor ogen draaien en ons leugens aanhoren?

  Tijd om wakker te worden MEDELANDERS!!!!!!!!!!!
  Het is 10 seconden voor twaalf en de tijd tikt.
  Plat met Nederland en niet voor 1 uur maar totdat de leugenaars hun stokje afgeven en daarna gelijk door naar Brussel, te voet over de AUTOWEG, Mooie route en het valt ook een beetje op nietwaar, en daar doen we het voor………………..en voor onze kinderen.

  Ik zal benieuwd zijn naar de reacties!
  W.g.
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @rotsus: 22.46. uur, op 29/12. Wakker worden, en NEDERLANDERS? Beste Rotsus, dan moet eerst het vreten niet meer betaald kunnen worden, en geen voetballen meer op de tv komen. Helaas NIET EERDER. Onze bevolking is door de RODEN compleet gehersenspoeld. Ik hoop dat ik mij in deze vergis….

   Like

   • rotsus zegt:

    Beste Tom Hendrix,
    Onze bevolking, wie is dat??? Dat vraag ik me af!! En TV…….die kijk ik al ruim 5 jaar NIET meer met uitzondering van af en toe eens een mooie film indien ik deze zien kan ZONDER reclame.
    Mijn hoop ebt langzaam maar zeker weg. Ben even een tijdje uit de running geweest echter ik zie dat er niets verandert is, ook niet hier.
    Oproepen van mijn kant, ook nu weer, worden niet beantwoord, en er worden zelfs steeds minder commentaren op gegeven.
    Dit blog met nog enkele Nederlandse, maar de laatste tijd steeds meer DUITSE, daar de Duitsers veel en veel wakkerder zijn dan dit ingeslapen zooitje toetsenbordridders is het enige wat ik nog bezoek hoewel mijn tijd nagenoeg niet meer in te delen is daar er hier mensen rondlopen die werkelijk denken dat ze mij kunnen sturen en mij vertellen wat te doen niet wetende dat dat voor hun een illusie is en altijd zal blijven.

    Nee Tom, als ik nog iets wil dan zal ik het alleen moeten doen en dat is, mits het natuurlijk een wanhoopsdaad (en dit zou ik voor mijn kinderen of mezelf doen maar niet voor LUI NEDERLAND) is, geen optie, want ik heb 5 kinderen en 2 kleinkinderen.
    Ik heb hoop gehad, en daarna weer hoop, en weer en weer en weer maar nee hoor, ben nooit verder gekomen dan het toetsenbord terwijl ik toch echt veel tijd erin gestoken heb en zelfs een locatie had waar een kleine 100 personen bij elkaar konden komen om afspraken en actieplannen te maken en dat gratis. Ligt alleen in Limburg en dat is natuurlijk een onoverkomelijk probleem nietwaar.
    Mijn hoop vaart langzaam via de rivier de maas naar zee alwaar ik ………..liever verzuip dan me verlaag tot lui-nederlander!!!!!!!!!
    W.g.
    Rotsus

    Like

  • Tempelier zegt:

   Rotsus, doe eens een mailtje. Adres opvragen aan EJ Bron.

   Like

  • Ik deel volledig uw mening Rotsus,

   wellicht dat EJ Bron u kan opgeven of doorgeven aan Th. van Baarle?

   We zijn wèl met iets bezig… dus wellicht zou dit uw hoop weer een beetje kunnen doen opflakkeren?
   Al ben ik het vollédig maar dan ook vollédig met u eens dat wij als de sodemieter ook met ‘onze Pegida’ moeten beginnen en liever gisteren dan vandaag!

   Ook ben ik volledig voor uw plan, ik probeer al een tijdje die gedachte post te doen vatten dat de regeringsgebouwen ‘bezocht’ dienen te worden wanneer er géén uitstapjes zijn naar behoeftige landen in steeds nieuwe outfits want alleen dààr vind ik de dames bewindslieden in opvallen… niet door hun goede visies en handelwijzes…

   Als u wil mag EJ Bron ook mijn email adres aan u doorgeven al woon ik niet in Limburg…
   maar ben helemaal voor uw plan, tenten opzetten en niet meer weggaan tot het klaar is… en dat zal 18 maart zijn,
   dus we hebben 3 maanden om GOED àlles te plannen, denk alleen al aan het in de mogelijkheid te zijn je stembiljet in te leveren…

   Vriendelijke groet,
   Scarlatti

   Like

 5. Republikein zegt:

  Mooi, maar ook tenenkrommend, ggrrrrrrrrrrrrrrr!

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  Wonderlijk dat die antifa’s nog altijd het zwarte SS-uniform dragen. Alhoewel ze zijn hetzelfde gedachtengoed toegedaan.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Daarom worden ze ook de SAntifa genoemd in D. Het zijn de knokploegen die naar behoefte worden opgeroepen door de bonden, vooral Verdi en de DGB en ook de rot-groene partijen en er voor worden betaald, Niets nieuws onder de zon.

   Like

 7. De PVV manifestatie op de Koekamp heeft getoond dat ook wij dit kunnen, nu nog een vervolg!

  Like

 8. Lis zegt:

  Prachtig! Deze vrouw is een heldin.

  Like

 9. ildiko zegt:

  Hoop een sterke anti islam beweging hier ook. Hoop dat zal een sterke leider opstaan, een sterke leider die het volk inspireert motiveert om ons joods christelijke cultuur te mogen en kunnen behouden. weg met de islam die hier niet thuis hoort. !!!!!! En alle linkse dhimmis meelopers die onze Nederland kapot willen verder maken zullen hun straf niet ontlopen.

  Like

 10. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ Rotsus: 12.34. uur. Beste Rotsus bedankt voor je reactie. Ik ben in september 2013 naar Den Haag gereisd, naar de demonstratie op de Koekamp. En ik zag daar vele ware patriotten. Als ik op een of andere manier een steentje kan bijdragen, ben ik daartoe bereid. Mijn gezondheid is echter voor mij een obstakel. Door de aandoening van chronisch apneu, ben ik vaak doodmoe. Daar ik zelf ook woonachtig ben in Limburg, zou ik wel in staat zijn om mee te denken, daar de afstand dan niet zo’n groot obstakel hoeft te zijn. Enfin, ik begrijp U volkomen, en sta derhalve achter uw reacties.

  Like

 12. @geertwilderspvv OPROEP:standvastige moedige mensen zoals Heidi is! PI-persfoto vh jaar 2014 http://wp.me/p1O7aM-kpd via @wordpressdotcom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s