2015 – Met gelijkgeschakelde leugenpropaganda het nieuwe jaar in

Screenshot_34

(Door: Dok – Vertaling: E.J. Bron)

 De gelijkgeschakelde Duitse media, van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) tot “Die Zeit”, nemen overeenkomstig hun stand afscheid van het voor hen vernietigende jaar 2014. Het was het jaar, waarin de leugenoorlog van de trans-Atlantische opinie-manipulators tegen de eigen lezers escaleerde, waarin massaal werd gecensureerd, accounts werden verwijderd en commentaarfuncties bij de vleet werden uitgeschakeld. Tijdens de jaarwisseling bespotten de “Süddeutsche Zeitung” (SZ), de FAZ, “Spiegel Online”, “Die Zeit” en “Die Welt” hun lezers nogmaals met een in koor voorgedragen drieste leugen, die symptomatisch is voor een heel jaar propaganda en desinformatie:

Vanzelfsprekend heeft Poetin niet van een annexatie gesproken, omdat het bij de hereniging van de Krim met Rusland gaat om een oer-democratische daad van zelfbeschikking. De thuiskomst van de Krim is een vorm van zelfbeschikking en democratie waarvan wij Duitsers, die niet eens in directe verkiezingen over hun eigen grondwet, hun regering, hun regeringschef of hun president mogen stemmen, die niet eens buitenlandse atoomwapens uit eigen land kunnen verbannen en rondom de klok door een buitenlands controleapparaat bespioneerd worden, ver verwijderd zijn.

Screenshot_33

Wie verbaast het dan nog dat in de door een bezettingsmacht gecontroleerde media gekochte agenten, netwerkers, prostituees en lakeien werken, die gelijkgeschakelde Amerikaanse propaganda verbreiden?

Wat Poetin daadwerkelijk heeft gezegd, kun je lezen bij Itar-Tass:

“De liefde voor het moederland (!) is een van de krachtigste en nobelste gevoelens. Het manifesteert zich in zijn volledige omvang in de broederlijke ondersteuning voor de burgers van de Krim en Sebastopol, nadat ze nadrukkelijk hadden besloten om terug te keren naar huis. Deze gebeurtenis zal voor altijd een van de belangrijkste mijlpalen in de nationale geschiedenis blijven.”

Screenshot_32

Gelukkig Nieuwjaar!

 De strijd tegen leugens, desinformatie en propaganda gaat verder.

Bron:
https://propagandaschau.wordpress.com
Auteur: Dok

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, mainstream-media, Poetin, propaganda. Bookmark de permalink .

5 reacties op 2015 – Met gelijkgeschakelde leugenpropaganda het nieuwe jaar in

 1. bigljohn zegt:

  Er is eigenlijk geen verschil. Een Dr. Goebels die via de radio, krant, en film het volk bespeelde, of de huidige politiek en de aan-eengeschakelde MSM media die precies hetzelfde met ons doen. Er is echter EEN soort van media waar men nog wel terecht kan voor de echte waarheid; het internet. Een doorn in het oog van de linkse overheid, maar tot nog toe is deze verschoond gebleven voor overheidsingrijpen. Maar de algehele tendens is sterk negatief. Onze vrijheden en verworvenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon, daar islamitische gelukszoekers in Europa een grotere status gekregen hebben van Europese overheden dan God zelf. Of men nu nog in de kerk komt of niet, de gemeentelijke administraties kunnen op de lange duur met ons hetzelfde doen als met de Joden in de tweede wereldoorlog. Een extra nadeel voor ons is, dat we leven in een tijd van big brother is watching you. Een nog groter risico om door de Moslims te grazen worden genomen, mocht de Sharia een feit geworden zijn. Maar we blijven ons wel verzetten. Zoals in het artikel hierboven beschreven; De strijd tegen leugens, desinformatie en propaganda gaat verder.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.12. uur, op 01/01. De opmerking over internet, maak je terecht John. Site’s als E.J. Bron, GeenStijl, en nog enige anderen, zijn een ERGERNIS voor de policor-politici van “links tot rechts”. En ook ik vrees, dat ze zullen proberen, via het GEDROCHT EU te Brussel, deze site’s/blogs te verbieden.

   Like

 2. Pegidafan zegt:

  Helemaal mee eens,het is ene grote propaganda machine die mainstream media. Maar de mensen laten zich niet zo snel meer foppen door hen. Al moet je wel heel goed opblijven letten .
  Niet zomaar iets aannemen en je goed inlezen op verschillende media. Poetin is door het westen flink in een hoek gedreven , wat hij als grootmacht niet over zijn kant kan latengaan , heel begrijpelijk. Eerst het halve oostblok bij Europa trekken en daarna ook nog even Oekraiene erbij willen halen , waar Poetins cq Ruslands belangrijkste marine haven ligt. Voor mij wel begrijpelijk dat hij dat niet kan accepteren .
  Maar hij was wel flink geintimideerd( Poetin) door onze grote spreker( ophitser) Verbalen , met zijn belangrijke toespraak . Echt een Nederlandse held die het verschil maakt .
  Waar zouden we zijn zonder zulke goeie politisie .

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ja, de leugenmachine draait door. Nog wel. Totdat steeds meer mensen dat doorzien. De eerste tekenen van een kentering worden zichtbaar. Uiteraard zullen er altijd mensen zijn die de waarheid blijven bestrijden, misschien zelfs tegen beter weten in. Maar ook dat stopt een keer.
  Als we om ons heen kijken, zien we meer en meer verzet tegen de huidige politiek. Ik hoop dan ook dat dit nieuwe jaar een jaar zal zijn waarin een duidelijke omslag te zien zal zijn.
  Laten we hoop houden dat dit gebeurt.

  Like

 4. windwens zegt:

  Zolang de MSM blijft in hakken op Putin is er nog steeds iets aan de hand, en dit wordt echter niet alleen door de EU geregisseerd. Het in de hoek drijven van Rusland zal tot half 2015 wel blijven door denderen dan zal er echt een ander wind gaan waaien omdat US de verkiezingsstrijd dan aan gaat in eigen huis. Het is dan niet meer mogelijk zoveel inmenging te hebben buiten de deur omdat het domweg kiezers gaat kosten, aangezien de verkiezingsstrijd in US altijd 1 1/2 jaar in beslag neemt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s