Burgers uit Hamburg klagen: We worden door criminele kinderen geterroriseerd

Screenshot_80

Britta en Peter Schmidt laten op de iPad hun camper zien

(Vertaling: E.J. Bron)

In Hamburg bevindt zich het jeugdonderkomen voor minderjarige onbegeleide “vluchtelingen” in de Feuerbergstraße, over wier uitwassen – o.a. een mesaanval op verzorgers – we al berichtten. Inmiddels is er een burgerinitiatief opgericht en steeds meer buurtbewoners nemen het woord, die klagen over de ondraaglijke toestanden in de buurt van het jeugdonderkomen: “Het kan niet zo zijn dat wij bang moeten zijn onze kinderen naar school te sturen.”

De “Hamburger Morgenpost” schrijft:

Bewoners in de omgeving van het onderkomen in de Feuerbergstraße klagen over toenemende criminaliteit van een kleine groep minderjarige vluchtelingen. Het echtpaar Schmidt (naam veranderd) werd bijzonder gedupeerd: hun camper werd binnen enkele weken driemaal opengebroken.

Enkele van de daders zijn echter nog niet eens strafrechtelijk aansprakelijk. Nu hebben buurtbewoners een burgerinitiatief opgericht.

Als Britta Schmidt (51, alle namen veranderd) over de gebeurtenissen in de afgelopen weken praat, trillen haar handen: “Drie inbraken – en de daders krijgen geen straf, omdat ze zo jong zijn. Maar dat is toch geen kinderspelletje wat ze doen!”

Eind oktober de eerste inbraak. Jongeren hadden de camper van het echtpaar Schmidt en de camper van hun buren vernield. De politie arresteerde nog op de plaats delict een 17- en 13-jarige Noord-Afrikaan.

“De politieagenten zeiden dat zij allebei bewoners van de Feuerbergstraße zouden zijn”, zegt Peter Schmidt (47). In het jargon van de autoriteiten heten de jongeren “MUFL”: “Minderjährige unbegleitete Flüchtlinge” (Minderjarige onbegeleide vluchtelingen).

Nog enkele weken daarvoor hadden jonge vluchtelingen in de Feuerbergstraße hun verzorgers met messen aangevallen.

Het is een heel kleine minderheid, die voor extreme problemen zorgt: 1900 “MUFL” zijn er sinds 2011 in Hamburg aangekomen. 28 van hen, meestal afkomstig uit Noord-Afrika, gelden als veelplegers. 20 zitten in voorarrest, de rest is strafrechtelijk niet aansprakelijk.

Op 21 december, het echtpaar wilde net beginnen aan hun kerstvakantie met hun camper, de schok: twee inbraken binnen enkele uren: “ ´s Nachts werd een 14-jarige uit de Feuerbergstraße opgepakt. En ´s middags probeerden drie jongen het opnieuw”, vertelt Peter Schmidt: “Ik zag ze op het dak staan, schreeuwde ´Hé!´ en ben achter ze aan gegaan. De jongste inbreker: een jongen uit Noord-Afrika, tien jaar oud: “Ik rende achter een kind aan, en toen ik hem te pakken kreeg, spoot hij met traangas naar me, net zoals in een slechte film!”

Omdat het steeds opnieuw tot aanvallen en pesterijen komt, heeft men nu het “Burgerinitiatief Feuerbergstraße” opgericht.

“We laten ons niet misbruiken voor racistische propaganda”, aldus een van de organisatoren, “we willen druk uitoefenen op de verantwoordelijken. Deze Noord-Afrikaanse jongeren kennen geen grenzen. Het kan niet zo zijn dat we bang moeten zijn onze kinderen naar school te sturen.”

Het echtpaar Schmidt heeft na drie inbraken € 10.000,- schade aan de camper en vreest dat de verzekering deze niet zal willen betalen. De camper staat nu buiten Hamburg, de wintervakantie gaat niet door.

Hoe zullen deze inwoners van Hamburg denken over de “alles is oké” Nieuwjaarstoespraak van Merkel?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Burgers uit Hamburg klagen: We worden door criminele kinderen geterroriseerd

 1. JCC zegt:

  Laat die ellendeling van een Merkel zich hier eens om bekommeren. Wat is het ook een verschrikkelijke Gestapo-heks. Ze zou eigenlijk ge-Breivikt moeten worden.

  Like

 2. Peter Selie zegt:

  Dat krijg je ervan als je tientallen jaren op de verkeerde partijen stemt en vervolgens alle onzin die de televisie je voorschotelt voor zoet koek.
  Jammer genoeg zitten ook andersdenkenden met hun gebakken peren

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Kijk at is nu de VERRIJKING waarmee de socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten ONS willen opzadelen. Het wordt met de dag erger, en er is geen enkele oplossing voorhanden, neen, het is nog erger want de hele politiek is onderdeel van de problemen, met de massa-immigratie geworden!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom 17:22

   Het zou zomaar kunnen gebeuren dat men een soort Burgerwacht in het leven roept. Beurtelings wachtlopen, hoe vervelend het ook is dat dit noodzakelijk is. Soms kan het niet anders. Het is toch verschrikkelijk dat dit echtpaar een schade van 10.000 euro heeft, en die rotjongens mogen niet gestraft worden? Ik begrijp hier werkelijk niets van!

   We zijn het er wel over eens dat dit tuig het land uit moet. Het zijn ‘onbegeleide vluchtelingen’? Een idioot die dat gelooft. Waar deze jongelui vandaan komen, kennen ze zeer uitgebreide familieverbanden, dus deze knullen horen in eerste instantie opgevangen te worden in de familiekring als hun ouders de benen genomen hebben, of er om andere redenen niet meer zijn. Een 10-jarige heeft toch geen geld om een mensensmokkelaar te betalen? Nee, er is meer aan de hand. En die stomme Duitsers (en wellicht ook die stomme Nederlanders) geloven al hun zielige verhalen.
   Bah, wat heb ik een hekel aan dit tuig!
   En ik ben niet de enige.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Cathja: 19.34. uur, op 31/12. Bedankt voor de reactie, Cathja. Het instellen van een burgerwacht, dat zou er wel eens van moeten komen. Een obstakel hiervoor is, dat de saamhorigheid onder ONS NEDERLANDERS schrikbarend is afgenomen. Kijkt U maar eens, of de NEDERLANDER, net als de Duitsers,Grieken, Italianen, de “straat opgaan”. Daar zit de grootste knoop, en de politiek buit dat uit! Een voorbeeld uit de beginjaren ’80, de twee grote demonstraties tegen plaatsing van kruisraketten, 100 duizenden op de been. Opgeroepen door de socialisten, en Pax Christi en de IKV. En nu, ik ben op de Koekamp geweest, met enige honderden anderen in september 2013. Tja, schijnbaar komt nu de NEDERLANDER pas in actie, als WE het eten niet meer kunnen kopen, en er geen foetballuh meer is op de tv. Ik weet het anders ook niet meer.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  at=dat.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Bij ongewijzigd beleid zal binnen afzienbare tijd dergelijke geluiden over heel de EU gehoord kunnen worden. Er is maar één oplossing: Zonder aanziens des persoons alle zogenaamde vluchtelingen terug naar het land van herkomst.
  Het wangedrag en het gebrek aan mentaliteit wordt veroorzaakt door de islamitische opvoeding waarbij elk kind leert dat de blanke Europeaan minderwaardig is en men van alles kan en mag doen om het die kafir zo moeilijk mogelijk te maken.
  Islam – weg ermee !!!

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Saudi Arabie mag ze uitzetten en weigeren, waarom wij niet?

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Antwoord op die laatste vraag: Hopelijk víllen ze haar levend!!!
  Ik ben op dit ogenblik nóg razend vanwege die toespraak van haar -zie mijn comment op het onderwerp Afd neemt Pegida in bescherming.
  Hoe durven ze de belangen van het autochtone volksdeel zó te veronachtzamen?! Ja, zé: Die collega-lapzwansen van haar in àlle buurlanden doen namelijk niet anders!
  Maar ja, wáárom wordt er ook nog in Gódsnaam op ze gestemd?!
  Gaat het al die dhimmi’s momenteel nog zó goed, dan? Want alleen dàn kun je zo blind zijn!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 31 december 2014 om 17:46

   Ja, het gaat die dhimmi’s kennelijk nog veel te goed; ze zijn hier in de buurt al ongeveer 24 uur achter elkaar bezig met het afsteken van vuurwerk!
   Wie die zooi -het lijken wel bommen- nog kan betalen, zit er waarschijnlijk nog warmpjes bij. En wat ik iedereen in winkelwagens heb zien inladen, grenst aan het ongelofelijke.

   Ik ben het hele jaar bezig geweest om de sukkels aan het rudimentaire verstand te peuteren hoe rampzalig die moslims, die eu, die pechtold, die ‘socialisten’, dat ‘koningshuis’, enz. zijn, maar ik heb slechts drie mensen ontmoet die hetzelfde over de zaken denken als wij hier…
   Slechts drie PVV-stemmers………………….

   Like

   • Driek zegt:

    Tistochwat zegt: Ik ben het hele jaar bezig geweest om de sukkels aan het rudimentaire verstand te peuteren hoe rampzalig die moslims, die eu, die pechtold, die ‘socialisten’, dat ‘koningshuis’, enz. zijn,

    k ben er mee opgehouden, het kost mij teveel energie, en als ik over de PVV begin kijkt iedereen me scheef aan. Het lijkt wel alsof de Nederlander alsmaar dommer wordt. Er valt werkelijk niet tegenop te argumenteren.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    O ja, ik vergat er nog bij te vermelden dat die drie PVV-stemmers me vertelden dat ze tegen niemand durfden te zeggen dat ze op de PVV stemmen; is het niet diep triest?!
    Hoezo ‘vrijheid van meningsuiting’?!!!

    Like

  • Nemesis zegt:

   Die toespraak was zoals het zich aanhoorde beslist niet aan het Duitse volk gericht, maar puur aan de “vluchtelingen”. Dat wordt haar zeker niet in dank afgenomen.

   Like

 8. Jade zegt:

  Denk dat het straks overal hetzelfde is…
  De enige oplossing is dat ze weer richting thuisland gaan.
  Dat kan goedschiks, of kwaadschiks en nog een derde
  optie laat ik open…

  Like

 9. D.DAY zegt:

  Met het ongewijzigde beleid van politici zal de islamisering blijven groeien en alle middelen daarvoor worden ingezet, o.a. door een ongebreidelde toestroom van moslims in stand te houden. De internationale politiek is daarom geenszins van plan om de zgn. vluchtelingen, waar de beschaving nou niet van afdruipt, naar land van herkomst terug te sturen.

  Like

 10. Sjaak uit Dordt zegt:

  De rapen zijn gaar als het volk (wij dus) het heft in eigen hand neemt. En mijn gevoel zegt dat dit niet lang meer op zich laat wachten.

  Like

 11. Louis Burgemeestre zegt:

  Waaaaaaaat de Hamburgers zijn minder links geworden?

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Sjaak uit Dordt
  Geloof je dat echt daar geloof ik al lang niet meer in.

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  De OPDRACHT tot al deze ellende voor de autochtone bevolking komt van de gore ratten uit Brussel, dus daar moeten we ons op richten dat is de basis van alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Zolang we niet met miljoenen mensen daar naar toe gaan zal er helemaal niets veranderen!!!
  Volgens mij is de enige manier om deze ellende te stoppen echt het complete EU zooitje, incl. alle achterlijke ambtenaren, parlement en de rest van de zakkenvullende top idioten een kopje kleiner te maken.

  Like

 14. Als je zo’n Noord-Afrikaans jong te pakken krijgt,kun je hem maar het beste . . . schoppen;ongeneeslijke verdorvenheid zit bij al die lui ingebakken!En van politie/rechters/politici hoef je niets,maar dan ook helemaal niets te verwachten!Dus het recht in eigen hand nemen is helaas het enige dat er op zit!

  Like

 15. Nemesis zegt:

  De opdrachten komen van de geldbonzen, de zogenaamde elite. De Brusselse rattenvereniging is door hen in het leven geroepen met behulp van de geldgierige ratten in de diverse nu EU landen met behulp van hun ambtenaren. Er is enorm veel opruimingswerk nodig.

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE ASIELGEKTE BINNENKORT OOK IN NEDERLAND…

  Like

 17. Pingback: Alstersdorf: Feuerbergstraße wordt gesloten! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s