Sta op, bedrogen volk, en bevecht uw rechten!

Screenshot_28

(Door: Peter Selie)

Socialisme

We hebben de vorige eeuw drie keer, tot en met vandaag, in de een of andere vorm socialisme gehad waar de bevolking onder gebukt is gegaan:

1917:  het communisme

De communistische Oktoberrevolutie, die eindigde in november 1989, had enorme armoede, honger, strafkampen, verboden steden, de Goelagarchipel, KGB-psychiatrische inrichtingen voor de massa, rijkdom voor partijbonzen en meelopers, laat ik zeggen de fake-parlementariërs zoals wij die ook kennen, en veel, heel veel miljoenen doden tot gevolg, leert me Wikipedia.

1933: nazi’s

In 1933 kwam Hitler aan de macht met het Nationaal Socialisme om zijn 1000-jarig rijk te stichten. Zijn doel was het uitroeien van bepaalde bevolkingsgroepen, zoals Joden, zigeuners, gehandicapten en homofielen. Daarmee was de lijst nog niet ten einde, want die kan eindeloos worden aangevuld.

1945: socialistisch fascisme

In 1945 kwam er een einde aan dat systeem. Dat werd opgevolgd door het linkse socialistische fascisme van de EU (toen nog EGKS, opgericht op 23-07-1952) die alles beter voor ons zou maken! Maar hoewel ze nog steeds niet op haar hoogtepunt van haar destructieve werk is aangekomen, heeft ze ons met een nooit meer eindigende stroom ideologisch waanzinnigen, die aan ons verkocht worden als godsdienst, opgezadeld die erger zijn dan o.a. het Nazi-doodskoppen-regiment. Welnu, dat was het ergste dan welk ander nazi-onderdeel dan ook.

Pegida

Waarom zouden de media met de tv voorop zich zoveel moeite getroosten om Pegida te demoniseren? Politiek, maatschappelijke organisaties, uiteraard chr. kerken, islamverbanden, ja, zelfs Joodse organisaties vinden allemaal dat er in Europa niets aan de hand is. Maar waarom zouden dan inmiddels al zo veel Joodse mensen Frankrijk en ook België of Malmø de rug hebben toegekeerd? Voor hoe onnozel  houden ze het volk eigenlijk?

Overigens zag ik vandaag een YouTube-video, waarin passanten in  München werden ondervraagd over de islam. “Geef het volk brood en spelen” heeft z’n werk gedaan, want veel mannen wisten totaal niet dat er behalve voetbal nog iets anders bestaat. Ze wisten, of wilden niet,  meestal niets te antwoorden. Vrouwen daarentegen waren in de meerderheid wat realistischer en vonden in ’t kort gezegd de islam niet bij Duitsland passen.

De jeugd, dat was gewoon om te huilen. Daar heeft de tv, die 24 uur lang achter elkaar onbenul en indoctrinatie uitzendt, zijn werk gedaan.

http://youtu.be/DvuDyZAZOPY en http://youtu.be/iQKNCtgMHTg

Pegida en haar sympathisanten hebben het grootste gelijk van de wereld. Europa verkeert, dankzij de politiek, in groot gevaar, en diezelfde politiek wil dit niet aan de kaak gesteld zien. Dat hebben ze in Dresden heel goed begrepen, ondanks het verwijt dat daar nog weinig asielbedriegers zijn. Wie eenmaal een kijkje in Berlijn heeft genomen, weet beter. Die situatie wil men daar in elk geval niet.

Straks komen er volgens de verwachting van het AD in Nederland 100.000 werklozen bij. Dat zal misschien bij 100.000 Nederlanders misschien de ogen openen. Maar het zal wel te laat zijn. Wij zeggen dan altijd ‘eigen schuld dikke bult’. Maar helaas, omdat zij het niet wilden zien of horen, moeten daar ook anderen onder lijden. Dus Pegida, wij zijn jaloers op jullie en wensen jullie veel SUCCES!

Welk voordeel bracht ons de EUSSR?

Welk voordeel heeft ons die EUSSR eigenlijk gebracht? We worden steeds armer en voller en ons wordt de mond gesnoerd, dus onze vrijheid zijn we al lang kwijt. Wie er aanmerkingen over durft te maken, kan vervolging tegemoet zien en wordt behandeld als een misdadiger, terwijl de echte misdadigers vrijuit gaan! Een oorlog  op de koop toe kunnen wij er dankzij de  EU, de NAVO en (B)o(m)bari  aan overhouden.

Poetin

Heeft het goed gezien en die is van plan de islam te bestrijden i.p.v. hem hier de lakens te laten uitdelen en ons zijn regels op te leggen, terwijl hij zich door ons laten onderhouden. Bescheidenheid of dankbaarheid is hem vreemd. Kom op mensen. Word wakker, het is voor de goede zaak. Laat u geen schuldgevoel aanpraten door de fascistische stoottroepen van de politieke kaste.

Ik wens u een goede en veilige jaarwisseling en hoop dat u er in 2015 tegenaan zult gaan. Die verplichting heeft u t.o.v. uw land en kinderen en kleinkinderen. Anderen doen het niet voor ons!!

STA OP BEDROGEN VOLK EN BEVECHT UW RECHTEN!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Sta op, bedrogen volk, en bevecht uw rechten!

 1. Driek zegt:

  Duidelijke taal en mooi geschreven. Ik ben het helemaal met u eens.

  Like

 2. Pechtold staat achter kritiek van Juncker op Nederlandse politici

  http://www.politalk.nl

  Plaatje bij Pechtold staat achter kritiek van Juncker op Nederlandse politici

  D66 is het eens met de kritiek van de voorzitter van de Europese Commissie Jean Claude Juncker op Nederlandse politici. Nederland zou egoïstisch zijn volgens de eurochef, en alleen maar aan zijn eigen belang denken. Dat zei hij afgelopen weekend in een interview met de Volkskrant. Bovendien waarschuwde Juncker ‘de traditionele partijen’ dat die niet het populisme moeten imiteren.

  Trefwoorden bij dit artikel:

  Volgens, Juncker, deden, ze, dat, al, in, 2005, waardoor, het, referendum, op, een, nee, tegen, de, EU, uitdraaide..
  +7pot verwijt de ketel… in 2001 was al bij EU bekend dat Griekenland economisch onstabiel was en een groot risico zou zijn voor de euro… ledig met Juncker en Pechthold eens.

  Het minimale aantal Afrikanen dat onthaald wordt ter compensatie van nederlandse/europese bevolking is werkelijk een wanbeleid.

  Véél meer `nieuwe Nederlanders` uit Afrika zullen nodig zijn, ter compensatie van de krimpende nederlandse/europese bevolking, die, onder invloed van moderne televisie series, doorgaans vóór hun 28e levensjaar walgen bij het idee van het krijgen van kinderen.

  Alléén slimme mensen met een hoog IQ begrijpen dat het massaal importeren van mensen uit Afrika, de énige oplossing is voor onze demografische problemen, zonder te morren aan vrijheden van meningsuiting.
  Of te grijpen naar methoden die ook werden toegepast door het regime van Adolf Hitler en zijn propaganda maatje Josef Goebbels, die 6 miljoen Joden vermoord hebben o.a. met behulp van gas kamers. Namelijk middels media-invloeden, proberen het krijgen van kinderen meer aantrekkelijk te maken onder de eigen bevolking. 2

  4
  Wijze dwaas 1 uur 19 minuten geleden door Wijze dwaas
  Natuurlijk heeft Pechtold gelijk. In Brussel is Rutte pro-europees. Maar zodra hij de landsgrens over is, is alles de schuld van Brussel. De kiezer heeft deze tweeslachtige houding wel door.

  Rutte denkt dat hij er mee wegkomt door Wilders te imiteren, maar dan kan de kiezer wel eens gaan voor ‘echt’ ipv namaak.

  Verbaast me nu niks hoor, Eurofiel Pechtold handen op één buik met eurofiel Juncker. Misschien kan Juncker nog meehelpen ook, laat ie stemadvies voor D66 geven. Folders uitdelen, samen met Alexander? Leuk!

  Natuurlijk staat D66 achter Juncker . Die partij is van dezelfde totalitaire dictatuur. Eurofiel neoliberaal, druinend van gluiperigheid en intolerantie.

  Wij kiezen onze volksvertegenwoordigers om te alle tijde het beste resultaat voor Nederland binnen te halen, niet voor het Brusselse resultaat.

  Dat een Pechtold en zijn D66 zich laten misbruiken door Brussel is geen nieuws meer. Dat zij daarmee het Nederlandse volk te dienen is de illusie die zij maar niet willen of kunnen begrijpen. Zij denken dat het Europeesche belang het Nederlandse belang is. Daar gaat het fout.
  Verbaasd me niks dat de leider van het Dievengilde’666 het eens is met de Brusselse graaiers…

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  bevecht de huichelaars die je hebben belogen,
  houd maar gewoon die Januskop voor ogen…..

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Peter Selie, game, set, match. Keurig de huidige stand van zaken gefileerd.

  Like

 5. Pingback: Sta op, bedrogen volk, en bevecht uw rechten! | JDreport.com

 6. rotsus zegt:

  Beste Peter Selie,
  Ik ken het hele verhaal van deze mooie geschiedenis van de EUSSR als geen ander van A tot Z!!

  De woorden die u schrijft hierboven zijn zo waar echter laat ons nu de pech hebben dat er jammer genoeg véél minder mensen naar dit soort blogs kijken en de waardevolle stukken welke geschreven worden door WAKKERE mensen, althans, door mensen die dit verrotte systeem met hun achterlijke politieke poppetjes doorhebben!!!
  Poppetjes welke om de 4 jaar gewoon gewisseld worden en doorgaan op de oude voet……zoveel mogelijk voor jezelf bij elkaar harken en na deze 4 jaar kijken of ik niet een achterop baantje kan krijgen waar ik niet meer opval echter het 10voudige verdien zoals die verrekte vuile kwal en oplichter van ene Frans Timmermans voor welke ik me schaam dat ik verdorie Limburger ben!!
  POLITICUS VAN HET JAAR N.B. Bah
  Het feit is echter wel zo dat de MSM nog steeds hoge ogen gooit bij het totaal gebrainwashte volk. Als je dan verteld over de leugens welke deze op de “glotze” brengen dan sta je al snel in een hoek als complotdenker en oproerkraaier of iets dergelijks.

  Ik hoop echt dat er 100.000 werklozen bijkomen volgend jaar, eigenlijk hoop ik op 200.000 en een nog groter aantal “vluchtelingen” ! Maar zelfs dan worden de fabeltjes van de MSM nog geslikt, daar ben ik van overtuigd!

  Ik heb al zoveel oproepen gedaan zoals u, groepen proberen samen te stellen enz, enz maar nooit is er ook maar iets van de grond gekomen. Elke keer was het weer hetzelfde liedje.
  Of men moest werken, of men kon niet zo ver reizen, of men had geen vervoer of niet het geld daarvoor of er was een communiefeest of vakantie o.i.d.

  We zijn nu echter aangeland aan een fase waarvan ik denk dat een vreedzame oplossing niet meer tot de mogelijkheden behoord en dat we met een redelijk klein aantal mensen grote stappen zullen moeten zetten om de politieke elite op de knieën te krijgen zo niet TE DWINGEN.

  Ik zal er zijn, ben nu zover dat ik alles waarvoor ik 39 jaar gewerkt heb kwijt ben en overblijf met een megaschuld waarnaar ze kunnen fluiten, met een echtscheiding wat het rechtstreekse gevolg is van dit alles, met mijn zaak die failliet is, met mijn “eigen huis” welk ik 15 januari 2015 leeg moet opleveren en te nauwer nood door vrienden een woning heb kunnen bemachtigen voor een periode van voorlopig 3 maanden en waar ik een restschuld aan overhoud van een dikke € 50.000,- alwaar deze geld uit het niets schepbank (Rabo) ook naar kan fluiten. Ik heb deze boeven in de afgelopen 15 jaar een ECHT GELDBEDRAG in de muur geduwd van ruim 1 ton € en een “Spaar(on)zekerverzekering MOEST nemen alwaar ik ook een slordige € 35.000,- in gestort heb waar nu nog maar, na hun fabuleuze beleggingskunde (denk aan o.a. LIBOR enz) nog net € 22.000,- aan overhoud. En of dit nog niet genoeg is vertellen alle ratten hetzelfde verhaal wat er op neerkomt dat ik niet genoeg mijn best heb gedaan!!!!!!!!!!!!!! En dat met zo’n 60 tot 70 uur per week werken!
  Daarbij is enige tijd geleden mijn moeder overleden waarvoor ik ook nog een aantal zaken moet regelen maar dat mag geen naam hebben echter dat ik haar moet missen is voor mij verschrikkelijk.

  Al met al….ik ben helemaal rijp voor een hele mooie en voor mijn part lange strijd.
  Voor mezelf is er echter maar 1 manier en that’s the hard way!!! Ze moeten op de knieën en er moet en zal een ander systeem moeten komen.
  Ik heb plannen genoeg en ook wil ik mijn kop uitsteken, al is het maar voor mijn 5 kinderen, maar niet ALLEEN!!!!!!.
  Zo, en wie doet er nu mee?
  Dat zal mij benieuwen maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit en tegen mij mogen ze schreeuwen en dreigen met vervolging, dat zou ik zelfs erg mooi vinden want dan weet ik meteen wie er het eerst opgepakt moet worden,…….toch?
  W.g.
  Rotsus

  Like

  • Nemesis zegt:

   In Duitsland reizen ze honderden kilometers om met de maandagsdemo’s in Dresden te kunnen meedoen. En deze mensen werken ook allemaal. En dat zouden de Nederlanders niet kunnen opbrengen? Kom op zeg.

   Like

   • rotsus zegt:

    Tja, helaas is het toch zo met dit nog steeds in mijn ogen veel te verwende OF totaal gebrainwashte achterlijke volk wat na ruim 7 jaar crisis en continue toestroom van barbaarse culturen (welke nog steeds denken dat we met zij allen zo’n 1200 jaar terug in de tijd moeten) niet ziet wat er nu werkelijk aan het gebeuren is in Nederland en Europa !!!!!!
    En gezien de massale (niet dus)reacties op mijn opmerkingen en statements onder dit topic en onder o.a. PI-persfoto van het jaar zal ik toch alleen het binnenhof moeten platleggen en over de autoweg naar Brussel moeten lopen om een en ander voor elkaar te krijgen, of denk u niet!

    Ik blijf maar vragen om actie, om acher het verrekte toetsenbord uit te komen, om groepjes te vormen en deze dan later bij elkaar te voegen en VERDER te gaan dan de eigen voordeur of raam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Het enige dat ik tot nu toe bereikt heb is dat mijn hartslag omhoog gaat, mijn adrenalinegehalte met 200% toeneemt en…………………..mijn verbazing toeneemt daar ik niets voor elkaar kan krijgen, althans NIET ALLEEN want dat gaat niet werken natuurlijk.
    Nee beste Nemesis, ik ben zo langzaamaan mijn laatste sprankje hoop aan het verliezen, ook al loop ik over van de ideëen en actiemogelijkheden.
    Ik zeg erbij dat de tijd van “vreedzame demonstraties” voor mij GEEN optie meer zijn want die worden OF gemanipuleerd OF gekleineerd OF geïnfiltreerd dus daar ga ik niet meer voor.
    Ik sta nog steeds open voor reacties van Nederlanders met lef. de juiste instelling, doorzettingsvermogen en een redelijke bereidheid om enig risico te lopen echter ik denk dat de meerderheid nog steeds denkt dat het wel niet zo’n vaart zal lopen totdat we net zoals bijv. in Zweden geen flikker meer te vertellen hebben in ons eigen land of totdat de soldaten van de door mij zeer gewaardeerde Vladimir Poetin op onze deuren kloppen met de mededeling dat we moeten moven of anders tja……………
    W.g.
    Rotsus

    Like

  • Tempelier zegt:

   Rotsus, u bent niet alleen, ik ben opzoek naar mensen uit zuidoost Brabant en Limburg. Mailadres bij EJ Bron

   Like

  • Martha N zegt:

   Rotsus het spijt me dit alles te lezen. Een naar jaar en je mag gerust je hart spuien.
   Dit bedoel ik niet als een dooddoener. Met jou zijn er velen op weg naar de bliksem…
   Deze regering is keihard voor eigen mensen.
   Ik zou willen dat ik iets voor je kon doen.
   Woorden alleen zijn nogal hol.
   Welgemeende groet van mij, ja wat anders kan ik op dit moment zeggen.

   Like

 7. tjonge zegt:

  goed verhaal peterselie.

  nog ff dit, ik citeer;
  “Dat hebben ze in Dresden heel goed begrepen, ondanks het verwijt dat daar nog weinig asielbedriegers zijn”

  de gluiperige linkse honden hebben er goed over nagedacht hoe de tegenstander de mond te snoeren, het bovenstaande citaat is een mooi voorbeeld,
  de linkse honden redeneren dus dat je niet mag klagen als er nog geen of weinig “asielzoekers” in jouw omgeving zijn.
  maar zodra er HEEL VEEL “asielzoekers” zijn, DAN redeneren de linkse honden dat er al zo veel zijn dat “we” er nu eenmaal niet meer omheen kunnen en om moeten gaan (lees; ons aanpassen) met de huidige situatie want je kunt onmogelijk al die mensen terug sturen oid want ze horen nu ook bij nederland.

  je ziet, met die gluiperige redenatie van de roden flikkers verliezen wij altijd, alleen we hebben het niet vaak in de gaten.

  Like

 8. Rudi zegt:

  Goed stuk Peter Selie.
  Ook hulde voor de fotoshopper overigens. No offence, beste Nederlandse medereageerders, maar ik heb niet iedereen herkend… en dan nog.
  Rutten en Samsom, denk ik, en iemand verkleed als Marianne van wie ik vermoed dat het de immer bevallige Fleur Agema is.

  Like

 9. Fred zegt:

  Huh? Is Fleur al bevallen?
  *Felicitatiekaartje opzoekt.*

  Like

 10. Fred zegt:

  Het voorgaande was een grapje.
  Het gaat natuurlijk om het geschrevene en dat onderschrijf ik volledig.
  Dat wij dit niet vergeten.

  Like

 11. Martha N zegt:

  Juist Peter Selie. En met deze kreet:
  STA OP BEDROGEN VOLK EN BEVECHT UW RECHTEN!
  Nemen wij afscheid van 2014 en gaan we vastberaden het Nieuwe Jaar 2015 in!
  Eendracht maakt macht en genoeg is genoeg!

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Bedankt Martha en alle mensen die positief reageerden. Met dit soort kreten ben ik jaren geleden begonnen en onder al mijn uitgaande brieven te plaatsen ook onder de artikelen staan ze. De lijst s indrukwekkend geworden. Meestal is het eigen makelij zoals onderhavige, maar anders haal ik ze uit een interview of artikel. Misschien is dit een aardige voor je:

   SHAKESPEAR: “De hel is leeg, alle duivels zijn hier”

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Socialisme is het nette woord voor fascisme !!
  Net als het fascisme is het diepgeworteld in de samenleving, oa. bij de tv en radio media, pers, scholen, universiteiten, provincie, gemeenten, ambtenaren, allerlei bestuursorganen enz enz. Massaal verzieken zij de samenleving door hun ongevraagde en ongewilde links ziekelijke invloed.

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Antwoord aan Rotsus.

  Ben het met u eens, u heeft helemaal gelijk. In uw eentje het Binnenhof platleggen zou HET statement zijn overigens. Ik zou graag met u meegaan, ware het niet, dat ik dit jaar getroffen ben door een beroerte die mijn onderste ledematen lam heeft gelegd. Indien u het niet erg vind mij in een rolstoel voort te duwen met daaraan de echte Nederlandse vlag gebonden, gaan wij samen naar het Binnenhof en de weg naar Brussel.
  Als wij beginnen, zullen peu a peu de rest ook eens uit hun warme stek gekropen komen. Bij herhaling zal net in Dresden de “wandeling” groter en groter worden.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Het DNA van de Gekroonde Famile

  De Nederlandse reguliere pers en media, dus de grotere dagbladen als De Telegraaf, De Gelderlander, De Volkskrant, Algemeen Dagblad en NRC hebben wel veel aandacht aan mijn (valse) processen gegeven, maar daarbij vooral de waanzinnige hypocriete, leugenachtige valse standpunten van het Openbaar Ministerie, justitie en woordvoerders politie weergegeven en nooit duidelijk mijn standpunten voor het voetlicht in onderling verband goed uitgelegd aan de Nederlandse bevolking en waarom dit zo belangrijk is. Afgelopen week was ik vrij blij en tevreden te zien, dat op Russia Today (RT) er een programma was van journalist Max Keiser en een belangrijke Duitse oprichter van “End the FED movement”. De “End the FED Movement Germany” is gestart in Berlijn met maandelijkse of wekelijkse bijeenkomsten, waarbij er actie wordt gevoerd, geprotesteerd en pleidooien worden gehouden om het particuliere bezig van de Federal Reserve System in 1913 te beëindigen. Destijds is, toen ik valselijk ben overgebracht naar het Pieter Baan (Oplichters) Centrum gelukkig mijn advocate Van Essen bij Pauw & Witteman uitgenodigd om een deel van mijn pleidooi nader toe te lichten. In dit artikel zal ik aangeven, waarom ik deze tactiek heb gekozen en moest kiezen. In de eerste plaats is zowel in het Nederlandse systeem, als ook in zo ongeveer alle Westerse landen door de machthebbers op een gegeven moment het fiduciaire geldsysteem, waarbij “geld uit het niets” wordt gecreërd goedgekeurd, als rechtmatig en in Nederland is dit gebeurt onder de alleen heerschappij van “Koning” (dictator) Willem I in de periode 1813 – 1840.
  Andere belangrijke zaken, die Willem I heeft ingevoerd om zijn alleenheerschappij te versterken zijn een “professionele” (lees destijds zeker totaal corrupte) rechterlijke macht in plaats van jury – rechtspraak (Nederland had in de periode 1810 – 1813 jury – rechtspraak en ook bijna overal voor de periode van 1789) en erfopvolging. Deze zaken zijn dus in Nederland geheel vertakt en in juridische, als ook historische zin verbonden met elkaar. In Nijmegen, maar ook elders in Nederland hebben een aantal advocaten, waaronder advocaat Van de Waarssenburg voor de rechter getracht aan te tonen hoe oneerlijk dit systeem is en hoe dit zorgt voor de macht en rijkdom van een bepaalde elite en de ongelijkheid in de Nederlandse samenleving, maar ook in de rest van de wereld is dit het geval. Van tevoren heb ik dit juridisch ingecalculeerd, dus al voor Prinsjesdag 2010 en ik wist, als ik dit zou doen, dan zou ik en te weinig Nederlanders kunnen bereiken en informeren over deze misstanden en ook zo goed als zeker het proces, waarbij ik ook nog redenen moest gaan aanvoeren om überhaupt een proces te regelen, zou gaan verliezen. Dit is ook de afgelopen tijden, dan ook met enige regelmaat gebeurt. Daarom heb ik als tactiek gekozen voor het DNA van de Gekroonde Familie, zoals onderzoeker van de pedofiele netwerken, Marcel Vervloessem de Koninklijke families benoemd.
  Tijdens mijn politieke detentie en ook overigens daarvoor heb ik met enige regelmaat contact en informatie van de helaas overleden Tom Couzy, die veel in contact stond met de organisatie Herstel De Republiek gehad. Daarbij kon ik natuurlijk helaas geen informatie nachecken op het internet, maar af en toe wel in een bibliotheek. Hetgeen mij opviel, was dat Tom Couzy het de hele tijd had over “Bedrog om de Kroon”, blijkbaar een boek van Ine Veen, dat ik overigens niet inhoudelijk ken en ik heb langere tijd nagedacht over wat hij daar nou precies mee bedoelde. Op een gegeven moment kwam er na maanden een poststuk, waarin een artikel op internet over mij gepubliceerd stond met reacties en in één van die reacties, toen ik overigens al in hoger beroep was, stond de vermelding, dat dit zou betreffen, dat Juliana een adoptiekind zou zijn. In de tussentijd, had ik van enkele bestuursleden van Pro Republica ook onder meer het boek “Oranje Bastaarden” van Hanno de Jongh gehad en ik heb toen snel dit boek erbij gepakt om dit te verifiëren (immers weet ik ook niet alles uit het hoofd) en het volgende was hierover te vinden bij het hoofdstuk: “Juliana en haar nakomelingen”;
  Op Juliana`s geboorte werd jarenlang in spanning gewacht. Als het huwelijk van Wilhelmina en Hendrik kinderloos zou zijn gebleven, was de regerende dynastie uitgestorven. Bij de behandeling van zijn syfilis door de befaamde Duitse specialist dr. A. A. Friedlander vond Hendrik weinig baat. Pas na ingrijpen van de dierenarts en bacterioloog dr. J. Poels raakte Wilhelmina in verwachting van Juliana. Prinses Juliana werd daarom in hofkringen wel genoemd: “het kind van Poels”.
  Echter een hoofdstuk eerder met de naam: “Koningin Wilhelmina” is het volgende te vinden:
  Bij haar geboorte waren er geruchten over het vaderschap van Wilhelmina, omdat Willem III wegens syfilis geen kinderen meer zou hebben kunnen verwekken. Als natuurlijke vader van Wilhelmina werd genoemd: jonkheer S.M.S. De Ranitz, particulier secretaris van Koningin Emma. Hem zou zijn verzocht de dynastie veilig te stellen.
  Het bovenstaande was mij toevallig al wel bekend, maar even verderop is het volgend te vinden, hetgeen mij wel bekend was, maar waar ik niet aan had gedacht is dus, dat Juliana een adoptiekind zou zijn en daarmee in feite dus niet rechtmatig de troon kon gaan claimen vanaf 1948, immers is het volgende te lezen op bladzijde 154:
  Het huwelijk tussen Wilhelmina en Hendrik was niet gelukkig. Hendrik werd overal buiten gehouden, had niets te doen en bezondigde zich aan buitenechtelijke escapades, “al was hij geen Nimrod in het rijk van Eros. Daarvoor was hij te verlegen en te onhandig.” Bij zijn komst in 1901 bracht hij zijn maitresse mee uit Duitsland. Volgens oude paleisverhalen werd zij door Wilhelmina persoonlijk verwijderd. Ook Hendriks geslachtsziekte deed afbreuk aan het huwelijksgeluk. Juliana werd pas na meer dan acht jaar huwelijk geboren. Zij bleef enig kind. Daarvoor had Wilhelmina verscheidene miskramen.
  Na dit gelezen te hebben, was voor mij bevestigd, dat het weleens niet Hendrik was, die zogenaamd onvruchtbaar was door een geslachtsziekte, maar Wilhelmina zelf en dit was natuurlijk een groot probleem, want Wilhelmina was de enige zogenaamde nog levende nakomeling van Willem III, immers een buitenechtelijke dochter.
  Vervolgens zijn we er nog niet, qua bevindingen, die dit gegeven bevestigen, want er is zelfs een vrouw uit Soest, die zou beweren de natuurlijke moeder van Juliana te zijn geweest, als ik de informatie uit het boek “Bedrog om de Kroon” en de info van Tom Couzy goed heb doorgekregen, maar dan staat in hetzelfde boek “Oranje Bastaarden” ook nog het volgende te vinden en dat is dat Prins Hendrik talloze vriendinnen en een aantal buitenechtelijke kinderen had, zoals onder meer 6 buitenechtelijke kinderen bij ene mevrouw Mien Wenneker, waaronder De Telegraaf nota bene op 2-11-1979 bekend maakte, dat politicus en dus zoon van Prins Hendrik, Albrecht Willem Lier een halfbroer van Koningin Juliana zou zijn geweest en hij zou lid zijn geweest van de Centrumpartij. Deze Albrecht Willem Lier werd trouwens in 1986 nog veroordeeld tot 4 jaar en 6 maanden gevangenisstraf voor de dood op zijn eigen vrouw. In 1936 zou aan Albrecht Willem Lier (toen 18 jaar oud) zijn medegedeeld, dat hij een zoon was van dus Prins Hendrik volgens het boek.
  Daarnaast zou Prins Hendrik nog kinderen hebben verwekt bij Elisabeth Poortman-van Bork (Jan Bartholomeus Poortman, geboren 9-7-1915), bij of met Gertrude Duplessis (Catherine Duplessis, geboren 21-11-1911) en bij of met Alice Louise von Hemert (Jonkvrouw Anna Helena Greven, geboren 12-1-1921). Daarmee zou het aantal kinderen van Prins Hendrik dus alleen al zeker negen hebben bedraagt, waarmee de kans uitermate groot is, dat dus Wilhelmina na Willem III zelf ook al onvruchtbaar was (eventueel geworden). Als dus Juliana inderdaad een adoptiekind was, zoals het boek “Bedrog om de Kroon” en schrijfster Ine Veen beweert, dan is in feite vanaf toen wederom de gehele Nederlandse bevolking opgelicht (immers is er gelogen), maar ook is er dan volgens het Wetboek van Strafrecht en de Grondwet, die bedacht is door Willem I sprake van hoogverraad. Dit zijn delicten, waarop meer dan 4 jaar gevangenisstraf staat en in feite is het Openbaar Ministerie, politie en justitie dan verplicht strafrechterlijk DNA onderzoek te doen. Alleen deze mogelijke waarheden verkondigen, laten al zien, dat het erfopvolging systeem in wezen een niet goed functionerend systeem is (als bovenstaande inderdaad de waarheid is) of zou kunnen zijn (als bovenstaande slechts een onware hypothese is). In ieder geval heeft de monarchie in Nederland de afgelopen 200 jaar menig maal aan een zijden draadje gehangen, blijkt hieruit eens te meer.
  Nu kom ik echter terug, op het feit, waarom deze feiten nu van belang zijn en waar ik dit artikel mee gestart ben, als ook het vorige artikel, waarbij ik een copy over geldschepping van Eurostaete heb overgenomen. De Nederlandse schuldenberg heeft namelijk, net als de schuldenbergen van veel Westerse landen zo ongeveer het maximum bereikt en dit zorgt voor grote problemen in de economie, maar ook voor de vrijheid (en inkomen) van veel burgers. De geldcreatie zou in handen moeten zijn van de bevolking van een staat en niet in handen van een bepaalde elite, zoals thans veelal overal in het Westen van de wereld het geval is. Juridisch gezien is daar weinig tegen te doen, vandaar dat ik het DNA-pleidooi heb gebruikt om in feite het erfopvolging systeem ter discussie te stellen en daarmee ook het fiduciaire geldsysteem ter discussie te kunnen stellen, dat ook door Willem I ongeveer gelijktijdig is ingevoerd om in feite een dictatuur proberen in te stellen in Nederland, dat voordat het Koninkrijk der Nederlanden werd genoemd, eerst nog een paar jaar de naam “Absoluut Vorstendom der Nederlanden” heette of iets dergelijks. Mijn idee is dat bij de invoering en oprichting van het “Koninkrijk der Nederlanden” Willem I met een schuin oog heeft gekeken naar de inrichting van het Verenigd Koninkrijk, waar hij een aantal jaren in ballingschap is geweest, als ook naar het banken- en geldsysteem, waar destijds bij de oorlog tegen Napoleon Bonaparte de Rothschilds de belangrijkste keyplayer zijn geworden door onder meer de controle over de Bank of England en daarmee in feite de Engelse koninklijke familie, de financiën en zo ongeveer heel Engeland en bezette gebieden (koloniën, bijna de hele wereld) te bemachtigen. De kans is groot, dat dit systeem van controle door de Rothschilds nog in grote mate bestaat en via het analyseren van de geschiedenis van deze bankiersfamilie kan ook makkelijk(er) het ontstaan van de Eerste en Tweede Wereldoorlog begrepen worden.
  Hoeveel rijkdom en bezit de familie Rothschild heden ten dage precies bezit is onduidelijk, maar mij is duidelijk geworden, dat ze de controle hebben over de Bank of International Settlements in Basel en zo goed als zeker over de Bank of England (deels tenminste) en de Federal Reserve System (deels, waarschijnlijk met andere bankiersfamilies). Mijn schatting is na uitgebreid documenten- en boekenonderzoek, dat de familie Rothschild minstens 2 miljard euro of dollar bezit, maar dat deze familie desondanks op vreemde dubieuze wijze express is weggelaten uit de Forbes lijst, waarschijnlijk omdat ze deze bezitten of de bezitters kennen of deze hebben omgekocht, dan wel de journalisten hebben omgekocht of gechanteerd.
  In het boek “Oranje Bastaarden” is overigens ook nog andere belangrijke relevante informatie hierover te vinden en dat is dat, “Prins” Bernhard Zur Lippe Biesterfeld (immers als voormalig IG Farben spion in een Rothschild-hoofdstad Parijs goed ingevoerd waarschijnlijk) veelvuldig contact had met de bankiersfamilie van de Rothschilds en ook hierdoor in 1954 in samenwerking met hen de Stichting Bilderberg Meetings heeft opgericht is een bekend gegeven. In het boek “Oranje Bastaarden” is echter een levend bewijs van deze contacten weergegeven, namelijk de buitenechtelijke dochter van “Prins” Bernhard, namelijk Alexia Grinda-Lejeune, geboren in november 1967. De “stiekeme” relatie van de vader van Beatrix zou van 1963 tot en met 1969 met Helene Grinda-Lejeune zijn geweest, waarbij de eerste ontmoeting tussen haar en Bernhard zou hebben plaats gevonden ten huize van de “voorname” (bankiers)familie de Rothschild in Parijs.
  De achtergronden van Eurostaete
  moderator / 2 dagen ago

  Geld uit het Niets
  Velen van u kunnen en willen niet geloven dat banken uit het NIETS nieuw geld maken en hier ook nog rente voor mogen vragen. Uit het Niets als u maar voldoende onderpand heeft. Bij een klein betalingsprobleem pakken de banken meteen uw onderpand af, zodat zij uit het Niets nu Iets tastbaars hebben. Dit tastbaars noemen zij later winst.
  Heeft u geen onderpand, dan krijgt u geen geld. Heeft u wel voldoende onderpand en het leenvoorstel zint de bank niet, dan krijgt u eveneens geen geld.
  Thans krijgt niemand geld. De banken geven hun van de overheid gekregen geld liever uit aan hun bonussen dan aan het stimuleren van de economie. Zelfs met 442 miljard euro goedkoop nieuw geld van de Europese Centrale Bank (ECB) geven de banken geen krediet aan het bedrijfsleven. Het is de ECB
  die flink aan deze crisisleningen verdient. Bedenk daarbij dat deze ECB van een paar rijke families is.
  Om u te overtuigen dat de banken echt uit het Niets geld mogen creëren volgt hier een gedeelte van het Nederlands wetsartikel, waarin staat dat deze geldcreatie bij wet is geregeld.
  •Artikel 8 lid 1 van de Bankwet luidt als volgt: “De Bank is bevoegd tot het verrichten van transacties in de financiële markten, daaronder het ontvangen van gelden in rekening-courant van rekeninghouders, het in bewaring nemen van effecten en andere voorwerpen van waarde en het verrichten van krediettransacties voor zover deze gedekt zijn door toereikend onderpand.
  In dit wetsartikel en in de gehele Bankwet staat voor het verlenen van krediet geen limiet noch een ratio vermeld. Met de ratio wordt de dekkingsgraad voor het onderpand bedoeld. Deze is geheel vrij en mag variëren van bijv. 1% tot boven de 1000% van het onderpand. Een ratio van 1000% zal een bank nooit uitvoeren daar het risico om het geld, dat uit het niets kwam, bij verplichte verkoop binnen te krijgen, te gering is.
  De hoeveelheid geld die door de banken mag worden gecreëerd is dus onbeperkt, als daar maar onderpand tegenover staat. Miljarden euro’s compleet nieuwe geld creëren de banken dagelijks. Om te zorgen dat niet teveel geld op de markt komt, worden dagelijks ook miljarden euro’s vernietigd. Dit vernietigen vindt deels plaats bij elke aflossing van een schuld aan de bank. Grotendeels door middel van rente om hiermee geld aan de markt te onttrekken. Hierdoor ontstaat grote geldschaarste en dat is gunstig voor het rentepeil dat hoog moet blijven. Althans gunstig voor de bank.
  Uit de markt genomen heet dit vernietigen van geld in vaktermen. Aan de markt onttrokken om bewust geldschaarste te veroorzaken is de harde werkelijkheid.
  In de film Money as Debt hier vertaald als Geld door Schulden en in het Nederlands ondertiteld wordt in 47 minuten het gehele geldsysteem uitgelegd. Met deze film is af te leiden, dat de banken en niet de overheid de macht hebben.
  Dat gegeven is ook af te leiden uit artikel 8 lid 3 van de Bankwet. Letterlijk staat in dit wetsartikel het volgende:
  •Op verzoek van Onze Minister en in afwijking van het eerste lid verstrekt de Bank aan de Staat, telkens wanneer Onze Minister dit nodig acht voor de ordelijke afwikkeling van betalingen ten laste van de Staat, kredieten in rekening-courant, zonder onderpand en tegen een, tussen Onze Minister en de Bank overeen te komen rentevergoeding. De Staat is verplicht deze kredieten af te lossen op de dag waarop zij zijn verstrekt.
  De Nederlandse overheid moet dus voor geld ook bij de bank aankloppen en moet eveneens voor dit compleet nieuw geld rente betalen. Voor deze rente en het aflossen van deze staatsschuld betalen wij belasting.
  Hij die het geld heeft, heeft de macht en dat realiseerde de familie Rothschild zich maar al te goed. Zij zijn nu de rijkste familie op de wereld, waarbij meer dan de helft van alle bezitten in de wereld, zoals banken en multinationals hen toebehoren. Geef mij het beheer over het geld en het maakt mij niet uit wie de wetten maakt, was de lijfspreuk van de oprichter van de Rothschildbank. Hier heeft deze familie eeuwen naar gehandeld. Daarna hebben zij tot aan heden aan elke oorlog verdiend en willen zij nog veel meer aan oorlogen verdienen. Zij hebben namelijk nog niet de absolute macht.
  Hoe met geld en vooral met rente in 10 stappen de wereld kan worden veroverd, laat deze Duitse film in drie delen (deel 1) over het creëren van geld en het innen van rente (Zins) zien. Het innen van rente op geleend nieuw geld (deel 2) wordt in deze film goed beschreven leidend en lijdend tot wereldwijde economische slavernij (deel 3) van ongekende orde.
  Een Nederlands interview maakt eveneens overduidelijk melding van het feit dat banken compleet nieuw geld mogen maken.
  Prof. dr M. Kennedy die al ruim 25 jaar met geldsystemen bezig is, meldde dat het haar 5 minuten kostte om het geldsysteem te begrijpen en jaren om deze zwendel mentaal te kunnen verwerken. Het dramatisch effect van de rente op rente doorberekeningen, dat de banken via exponentiële groei ons bij schulden opleggen, wordt door haar goed uitgelegd.
  Zie nevenstaande figuur. Elke exponentiële functie in de natuur en economie loopt uit de hand en moet door chaos of een crisis worden gecorrigeerd. Dat is dus ook met ons geldsysteem het geval. De afgelopen jaren hebben een paar honderd geldcrisissen plaats gevonden.
  Het moeizaam verwerken van dit gruwelijk geldsysteem gaat voor de meesten van ons op. Het huidige geldsysteem zit namelijk zo eenvoudig in elkaar, dat men niet kan begrijpen, dat het zoveel ellende op de wereld moet veroorzaken. De reden dat de geest dit systeem niet verwerpt. Deze ellende wordt ons door slechts een paar families, dat alle (nationale) banken en multinationals bezitten veroorzaakt. Deze ellende veroorzaken zij al eeuwen en thans zijn zij met een inhaalslag bezig. Plotselinge verhogingen van de olie- en voedselprijzen zijn hier voorbeelden van. Big Brother is watching Us is een ander voorbeeld, dat gaande is. De huidige in scene gezette geldcrisis van 2008 en die van 1907, 1920 en de grote beurscrisis van 1929 zijn hier ook voorbeelden van.
  Voor een andere goede uitleg over het dramatisch effect van exponentiële functies op onze wereld wordt naar deze video verwezen. Bij een exponentiële groei is na elke verdubbeling in de laatste periode meer verbruikt dan ooit daarvoor. Als voorbeeld: in de thans geldende verdubbelingperiode van 10 jaar voor olie wordt in de laatste 10 jaar meer olie verbruikt, dan alle miljoenen jaren daarvoor bij elkaar opgeteld. En deze verdubbeling blijft maar doorgaan en doorgaan. Deze exponentiële groei wordt op een nette manier verplichte economische groei genoemd, doch is in het leven geroepen om iedereen economische slaaf van het huidige geldsysteem te maken. Niemand ontkomt aan dit systeem, of toch wel?
  Als u daarentegen uw oor te luister legt over de grote rampen, die onvermijdelijk op ons afkomen, wanneer deze verplichte economische groei niet wordt gehaald, dan zijn massa ontslagen en hongersnoden daar nog niets bij. Op zijn minst stort de gehele economie in en is de wereld vergaan. Niets is minder waar. Laat het huidige geldsysteem instorten en ga met renteloos geld verder. Alles wordt dan meer dan 40% goedkoper en de menselijkheid komt in de economie terug. Alles moet nu wijken voor deze economische groei, die vanwege de moderne slavernij fictief in het leven is geroepen en waar alle menselijkheid uit is verdwenen. Deze menselijkheid moet zoals gemeld weer terug.
  In Duitsland betaalde men in 2006, dus voor de crisis van 2008, 2 miljard euro per dag aan rente om de economische groei in stand te houden. Op jaarbasis is dat ruim 730 miljard euro. Dit bedrag is even groot als het nationaal bruto inkomen van Nederland. Hoe groot dit rentebedrag na de crisis is, is niet bekend, doch het moet hier een veelvoud van zijn. In Amerika betaalt men nog veel meer rente en als alle rente van de 20 rijkste landen in de wereld wordt bekeken op wat voor een enorm bedrag komen wij dan uit?
  Waar gaat al deze rente naar toe? Deze rente gaat naar de banken, die van een paar families zijn. Wie deze families zijn wordt in dit document besproken. Nu eerst de grote prangende vraag waar de rente, die men moet betalen vandaan moet komen?
  Waar komt deze rente vandaan? Voor het kunnen betalen van deze enorme hoeveelheden rente moeten enerzijds wederom leningen bij deze banken worden afgesloten, die ook dit geld uit het niets creëren en hier weer rente voor krijgen. Zo blijft dit systeem zich exponentieel versterken. Andere bronnen waar geld voor rente uit vrij kan worden gemaakt zijn verliezen en faillissementen. In de eerder aangehaalde Duitse film Das Geld deel 2 wordt dit haarfijn uitgelegd. Het kleine beetje geld waarmee de armen gelukkig kunnen zijn is voor de rijken peanuts. Blijven dit paar families deze gigantische hoeveelheden geld vernietigen dan is er sprake van zinloos geweld op zo’n enorme schaal, dat hier een eind aan moet komen. Want deze rijken hebben dit kleine beetje geld niet meer nodig. Zij hoeven maar 1 dag geen geld te vernietigen en de derde wereld is uit haar schulden. Doe het twee dagen niet en de derde wereld kan zich zelf ontwikkelen. Dat dit zelf ontwikkelen al eeuwen niet gebeurt, is tekenend voor de enorme arrogantie van deze rijken jegens de mensheid.
  Iets meer over rente Rente jaagt op, creëert schaarste, is een belasting van arm voor rijk, laat schulden en tegoeden exponentieel groeien, vormt een belemmering voor kwaliteit, duurzaamheid, lange termijn denken en projecten, leidt tot slavernij, tot onnodig hoge prijzen, leed, misère en tot zelfmoord, is de basis van een gelegaliseerd piramidespel en is een gruwelijk systeem voor de moderne economie omdat het zo ontwrichtend werkt. Schaf de rente af en de menselijkheid komt weer terug. Dat dit niet gebeurt ligt aan de paar zeer rijken, die alleenheerschap over de aarde willen met een paar honderd miljoen mensen, die als vee volledig zijn te controleren en zijn te beheren.
  “In de politiek is niets ‘toevallig’…. Als er iets gebeurt, wees er maar van overtuigd dat het ook zo door de banken gepland is….
  Alle grote banken en de meeste nationale banken zoals die van Amerika, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Japan en Europa zijn in handen van een paar families. De Nederlandse bank is van het volk doch het bestuur is een klein clubje voortgekomen uit de grootaandeelhouders. Het volk heeft hier maar 1 zetel en minder dan 10% inbreng in. Onze koningin heeft via prins Willem Alexander ook een zetel in onze nationale bank en zij behoort via de Bilderberggroep tot deze paar zeer rijken, die al eeuwen ook het Nederlandse volk voor eigen gewin uitmoord.
  Bron: http://www.AchterGeslotenDeuren.Punt.NL
  Enkele belangrijke bronnen zijn verder:
  •Geldzaken
  •Geld is plunderen
  •Banken veroorzaken ellende
  •Slachtoffer Oranjes
  •Oranje Boeven
  •Fortuin Oranje Nassau 1
  •Fortuin Oranje Nassau 2
  •Fortuin Oranje Nassau
  •Fortuin Oranje Nassau Malta
  •Fortuin Oranje Nassau onroerendgoed
  •Fortuin Oranje Nassau stichtingen
  •Fortuin Oranje Nassau
  •Oranje beroept zich op artikel 20 EVRM zie Klokkenluideronline
  •De Huizen van Oranje en Nassau
  •Wie bepalen het nieuws in Nederland
  •De leugen als virus in de rechtspraak
  •CBB en de melkgeldfraude
  •CBB, de melkgeldfraude en een liegende rechter
  •De geheimen van geld
  •Wie kan vertellen wat geld eigenlijk is?
  •Miljarden euro’s schade door bewuste faillisementen
  •Wat is geld?
  •Geld bestaat niet.
  •Gezonde economie
  •Helft werktijd gaat op aan de rente
  •Het vrije volk
  •Zwaar weer agrarische sector
  •Splijtzwammen
  •Stof in het zonlicht
  •Verdubbeling failliete bedrijven
  •Verouderd geld
  •Vervang de rente
  •Geld
  •Vuile oorlog
  •De tirannie van het geld
  •De Grote ANP Leugen en onze persvrijheid
  •De Grote ANP Leugen, onze persvrijheid en Onze Privacy
  •Wie bepalen het nieuws in Nederland?
  Geld creëren uit het niets
  “Ik ben bang dat de gewone burger het niet leuk zal vinden om te horen dat de banken geld kunnen creëren [wat ze ook doen]… en zij die het krediet van de natie controleren, leiden het staatsbeleid van de overheden, en houden het lot van de mensen in de palm van hun hand.”
  In diezelfde tijd werd er nog iets groots op touw gezet, en dat was het in het leven roepen van het Federal Reserve system in 1913. Dit is tevens een enorme mijlpaal geweest voor de ‘onzichtbare broederschap’ van privé bankiers. Al vanaf de jaren 1890 probeerde de American Banking Association het idee voor een ‘Centrale Bank’ er doorheen te drukken, en hier waren meer mensen de directe tegenstanders van, dan dat men voorstander was. Deze Federal Reserve was een actie op een reactie. De FED werd neergezet als ‘antwoord’ (oplossing) van de grote financiële crisis in 1907.
  Deze financiële crisis (de ineenstorting van het Amerikaanse geldsysteem) werd in het geheim door dezelfde figuren gerealiseerd: de voorstanders van de FED. Deze crisis toonde dus zogenaamd aan dat de vestiging van een Centrale Bank een absolute ‘noodzaak’ was (en we kennen nu de werkwijze van de internationale bankiers zoals Rothschild, om het systeem in te laten klappen om hun wil door te drijven). Het Federal Reserve System werd in het leven geroepen door de ondertekening van de Federal Reserve Acte op 23 December 1913 door President Woodrow Wilson, en enkel en alleen om de ongeziene geld en goudzwendel die op dat moment al een enorme ondermacht over het Amerikaanse geldsysteem was, te kunnen ‘legaliseren’. Toch is het hen niet gelukt om het ten opzichte van de Amerikaanse wet ‘legaal’ te maken, ook al denken velen van wel. Het zit wel via de acte zelf als grootmacht verankerd in het Amerikaanse geldbeleid.
  De ondertekening werd eventjes geregeld op Kerstavond toen de meeste congresleden al weg waren voor hun vakantie (natuurlijk, want dit zou nooit goed zijn gekeurd door de overige congresleden. Ze hadden het er simpelweg niet doorheen gekregen). De FED en de Federal Reserve acte waren het geesteskind van Baron Rothschild in Londen (in uitvoering door J.P. Morgan en Warburg). Later liet president Woodrow Wilson weten, dat hij (iets wat hij later pas inzag) middels het ondertekenen van deze acte in 1913 Amerika volledig had geruïneerd. Middels deze acte hing Amerika sinds die tijd VOLLEDIG aan de touwtjes van de Internationale Bankierstalenten zoals die van Rothschild, Warburg, Morgan en Rockefeller, die middels de Federal Reserve (FED) onbeperkt tegen de prijs van inkt en papier dollars kunnen blijven drukken. En dit laatste gegeven is volledig in strijd met de Amerikaanse Constitutie, en er staat nergens vermeld dat de FED bankbiljetten een wettig betaalmiddel zijn, en zelfs niet voor het betalen van de belastingschulden in de staat waarin men op dat moment leeft.
  De FED is dus geen Nationale Bank, maar een private onderneming. Maar eigenlijk was deze zet van Wilson dan ook niet moeilijk te noemen, daar zelfs de ‘veiligheids-adviseur’ die achter hem stond niemand anders was dan Kolonel Edward Mandell House (mede oprichter van de CFR, Rothschild agent, waarvan wordt beweerd dat hij tevens Rothschild bloed in zichzelf meedroeg). Woodrow Wilson zei later:
  “We zijn één van de slechtst geregeerde en één van de meest gecontroleerde overheden in de beschaafde wereld geworden – niet langer een overheid van vrije mening, niet langer een overheid middels…. een stem van de meerderheid, maar een overheid [geleid] door de mening en [onder] de dwang van een kleine groep dominante mensen.”
  Zo stelde Gouverneur W.P.G. Harding van de Federal Reserve Commissie: “De Federal Reserve Bank is een instituut welke beheerd word door de banken van de effect (aandeel)-houders…. de overheid heeft nog geen aandeel van een dollarwaarde erin zitten.”
  Sindsdien werden alle financieringen voor oorlogen en economische groei en afbraak via de Federal Reserve en het daarbij behorende Wallstreet geregeld [Vóór de FED-akte werden de oorlogen natuurlijk ook door dezelfde geldzwendelaren gefinancierd], via de macht van de Internationale bankiers, de grote geld en goud zwendelaars dus. Deze opzet, welke in 1910 werd gepland bij een geheime bijeenkomst op Jekyl Island in Georgië (landgoed van de familie Astor – een familie die garant staat voor enorme financieringen richting de vrijmetselarij) door een groep bankiers en politici waarbij Colonel Mandell House (later was hij de mede oprichter van de CFR) aanwezig is geweest, was van het begin af aan al een smerige te noemen. Officieel ging deze delegatie naar Jekyl Island om ‘eenden te schieten’, maar werd later bekend om zijn geheime vergadering. Zo liet Frank A. Vanderlip in zijn autobiografie ‘From Farmboy to Financier’ weten:
  “Onze geheime expeditie naar Jekyll Island was de gelegenheid voor de daadwerkelijke conceptie van wat uiteindelijk het Federal Reserve System werd. De essentiële punten van het Aldrich plan waren allen gevat in de Federal Reserve acte op het moment dat het aangenomen werd.”
  Professor E.R.A. Seligman (hoofd van het Departement van Economie aan de Columbia University, familie van de Internationale (Joodse) Bankiers familie J&W Seligman) liet in een publicatie voor de Academie voor Politieke Wetenschappen weten:
  “Het is voor weinigen bekend hoe groot de schuldenlast van de Verenigde Staten aan Mr. Warburg is. Want men kan zonder angst voor tegenspraak zeggen dat in de fundamentele eigenschappen de Federal Reserve Akte het werk is van Mr. Warburg, meer nog dan enig andere man in het land. Het bestaan van een Federal Reserve commissie creëert in alles, behalve in naam, een echte centrale bank. In de twee grondbeginselen voor het beheren van reserves en van een kortingsbeleid, heeft de Federal Reserve Acte de principes van het Aldrich Document oprecht geaccepteerd, en deze principes zoals verklaard werd, waren de verwezenlijking van Mr. Warburg, en van Mr. Warburg alleen.”
  Mr. Seligman zelf, geeft dus volledig toe dat de Amerikaanse geldmarkt VOLLEDIG door Warburg gecontroleerd wordt. Een absolute bevestiging dat het niet ‘Europa’ is die aan de financiële touwtjes hangt van ‘Amerika’, maar juist andersom, en wij allen aan de touwtjes van HEN. Zoals Paul Warburg eens zei:
  “Wie de geldvoorraad van elk land controleert, is de absolute heerser over alle handel en industrie.”<
  Harold Wilson, een Brits Socialistische eerste minister in de jaren ’60 en ’70, lid van de Royal Institute for International Affairs (RIIA) en tevens van de Fabian Society (zij heeft de controle over de Britse PvdA, en promoot het wereldsocialisme via de VN), zei in 1968:
  “De conservatieven wekken de illusie dat ze regeren, maar de echte besluiten worden buiten het parlement om genomen, door bankiers als Clore, Lazard en Warburg.”
  Roy Hoopes schreef eveneens in 1983 een artikel in The Washington Post met de titel ‘Follow the Rich to Jekyll Island’, waarin te lezen staat:
  “In 1910, when Aldrich and four financial experts wanted a place to meet in secret to reform the country’s banking system, they faked a hunting trip to Jekyll and for 10 days holed up in the Clubhouse, where they made plans for what eventually would become the Federal Reserve Bank.”
  Benjamin Strong, Senator Nelson W. Aldrich, Paul M. Warburg en Frank A. Vanderlip, Henry P. Davidson en Charles D. Norton :
  Col. M. House, Bernard Baruch, Herbert Lehman en J.P. Morgan. Jacob Schiff, Joseph Seligman:
  Rechts: John D. Rockefeller en Eugene Meyer.
  De namenlijst:
  Sen. Nelson Aldrich
  Frank A. Vanderlip (Vice-president van de door Rockefeller beheerde National City Bank)
  Eugene Meyer (een voormalig partner van Bernard Baruch, tevens de zoon van een partner in de door Rothschild beheerde Lazard Freres [deze beheert de grootkapitalen van 's werelds rijkste families] welke tevens het hoofd was van de War Finances Corporation en later de controle verkreeg over “The Washington Post”)
  J.P. Morgan John D Rockefeller Colonel Mandell House Jacob Schiff (Kuhn, Loeb and Co.) Herbert Lehman (Lehman Brothers) Bernard Baruch (benoemd door President Wilson tot Chairman van de War Industries Board, welke hem de controle gaf over het realiseren van geallieerd oorlogs materieel gedurende de 1e wereldoorlog, waarbij hij $200 miljoen dollar voor zichzelf verkreeg terwijl hij voor de overheid werkte) Joseph Seligman (een leidende Joodse financier, welke J. & W. Seligman and Co. van de grond trok) Charles D. Norton (President of the First National Bank of ). Louis T. McFadden (voor twaalf jaar de voorzitter van het comité voor Banking and Currency stelde aan het Amerikaanse congres: “Sommige mensen denken dat de Federal Reserve banken overheidsinstellingen zijn van de Verenigde Staten. Het zijn geen overheidsinstellingen. Het zijn private krediet monopolies die azen op het volk van de verenigde staten voor het welzijn van henzelf en hun buitenlandse zwendelaren.” — The congressional Record 1934
  Verder stelde Louis T. McFadden voor het Amerikaanse Congres: “De Federal Reserve banken vormen de agentschappen voor de buitenlandse [Europese] centrale banken…. In die duistere groep van financiële piraten, zijn diegenen vertegenwoordigd die iemand z’n strot af zouden snijden voor een dollar uit zijn portemonnee.”
  “Alles is in het werk gesteld door de raad van de Federal Reserve om zijn macht te verbergen, maar de waarheid is, dat de FED zichzelf de overheid heeft toegeëigend. Het controleert hier alles (congres), en controleert al onze buitenlandse relaties. Het maakt en breekt overheden wanneer dit gewenst is….toen de FED passeerde, namen de inwoners van de Verenigde Staten het niet waar, dat er hier een wereldsysteem werd opgezet…. Een superstaat gecontroleerd door internationale bankiers, en door internationale industriëlen die samen handelen om de wereld voor hun eigen plezier tot hun slaaf te maken.”
  Vice-president John Garner (1933), refereerde eveneens naar de Internationale bankiers toen hij zei:
  “U ziet het heren…. wie de Verenigde Staten beheren.”
  Het Federal Reserve System beheerd de macht om ‘geld’ en ‘schulden’ te creëren vanuit de Amerikaanse overheid naar een groep privé-bankiers. Het is de grootste generator van schulden ter wereld. Het is dus kort samengevat zo geregeld, dat de Amerikaanse overheid bij privé bankiers moet aankloppen wanneer er geld nodig is. Deze leningen worden verstrekt van geld wat er in feite helemaal niet is (!!!!), zoals al eerder werd uitgelegd inzake het Bank/Industrie kartel binnen Europa. Deze regeling vinden we bij het huidige bankkartel in Europa en Azië direct terug. Dit geldt dus naast de FED van Amerika ook voor de andere grootste Centrale banken van Europa en Japan. Daarom is dit systeem een grote corrupte geldzwendel gebaseerd op pure fraude, welke daarnaast heeft gezorgd voor een enorme berg schulden, en welke alleen maar te hanteren zijn middels extreem lage rentestanden.
  Daarbij is er het feit dat de verbinding tussen papiergeld en goud/zilver al in 1971 werd opgeheven, waarbij men papiergeld kon inwisselen voor goud/zilver metalen. De banken geven dus sindsdien niet langer de garantie dat papiergeld tegen tastbare waarde kan worden ingewisseld. Dit betekent dus, dat het gehele geldsysteem gebaseerd is op ‘het vertrouwen in het woord’ en niet langer op een knappe goud/zilver voorraad in de Centrale banken.
  Zolang een economie goed draait kan dit systeem voldoen, maar wanneer het minder goed gaat (en dit kan gerealiseerd worden door de hand van dezelfde figuren) en het ontbreekt aan alle kanten aan geld, dan zal men de tekorten aanvullen middels het (zomaar) overtollig drukken van papiergeld (wanneer wij zoiets zouden doen, dan draaien we de gevangenis in op aanklacht van Fraude en valsmunterij !!) waarbij de geldvoorraad toeneemt in verhouding tot de productie, en waardoor vervolgens het geld minder waard wordt: iets wat we meteen kunnen zien in onze portemonnee: hogere prijzen voor dezelfde producten.
  (zoals we nu zien is deze – gestuurde – ‘monetaire inflatie’ in volle gang gezet, waarbij de prijzen voor diensten en producten de pan uitstijgen, en de lonen op een nulpunt blijven steken. In de top gaat een ieder er flink op vooruit, terwijl de gewone man keer op keer flink moet gaan inleveren, en waarbij zijn leven dat hij leeft eigenlijk alleen nog maar te leven valt onder de ‘oplossing [HUN oplossing dus] van het geldlenen’ bij dezelfde instellingen – een soort moderne ongeziene slavernij dus, waarbij deze agitatoren met hun corrupte systeem van geldleningen die ontsproten worden op de basis van HELEMAAL NIETS, de DIENSTEN van de GEWONE MAN onder EIGEN CONTROLE stelt zonder er daarbij iets voor terug te geven – en zeer zeker geen diensten).
  Daarbij is dit systeem hier ‘gelegaliseerd’, maar in de VS zeer zeker niet, ook al bedienen zij zichzelf weldegelijk van ditzelfde systeem (via de FED), en is het enkel ‘gelegaliseerd’ doormiddel van de FED acte, en strikt genomen dus niet door de Constitution. Louis McFadden (Chairman of the House Banking Committé – Bron: Congressional Record 1934) stelde verder:
  “De Federal Reserve [Banken] zijn één van de meest corrupte instituten die de wereld ooit heeft gezien. Er is geen man in het geluid van mijn stem die niet weet dat deze Natie bestuurd wordt door de Internationale Bankiers.”
  Tevens kunnen de Internationale privé bankiers door deze regeling zogenaamd ‘legaal’ de koers van de dollar bepalen, en ook de economie volledig laten instorten (ook zonder de FED acte waren ze daar goed in [denk aan Rothschild in Europa], wat ze in de V.S. dan ook deden voor de eerste wereld oorlog [1907], en natuurlijk daarna (de inflatie van Duitsland in 1920, en in 1929 de crash van de aandelenmarkt welke we beter kennen als ‘The great depression’). De Federal Reserve maakt uit hoeveel bankbiljetten er gedrukt worden (een beslissing die in feite onder het beheer van de staat zelf zou moeten staan). Zij maakt ‘geld’ uit helemaal niets, en zorgt ervoor dat de interesse hierop gericht wordt (aantrekkelijke rentes, reclame etc.).
  Zo kunnen ze een ieder zo $10 miljoen dollar ‘lenen’ terwijl dat geld er feitelijk niet is. Ondertussen heeft de Federal Reserve dus wel de controle over die persoon of instelling, daar deze inclusief rente het bedrag natuurlijk moet kunnen terug betalen. Daar verricht men zijn/haar handelingen voor. Men geeft het onderpand van de onderneming dus onder het motto van een wisseltruc. Het is eigenlijk de bodemloze put van overheidschulden, en een soort vicieuze cirkel. Men kan een economie laten verslechteren waardoor de overheid alleen maar meer schulden maakt.
  Maar men kan er ook een ZICHTBARE SUPERMACHT (zoals Amerika dus is) mee opbouwen waarbij de ware ‘bouwers’ verborgen blijven voor de publieke opinie. En in het verlengde hiervan kunnen ze dus een ZICHTBARE NIEUWE WERELD ORDE creëren, zoals Amerika er absoluut uit gaat komen te zien. Zichtbare supermachten werden in het verleden ten aller tijde opgebouwd voor oorlogsvoering. De onzichtbare supermacht blijft in de schaduw, en in het geval van Amerika is de absolute macht die haar opbouw te vinden in Europa. Het Federal Reserve Systeem bestaat uit 12 centrale Federal Reserve banken in Amerika met vestigingen in:
  Boston, New York, Philadelphia, Cleveland, Richmond, Atlanta (met takken in Birmingham, State Alabama, Jacksonville/Miami, Florida, Nashville, Tennessee en New Orleans, Louisiana, Chicago (met een tak in Detroit – Michigan), St. Louis (met takken in Little Rock – Arkansas, Louisville – Kentucky en Memphis – Tennessee), Mineapolis (met een tak in Helena – Montana), Kansas City (met takken in Denver, Colorado, Oklahoma, Omaha, Nebraska, Dallas (met takken in El Paso, Texas, Houston en San Antonio, San Francisco (met takken in Los Angeles – Californië, Portland, Oregon, Salt Lake, Utah en Seattle, Washington)
  Het Federal Reserve System werd dus neergezet door het Rothschild kartel zoals Rothschild zelf (in de schaduw), Paul Moritz Warburg, de bankiersfamilie Schiff, Loeb en Morgan, en ook hier weer Rockefeller. Het Federal Reserve System is dus geen overheidsinstanties. De eerste voorzitter van de Federal Reserve Bank te New York was Pierre Jay, welke in 1892 binnen de befaamde Order of Skull&Bones werd ingewijd. De huidige voorzitter van de Federal Reserve (Alan Greenspan) is tevens lid van de Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie. Dit Federal Reserve system trekt hiermee dus de ware macht van de staat in de directe handen van de internationale privé bankiers. Vele Amerikanen hebben er dan ook geen idee van, hoe zo’n soort systeem werkt en waar het in werkelijkheid voor is opgesteld: Macht en controle in de handen van enkelen. Zo deed Henry Ford eens de uitspraak:
  “Het is goed dat de mensen der natie ons bankwezen en monetair systeem niet begrijpen, want wanneer zij dat wel deden, dan geloof ik dat er een revolutie vóór de ochtend zou zijn.” (En deze revolutie zou worden gebaseerd rond de Federal Reserve).
  Het is lang een waar geheim geweest onder wiens beheer de Federal Reserve Banken vielen, en uit zeer goed onderzoek is gebleken dat de banken in het rijtje hieronder de 12 Federal Reserve Banken beheren:
  Rothschild Bank in Londen, Rothschild Bank in Berlijn, Warburg Bank in Amsterdam, Warburg Bank in Hamburg, Lehman Brothers in New York, Lazard Brothers in Parijs, Kuhn Loeb Bank in New York, Israel Moses Seif Banken in Italië, Goldman, Sachs in New York, Chase Manhattan Bank (Rockefeller) in New York
  Zoals het reservesysteem werd georganiseerd geldt er de ongeziene regelstelling, dat ‘wie de Federal Reserve Bank in New York controleert, simpelweg het gehele systeem controleert’. Ongeveer 90 van de 100 grootste banken zijn in dit district te vinden. Van de gerapporteerde 203,053 aandelen van de New York Bank had:
  Rockefellers National City Bank 30,000 aandelen Morgan First National Bank 15,000 aandelen Chase National bank 6,000 aandelen National Bank of Commerce (Morgan Guaranty Trust) 21,000 aandelen
  In een Rapport van de Senaat van 15 juni 1978 genaamd ‘Interlocking Directorates Among the Major U.S. Corporations’, werd geopenbaard dat vijf New Yorkse banken 470 met elkaar verbonden directoraten met 130 belangrijke bedrijven hadden. Deze vijf banken waren volgens het rapport:
  Citicorp [97 van de 470] J.P. Morgan & Co [99 van de 470] Chase Manhattan [89 van de 470] Manufacturers Hanover [89 van de 470] Chemical Bank [96 van de 470]
  De onderzoeker Eustace Mullins, FED expert en auteur van het boek The Secrets of the Federal Reserve stelde dat deze banken groot aandeelhouders zijn in de FED, en verder stelde hij in zijn boek ‘World Order’ dat deze banken gecontroleerd worden vanuit Londen. Zo zei Eustace Mullins:
  “Naast hun controlerende aandeel in de Federal Reserve bank van New York, hadden de Rothschilds belangrijke financiële belangen in andere delen van de Verenigde Staten ontwikkeld. Het gehele Rockefeller imperium werd gefinancierd door de Rothschilds.”
  [En dat klopt als een bus!]
  In een rapport uitgevaardigd in mei 1976 door de House Banking and Currency Committee, stond te lezen:
  “De Rothschild banken zijn aaneengesloten met Manufacturers Hanover in Londen, waar zij voor 20% in meedelen en Manufacturers Trust in New York.”
  Het rapport onthulde tevens, dat de Rothschild Intercontinental Bank Ltd., welke bestaat uit Rothschild Banken in Londen, Frankrijk, België, New York en Amsterdam, drie Amerikaanse dochterondernemingen had: De National City bank in Cleveland, First National City bank in Houston en de Seatle First National Bank. De Rothschilds zouden zo’n dikke 53% van de Federal Reserve-aandelen beheren.
  Theodore Roosevelt zei eens over de ware machtsgroep die de Verenigde Staten onder haar controle heeft:
  “Deze Internationale Bankiers en Rockefeller Standard Oil aandelen controleren het grootste gedeelte van de dagbladen, en de columns van deze kranten om zich in veroordeling te verenigen of het verdrijven van publieke kantoorbeambten, die weigeren te gehoorzamen aan de machtige corrupte klieken welke de onzichtbare overheid vormen.”
  Zoals Mayor John F. Hylan in 1922 al zei:
  “De echte dreiging voor onze republiek is deze onzichtbare overheid, die als een reuzenoctopus zijn slijmerige lengten uitslaat over stad, staat en natie. Zoals de echte octopus, werkt het onder het mom van een zelf gecreëerde afscherming…. Aan het hoofd van deze octopus staan de belangen van Rockefeller Standard Oil, en een kleine groep machtige bankiershuizen, welke over het algemeen verwijzen naar de Internationale bankiers. De kleine kliek van machtige Internationale bankiers leidt vrijwel de overheid van de Verenigde Staten voor hun eigen egoïstische doeleinden. Zij controleren praktisch beide politieke partijen.”
  Bernard Baruch (aanwezig op de geheime vergadering die op Jekyl Island werd georganiseerd inzake het introduceren van het Federal Reserve System), tevens een Zionist, en aangesteld door Woodrow Wilson als voorzitter van de War Industries Board, en dus één van de machtigste mensen tijdens de eerste wereldoorlog, stelde eens in zijn eigen woorden de ware aard van het systeem uiteen dat hij zelf voorstond. Hij zei:
  “Het leven van iedere man staat onder de roep van de Natie, en zo moet het zijn voor zijn bezit. We leven vandaag in een hoogst georganiseerde staat van Socialisme. De staat is alles: Het individu is enkel van belang als hij contribueert aan het welzijn van de staat. Zijn bezit is [van hem] enkel en alleen als de staat het niet nodig heeft. Hij moet zijn leven en begeerten beheren onder de roep van de staat.”
  (Henry Ford noemde Bernard Baruch eens de ‘Proconsul van Juda in Amerika’, een ‘Jood met supermacht’, en tevens de ‘machtigste man tijdens de eerste wereldoorlog’. Verslaggevers vroegen daarna aan Bernard Baruch wat zijn antwoord hierop was, en Baruch zei droog: ‘Wel, jongens, jullie verwachten toch niet van mij dat ik dit ga tegenspreken?’)
  Zoals gezegd heeft het internationale geldsysteem zeer dubieuze hoofdzaken en boven alles een zeer bloedige geschiedenis. De ‘American Mercury Magazine’ liet volgens een publicatie in 1957 weten:
  “De onzichtbare macht van het geld is aan het werk om de mensheid te controleren en te onderwerpen. Het financierde het Communisme, Fascisme, Marxisme, Zionisme en Socialisme. Allen zijn ze vertegenwoordigd om de Verenigde Staten deel uit te laten maken van een Wereldoverheid.”
  (Het is dus niet andersom het geval, zoals men vaak impliceert: Dat de VS het ‘vrije Europa’ deel wil laten uitmaken van een wereldoverheid).
  Zoals Franklin Delano Roosevelt (32e graads vrijmetselaar) eens zei:
  “In de politiek is niets ‘toevallig’…. Als er iets gebeurt, wees er maar van overtuigd dat het ook zo gepland is….
  Bron: http://www.AchterGeslotenDeuren.Punt.NL

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Wat een lang verhaal. Bijna de inhoud van een compleet boek. Ik houd het bij een paar cliches. Het geld wat stom is, maakt alles recht wat krom is. Geld is simpelweg een ander woord voor macht. Iedere negatieve gewenste richting in de wereld kan er mee aangestuurd worden, door superrijke bankiersfamilies en andere invloedrijke families. En vroeger zeiden ze het al; De wereld draait maar om twee dingen, het geld, en de vrouwen. Het is immers nooit anders geweest. En daarmee is alles gezegd. Basta !

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Fantastische prestatie Sjaak!!!

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  THIS IS THE COLD HARD TRUTH!

  Like

 18. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Break The System Demo Den Haag 27 januari!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s