ISIS laat zelfs baby´s met Kalasjnikovs zien

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

Het zijn schokkende beelden. De islamitische terreurmilitie ISIS deinst blijkbaar nergens voor terug: de terroristen laten zelfs baby´s en kleine kinderen met wapens zien! Ze leggen handgranaten bij hen in bed, fotograferen kleine kinderen met Kalasjnikovs, die groter zijn dan de kinderen zelf.

En deze propagandabeelden worden dan door de ISIS-terroristen op sociale media verbreid – zo willen ze blijkbaar aan de hele wereld laten zien dat ze de volgende strijders al opvoeden: opgehitste, uitgebuite kleine kinderen!

Voor hun bloedige veldtocht hebben de Jihadisten namelijk constant nieuwe aanvoer nodig. Vooral nu de komst van radicale islamieten uit West-Europa een beetje minder wordt, omdat de terreurmilitie nauwelijks nog militaire successen kan vermelden.

Screenshot_39

Dus gebruiken ze kinderen! Op terreurscholen leiden ze kindsoldaten op en laten ze voor draaiende camera´s vertellen dat ze ten oorlog willen trekken tegen het Westen.

De kinderen – gedeeltelijk met geweld aan hun ouders ontrukt – krijgen een schietopleiding en worden zelfs tot zelfmoorddaders gemaakt.

En nu dus zelfs baby´s! Ingerold in een pluchedeken wordt een baby naast een Kalasjnikov gelegd. Een ander klein kind wordt gefotografeerd voor ISIS-vlaggen, omgeven door handgranaten en wapens. Een derde kind hebben de terroristen gewoon een Kalasjnikov om de nek gehangen – de baby kijkt hulpeloos, ja, bijna geschokt.

De betreurenswaardige kleintjes op de foto´s zijn vermoedelijk nog niet eens 1 jaar oud. Er werd nog niet onafhankelijk bevestigd dat deze foto´s, afkomstig van sociale media, echt zijn.

Screenshot_41

Maar één ding wordt vooral duidelijk: De ISIS-aanhangers willen de terreurmilitie alles geven, zelfs hun baby´s en kleine kinderen. En dat is precies hetgeen ISIS verwacht van haar Jihadisten! Ze moeten geen mensen meer zijn met persoonlijkheid, alleen nog maar aanvoer als strijder – kanonnenvoer voor het front.

Onlangs had ISIS zelfs 5-jarigen zinloos opgeofferd voor hun terreuroorlog. En wie de gewelddadige Jihadisten-troep de rug toe wilde keren, werd terechtgesteld – alleen al in Syrië zouden 120 ISIS-strijders door hun eigen mensen zijn gedood.

Desondanks verslapt de terreurmilitie niet: ze probeert met haar propaganda steeds opnieuw aanhangers naar Syrië te lokken. Foto´s en video´s op sociale media spelen daarbij nog steeds een belangrijke rol.

Screenshot_43

Bron:
www.bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op ISIS laat zelfs baby´s met Kalasjnikovs zien

 1. Avander zegt:

  Bedenk wel dat dit niet de ware Islam is, althans volgens de alleswetende autoriteiten.

  Like

 2. Berthe zegt:

  En daarom hoor je al zo’n 15 (?) jaar kritiek van de linksmens over het INDIVIDUALISME…!
  De linksmens (die ooit wel zei: jullie rechtsorde is de onze niet) wil ons nu langzaam voorbereiden op het religieus, socialistisch fascisme door onze kinderen zo vroeg mogelijk massaal (liefst verplicht) naar een creche te laten brengen, hen hun eigen afkomst en cultuur te doen vergeten. Eigen verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig nadenken wil men in de kiem smoren, PRECIES ZOALS ISIS DOET!!.

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Gingen die AK-47’s , handgranaten en andere dingen maar AF op het moment van het maken van die ZIEKE , misselijkmakende foto’s .

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar de hele kliek, van “links tot rechts”, in onze Tweede Slaapkamer, WENSEN ISLAMISERING. Alleen de PVV en de SGP NIET! En dat MOORDVOLK hebben WIJ hier binnen onze muren! Kots!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  ZIEK ! Indoktrineerd en deze rommel word ook naar Europa infiltreerd !
  En deze ziekte islam woekert wie kanker monter verder onder ons !
  Alle moslims zijn vuile leugenaars en liegen in naam van de koraan !
  IK BEN ERBIJ !
  EUROPA MOSLIMVRIJ !

  https://deutschelobby.files.wordpress.com/2009/09/moslem-raus-hier-gros.gif?w=285&h=255#038;h=378

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zij zijn ziek, Sjaak, maar de Linksmensch is ook ziek, doodziek, dat hij hiervan wegkijkt en het blijft ontkennen, dat zie ik nu duidelijk!
   Als je goed doordenkt, zag je het vroeger al aan de hippie-ouders, die niet wilden, dat hun kinderen hen Papa of Mama noemden, zg. omdat ze hun ‘vrienden’ wilden zijn, maar in wezen zich niet teveel met hun kind wilden vereenzelvigen en afstand wilden bewaren!
   Daardoor kunnen ze het nu opbrengen om van deze onmenselijkheid weg te kijken en het zelfs te ontkennen!
   Mocht de revolutie ooit slagen, dan moet er niet alleen met de moslims afgerekend worden, maar óók met de rooien!

   Like

 6. harrylacroix zegt:

  Het allerergste is dat wij, kennelijk in politiek correcte termen, blijven zeggen dat IS(IS) een terroristische militie is. Ik hoop dat 2015 het jaar wordt dat we IS(IS) als een gewone islamitische organisatie zien, met een verderfelijke ideologie. Want het is een feit dat er niets terroristisch is aan deze organisatie, ze doen nl. precies wat de Koran voorschrijft. Aangezien de Koran een niet verboden boek is, in tegenstelling tot Mein Kampf, kan het dus niet om een terroristische organisatie gaan!

  Like

  • PEGIDAFAN zegt:

   Helemaal mee eens , ze houden zich aan de wetten van die geweldige Koran. Het staat er letterlijk , slacht de ongelovige. Even iets anders ik keek van de week naar nieuwsuur,ging over die assielzoekers ,kwam er een in beeld en er werd hem gevraagd hoe het bevalt in Nederland.waarop hij antwoorden Nederland geweldig land geen discriminatie ,goed eten .Moet Hollands leren,maar hou wel mijn eigen gewoontes en manier van leven zoals in sirie.En de gezinshereniging is al goed gekeurd.
   Hoezo 35.000 vluchtelingen ,met die gezinshereniging zijn het er zeker 100.000 die we te verwerken krijgen dit jaar. Volgend jaar nog zo,n portie,kom maar op jo.Lang leve die rooie krengen.bbhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

   Like

 7. ildiko zegt:

  misselijke islam kots

  Like

 8. Louis Burgemeestre zegt:

  Een totaal perferse religie.Uitroeien die cancer gezwel.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Net een nest giftige slangen. De jongen worden net zo als de ouden. In plaats van een rammelaar krijgen baby’s een ratelaar van het merk Kalashnikov om hun nek gehangen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…..Een toekomst met uiterst geharde en gewetenloze strijders die alleen door een wonder nog kunnen worden tegengehouden. Europese bestuurders en de E.U. hebben een val voor ons klaargezet waarin velen van ons in zullen omkomen.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Och, die kleine kindjes worden net zo ‘opgevoed’ als hun terroristische papa’s; die papa’s waren ooit ook zulke schattige baby’s. Maar zie wat er van hen geworden is!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Mijn vader zei altijd al: “elke moslim moet sterven op zijn verjaardag. Zijn we er in ’n jaar van af!”

  Like

 12. Republikein zegt:

  Lag dat geweer onder de kerstboom?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s