Kiliç (Groenen): “Erdoğan en zijn troepen zijn radicale islamieten, die bestreden moeten worden.”

Screenshot_46

Memet Kiliç

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Bij de Duitse Groenen zit een van oorsprong uit Turkije afkomstig politicus, die geen islamitische onderzeeboot lijkt te zijn. Memet Kiliç maakt duidelijk dat de bestrijding van “Pegida” geen zin heeft als men daarvoor niet de Turkse migranten in Duitsland, die gebonden zijn aan Erdoğan en daarmee in zijn ogen “islamisten” zijn, zou bestrijden. Daarmee geeft hij indirect toe dat de patriottische Europeanen met hun kritiek op de islamisering van Duitsland waarschijnlijk niet helemaal ongelijk hebben.

De “Deutsch-Türkische Zeitung” heeft hier een artikel over gepubliceerd, waaraan vooral de comments spannend zijn: daarin laten de hier wonende Turken hun woede de vrije loop en mogen ze meneer Kiliç ongecensureerd beledigen als “ongelovig stuk vuil”, “Kafir”, “debiel”, “bastaard” (in het Turks), “verrader van de eigen landgenoten” en kontkruiper”.

De originele Twitter-melding van Memet Kiliç op Tweede Kerstdag luidt:

Screenshot_47

De “Deutsch-Türkische Zeitung” schrijft hierover:

De Groene politicus Mehmet Kiliç gaat tekeer tegen de Turkse migrantengroepen in Duitsland. “Erdoğan en zijn troepen” zouden islamisten zijn. Zonder de bestrijding van deze islamisten zou “Pegida” ook niet bestreden kunnen worden, Twittert hij op kerstavond.

Kiliç heeft het echter alleen maar over die Turken in Duitsland die zichzelf aanhangers van Erdoğan noemen en die hij beschouwt als “islamisten”. Dit zouden volgens de “Deutsch-Türkische Zeitung” ongeveer 70% van de Turken in Duitsland zijn:

Politieke deskundigen gaan er van uit dat 70% van de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige migranten in Duitsland positief staan tegenover de politiek van de conservatief-democratische regeringspartij van Erdoğan.

Over de AKP van Erdoğan schrijft de “Deutsch-Türkische Zeitung”:

De door staatspresident Erdoğan opgerichte AKP is, net zoals de CDU, een volkspartij die behalve onder conservatieven ook veel instemming krijgt van christelijke, liberale of atheïstische burgers van Turkije. Ze is geen religieuze beweging.

En de aarde is plat. Hier het volledige artikel uit de “Deutsch-Türkische Zeitung”.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Groenen, Islam, Islamisering, Moslims, Patriottisme, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

14 reacties op Kiliç (Groenen): “Erdoğan en zijn troepen zijn radicale islamieten, die bestreden moeten worden.”

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ons enig antwoord en refrein op alles wat Turken en Turkije willen of hebben te zeggen, zou moeten zijn, Geef ons Contstantinopel terug, smerige bezetters.

  Like

 2. beatsme zegt:

  Natuurlijk, en ook dat stuk Cyprus wat ze gejat hebben.

  Nu ze rottigheid beginnen te voelen, en binnen de Duitse gemeenschap een gerechtvaardigd en juist verzet begint te groeien tegen die ideologie die zich kenmerkt door het willen veroveren van de wereld met het neerplanten van die haatschuren, tja, nu wordt het tijd om er iets over te zeggen.

  De mafst uitspraken hoor je al decennia lang: “Wat je zegt is een belediging van mijn profeet!”.
  Ze moesten eens weten wat zo een opmerking is voor een belediging naar mij toe.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Je hebt ze nog, de seculiere Turken.
  En ja, waarom ook niet?
  Turkije is vele decennia seculier geweest; er móeten onder de Turken toch wel genoeg mensen zijn geweest, die dat bevíel, zou je zo zeggen.
  Je moet dan wel erg veel heimwee hebben naar de óude, islamitische normen en waarden als je opeens op zo ’n Erdogan gaat stemmen, neem me niet kwalijk…..
  Ik heb dat nooit zo goed begrepen, die eeuwige hang naar dwingerigheid.
  Het zal wel met de Oosterse mentaliteit te maken hebben.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 15.41. uur. Dat klopt. Turkije was dankzij Atatürk een seculiere Staat. En het Turkse leger zorgde dat deze seculiere Staat tientallen jaren behoorlijk werkte. Maar sinds de oppermuzelman Erdogan aan de “knoppen draait”, is het daar foute boel Theresa.

   Like

   • In theorie was het seculier,maar in de praktijk was het refrein van nazisme.De christenen hebben zij naar alle uithoeken van de wereld verdreven,daarnaast hebben zij stukken van Syrie en Cyprus verovert.

    Like

  • Joshua zegt:

   Nee, het is mee doen of kop er af voor familie in turkeyland.

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  Heeft hij wel met zijn land- en parijgenoot özdemir overlegt???

  Like

 5. beatsme zegt:

  Inderdaad heb ik ook sterk het vermoeden dat we seculier geboren worden.

  Toch is dat niet zo. Kenmerkend bij moslims is, dat ze uit moslims als moslim geboren worden.
  Het zijn dus per definitie andere mensen, de uitverkorenen, de mensen van God, of Allah.
  Het zijn degenen die zich onderwerpen aan zijn absolute leer, wet, plichten en levenswijze.
  Dwang is het niet, en zo beleeft men het niet. Zoals planten, dieren en mensen geboren worden, zo worden immers ook moslims geboren.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  beatsme:

  “Inderdaad heb ik ook sterk het vermoeden dat we seculier geboren worden. Toch is dat niet zo. Kenmerkend bij moslims is, dat ze uit moslims als moslim geboren worden.”

  Beatsme, het is natuurlijk wèl zo. Iedereen wordt geboren zonder geloof. Het is de gore rotstreek van moslims -en katholieken niet minder- te zeggen dat de baby moslim is. Dat is geen enkele baby. Dat het kind moslim wordt ligt aan de jarenlange indoctrinatie, die al begint bij de besnijdenis.
  Besnijdenis is een onomkeerbare aantasting van de integriteit van het menselijk lichaam. Die onomkeerbaarheid zorgt ervoor dat een moslimbaby onvermijdelijk een moslim wordt. Maar evenmin als een kind besneden wordt geboren, wordt een kind geboren met een geloof. Dat wordt er in gebracht door middel van hersenspoeling.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 7. Louis Burgemeestre zegt:

  De Turken beleden een foute religie egaal wie ze na liepen Erdogan of Atta Turk.Hun aanwezigheid hier bij ons is tegen de 10 Geboden (Exodus 20 vers 1-26). dus weg met ze

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s