Gewapende terroristen op Grieks schip

Screenshot_54

De gekaapte “Blue Sky”

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Driemaal raden tot welke “cultuur” respectievelijk ideologie de terroristen behoren die het vrachtschip “Blue Sky” gekaapt hebben en nu van daaruit hun terreur verbreiden. Oh ja, de lading van het vrachtschip bestaat uit mensenwaren, 600 migranten, die door de goedmenschen van de EU in Afrika werden gerekruteerd – eveneens voor terroristische doeleinden, namelijk om ons te terroriseren:

Een vrachtschip met naar schatting meer dan 600 migranten aan boord zou volgens het Griekse ministerie van Defensie ten westen van het Griekse eiland Korfoe in nood zijn geraakt. Het zou gaan om het vrachtschip “Blue Sky”, dat vaart onder de vlag van Moldavië.

Deze mensen vinden het niet alleen voldoende om Europa te overstromen, ze willen onderweg ook nog losgeld van ons afpersen! En we kunnen er zeker van zijn dat de EU veel sneller met het geld tevoorschijn komt voor deze vreemdelingen dan voor een willekeurige, doodnormale EU-burger!

Het schip zou zich in de buurt van het kleine Griekse eiland Othonoi ten noordwesten van het toeristeneiland Korfoe bevinden. Er zou al een helikopter naartoe zin gestuurd om de situatie in ogenschouw te nemen, zei een officier van de kustwacht aan de telefoon.

Volgens een tv-bericht zouden zich ook gewapende personen aan boord van het schip bevinden, berichtte de staatszender Nerit, zonder nadere details te noemen. Men zei slechts dat de situatie aan boord verband zou houden met “illegale immigranten”.

Welt Online

Jammer dat er geen enkele journalist aan boord is. We zouden toch zo graag een paar linkse activisten, Pro-Asiel-medewerkers en natuurlijk  enkele journalisten aan de terroristen hebben overgedragen, opdat zei – insha´Allah – hun cultuur vol uitleven en enkele echte slachtoffers zouden kunnen terroriseren tot ze er genoeg van hebben!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

29 reacties op Gewapende terroristen op Grieks schip

 1. koloth zegt:

  Kom maar binnen, die mensen bedoelen het niet zo,
  Je moet ze straks dan ook éérst een vakantietrip en zak met geld aanbieden, dan gaat het stukken beter.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Het zal allemaal meewerken aan de definitieve oplossing!!! Die natuurlijk veel te laat zal komen en veel onschuldig bloed zal kosten!

  Like

 3. rakkertjer zegt:

  Ik hoop dat al die illegalen niet op Griekse bodem gaan komen !
  Voor mijn part enkel en alleen op de zeebodem of terug naar land van herkomst !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het kan zo simpel zijn. Een zware vliegtuigbom kan wonderen verrichten. Maar het zijn de kwaadwillende E.U. bestuurders en de landelijke sub overheden, die dit soort situaties met bootjes en boten zoals deze laten voortbestaan en ook nog eens doen verergeren ! Misschien komt er nog eens ooit een door de E.U. gefinancierd reisburo die massaal Afrikanen naar de E.U. haalt met grote luxe cruise schepen…..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ bigLjohn: 18.34. uur, op 30/12. O, maar daar zie ik de RODEN van de EUSSR, wel degelijk toe in staat, John. Van deze verraderskliek in Brussel kunnen WIJ van alles verwachten, maar NIET VEEL GOEDS!

   Like

 5. duinsnip zegt:

  Liberalen en Socialisten haten de christenen net zo erg als de Islamieten. De constante stroom van spot en hoon via de VARA voor het klootjesvolk en via de bekakte zogenaamde verlichte wetenschappers maken zij het volk al jaren rijp voor de eliminatie van christenen. Nu zijn zij nog te fatsoenlijk om zelf het zwaard te hanteren, maar nu komt het wel gelegen een horde duivelse ridders te recruteren, die bij voldoende aanleiding de job zullen klaren. Gefeliciteerd, maar helaas, wie een kuil graaft voor een ander zal er zelf in vallen.

  Like

 6. Sjaak uit Dordt zegt:

  …. 600 migranten, die door de goedmenschen van de EU in Afrika werden gerekruteerd……
  Zoals ik dit lees, zijn er Europese Gütmenschen, die hier die teringzooi naartoe transporteren.
  Je zou ze op moeten pakken voor landverraad.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  ZO GOED WIE GEEN VROUWEN EN KINDEREN ERBIJ !

  IS DIT IN WERKELIJKHEID HET MOSLIM-TROYAANS-PAARD
  OM ONS ALS ONGELOVIGE HONDEN AF TE LOSSEN ?

  OOK HEB IK ZO EVEN GELEZEN DAT ERDOGAN VAN DE
  EU AFGEPERST VLUCHTELINGSGELD WEER IN EUROPA
  INPOMT EN AAN MOSLIM-GROOT- FAMILIES STUURT OM
  MOSLIMS IN VASTE WIJKEN TE INFILTREREN EN DAAR
  HUIZEN OP TE KOPEN !

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Nou, wat mij betreft hoop ik dat de boot afzinkt. Ik heb geen zin meer, om nog meer verrijkt te worden door deze uitvreters, en moslimterroristen! Laat ze maar verzuipen. Sorry hoor, zo ben ik in principe niet, maar zover krijgen de verraders van de politiek je wel!

  Like

  • john zegt:

   Over verraders van de politiek gesproken. Een citaat uit de krant De Tijd (b.) :
   Voor het eerst stijgt het aantal asielaanvragen dat goedgekeurd wordt boven de vijftig procent. De oorzaak daarvan ligt in de eerste plaats bij het grote aantal vluchtelingen uit Syrië en Irak. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) noemt de ­ongeziene stijging een goede zaak. ‘Het is een teken dat we de juiste doelgroep bereiken. Dat zei Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) afgelopen weekend in De Tijd.
   Kan het nog gortiger ?

   Like

  • rakkertjer zegt:

   Zo denk ik er ook over …….

   Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Helemaal mee eens hun beloning krijgen ze zo wie zo, 72 maagdjes in Mohammed’s hemelse bordeel.

   Like

 9. Sjaak uit Dordt zegt:

  Update: Er schijnt niets aan de hand te zijn. Het schip is onderweg naar Italië.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/12/opnieuw_schip_in_moeilijkheden.html

  Like

 10. Hopen dat de boot afzinkt?of eraan werken dat hij meteen zinkt? Ik heb een voorkeur voor de laatste optie….

  Like

 11. aquarius4422 zegt:

  Met een torpedo is dit probleem in een mum van tijd uit de wereld.

  Like

 12. Dokus zegt:

  Dit bericht berust op onwaarheid volgens het journaal van 22 uur. De kapitein zei dat er niets aan de hand is op zijn. Schip

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Op het Duitse journaal (WDR) vanavond was er wel degelijk sprake van 400 tot 600 illegale migranten die zich aan boord zouden bevinden!!!

   Like

   • Dokus zegt:

    Geachte heer Bron, ik waardeer uw website zeer en lees elke dag uw berichten. Gisteravond keek ik het 10 uur journaal en toen zag hoorde ik dat er werd tegengesproken wat u meldt. Ik begrijp uw reactie en ook dat zal zeker gemeld zijn in het WDR journaal. Ik ben benieuwd naar de afloop of het een schip vol illegalen is……. Dit zou een leuke bijverdienste zijn voor de kapitein. En een “nieuwe” manier van mensen smokkel.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Er bleken dus wel degelijk illegale immigranten aan boord te zijn. Het schip is een Italiaanse haven binnengelopen en de illegalen zijn opgevangen in een school.

    Like

 13. Een bom of raket,en de volgende vracht zal zich wel twee keer bedenken!Hier dus nog maar weer eens het bewijs van wat ik al meermalen schreef:ze worden gewoon opgehaald!Wilt u vast even dokken?Nog gegadigden voor de trip naar het Binnenhof????Want daar zit de oorzaak!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 22.59. uur, op 30/12. Inderdaad Yvonne. De ” GELUKZOEKERS”, worden zelfs door boten van de Marine, opgehaald. Dat betekent, dat het een smerig COMPLOT is. En dat complot is gericht tegen ONS, geboren Nederlanders, en geboren Europeanen. Dit is geregisseerde invasie!

   Like

 14. Eddie Hofman zegt:

  bommen er op weg met die troep

  Like

 15. Harry zegt:

  En komt er nou niemand in Brussel op het idee , dat hier iets niet helemaal goed gaat ?

  Like

 16. Johan zegt:

  Update 31 december
  Migrantenschip veilig in Italiaanse haven
  GALLIPOLI –

  De Blue Sky M met circa zevenhonderd Syrische vluchtelingen aan boord, is veilig aangekomen in de Italiaanse havenplaats Gallipoli. De migranten zijn van boord gehaald en ondergebracht in een school. Honderd mensen zijn naar ziekenhuizen gebracht, meldden lokale media woensdagochtend.

  Er was dus wel degelijk sprake van honderden migranten. We worden weer overspoeld en belogen tot op het bot. Ondertussen varen complete schepen vol met honderden vluchtelingen doodleuk de havens van de Europese Unie binnen. Niemand houdt ze tegen. Waar moet dit eindigen ?

  Like

 17. rakkertjer zegt:

  Ze ziin op Italiaanse bodem …. toch hun zin gekregen ….
  en binnekort zitten ze hier ook weer … nog meer … 😦 ….
  Niet meer te stoppen dat gespuis !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s