Vier doden op gered migrantenschip Blue Sky M

Screenshot_75

De Blue Sky M met circa 970 voornamelijk Syrische “vluchtelingen” aan boord, is veilig aangekomen in de Italiaanse havenplaats Gallipoli, 31 december 2014.

GALLIPOLI – Op het vrachtschip Blue Sky M zijn vier dode migranten gevonden, maakte het Italiaanse Rode Kruis woensdag bekend. Vermoedelijk waren er zo’n 970 voornamelijk Syrische vluchtelingen aan boord, in plaats van de eerder geschatte 700. Een vermoedelijke mensensmokkelaar is opgepakt.

Het schip kwam in de nacht van dinsdag op woensdag aan in de Italiaanse havenplaats Gallipoli. De migranten zijn ondergebracht in een school. Ongeveer 130 mensen zijn naar ziekenhuizen gebracht, meldden lokale media woensdagochtend.

Lees verder>>>

(h/t Yvonne van Cleef)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vier doden op gered migrantenschip Blue Sky M

 1. aquarius4422 zegt:

  Vluchtelingen?
  Invasie troepen zullen ze bedoelen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat gaat lekker zo. Weer bijna duizend (!) ‘vluchtelingen’ erbij. We kunnen er op wachten dat er opnieuw een ‘stuurloos’ schip met dezelfde hoeveelheid ‘vluchtelingen’ aan komt varen. Deze zogenaamde stuurloosheid is blijkbaar een nieuwe tactiek om nog grotere schepen vol mensen op de Europese kusten te dumpen.
  Als er geen maatregelen worden getroffen om deze toestroom te stoppen, dan vrees is dat dit de hele winter zo door gaat. De kleinere boten leverden de smokkelaars zeker niet genoeg op. Nu komen er grotere schepen op ons af. Te gek voor woorden!

  Een regelrechte ramp!

  Like

 3. rs zegt:

  Tel bij die 970 nog eens 200 bij en je hebt het werkelijke aantal “vluchtelingen “?
  En allemaal in Italie aan land gezet, en vandaar uit verspreiden ze zich als ratten over Nederland en Belgie, Zweden mag er ook nog een paar hebben!!!!!!!!!!!!!
  Beter hadden ze dat “migrantenschip “naar de bodem toe kunnen jagen………..
  Godsklere nog an toe.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Lijkt me toch niet zo moeilijk om dat schip aan een sleep kabel vast te maken en terug te slepen naar land van herkomst . Heeft men in Europa nou werkelijk SHIT FOR BRAINS ?

  Like

 5. Avidia zegt:

  Allemaal voorbedacht, en ze krijgen de huizen die voor jullie dochters of zonen beschikbaar waren, want die stakkers gaan voor, kom in actie!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s