Asielwaanzin: Duits eten smaakt niet!

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf januari krijgen in Neder-Beieren de asielzoekers cash geld in plaats van spullen. Tot nu toe kon iedere “vluchtelingen” op een lijst de levensmiddelen aankruisen die hij wilde. Er werd gratis aan huis geleverd. Het probleem echter, het waren producten van het gastland. Duitse producten kunnen toch helemaal niet, aldus de teneur bij de organisaties die asielzoekers ondersteunen en bij de meeste “vluchtelingen” zelf. Belangrijkste argument: de voedselpakketten zouden niet zijn afgestemd op de desbetreffende culturele voeding.

Gedeeltelijk smeten de “vluchtelingen” de spullen direct in de container, zoals hierboven op de foto te zien is. In dit geval vond de “vluchteling” voor de container het suikergehalte van 15% in de jus d´orange te hoog. Nu krijgt daarom iedere asielzoeker € 140,- per persoon per maand om zelf levensmiddelen te kunnen kopen.

Of de ter beschikking gestelde belastingmiddelen ook altijd voor dit doel worden gebruikt, is nu natuurlijk niet meer te controleren.

Heinz Grunwald, regeringspresident van Neder-Beieren, komt eerst met organisatorische en financiële redenen om de verandering te rechtvaardigen. In een interview geeft hij dan uiteindelijk toe:

“Als de meeste asielzoekers cash geld willen, dan geven we ze gewoon cash geld.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Asielwaanzin: Duits eten smaakt niet!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de uitwerking van de WAANZINNIGE VLUCHTELINGENCULTUS. Deze zogenaamde vluchtelingen, komen niet met goede bedoelingen, ze komen om, als het BOOSBAARDEN/MOSLIMS zijn, om de zaak/land over te nemen, en de anderen komen om hier ONZE LANDEN kaal te vreten. Dat is de agenda van deze primaten!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix zegt:

   ………………..ze komen om, als het BOOSBAARDEN/MOSLIMS zijn, om de zaak/land over te nemen……………………….

   Inderdaad, Tom Hendrix. De soldaten van allah zijn zich hier, in het westen aan het verzamelen en wachten op het sein van de imams om aan te vallen.

   Like

 2. rs zegt:

  Vreten wat de pot schaft !

  Ellendelingen dat het zijn. Zgn gevlucht en dan nog eisen stellen aan het eten ????

  Ga eens gauw terug “economische vluchteling “…….

  Like

 3. Sjaak zegt:

  VREET OF STERF ONDANKBARE HONDEN !
  HET IS EEN SLAG IN GEZICHT VAN DE VELE
  OUDEREN TWEEDE WERELDOORLOGVLUCHTELINGEN
  DIE DE AARDAPPELSSCHILLEN UIT DE VUILNISBAK
  GEHAALT DIE GEKOOKT EN GEGETEN HEBBEN !
  IN DE TURKIJE STAAN HONDERDEN VAN TENTEN
  HONGERPORTIES VOOR DE VLUCHTELINGEN
  EN ZO GOED WIE GEEN BEDDEN MAAR DEKENS
  TER BESCHIKKING !
  TRAP ZE MAAR ALLEMAAL NAAR DE TURKIJE !

  Like

  • Driek zegt:

   Sjaak zegt: HET IS EEN SLAG IN GEZICHT VAN DE VELE OUDEREN TWEEDE WERELDOORLOGVLUCHTELINGEN DIE DE AARDAPPELSSCHILLEN UIT DE VUILNISBAK GEHAALT DIE GEKOOKT EN GEGETEN HEBBEN !

   Beste Sjaak, ik heb inderdaad uit de vuilnisbak gegeten want er was toen niks anders. Daarom zijn dit ook geen vluchtelingen. Iemand die uit een benarde positie komt, op de vlucht is voor de vijand, die neemt met alles genoegen. Want je leven hangt er vanaf. Dit zijn lieden die uit zijn op een lui leventje. Het is je reinste tuig van de richel. En ik begrijp nog steeds niet dat mensen daar intrappen.

   Like

 4. Harry zegt:

  Geef ze gewoon geld ! Kunnen ze tenminste snuff en quat kopen . En bushmeat , want dat is ook heel gezond en lekker .
  Dat zie je in Afrika volop ! Geroosterde ratten , honderden , hangend aan het plafond van een marktstalletje , walgelijk , smerig bruin en zwart van het geronnen bloed en als iemand dat wil kopen moet je eerst duizenden van die zwarte bromvliegen er af jagen om te kunnen zien wat er onder zit !
  Heerlijk ! En geen conserveringsmiddelen toegevoegd ! Niks e-nummers in Afrika .
  Gepofte vleermuizen , ook zo lekker .

  Wat zijn we toch vér afgezakt !

  Like

 5. Honger die ondankbare honden maar uit:is het enige humane tegenover de eigen bevolking!Het enige dat die uitvreters doen is eisen stellen en nog meer eisen stellen!Vluchtelingen?Laat me niet lachen;doodgewone profiteurs!

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Willen dus religieusvlees halal neem ik aan.
  Heeft dus niks met cultuur te maken maar ja noemen tegenwoordig alles cultureel multi zelfs..

  Like

 7. Cathja zegt:

  Complete waanzin!! Als het Duitse eten je niet bevalt, duvel dan op naar je thuisland. Kritiek op alles van het gastland zou strafbaar gemaakt moeten worden. Dus: als je wat te mekkeren hebt op het voedsel, dan wordt je ‘zakgeld’ verminderd. Eens kijken hoe lang ze doorgaan met zaniken.
  Oh, wat kan ik nijdig worden op dat volk! Door hun walgelijke gedrag laten ze blijken dat zij absoluut geen vluchtelingen zijn, maar de nieuwe ‘bazen’, die over niet al te lange tijd volledige gehoorzaamheid eisen van hun onderdanen (de autochtone Duitsers)!

  Ik zou bijna zeggen: “wen er alvast maar aan!”.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Overal waar ze komen klagen ze en willen hun eigen eten. Het antwoord moest een grote schop terug naar hun land van herkomst zijn, om daar zelf maar te zorgen voor het juiste eten. Stelletje parasieten zijn het!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En de achterlijken van de kerken, en de politieke volks-en landverraders, demoniseren ONS als WIJ deze sprinkhanenplaag een einde toewensen. Europa gaat naar de haaien!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Weten we meteen waar het geld blijft, dat autochtonen NIET krijgen uitgekeerd.
  Je wéét zo langzamerhand, dat die goedmenschen naïef zijn, maar zó naïef…..
  “Alles für die Katze,” heet een Duits gezegde. Je kunt zo langzamerhand met hetzelfde recht ervan maken: “Alles für die SCHWARZE!

  Like

 11. Jaan zegt:

  Och wat, een dergelijke regeling bestaat in een iets andere vorm ook in Nederland. Mijn dochter werkte in een gokautomatenhal. Als ze open gingen stonden de asielzoekers in de rij om te pinnen. Ze kregen 20 euro per dag zakgeld, die ze meteen in de gokautomaat gooiden.
  Moet je als Nederlander eens vragen: 600 euro netto per maand, vrije kost plus inwoning en gratis ziektekostenverzekering.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jaan 19:58

   Eigenlijk zou het verboden moeten worden dat zij hun geld vergokken! Het is zeer schrijnend naar de Nederlanders toe, die met een heel laag inkomen maand na maand moeten doorworstelen. Voor die groep zijn er geen extraatjes. Als deze profiteurs dagelijks hun zakgeld vergokken, zouden ze gekort moeten worden. Dit kan de overheid niet maken richting ons eigen volk!

   Like

 12. Geert zegt:

  Ik kom graag naar Duitsland om lekker te eten, ik heb het dan over de Duitse keuken. Niks mis mee gewoonweg heerlijk. Maar voor die tyfus honden is niks goed.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat hoefden ze niet eens te eten. Ze kregen lijsten, waarop ze zelf konden aankruisen wat ze wel wilden en dat zat dan in de etenspakketten, die ze ongezien in de vuilnisbakken smeten. Nee, ze willen geld en dat krijgen ze nu dan ook. Dat is na twee dagen al op en dan komen ze om meer bedelen want ze hebben honger.

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Wel ja joh, geef die parasieten maar geld; belastinggeld!
  Asielzoekers die commentaar op het eten leveren, hoe IS het mogelijk; stel ondankbare honden!
  Bejaarden in dit land moeten eten wat de smakeloze pot schaft en dit uitschot krijgt gewoon wat het eist!!!

  Like

 14. Onmiddellijk cyanide uitdelen….

  Like

 15. windwens zegt:

  Wat is er mis met een gaarkeuken voor deze lui, de Grieken en Spanjaarden leven tegenwoordig massaal van deze voedselvoorziening. Als we dan Europees willen doen dan voert men dat in voor vluchtelingen en eten wat de pot schaft. Buiten dat het ook nog eens velen malen goedkoper is als je in grote hoeveelheden kookt. Als je eens uit reken wat die lui naar binnen harken in een week tijd dan heeft de gemiddelde werknemer hier of in Duitsland veel minder inkomsten 140 euro pp en er zijn hele gezinnen hier met een ook nog eens op handen zijnde gezinshereniging een gezin en dan nog mild bestaande uit 4 personen harken zo even 560 euri’s per week binnen, hebben we allemaal even mee gerekend dat is 2240 euri’s per 4 weken. Dat krijgt een gezin in de wat door allerlei omstandigheden in de bijstand terecht is gekomen door deze fijne overheid nog maar net de helft van en dan gaat dit niet alleen op aan eten. Er moet de huur, energie, water, kleding, gemeente belastingen etc van betaald worden en van de rest mag men dan nog bij godsgratie eten.

  Like

 16. fleckie zegt:

  Die ondankbare(………) tasten gewoon de toelaatbare grens van de …’ANDERE …PARITIJ’ af, en gaan dan verder!!!!

  Like

 17. Anneke zegt:

  Dit artikel met verbazing gelezen, hoe durven ze, waar halen zij het lef vandaan om ETEN weg te gooien. Heel veel autochtomen mensen hebben honger, hebben praktisch geen geld om de maand door te komen, dit zowel hier in ons land, maar ook in de andere landen om ons heen. En dat komt dit soort en smijt gewoon het eten weg, schandalig en treurig.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Hoe spijtig zou het zijn voor deze ondankbare en akelige “asielzoekers” en moslims daar in Duitsland als zij in de 17de eeuw, ten tijde van koning Lodewijk XIV, naar Parijs waren uitgeweken en in het Hotel-Dieu “gratis” verzorging hoopten te vinden. Waren ze daar namelijk de “verpleegster” Marie-Madeleine-Marguerite d’Aubray tegengekomen dan hadden ze het risico gelopen om van haar vergiftigd eten te krijgen! Zij was namelijk de beruchte markiezin de Brinvilliers die talloze mannen, waaronder haar eigen vader en twee broers, uit hebzucht, verkwistendheid, harteloosheid, experimenten en haat had vergiftigd! Brinvilliers zou dan een heel ziekenhuis vol van de opgenoemde groeperingen om zeep hebben gebracht wat een schande voor hen betekende omdat ze een vrouw was.
  Toch weet ik zelf ook een paar goede oplossingen voor dit ondankbare tuig: geef ze gewoon een zak stenen cadeau en vragen zij aan God of Allah of Hij deze in brood of manna wil veranderen, trakteer ze bijvoorbeeld op keihard en versteend brood met zout water en geef ze anders voor 100% helemaal NIETS! Als je geen tevredenheid kent met wat je krijgt van goedbedoelende gastheren of -vrouwen en steeds maar meer wil dan ga je maar in een grote bloempot zitten aan zee gelijk aan de hebzuchtige, ondankbare en krengerige vrouw Isabel (Jezabel of Izebel) van visser Timpel Tee daar zij het onderste uit de kan wilde van een tovervis en uiteindelijk de deksel op haar lelijke smoelwerk en neus kreeg!

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Rasturk en EU afgevaardigde van die Grüne, Ozdemir staat bijna te gillen op de duitse t.v. dat Duitsland VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL meer vluchtelingen moet opnemen want de buurlanden van Syrië hebben er al miljoenen opgenomen.
  Er staat ons nog wat te wachten in Europa.

  Like

 20. petra555 zegt:

  Op dit stuk kan ik maar 1 ding zeggen. Jullie hebben er zelf voor gekozen te komen, dan OOK eten wat hier normaal is en anders VERTREKKEN jullie maar.

  Like

 21. Pingback: DE DESATREUZE ASIELWAANZIN VAN EUROPA! | eunmask

 22. Paul zegt:

  Vreten wat de pot schaft! Maar ja, deze lieden hebben nou eenmaal intrinsiek iets tegen “potten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s