Hoe een beschaafde oorlog uitvechten tegen een onbeschaafde vijand

Screenshot_45

(Door: Eric R. Mandel – Vertaling: Brabosh)

Hoe vecht je een oorlog uit tegen een vijand die meer van de dood houdt dan van het leven? Hoe vecht je een oorlog uit tegen mensen die, in naam van de religie, willekeurig moorden, tot slavernij brengen en onschuldige kinderen, vrouwen en mannen martelen? Hoe handhaaf je een moreel kompas terwijl je wordt geconfronteerd met een vijand die totaal geen respect heeft voor de oorlogsregels? Om te beginnen met deze vragen te beantwoorden, moeten we beginnen met een eerlijke behandeling van onze veiligheidsbelangen.

In deze ‘oorlog’ zijn militaire operaties wellicht keuzes van de laatste redding, maar onze kans op succes zal drastisch beperkt zijn, tenzij we deze vijand confronteren alsof we in een grootschalige militaire confrontatie waren. Onze huidige ad-hoc militaire operaties, dat wil zeggen met drones (onbemande vliegtuigen) en anderen, zullen op de lange termijn niet effectief zijn, tenzij ze deel uitmaken van een alomvattende strategie met een duidelijke visie op succes.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hoe een beschaafde oorlog uitvechten tegen een onbeschaafde vijand

 1. Sjaak zegt:

  Nog meer bewijs ? DE HELE TURKSE MOSLIMTROEP ERUIT !
  EN VIEZE VUILE GORE LINKSE MOSLIM KONTLIKKERS VOOR DE KADI !

  Like

 2. Louis Burgemeestre zegt:

  Oorlogen zijn uitgevonden om de vijand helemaal te vernietigen. Hoe zo beschaafd?

  Like

 3. hans zegt:

  Misschien moet het Westen eens ophouden te denken vanuit een misplaatst en gevaarlijk voor zelfbehoud mondiaal centrisme en gewoon een paar flinke Daisy-cutters inzetten op wat grote apenmuilen in vijandige Neger en Moslim contreien en dan verder niet zo zeiken over een paar dooie!! Misschien dan die media ook eens dwingen wat andere kanten te belichten dan alleen zeggen dat wij racistisch zijn, terwijl dat natuurlijk gewoon het geval is met het gajes waar die bunker-busters op moeten vallen!!

  Like

 4. Petrossa zegt:

  heel simpel hoor heb ik al tijd terug uitgelegd. Gewoon nog erger zijn.
  quote ikzelf: ” Why the West is powerless against Islamic violence
  Well, that’s simple. You are fighting by the queen’s rules with a bare knuckle fighter. You can’t win from an enemy that commit any atrocity by carefully fighting according to Geneva rules. You’ll need to adapt to their strategies because for sure they aren’t going to do so by yours.
  As now in Mali where the famous Surrendermonkeys with a standing army of almost 500.000 highly equipped military try to battle it out with a small group of barely human savages and say they’ll need months to do so. Quite close Algeria shows how to do it. Just go in and destroy as many as you can.” http://petrossa.me/2013/01/19/why-the-west-is-powerless-against-islamic-violence/

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Er is maar een effectieve strategie, ze af\schieten en blijven schieten totdat ze rustig zijn en zich weer gedragen voor een honderd jaar of zo.

  Zo niet koop maar kniebeschermers en ruim een plaatsje in op de boekenplank voor het nog uit te brengen boek , holocaust 2 .

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Kan dan alleen met oog om oog, tand om tand. Bezorgt u de gereedschappen ervoor.

  Like

 7. Rick zegt:

  Uitkeringen belangrijkste reden voor emigratie naar Europa – Iedere immigrant vergroot financieringstekort met ruim € 79.000,-

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/12/Ifo-Instituut-Immigranten-kosten-
  veel-meer-dan-ze-opleveren

  Kost een paar centen…maarrr dán heb je ook wat 😉

  Like

 8. Mr Talkie zegt:

  Om dit probleem effectief te kunnen aanpakken zal je gebruik moeten maken van,
  de tactiek der verschroeide aarde…

  Like

 9. Mowdes zegt:

  Gewoon totaal ausradieren!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Er bestaat en heeft nooit een onbeschaafde vijand bestaan. Wel in de geschiedenis heldenverhalen door overwinnaars beschreven.

  Like

 11. koloth zegt:

  éérst onze regering wegtrappen, die halen elke week 1000 van die moslimapen met open armen binnen. daarna kunnen we pas puinruimen.

  Like

 12. JCC zegt:

  De (s)linksen hebben het normaliter altijd over rechten voor homo’s, vrouwen en minderheden. Waarom zijn ze dan in vredesnaam zo voor de Islam?

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Ten 1e ) Een beschaafde oorlog bestaat NIET !! Oorlog is oorlog ! Ten 2e) Deze alles en niets ontziende vijand die geen enkel respect heeft t.o.v. wat dan ook , gruwelijkheden toepast op haar vijanden van ongekende aard enz enz…..Met NOG ergere middelen bestrijden . ( Ik weet zeker dat er nu mensen zijn die zullen zeggen , dat ik dan GEEN haar beter ben . Dat pretendeer ik ook niet. Maar de “humanitaire houding” die men in het Westen handhaaft , moet stoppen . Daar ligt ONS zwakke punt. Met een vijand als boven beschreven , bestaat maar 1 oplossing : ” Keihard aanpakken die gasten , zonder medelijden of wat dan ook , om op deze wijze het aantal (onschuldige) slachtoffers te minimaliseren. En zodoende deze “oorlog” zsm te be-eindigen.

  Like

 14. hendrikush zegt:

  In ons land wordt een militair voor de burger(!)rechter gesleept als hij buiten zijn boekje gaat.
  Vervolgens vragen alle dhimmy’s zich af waarom onze militairen (en politie) machteloos zijn.
  Een oorlog win je met meedogenloosheid en pas daarna met mededogen.

  Like

 15. ron soeverein mens zegt:

  Geef het vreemdelingen legioen en alle comando en mariniers eenheden van heel Europa de vrije hand e,n binnen 2 maanden is het islam en is probleem voor altijd opgelost. Semper Fi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s