In de gevangenis met de islam besmet

Screenshot_62

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Eindelijk komt de aap uit de mouw, de islam is een ziekte. Wie zegt dat? De minister van Justitie van de Duitse deelstaat Hessen, mevr. Kühne-Hörmann (CDU), zegt dat men landelijke structuren zou moeten opbouwen om “het besmettingsgevaar in te dammen”. Ze spreekt van het gevaar van islamisering van criminelen in de gevangenis.

Thomas Mücke, secretaris van de vereniging “Violence Prevention Network” (VPN) zegt, dat er op dit moment voor één moslimextremist die de gevangenis ingaat er uiteindelijk weer vijf uitkomen. Dat is in zekere zin de islamisering van het criminele potentieel in het land.  

Onze gevangenissen zijn deels al voor 70 tot 90% gevuld met min of meer radicale moslims. Opdat ze zich ook écht lekker voelen in de bak wordt er religieus-gevoelig ingekocht en biedt men hen een islamitische haatprediker, opdat ze ook echt leren zich koran-conform te gedragen.

Daarnaast vindt er echter ook nog een dienovereenkomstige opleiding tot Jihadist door medegevangenen plaats.

Die Welt” bericht:

De Duitse ondersteunerscene van IS heeft er al lang over nagedacht hoe haar sympathisanten ook in de gevangenis kunnen bijdragen aan het ontstaan van een kalifaat. De binnenlandse veiligheidsdienst van Beieren kent handboeken, die adviseren om de tijd achter de tralies te gebruiken voor het rekruteren van medegevangenen voor de Jihad. De gevangenissen zijn ontoereikend voorbereid op hun nieuwe clientèle. Terwijl er voor andere politieke extremisten vele drop-out- en preventieprogramma´s bestaan, bestaan er in het hele land slechts een handvol deskundigen die op de hoogte is van sociaal werk voor radicale islamieten.

Een van hen is Thomas Mücke, secretaris van de vereniging “Violence Prevention Network” (VPN). Al in 2007 ontdekte de tot dan toe in rechts-extremisten gespecialiseerde politicoloog het religieus gefundeerde fundamentalisme als werkterrein. De politiek, zegt Mücke, zou bovendien veel over deze neo-Salafisten gepraat, maar weinig aan preventie gedaan hebben. Juist de jeugdgevangenissen zouden populaire rekruteringsplaatsen zijn geworden. Veel van de jonge mannen die naar Syrië vertrokken, zouden daarvoor al crimineel geweest zijn en zouden in de gevangenis verder radicaliseren.

Thomas Mücke heeft daar veel begrip voor en verontschuldigt de criminelen ermee dat ze uit “immigrantenfamilies met lage opleidingsniveaus” zouden komen en op zoek zouden zijn naar identiteit. “In hun leven is alles mislukt. Ze hebben geen oriëntering. En dan zijn er mensen die zeggen dat je alleen maar daarom in de gevangenis zit, omdat je door deze samenleving wordt buitengesloten, omdat moslims wereldwijd onderdrukt worden”, verklaart hij.

Samen met een atheïst, een Jood en een moslim probeert hij nu de gevangenen de koran uit het hoofd te praten. Er wordt gediscussieerd op kosten van de belastingbetaler en geprobeerd om de opleidings- en geestlozen morele voorstellingen en waarden over te brengen.

De minister van Justitie van de deelstaat Hessen, mevr. Kühne-Hörmann, verlangt nu meer geld van de Duitse minister van Justitie Heiko Maas (SPD) om zulke “deradicaliseringsmaatregelen” landelijk in te voeren.

Vanuit de geneeskunde weten we dat ziektes (ook psychische) zich zelden of nooit succesvol laten weg discussiëren. De verbreiding van zaken die schadelijk, ja, zelfs giftig zijn voor mensen, wordt in de regel verboden. Dat zou vermoedelijk ook in het geval van de islam een probaat middel zijn.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, Justitie. Bookmark de permalink .

14 reacties op In de gevangenis met de islam besmet

 1. ildiko zegt:

  De islam is een dodelijke psychose. De islamiten zijn gevaarlijke paranoia automaten, en de moslims zonder functionele hersens capaciteit omdat als ze dat hadden waren ze al lang uit deze psychose ontwaakt. Fuck de islam

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Niet alle moslim(mannen) zijn natuurlijk “heldhaftige” helden, denken ook eerst aan zichzelf (na al-la-ha …dan ! ) Of zou het er mee-te-maken kunnen hebben dat die vrouwen en kinderen toch maar kaffirs waren.?
  Muslims first………………..
  SCHEEPSRAMP

  Ferry catastrophe: Muslims beat women and children to save themselves
  December 29, 2014 , by Nicolai Sennels 2 Comments 3118
  Translated from BT:
  “Witnesses report about the hell ferry Norman Atlantic and tells of chaos, panic and people fighting for their own survival.
  The ferry caught fire Sunday morning at. 6 local time. At that time the ferry was 61 km from the coast near Corfu.
  The fire broke out on the deck, and has been impossible to extinguish. And it took 32 hours before the last person had been evacuated from the ferry.
  The Greek soprano Dimitra Theodossiou was on board the ferry. She told the Italian media that she saw men beat women in order to come first to the rescue helicopter.
  “It was hell. I saw some scary scenes. There were men, Iraqis, Turks, Pakistanis on the ship, who was told to sit down to allow rescuers to prioritize children, elderly and women. But they climbed, beat and pulled the people to come first to the rescue helicopter and into safety. I was also beaten. I was so furious. It was really ugly. I will never forget it.”, Said Dimitra Theodossiou.”

  Denemark.
  http://10news.dk/ferry-catastrophe-muslims-beat-women-and-children-to-save-themselves/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vertaald uit Italiaanse krant::
   Son interview dans la presse italienne est plus explicite \………………………
   Il y avait des hommes, irakiens, turcs, pakistanais qui étaient sur le navire et qui avaient été mis en bas pour permettre aux secours de donner la priorité aux enfants, aux personnes âgées et aux femmes, mais eux ont grimpé et ils tapaient. »

   firenze.repubblica.it

   Like

   • Jaan zegt:

    Laat me voor één keer zeggen. Ik geloof zeer zeker wat er staat, maar zou er niet hetzelfde gebeurd zijn als er een stel elite van de VVD, CDA en D’66 of wie dan ook aan boord waren geweest. Gelooft iemand, dat die niet eerder in de reddingsboten terecht gekomen waren? De methode die door de Paki’s etc. gebruikt werden waren niet verfijnd, maar het resultaat zou hetzelfde geweest zijn. Ze hadden hun eigen nek eerst gered.
    Dus voor één keer: Hier is de verfoeide islam niet de schuld maar het egoïsme van de mens in het algemeen. De gebruikte methode kan wellicht die moslims wel aangerekend worden, hoewel zo zeker is dat niet eens?

    Like

   • ildiko zegt:

    Als vluchtelingen komen eerst een horde “”dappere””mannen hier en dan pas hun vrouwen met hun tientallen kinderen. Wat een klote volk bah

    Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  De conclusie van het artikel is helder en heeft mijn volle instemming:
  ” De verbreiding van zaken die schadelijk, ja, zelfs giftig zijn voor mensen, wordt in de regel verboden. Dat zou vermoedelijk ook in het geval van de islam een probaat middel zijn.”
  Islam – weg ermee !!!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Zo worden ze toch van kinds af aan, op koranscholen geïndoctrineerd, ( dat vrouwen’ minderwaardig zijn aan mannen, en kinderen tellen alleen mee als ze ‘ geofferd’ ( kunnen) worden om…”prestige’ te veroveren, dus hoeven wij ons niet te verwonderen, over …hun…
  mentaliteit, dat ..mag(moet) allemaal van hun ‘vergiftigende’ boek… de …KORAN

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar deze CULTUUR DES DOODS/ISLAM zich nestelt, gaat het fout. Deze WAANZIN/ISLAM dient bestreden te worden met alle middelen. Roei deze ISLAM uit, voor dat deze Islam ONS VERMOORD!

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Vele geestesziektes kun je met medicijnen behandelen. In dit geval zou een Drionpilletje adequaat zijn.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Al zat ik levenslang!!!!

  Like

 8. Avidia zegt:

  ildiko zegt:
  31 december 2014 om 08:49

  Ik hen het met je eens

  Like

 9. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  Geen nieuw verschijnsel: in Amerika al veel langer aan de orde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s