Hoeveel EU-burgers hebben ook alweer op Juncker gestemd?

Screenshot_61

Jean-Claude Juncker

(Door: Jeroen Langelaar)

Juncker heeft niet zo veel op met democratie. Geen wonder.

Eerder vandaag besteedde De Dagelijkse Standaard al aandacht aan de opmerkelijke uitspraken van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. Die vindt dat gekozen politici zich vooral niets moeten aantrekken van hun mokkende achterban en walgt van de gedachte dat democratie weleens zou kunnen betekenen dat eurosceptische partijen een grotere stem krijgen in het Europees Parlement.

“Aangevallen en opgejut door burgers en media, geven ze steeds meer ruimte aan de onvrede. Weet u wat het resultaat daarvan is? Dat landen onbestuurbaar worden. Dat het Europees Parlement straks louter bevolkt wordt door eurosceptici. En dat zou een ramp zijn.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Brussel, democratie, demoniseren, dictatuur, EU-critici, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoeveel EU-burgers hebben ook alweer op Juncker gestemd?

 1. Sjaak zegt:

  De grootste fraudeerende boerenlul van de EU
  die naast zijn inkomen van de EU ook nog van
  belastingonduikende briefkastenondernemers
  uit Luxemburg die hij opgericht heeft nog iedere
  maand zijn steekpenningen beurt !
  Deze EU misdadiger is van de EU misdadigers
  in Brussel gekozen !
  FUCK THE EU !

  Like

 2. 4sjun zegt:

  Hij bedoelt mogelijk dat er weer ouderwetse opstanden en revoluties uitbreken nadat mensen begrijpen WAARVOOR de soldaten op de stranden van Normandië zijn gesneuveld. Het kan maar zo dat Nederland hierin nog gidsland wordt als Rutte II op de ingeslagen weg voortgaat. Een Eurocratuur bevordert de kans daarop nog. Om hetzelfde werd de Spanjaard verdreven waarna de Gouden Eeuw begon.

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  hoeveel-eu-burgers-hebben-ook-alweer-op-juncker-gestemd??? Ik niet.

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Het is te hopen dat Juncker gelijk krijgt in waar hij bang voor is. Laat dat Europees Parlement maar lekker vollopen met Eurosceptici.
  De activiteiten van PEGIDA kunnen dat proces verder versterken en ik hoop dat er in Nederland ook zoiets wordt overgenomen. Ik heb al een enkele keer gesuggereerd dat wij een AMGIDA zouden moeten opzetten in Amsterdam bij het monument op de Dam.
  Daar is in de geschiedenis al eerder geschiedenis geschreven met politieke gevolgen. Ons zit dat eigenwijze gedoe in Brussel toch ook dwars en ook onze weerzin voor de moorddadige islam zit ons hoog.
  Dus ,,,,,,
  EU en Islam. Weg ermee !!!

  Like

 5. Helaas zijn Nederlanders aan de laffe kant het zal lang duren VOORDAT onze burgers eens met de vuist op tafel slaan!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Er is gelukkig nog een lichtpunt in heel Europa krijgen vrijwel alle Europeanen een grotere bloedhekel aan Juncker (waar NIEMAND op heeft gestemd!), zijn kompanen, de EU, de islam en de euro! Want deze idioot denkt toch zeker ook niet dat ze in Zweden, dat nou geïslamiseerd (?) zou worden, op hem willen stemmen terwijl ze daar steeds meer moskeeën in brand steken? Juncker had zelfs nog beter voor de Swedish Chef (Zweedse kok) uit de Muppetshow kunnen spelen daar deze vaak ook een rotzooi maakt van het eten dat hij bereid en dan uitroepen: “Mork, mork, mork, mork!” En anders had hij de nodige kritiek en hoon van de twee oudjes Statler en Waldorf moeten ondergaan daar zij het huidige Europa vast nog meer afkraken dan de Muppetshow! Als juncker echt op de islam verliefd is dan is hij meer Kermit de Kikker die zijn afkomst niet geheel verloochend en in stilte beledigd en dan van diens “verloofde” Miss Piggy (een varken!) een geweldige oplawaai krijgt!
   En ik hoop zeker, en weet dat het spoedig werkelijkheid wordt, dat de gehate EU, net als het nationaal-socialisme, het communisme, het kolonialisme en vele andere systemen. alsnog ten onder gaat en NOOIT meer herrijst!

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Erdogan zei het al.
  Democratie is als een tram waar je opstapt als je ergens naartoe wil en als je er bent stap je er weer vanaf.
  Daar is Juncker het beste voorbeeld van.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ louis-portugal: 23.34. uur, op 30/12. Inderdaad Juncker is een dictator gelijk Erdogan.
   Van hetzelfde “laken”, een pak. Deze wandelende fles jenever, verkoopt zijn eigen “ziel en zaligheid”, nog voor het baantje van: ” FÜHRER”, van het 4e RIJK, de EUSSR. En de hele EU, heeft niks te maken met DEMOCRATIE. Er is in Europa maar 1 land wat de DEMOCRATIE het best benadert; ZWITSERLAND. En heel toevallig- of niet- zit Zwitserland NIET in de EU!

   Like

 7. Martha N zegt:

  Gekozen voor Juncker? Wij niet en vele anderen niet!
  Juncker werd gekozen juist vanwege zijn probleem met de fles!
  Merkel, de kleine dictator, weet wel wie ze naar voren brengt,.In Duitsland is niet ieder het met haar eens.
  Zulke mensen als Juncker kunnen makkelijk gemanipuleerd worden.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Niemand, het is beschamend, zoveel dictatuur, alles wat de eu bekokstoofd ga ik tegenin, juist niet wat ze willen, juist alles wat ik wil!!!!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Nog even, ik doe alles wat ik wil, zal me nooit afvragen of het mag, eerder dan het niet mag, ik ben gek op alles wat niet mag, weg met al die regels, ik houd mij aan mijn eigen regels

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s