Krokodillentranen om een zelfmoordterrorist

Screenshot_69

(Door: Annabel Nanninga)

Zelfmoordterrorist Sultan Berzel is nu een groene vogel in het Paradijs. Berzel senior heeft zo zijn eigen manier gevonden om het nieuws dat zijn zoon zichzelf en twintig anderen opblies te Bagdad ‘een plekje te geven’, zoals dat in hedendaagse emo-speak heet.

Volkskrant-journaliste Janny Groen tekent het braaf op in haar stukje, waarin zij de vader verder alle ruimte geeft om lovend over de devotie van zijn zoon uit te weiden. Dat de man het plegen van massamoord doodleuk presenteert als een ticket naar het Paradijs, is een punt dat zij niet aansnijdt. Een kind dat in de tentakels van gewelddadig fanatisme verzeild raakt, zichzelf en tientallen families in het verderf stort en als een hoopje gehakt in een Irakees graf belandt, het zou voor de meeste ouders aanleiding zijn tot vertwijfeld handenwringen en het knagende besef dat er ergens iets heel erg mis is gegaan. Tenzij je dus zelf net zo geschift en gehersenspoeld bent, dan zie je taferelen uit de hel als de poort naar de hemel.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Jalta

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Krokodillentranen om een zelfmoordterrorist

 1. leefbarbaar zegt:

  Hoe triest, hoe totaal stompzinnig. Deze haatkotert (goede / slechte moslim) kostte ons tonnen aan onderwijs, uitkeringen, bijlessen, sporten, buurtvaders en kulstichtingen. En in plaats van dat hij nu iets terug gaat doen voor H&I (billen wassen bij bejaarden, werken, belasting betalen, enz.) reist hij af naar de zandbak en blaast zichzelf op. Tel uit je winst. Willen echt meer van dit geloof of minder?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ze zijn en blijven een pot nat !
  Alle moslims eruit flikkeren !

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik las ook in een krant dat volgens de vader z,n zoon “zeer-Godsvruchtig” was, MOET ZIJN “al-laah-vrezend” uiteraard en voor het gebed zich nog even ging reinigen in ,t bad.
  Toen er in NL nog Krankzinnigen-gestichten waren, werden zulke mensen godsdienstwaanzinnigen genoemd en opgesloten. ( rijp voor Maasoord. )

  Like

 4. jan zegt:

  ik hoop dat dit stuk verdriet zyn 14 slachtoffers tegen mag komen in de hemel en hem regel recht naar de hel toe blazen

  Like

 5. Ik kan er geen traan om laten!Eruit met die genetisch gestoorde bevolkingsgroep!

  Like

  • Harry zegt:

   Nou Yvonne , dat met die groene vogels , dat vind ik toch wel een leuk sprookje .
   En aangezien dat moslimhiernamaals niet veel anders kan zijn dan een giga-sexclub , met al die voormalige maagden , vreten die groene vogels dan alle overtollige zaadjes en eitjes op ?
   Nou had ik vroeger ook een groene vogel , in de persoon van een pratende papegaai en die poepte alles onder .
   Met een beetje geluk schijt die Sultanvogel allah z’n hele kop onder met het het eindproduct van z’n doctrine , een (shit) koekje van eigen ” deeg ” .

   Lekker fris begin van dit nieuwe jaar weer !

   Wens je hierbij persoonlijk trouwens -los van bovenstaande- wel het allerbeste voor het komende jaar !

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Is het nou nog de bedoeling, dat we gaan ‘meeleven’ ook?!
  OPDONDEREN!!!! Wie onder deze omstandigheden nog poëtisch gaat zitten doen over een “groene vogel in het Paradijs,” terwijl a. zijn zoon omgekomen is door zelfmoord en b. op de koop toe een x- aantal mensen heeft meegesleept hoort naar onze maatstaven niet in deze maatschappij thuis!
  Dat kan ook zo ’n Volkskrantjournaliste met haar halfzachte artikeltje niet verdoezelen!
  Als zij constant met de dood bezig moeten zijn, best, maar niet in déze maatschappij!
  De uitlatingen van die ouwe doen trouwens vermoeden, vanuit welke hoek de wind waait, wat de krankzinnige daad van die knul betreft! Lozen dat volk!

  Like

 7. Mr Talkie zegt:

  Het was heel wat leuker geweest ,dat hij z`n hele mallotige familie had op geblazen.
  Inclusief al zijn neven en nichten.. dan was het dus in 1 klap een stuk minder,minder geworden .
  En daarna mag hij van mij naar het paradijs om daar rond te vliegen als een groen vogeltje..

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Ben er dit jaar achter gekomen dat ik witte privileges heb en daarom dit soort prachtige kansenpareltjes een eerlijke kans in dit institutioneel racistische/islamofobe land heb ontzegd.
  Wat IS dus uitvreet is daarom mijn schuld.
  Beste structureel verongelijkte en gekwelde medelanders; volgend jaar verwacht ik van jullie minstens 1 zionistisch complot per week in mijn witte gezicht geslingerd te krijgen en door jullie te worden beledigd met een stroom van semi intellectuele moeilijk woorden als ”rassies”, ”dieskriemienasie” en ” ieslammefoob”, waar van jullie de betekenis niet eens begrijpen.
  Zet mij vast in het postkoloniale, imperialistische, Joods-Christelijke, zionistische en kapitalistische schandblok van SchuldVanAlles. En schreeuw, gil en krijs net zo lang tot ze jullie in vredesnaam (letterlijk in vredesnaam) maar weer eens gelijk gaan geven met verder walgelijk appeasen, om massale rellen, straatterreur, aanslagen en wat dies meer zij te voorkomen.
  Zodat jullie hier niet het paradijsvogeltje gaan uithangen.

  Oh ja, Zwarte Piet.
  Vergeet Zwarte Piet niet.
  Verwacht toch dat jullie daar minstens al in februari mee gaan beginne.

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Als er echt een God bestond (Jaweh, Allah, Visjoe, what ever) zou hij zo’n psychopaat regelrecht het vagevuur intrappen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt zonneklaar, dat de ISLAM een CULTUUR VAN DE DOOD IS. Maar LINKS en de GOEDMENS, zullen dat blijven ontkennen!

  Like

 11. Jean zegt:

  Achterlijken enieten van fabeltjes en beseffen niet dat het hun eigen ondergang betekend.
  Ieder mens vecht voor zelfbehoud behalve gebrainwaste achterlijken, lees moslims resp.islamieten islamtieten, elk ‘normaal’ mens zou een idioot die hem of haar de dood indrijft de hersens inslaan wat zou betekenen dat er op deze wereld nergens nog een imam, of hoe die waanzinnige zich ook mag noemen, zou rondlopen. Dat dit niet gebeurd wil zeggen dat die islamieten wel zeer achterlijk zijn want zij zien er geen problemen in als een kind gaat moorden en dan zelfmoord pleegt…
  Dat die smeerlapperij hier nog steeds niet verboden is is onbegrijpelijk dat kan alleen maar omdat het politiek gespuis er een broodwinning aan heeft.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zo…. Weer een zelfmoord terrorist in de hel beland !!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  In de V.K. stond NEDERLANDER !, Nederlander ?, nederlander !!!!!!!!!!!!!!
  zover ik weet was de laatste NL-er, die zoiets ongelukkigs deed, Jan van Speijk in de haven van Anwerp 1831 tijdens de Belgische vrijheids-strijd.
  Ook achterlijk, maar zo,n uitspraak van de “rouwende”vader……………..”.zijn zoon ‘een van de groene vogels in het paradijs is’.
  De vader beschrijft Sultan als een vrome jongen. ‘Hij vastte om de dag en was altijd te vinden op zijn kamer. Daar bestudeerde hij het islamitische geloof en las uit de Koran. Hij ging van zijn kamer naar de badkamer om zich te wassen voor het gebed om weer terug te lopen naar zijn kamer om het gebed te verrichten. Zijn geloof stond centraal.’

  De VK noemt hem nog Nederlander ook, mensen met zulke middeleeuwse ideeën heb ik nooit NL-ers beschouwg.
  Nielander klinkt beter…………..
  ………….

  Like

 14. Jade zegt:

  Bij geenstijl zingen ze nu waarschijnlijk:
  “Annabel, het wordt niets zonder jou, Annabel…”
  Goed stuk, ik ben verbaasd dat ik het heb kunnen lezen.
  Jalta verschool zich toch achter een betaalmuur?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vraag me toch af, of ze er niet nog eens spijt van krijgt:
   Zo ’n betaalmuur verkleint toch je lezerspubliek.
   Maar ach….”Niets zonder Annabel…..”Alles is betrekkelijk: Ik vind Pritt Stift ook heel goed.

   Like

   • Jade zegt:

    Ach beste Theresa, mijn probleem is:
    Ik hou niet van veranderingen…
    Als iets goed is moet het voor eeuwig zo blijven.
    Natuurlijk moet/gaat geenstijl door, maar toch is het jammer…

    Like

  • Igor zegt:

   Inmiddels is het niet meer te lezen Dus toch betaalmuur

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   Jalta is vernoemd naar de stad Jalta op dat gerieflijke mondaine vakantie-eilandje. En Jalta dat lag achter het ijzeren gordijn, het lag àchter de muur. Sterker nog Jalta was de plaats waar de drie mogendheden overlegden over de toekomst, Stalin, Churchill en wheely-man. In Jalta is destijds beslist dat de wereld na het beëindigen van het nazisme nog eens vele vele tientallen jaren verplicht was om een gescheiden ontwikkeling door te maken, vele duizenden miljarden Dollars te verspillen aan een nutteloze strijd, vijandschap en agressie. Annabel Nanninga zit achter de muur, ik hoop dat ik het nog mag meemaken dat zij wordt bevrijd. We kunnen alleen maar memoreren: “Mr. President tear down this wall!”

   Like

  • Wachteres zegt:

   Dit keer stond het op DDS, @ Jade …. in de hoop dat ……

   Like

 15. alidas1 zegt:

  Ik kan me er niet druk om maken denk alleen maar gelukkig weer een koppensneller weg

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Aan de kop van deze psychopaat te zien gaat het volgens mij om een bastaard. De moeder komt nergens ter sprake. Klaarblijkelijk een labiele vrouw. Iemand die geen normale Nederlandse man kon krijgen en zich vervolgens liet bevuilen door een door God verdoemd stuk genetisch afval. Hopelijk volgen er meer.

  Like

  • Harry zegt:

   Die indruk had ik ook , Hollander , zo’n alternatief vrouwtje dat nog gelooft in de sprookjes van 1001 nacht met zo’n donkerogige man .
   Met zo’n semi intellectueel groen-links brilletje op en een verongelijkte , verdwaasde blik en het bijbehorende venijn , dat we nog kennen van Halsema .
   Zo’n type dat ondanks haar bril eigenlijk niks goed kan zien .

   Bij mij op het dorp woont ook een best wel leuk jong vrouwtje , die nogal eens van partner wisselt , maar het zijn altijd grote negers .
   Zonde , denk ik dan , een normaal iemand had ook best plezier van jou kunnen hebben .
   Maar ja , kennelijk ook een specifieke voorkeur .
   Hier noemen ze dat : het zwarte slurven syndroom .

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Harry, van de andere kant heeft het ook zijn voordelen als een aantal van die links hufterige Halsema vrouwtjes zich vrijwillig opofferen. Het zal iets schelen in de statistieken van de zedendelicten gepleegd door deze “vredelievenden.” Van de andere kant heb ik daar ook weer mijn twijfels over. Al dan niet in een relatie, daar vraagt dit volk niet naar. Ze pakken, desnoods met geweld iedere vrouw die ze willen bevuilen met hun genetisch zwaar vervuild zaad..

    Ik hoop dat 2015 het jaar van de “verlossing” gaat worden. De val van de E.U. en het huidige kabinet, Geert Wilders aan de macht, gesloten grenzen. En dan vooral en met name een enorm grote en goed bewapende binnenlandse strijdmacht die alleen uit autochtone vrijwilligers bestaat. In elke regio dienen er enkele duizenden constant paraat te zijn. Zodat ze binnen enkele minuten naar eigen inzicht mogen ingrijpen als de vredelievenden weer eens aan het rellen zijn.
    Die vrijwilligers gaan drukke tijden tegemoet. Het zal gelukkig van korte duur zijn want dat het er minder, minder, minder worden moge duidelijk zijn.

    Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Een geweten dat knaagt en mededogen voor slachtoffer is elke gelovige moslim vreemd. De Koran is hun geweten en de doctrine van de islam dooft elk gevoel voor mededogen meteen in de kiem. De islam kan niets beginnen met mensen die gevoelens van genegenheid kunnen opbrengen voor mensen buiten hun geloofskring. Gelovige moslims zijn met absolute zekerheid in potentie in staat halzen door te snijden, te verkrachten en lukraak onschuldige mensen te vermoorden zonder een greintje van gewetenswroeging. Het creëren van gewetenloze soldaten voor Allah is het hoofddoel van de islamitische exegese. Dit verklaard waarom de vader van Sultan nog niet een seconde gerept heeft over de slachtoffers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s