“Kalifaat beoefent ware islam”

Screenshot_51

(Door: Koenraad Elst)

Op 20 december sprak ik op het India Ideas Conclave in Goa, India, in het kader van een debat over ‘religieuze verdraagzaamheid en terrorisme’. Wat ik er zei, werd voorwerp van een fikse rel na een klacht van de twee aanwezige moslims. Een persoonlijk verslag van Koenraad Elst.

Belediging van de profeet

Dr. Ekmeleddin Ihsanoglu, Turks oud-secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC), en Jordaans oud-premier Abdelsalam al-Majali protesteerden tijdens het debat zelf alsook achteraf bij de organisatoren. Daar verwezen zij naar een Indiase (van oorsprong Brits-koloniale) wet tegen ‘haat verwekken tegen gemeenschappen’, die effectief als anti-godslasteringswet gebruikt wordt. De eerste noemde mij ‘islamofoob’, de tweede beschuldigde mij van ‘belediging van de profeet’. De eerste term is onnozel wanneer gebruikt door de goedmensen die hem ernstig nemen, maar arglistig in hoofde van haar OIC-bedenkers, die zo de critici van de islam criminaliseren. De tweede term is zonder meer onheilspellend.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", Islam, Islamkritiek, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Kalifaat beoefent ware islam”

 1. Aegolius cs zegt:

  Het is dus ook u duidelijk geworden dat er feitelijk geen “hooggeplaatste” IOC critici bestaan die de criminele zijde van de islam zullen toestaan te kritiseren!

  Like

 2. Jean zegt:

  Persoonlijk walg ik van alles wat met die achterlijke gewelddadige perverse smeerlapperij islam te maken heeft en ik haat die pedofiel mohamed daar war ik het woord haat nooit zal gebruiken of toepassen maar voor die perverse waanzinnige barbaar maak ik een uitzondering.
  I eis dat die islamsmeerlapperij verdreven wordt uit onze westerse seculiere beschaving zoniet zullen wij ze moeten verdrijven.
  Enkel een moslimvrij Europa heeft een toekomst.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Vroeger ( toen ook niet..alles beter was ! !),
  werden mensen met dergelijke ideeën “godsdienstwaanzinnigen”
  genoemd en op-geborgen te Maasoord, vlakbij Rotterdam.
  In die omsteken had je dan ook de uitdrukking:
  “die is rijp voor Maasoord”.
  Nu 50 jaar ;later, is het echter zo dat als je opmerkingen “maakt over dergelijk gedrag, je RACISTISCH bent.
  Mij best, ik ben “racistisch”:
  /////////////
  Afscheidsboodschap van Maastrichtse jihadist
  AMSTERDAM –
  Islamitische Staat heeft de afscheidsboodschap gepubliceerd van de Maastrichtse jihadist Sultan Berzel. Deze 19-jarige Marokkaanse Nederlander, die de nom-de-guerre Abu Abdullah al-Hollandi gebruikte, blies zich begin november op in de Iraakse hoofdstad Bagdad.
  De boodschap van Berzel is gericht aan moslims in Nederland. De Maastrichtenaar zegt onder meer: ,,De profeet neemt afstand van elke moslim die leeft tussen de ongelovigen. Hebben jullie je haat gekeerd naar de ongelovigen of interesseert jullie de woorden van de profeet niet?” Berzel roept ook op tot aanslagen: ,,Daarom roep ik jullie op voor een daad die de heer der werelden zal laten lachen. (….) Dus haast je voor deze daad.”
  De vader van Berzel zei onlangs tegen 1Limburg dat het vertrek van zijn zoon naar het Midden-Oosten totaal onverwacht kwam. ,,Als ik het had geweten, had ik met hem gesproken, de politie ingeschakeld, de kinderbescherming, hem geslagen. Ik zou er alles aan hebben gedaan om hem hier te houden.”

  Like

 4. avidua zegt:

  Ik haat alles wat met moslims te maken heeft, punt uit!!!!

  Like

 5. Louis Burgemeestre zegt:

  Kaifaat en sharia dat is tegen iedereen die geen moslims zijn.Inclusief de doods bedrijgingen, en het uitvoeren er van.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Wie snapt het nog dat de vader van Sultan Berzel, de Maastrichtse zelfmoordenaar bij IS, het videotestament van zijn zoon samen met zijn vrouw bekijkt en dan berustend zegt:
  “Mijn zoon heeft al gesproken. Dank Allah, mijn zoon is nu in het paradijs”.

  Ben ik nu gek of zijn zij het?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s