VIDEO: Jihad-ideoloog doet oproep aan zijn islamitische broeders in Nederlanders

Screenshot_55

BETHESDA – De Saoedische geestelijke Abdullah al-Muhaysini heeft een oproep gedaan aan Nederlandse moslims om naar Syrië te gaan voor de jihad. Dat heeft SITE Intelligence Group gemeld.

Volgens de doorgaans betrouwbare online-jihadmonitor heeft een Nederlandse strijder bij de terreurgroep al-Nusra een video op internet geplaatst met de oproep.

Muhaysini, een bekende jihad-ideoloog, dringt er bij de Nederlanders op aan zich aan te sluiten bij al-Nusra of één van de gelieerde roepen.

Op YouTube is de video inmiddels al verwijderd. Bekijk daarom de video via de volgende link: http://www.telegraaf.nl

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Jihad-ideoloog doet oproep aan zijn islamitische broeders in Nederlanders

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit soort figuren krijgen de kansen om hun haatboodschappen te verspreiden. En wij ???
  We zitten als éénlingen achter onze computerschermen en ……. schrijven en klagen en …..
  noem maar op.
  Stop daarmee en zoek contacten met gelijkgezinden om de handen ineen te slaan. De actie van deze jihadist behoeft serieuze TEGENACTIE. In Duitsland komen ze nu met duizenden de straat op om te protesteren tegen het pro-islam-beleid van de huidige regering. Bij ons in Nederland is het niet anders.
  De motie Halsema, inhoudende dat bestrijding van de islam geen onderwerp van regeringsbeleid zou mogen zijn, waart nog steeds rond in de Tweede Kamer, die op PVV en SGP na deze motie kamerbreed aannam.
  Daar moeten we vanaf. Door grootschalige actie, als in Duitsland, moeten we de zittende Kamerleden overtuigen van hun dwaling t.o.v. Israël en de omringende islamitische moordenaarsbendes die het gemunt hebben op de vernietiging van Israël.
  Meer fundamenteel is natuurlijk het gelukkig groeiende inzicht dat de islam-ideologie een schijngodsdienst is die uit is op wereldhegemonie en afbraak van ONZE westerse waarden en normen.
  Islam – weg ermee !!!

  Like

 2. Laten gaan, niet meer terug en nederlandse paspoort inleveren krijgen We ze ook minder in Nederland en gevaar Is zeer minder

  Like

 3. Driek zegt:

  We gaan echt de goeie kant op, er gaat nu geen dag meer voorbij zonder angstaanjagend nieuws van het moslimfront. En wij kunnen hier nu wel hoog en laag springen, dat mohammedaanse tuig dringt met de dag verder in onze levenssfeer. En de ogen van de Nederlandse burger gaan maar niet open, ze blijven dat schorem goedpraten. Het is om razend te worden.
  Ik lees dat er bijna drie miljoen mensen hebben gekeken naar “Boer zoekt vrouw”. Het is gewoon niet te geloven. De stompzinnigheid alleen al, om van een boer die een vrouw zoekt een televisieprogramma te maken. Ik heb het al lang geleden opgegeven. dit volk is niet meer te redden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 10.07. uur. Meneer Driek U heeft volkomen gelijk. Zolang de NEDERLANDERS als “stomme schapen”, meh,meh, zich laten hersenspoelen door de linkse-en policor-elite, verandert er geen barst. Ik zie nog echt gee “licht aan het einde van de tunnel”. Ik heb heel veel respect voor de Duitsers die elke maandag, wel de straat op gaan! Moedeloos word ik van de Nederlandse mentaliteit. Uiteraard zijn de reageerders op dit blog, wel bereid tegen de ISLAM te knokken.

   Like

 4. oud-marinier zegt:

  Geheel met boven vernoemde reacties eens !!!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het is weer het inmiddels bekende gebazel. Maar om die oproepen op zichzelf kan ik me niet langer druk maken.
  Laten gaan, inderdaad….Als ze maar nooit meer terug zouden komen.
  Wie laat er nou met droge ogen zulke opgefokte figuren weer toe?! Dat is immers vragen om catastrofen!
  Je zou bijna gaan denken, dat de goedmenschelijke overheid al één islamitische aspect heeft overgenomen: Leven betekent niets, dus veiligheid óók niet…..
  Schandalig, hoe er met het welzijn van de burgers wordt omgesprongen: Zulke idioten láát je niet terugkeren! Onder geen voorwaarde!

  Like

 6. Peter zegt:

  Moslims kunnen zich slecht beheersen, het wachten is weliswaar op het bevel van de leiding van Isis maar we worden steeds meer geconfronteerd met eenlingen die zich niet meer kunnen beheersen en aanslagen plegen op onschuldige burgers.
  Als de tijd daar is worden we overvallen door de moslims en dan zijn er echt geen gematigde moslims meer. Ons leger en onze politie”macht” zijn niet in staat om weerwoord te geven, dus we worden overlopen door de islam.
  Op dat moment weet het koninklijk huis niet hoe snel ze het land moeten ontvluchten om hun “dappere” strijd, gelijk hun voorouders, tegen de overvallers in een veilig land voort te zetten en te coördineren, natuurlijk bijgestaan door de dappere leden van onze regering die in het kielzog van de familie mee zal reizen. De tegoeden van de familie en de regeringsleden zijn natuurlijk al ver voor die tijd veilig gesteld zodat ze in iedere geval geen honger zullen leiden tijdens hun dappere strijd in den vreemde. Het manlijke deel van de autochtone Nederlanders zal veelal onthoofd worden en het vrouwelijke deel zal als oorlogsbuit worden gezien en daarom verkracht.
  Wegkijkers zoals Pechtold, Rutte en hoe de rest van dat soort ook mag heten, zullen in hun veilige nieuwe vaderland met elkaar gaan discussiëren over hoe dat nou toch mogelijk heeft kunnen zijn en zullen ongetwijfeld met adviezen komen waar niemand wat aan heeft, maar zoals gewoonlijk zullen ze uitermate tevreden over zichzelf zijn over de hoeveelheid “goed werk” die ze met elkaar hebben verricht, de Nederlanders die niet zijn vermoord en de rest van de Europeanen achterlatend in slavernij.

  Like

 7. debeukerin zegt:

  Vingertjes afknippen!!!

  Like

 8. harrylacroix zegt:

  Onze Vader, in de hemelen. Uw naam worde geheiligd, Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede op aarde, zo ook in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood en vergeef ons onze schulden. Zoals ook wij onze schuldenaren vergeven. En breng ons niet in verzoeking, maar verlos ons van het Kwade!

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Een filmpje met het VVS! Bah!

  Even goed en wel, hij heeft natuurlijk gelijk. Het wordt tijd dat er een eindstrijd wordt gestreden, en dat alle moslims naar het kalifaat vertrekken. En dat kalifaat is de plaats waar volwassen mannen het geheel volgens de richtlijnen van de profeet (V.z.m.H.) mogen aanleggen met kinderen onder de twaalf. En waar mannen met hun nicht mogen trouwen, en waar mannen met nog drie vrouwen mogen trouwen, wat toch gevolg heeft dat er drie mannen zonder vrouw overblijven. Die drie mannen moeten dan maar tevreden zijn met overspel, uiteraard geheel in overeenstemming met de sharia en de regels van de profeet Mohammed (T.e.a.B.). Want volgens de koran moeten vrouwen van moslims hun zedigheid bewaren voor elke man, behalve de broers van hun mannen, behalve hun schoonvaders en hun broers, behalve de andere zoons van de echtgenoot die niet hun eigen natuurlijk zoon zijn, en verder hoeden vrouwen hun zedigheid niet te bewaren voor alle mannen die naast deze voornoemden in de moskee staan. Kortom alles neukt met iedereen. Hoe noemen we die vrouwen ook alweer. Misschien weet Hans Teeuwen het!

  Nee, ik meen het uit de grond van mijn hart, het wordt echt tijd dat de moslims vertrekken naar het kalifaat, het heilige kruis er achteraan. Ik denk dat als er een inzameling wordt gehouden we alle tickets wel willen opwaarderen van toeristenklasse naar business-class. Bijbetalen voor bagage overgewicht is ook geen probleem en we kunnen de douane vragen een oogje dicht te knijpen voor het in het vrachtruim meenemen van die grote aantallen AK-47’s die in Amsterdam circuleren. Alles mag mee, de geit mag ook op schoot in de eerste klas.

  Maar het is uiteraard wel een enkele reis! Dan blijven we in Nederland met een klein aantal problemen zitten, wat te doen met die potsierlijke gebouwen overal, dat kunnen casino’s en speelhallen worden. Wat te doen met “WijBlijvenHier punt nl” en waar laten wij het geld dat wij overhouden op de begroting van sociale zaken. Als ik dertig seconden denk weet ik al wel een oplossing!

  Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Wie weg willen mogen van mij weggaan; maar hun Nederlanderschap gelijk afpakken zo dat ze nooit meer hier naar ons terugkeren kunnen.Bye Bye moslims.veel plezier in het Kalifaat.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Laat ze alsjeblieft gaan! Niet tegenhouden en niets in de weg leggen! Wegwezen hier! Deze klanten voegen toch al helemaal niets toe aan de Nederlandse samenleving, dus wat moet je ermee. Vertrek houdt natuurlijk wel in dat je je Nederlandse paspoort door de shredder haalt en je het Nederlanderschap verliest. Daarnaast mag je nooit meer terugkomen. Ook dit mag geen enkel obstakel vormen, de meeste hebben immers al twee paspoorten en wat het land van origine er mee doet, zal mij aan de welgevormde derrière oxideren.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @vanhetgoor: 13.07. uur. “O happy day”. Als deze oplossing van U werkelijkheid mag worden!

  Like

 13. Armani zegt:

  Ik hoop dat er zich massa,s extremisten melden voor een enkele reis Syrië , zijn wij er mooi vanaf , ja houd Giga veel uitkeringsgeld over , en als ze daar allemaal zitten , dat hele gebied zo plat bombarderen dat er geen vlo meer leeft , opgeruimd staat netjes

  Like

 14. Ben het eens met bovengenoemde reacties.En gaan mogen ze van mij,allemaal!Maar dan wel met de onmogelijkheid om terug te keren!Dus:de grenzen moeten dicht!En….ik wil nog steeds met 100.000 man naar het Binnenhof!Aanmelden?Komt u maar!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 18.53. uur. Voor de mars naar het Binnenhof kun je mij noteren, Yvonne.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Sorry, ben waarschijnlijk wat kort van memorie: Bedoel je op 27 Januari met hoe-heet-het-ook-weer, of nog weer wat anders?
   Geef de exacte datum nog even, dan zal ik eens kijken…..
   Of is het de bedoeling dat je eerst die 100.000 man bij elkaar krijgt? Noteer mij dan toch ook maar.

   Like

   • Ik bedoel wat ik al die maanden al bedoel:niet met 100 of een paar honderd,maar met veel,heel erg veel mensen een statement neer zetten dat zo indrukwekkend is ,dat ze er daar niet meer omheen kunnen.Noch de pers!Hen moet door de fysieke aanwezigheid van heel veel burgers duidelijk worden gemaakt:tot hier en niet verder;nu gaan jullie doen waar je voor betaald wordt!En dat is;voor je eigen mensen zorgen en die beschermen tegen de uitwassen van al het ongedierte dat jullie hebben binnen gehaald!Er moet hier een andere wind gaan waaien;en als ik die wind kan veroorzaken en het laten stormen,dan moet dat maar!Met liefde zelfs!En,Theresa;je staat op mijn lijst!

    Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat deze volgeling van; de BOZE PROFEET, bezocht mag worden door een legioen van vlooien in zijn HAATBAARD! Het is ook typisch dat deze meneer BOOSBAARD, de boodschap van de RELIGIE VAN DE VREDE-proest- brengt met in zijn handen een kalasjnikov. Ik mag ook aannemen dat de “vrienden van Rutte”, gevolg zullen geven, aan de verheven boodschap van BAARDMANS en optiefen naar hun IS. O ja, neem RUTTE ook maar gelijk mee, kan hij zien hoe vreetzaam de ieslaam in de praktijk is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s