Vluchtelingenboten voor Saoedi-Arabië!

Screenshot_12

(Door: Wilfried Puhl-Schmidt – Vertaling: E.J. Bron)

Al maandenlang beleven we stromen vluchtelingen via de Middellandse Zee. Bendes smokkelaars maken woekerwinsten met gammele bootjes. Alleen Europa is het doel en vooral Duitsland. Het grote aantal problemen, die zich tijdens de vlucht en vooral na de landing voordoen, liggen voor de hand: Een vreemd land, een vreemde taal, een vreemde cultuur, een ongebruikelijk klimaat en meestal een vreemde religie.

Nu komen we van het Rijksbureau voor Migratie (“Het Rijksbureau in cijfers 2013”) te weten dat 64,9% van de asielzoekers moslims zijn. Ik wil graag eerst heel duidelijk zeggen dat in een christelijk gevormd Europa de religie of wereldbeschouwing geen reden voor de opname of afwijzing van asielzoekers mag zijn! Ik veroorloof me echter de volgende vragen bij het bekendgemaakte percentage:

1. Waarom nemen de rijke olielanden hun uit andere gevluchte geloofsbroeders en –zusters niet op?
2. Mogen er bijvoorbeeld op de kusten van Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten enz. gammele boten met islamitische vluchtelingen landen?
3. Redt de kustwacht van deze landen islamitische vluchtelingen van de verdrinkingsdood of hebben de desbetreffende regeringen aanwijzingen gegeven aan de smokkelaarbendes om hun boten over de Middellandse Zee naar Europa te sturen?
4. Zou de Arabische taal en de gemeenschappelijke cultuur en religie niet de beste voorwaarde voor een integratie van islamitische vluchtelingen in Arabische landen zijn?

Ik hoor nu al hoe ik als vreemdelingenhater uitgescholden wordt of als islamhater of slachtoffer van “islamofobie”. Dat is treurig, maar het stoort me niet. Veelmeer verzoek ik de nadenkende en ook kritische lezers om erover na te denken of Europese diplomaten niet over het thema islamitische vluchtelingen zouden moeten discussiëren met hun collega´s uit rijke islamitische olielanden. Voor ons ligt het voor de hand dat een gemeenschappelijke cultuur en het zich verstaanbaar maken in een gezamenlijke taal evenals vooral een gemeenschappelijke religie de integratie in islamitische landen eerder gemakkelijke gemaakt dan in niet-islamitische landen van toevlucht. Was overigens de “Botsing der beschavingen” alleen maar een boektitel of wellicht ook een vreselijke visie?

In dit verband wil ik nadrukkelijk wijzen op de islamitische socioloog Prof. Dr. Bassam Tibi. Hij schrijft in zijn boek “De ware islam” op pagina 64:

De islamitische liga heeft naar aanleiding van haar bijeenkomst in juli 1993 een werkdocument aangenomen, volgens welke de migratie naar Europa en de opbouw van islamitische centra beschouwd worden als middel om Europa te islamiseren (gepubliceerd in: al-Scharq al-Ausat van 28 juli 1993).

Zodoende wordt de migratie ook gezien als een vorm van Jihad. Deze duiding komt overeen met de islamitische traditie, die teruggaat tot de vroege islam. Gerelateerd aan de vraagstelling van dit boek is het begrijpelijk dat niet geïntegreerde islamitische migranten in Europa zich alleen naar een islamitische imam willen schikken; een moslim kan geen niet-islamitische heerser accepteren.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Wilfried Puhl-Schmidt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie, Islam. Bookmark de permalink .

19 reacties op Vluchtelingenboten voor Saoedi-Arabië!

 1. Klukkluk zegt:

  Die landen nemen inderdaad bijna geen vluchtelingen uit het M.O. op. Alleen Turkije en Jordanie. Bij de emigratie van Nederlanders in de jaren 50 ging het overgrote deel naar Canada en Australie. Met hulp/dwang van onze overheid. Kan dat niet nog een keer maar dan met andere groepen?

  Like

 2. Helemaal mee eens.
  Ik roep dit al jaren.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Nee beste Jantje, want zoals de bedoelingen van onze overheid zijn; Nederlanders als het kan er massaal uit, en anno nu; Afrikaners er massaal in. Het lijkt er wel op dat de plannen van vandaag de dag, in de jaren 50 al gesmeed zijn ! Ook nu ziet onze overheid het liefste dat wij opkrassen en plaats maken voor Afrikaners. Te beginnen bij de bejaardenhuizen, gemeenschapshuizen, lege kazernes en sporthallen, en eindigend bij onze woonhuizen.

   Like

 3. beatsme zegt:

  Ik ben daar al eens over wezen “rond googelen”. Saudi Arabië is bezig met een gigantische muur te bouwen. Het eerste deel (900 kilometer lang) moet samen met 30.000 bewakers de boel buiten sluiten. Uiteindelijk moet de muur om heel Saudi Arabië staan. Tot zover vluchtelingen en de Saudi’s.
  Turkije wil graag betaald krijgen voor de vluchtelingenopvang. Er zijn ook ongeveer 1 miljoen die helemaal geen opvang krijgen, omdat Turkije daarvoor geen geld krijgt (of heeft?). Die mensen zwerven op straat en zijn nog wel eens overgeleverd aan Ottomaanse Saban B. types. Ook heeft Turkije heel graag dat er net over de grens een bufferzone komt, zodat buiten Turkije het spul opgevangen kan worden (dus niet op hun kosten).

  Like

 4. nn zegt:

  Een geloof dat de doodstraf stelt op geloofsverlaters en andersdenkenden hoort verboden te worden! Van vluchtelingen zou dus geëist moeten worden dat ze dat geloof afzweren, anders zouden ze niet toegelaten moeten worden. Dat is vragen om moeilijkheden.

  Like

 5. Pegidafan zegt:

  Nou het lijkt wel of die landen juist hun gevangenissen en gekkehuizen hebben opengezet zodat al het tuig uit die landen deze kant op kan komen.Om lekker bepamperd te worden door al die rooie rakkers hier.

  Like

 6. JCC zegt:

  Doorschuiven, daar gaan de Amerikanen niet aan meewerken. De USA heeft expres een teringbende van al die Arabische landen gemaakt door de boel daar op te stoken en de seculiere dictators weg te jagen. Vervolgens is het zaak ervoor te zorgen dat alles naar Europa gaat zodat wij nooit meer een bedreiging voor de macht van Uncle Sam kunnen vormen. Ja met een vriend als de USA heb je geen vijanden meer nodig. Al doen we het natuurlijk nog slechter door die vijand zelf binnen te halen. Europa wordt zo compleet in het verderf gestort. In het oostelijk gedeelte stribbelt men nog wat tegen, maar dan wordt er vast wel gedreigd met allerlei sancties en militaire repressie, zie bv hoe de USA de held Orbán zit te intimideren.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  “…..de opbouw van islamitische centra in Europa om Europa te islamiseren”. Tja, dat roepen WIJ ook al tijdenlang op dit blog. Maar er gebeurt niets om dit te stoppen. Neen, dit is GEWENST door verraders van politici; te weten: socialisten, liberalen, sociaal-democraten, en christen-democraten. En waarvoor: OLIE,MACHT en BAANTJES voor het politiek GESPUIS!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Zijn dit de toekomstige opvangcentra voor de oorspronkelijke Europeanen ? ! ? ! ?
  http://www.voxeurop.eu/files/images/article/HACHFELD_immigration-EU.jpg?1369927458

  Like

 9. Pingback: Vluchtelingenboten voor Saoedi-Arabië! | vanhetgoor

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Zie ook mijn blog Bed en Bad en Brood

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Als ik dat plaatje van die zelfvoldane lang-gejurkte olieboeren zie, vraag ik me af hoe het toch mogelijk is dat de leden van ‘ons’ ‘koningshuis’, die beweren ‘christelijk’ te zijn, niet onthoofd worden door hun islamitische vrienden: de emirs en sjeiks waar ze kind aan huis zijn.
  Islamieten moeten van ‘allah’ toch alle ‘ongelovigen’ afslachten?
  Waarom ontspringen die ‘oranjes’ dan de dans, terwijl ‘gewone’ christenen bij bosjes geveld worden door die islamitische idioten?
  Zou het heel misschien iets te maken hebben met de oliehandel van die hebberige ‘oranjes’?

  Like

 12. Ruim 10 jaar geleden werd me bij de kassa van een winkel al door een pinquin toegebeten:wacht maar tot wij hier de baas zijn,want wij nemen het hier over,stomme trut!!!Ruim 10 jaar geleden!!!En alleen maar omdat ze mij opzij duwde,evenals mijn boodschappen die al op de band lagen!En ik haar zei:u kunt ook even vragen of u voor mag,maar op deze manier zult u toch echt achteraan moeten sluiten!Ruim 10 jaar geleden!!!!Kun je nagaan!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 21.53. uur, op 29/12. Het is al veel langer gaande, Yvonne. Ik weet dat wijlen mijn moeder, in de jaren ’80 van de vorige eeuw al baalde van de kopvodden op straat!

   Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Eigenlijk is de titel “Botsing der beschavingen” misleidend er is namelijk slechts een beschaving in het geding de Westerse aan de pislamitische kant valt geen beschaving te bespeuren;dat beschaving ernstig botst met pislamitische barbarij valt natuurlijk niet te ontkennen of verbloemen.

  Like

 14. Louis Burgemeestre zegt:

  De Arabieren hebben een probaat middel Arabie wit te houden; alle negers die ze oppakken worden gewoon gecastreerd,Zo dat ze geen arabieren meisje zwangeren kan.en een nieuwe job kregen, Eunugen als Harem bewakeres.Tenminste die de procedure overleefd hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s