De realiteit: links blijft liegen, liegen en nog eens liegen

Screenshot_10

(Door: Yernaz Ramautarsing)

 Er is een frontale linkse aanval bezig.

We leven in een postwaarheid Nederland, het resultaat van een linkse drie-eenheid waar ik zo dieper op inga. Wanneer we officieel kunnen spreken van een postwaarheid Nederland zal in een toekomstig debat moeten worden beslecht.

Was het de demonisering van Fortuyn in 2001? Was het de reactie op 9/11? Het negeren van het referendum over de EU-grondwet? Of de rechtszaken tegen Geert Wilders? Op een bepaald punt werd de waarheid van marginale waarde en de emotie van onschatbare waarde in het politieke debat. Hoe heeft het zover kunnen komen?

De oorzaak ligt bij de linkse drie-eenheid van linkse indoctrinatie, linkse propaganda en links activisme. Het is de staat die heerst over educatie, informatie en zogenaamde emancipatie, ook wel bekend als publiek onderwijs, de publieke omroep en de vakbond.

Linkse docenten liegen, linkse journalisten liegen en vertegenwoordigers van de vakbond liegen, dat is de realiteit van vandaag. Zolang mensen socialisme propageren zijn ze leugens aan het communiceren. Met als gevolg, de verminking van jonge zielen, een degradatie van onze cultuur en een sabotage van onze economie.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De realiteit: links blijft liegen, liegen en nog eens liegen

 1. Harry zegt:

  Prima verhaal van die vent .
  Lijkt me een goede voor de politiek .
  Eindelijk weer eens een spraakmakende niet-linkse nieuwe aanwas .
  Gaan we vast nog veel van horen , nu maar hopen dat ie ook geen correcte trekjes gaat krijgen .

  Like

 2. Hendrick M. zegt:

  Zelden in zo’n kort bestek zoveel waarheid m.b.t. de linkse criminele misleiding gelezen als in dit stuk. Het zou wenselijk zijn dat deze jongeman zijn gaven ten dienste zou stellen aan de PVV. Samen met Geert Wilders is er dan een kans dat Nederland er weer bovenop komt.
  Mijn complimenten heer Ramaurtarsing !

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Hulde voor de vlijmscherpe analyse van Yernaz Ramautarsing, een moedige, intelligente jongeman die zonder aanzien des persoons beschrijft wat hij ziet.
  Ik onderschrijf zijn mening.

  De waarheid van zijn woorden zien wij bevestigd in het eerste totaal gek geworden West-Europese land dat nota bene ooit een toonbeeld van intelligentie en vindingrijkheid was en toonaangevend in velerlei opzichten!
  Dat land, Zweden, is in korte tijd volstrekt van karakter veranderd en is -dank zij het binnenlaten van onbeperkte aantallen ”vluchtelingen” uit islamitische landen- en de allesbeheersende linkse dictatuur die daar heerst,hard op weg het achterlijkste , onveiligste en vrouw onvriendelijkste land van ons continent te worden, te vergelijken met het ultra communistische Albanië van Enver Hoxha ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Enver_Hoxha)

  De linkse koers zal elk land in de hoek van Zweden toen belanden. Wat ons te doen staat is duidelijk genoeg, lijkt mij.
  ROEI DE LINKSE ZIEKTE UIT!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Volgens mij moet het zijn : Met als gevolg, de verminking van jonge zielen, een degradatie van onze cultuur, een sabotage van onze economie en een brute verkrachting van onze democratie !!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En in het rijtje leugenaars zijn de zogenaamde volksvertegenwoordigers vergeten.
  Regering en politici liegen en bedriegen er op los en zelfs als ze door de mand vallen blijven ze hun leugen volhouden. Foutieve beslissingen worden willens en wetens door gedouwd.
  Het is bij de beesten af !! Het grenst aan volksverlakkerij en landverraad !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ koddebeier: 15.22. uur. Het lijkt er niet alleen op, het IS VOLKS-en LANDVERRAAD koddebeier. En RODEN liegen net als MOSLIMS altijd! Daarin volgen ze hun grote voorbeelden als LENIN en JOSEPH GOEBBELS!

   Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  “postwaarheid.” Een fijn nieuw woord voor een kafkaesque bestaan.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Wie is Johm Galt ?

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Lees Atlas Shrugged

  Like

 9. snapdatdan1 zegt:

  Wat Yernaz Ramautarsing er niet bij vertelt, is dat hij een ultra-kapitalist is. Hij wil elke vorm van publieke invloed afschaffen, en alle macht aan het grote geld geven. Ben je gehandicapt of ontslagen door je werkgever omdat die een vette bonus wil ontvangen, dan heb je pech en had je maar beter je best moeten doen! Want uitkeringen en zorgverzekeringen zijn in de wereld van Ramautarsing allemaal afgeschaft! En zonder overheid kunnen we ook niet meer ingrijpen en islamitische scholen sluiten als de boel daar uit de hand loopt, want moslims kunnen gewoon hun eigen particuliere moslimscholen oprichten in de grote steden, zonder enige vorm van controle of mogelijkheid de boel dicht te gooien. Leve de vrijheid! Alles mag “onderwezen” worden! De overheid is immers afgeschaft in de wereld van Ramautarsing. Zelfs politie, leger, en rechters moeten volgens hem door particuliere rijke stinkerds (=VVD) worden betaald, met als gevolg natuurlijk torenhoge corruptie en klassenjustitie. Rijke oliesjeiks uit Qatar en Kuweit kunnen als ze willen met hun miljoenen de hele boel hier komen overkopen, want alles wat particulier geld is, is volgens Ramautarsing goed! Wie geld heeft, heeft de macht in de wereld van Ramautarsing. Zorgverzekeraars moeten vooral veel winst kunnen maken over de ruggen van de patiënten zonder dat de staat zich daar mee mag bemoeien, en banken moeten alle ruimte krijgen om de klanten woekerpolissen aan te smeren. En als je dan genaaid wordt door zo’n grote instelling, dan ben je afhankelijk van een rechter die omgekocht is door datzelfde bedrijf, want particuliere invloed op rechters mag ook gewoon van Ramautarsing. Ik zou zeggen: Bezint eer ge begint!

  Like

 10. eg regs zegt:

  Dat Libertarisme is één ding…(en al erg genoeg)…-het betekent immers ook:geen ‘open grenzen’,maar in het geheel GÉÉN grenzen.Maar waar ik me echt aan stoor is de aanmatigendheid -dat hij z’n plaats niet kent.Voor alle duidelijkheid:hij is een SURINAMER -hij is daar zelfs geboren.Wat maakt deze volksvreemde nu eigenlijk zo uniek gekwalificeerd om zich in te laten met de staatsinrichting van ONS land?

  Enige tijd geleden pende deze meneer Ramautarsing een stukje getiteld:Onze bevrijder van Duits bloed http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/04/duits-bloed/ .Een doorzichtige poging dus om onze -toen- aanstaande koning de etnische maat te nemen ;de overtreffende trap van de balk en de splinter.

  Like

 11. Harry zegt:

  Ben toch bang dat U een nogal linksige invalshoek hier etaleert , Snapdatdan .( m/v) ?

  Helaas geen link naar publicaties over of door die man , Y.R. , maar door wat ik eerder van hem gelezen heb , lijkt ie me voor de strijd tegen het socialisme en de islam en de bijbehorende verering van de een voor de ander , een uitstekende steun .
  Hij is messcherp . Ondanks zijn lelijke kop een knappe kop !

  Maar wat doet de huidige socialistische regering tegen het oprichten van allerhande islamitische instanties ? WIE GRIJPT HIER IN ? Hoeveel van die kutmoskeeën en “culturele” clubs zijn hier niet gevestigd ? Honderden ! Wat zeg ik , duizenden !
  Na vele jaren van misstanden en fraude wordt er ten lange leste na jáááááaren , wel eens ingegrepen en dan maken ze weer een soort doorstart onder een andere naam . Soms nog met dezelfde lui aan het roer . Denk aan de examenfraude . Dezelfde boeven alleen ze ruilen van functie .
  Wat lost dát op dan ?

  Een totaal asociaal beleid is toch volslagen ondenkbaar ? Dat zou toch nooit kunnen ?
  Iemand die écht niet kan , moet je helpen . Daar zal Y.R. ook vast niet tegen zijn !
  Die zg. verzorgingsstaat is trouwens door de pvda en de vvd ook al goeddeels gesloopt , dus hoeveel erger kan het worden ?
  Enerzijds zou het goed zijn als de gelukszoekers geen geldelijke of materiële steun zou krijgen , dat zou de instroom van nieuwe steunzoekers acuut tot een minimum reduceren , en de bestaande het land uit jagen met de snelheid van het licht .
  Anderzijds heb ik in mijn omgeving ook een aantal Nederlandse beroeps werkelozen , het zou wel goed zijn om die ook eens aan te pakken . sommigen trekken al meer dan twintig jaar gratis geld uit de muur . Ze verdommen het chronisch om te gaan werken , maar wél een pvda of sp verkiezingsposter achter het raam .
  Of junken , omdat D66 drugs niet als een probleem ziet ? Komen nooit meer aan de slag !

  Rijke stinkerds , VVD ?
  Nou heb ik niks met de VVD , maar de graaiers en de grootverdieners zitten bij de pvda en D66 , makker !

  Rijke oliesjeiks uit Qatar en Kuweit kunnen als ze willen met hun miljoenen de hele boel komen overkopen …………….etc.
  Ze kunnen nu ook ongeveer alles kopen wat ze willen , welke socialist belet ze dat ?
  Ze hebben ook half Londen al opgekocht en nogal wat in onze grote steden ook !

  Of je nu particuliere invloed op een rechter als omkoping mag betitelen vraag ik me sterk af .
  Nu dansen ze naar de pijpen van de linkse partijen , met hun taakstrafjes en het verdommen om tuig te veroordelen omdat ze niet weten wélke van de twee het nou precies gedaan heeft .
  Dus stuur je ze maar allebei naar huis .
  Nee , de burger zou hier veel goed kunnen doen .
  Al was het maar door een publieks jury om die achterlijke D66 rechters niet meer aan de touwtjes te laten trekken .
  Dan was Volkert van de Graaf ook NOOIT meer vrij gekomen !

  Vreemd verhaal , Snapdatdan !

  Like

  • snapdatdan1 zegt:

   @Harry:
   “Denk aan de examenfraude . Dezelfde boeven alleen ze ruilen van functie .”

   Dat is dus precies een goed voorbeeld van wat ik bedoel. Nu kan de overheid zo’n school nog op slot gooien, maar bij het libertarisme van meneer Ramautarsing (waar elke vorm van centrale overheid wordt afgeschaft) kan ieder buurtschap zijn eigen regels opstellen, en is het rijk de zeggenschap over de buitenwijken van de grote steden dus volledig kwijt!

   “Die zg. verzorgingsstaat is trouwens door de pvda en de vvd ook al goeddeels gesloopt , dus hoeveel erger kan het worden ?”

   Dat klopt, maar het libertarisme is dus VVD-extreem, omdat zij niet alleen voor de afschaffing van de verzorgingsstaat zijn, maar zelfs voor de afschaffing van de GEHELE staat. Een soort rechts-anarchisme dus, zonder grenzen, want iedereen kan zo naar binnen zonder overheid, zonder uitkeringen, zonder minimumloon, en zonder centraal gezag zoals politie en leger.

   “Rijke stinkerds , VVD ? Nou heb ik niks met de VVD , maar de graaiers en de grootverdieners zitten bij de pvda en D66 , makker !

   Inderdaad, rijke stinkerds. De VVD zegt wel dat ze opkomen voor de middenstand, maar in werkelijkheid is dat niet zo. Hun kiezers zijn de bankiers, vastgoed-managers, directeuren van grote bedrijven, enzovoort. Grootverdieners dus, die worden door hen altijd de hand boven het hoofd gehouden. Daarom is de middenstand nu ook de dupe van het regeringsbeleid, omdat zowel de minima (PvdA) als de maxima (VVD) ontzien worden, en dus de rekening volledig wordt neergelegd bij de middenstand!

   “Of je nu particuliere invloed op een rechter als omkoping mag betitelen vraag ik me sterk af .”

   Dat lijkt me vrij duidelijk. Stel je voor dat een homo-stel weggepest wordt door Marokkaanse hangjongeren, en zij gaan naar de rechter om schadevergoeding te eisen. Vervolgens komen zij erachter dat die rechtbank gesponsord wordt door de lokale moskee (particulier) of met geld van een homofobe sjeik uit Qatar. Denk je dan echt dat daar nog een onafhankelijk oordeel uit komt???
   In de provincie lijkt het misschien een goed systeem, maar in de grote steden waar de geef je de zaak volledig uit eigen handen! En dat is wel waar de meeste macht van uit gaat!

   “Nee , de burger zou hier veel goed kunnen doen .”

   Klopt, maar dan moeten het maar net de goede burgers zijn die aan de touwtjes trekken. En zolang de meerderheid van de bevolking nog steeds op dezelfde suffe partijen blijven stemmen heb ik daar weinig vertrouwen in.

   Like

 12. fleckie zegt:

  Particuliere invloed:..’. Wiens brood men eet,…diens lied men zingt’, …is toch een spreekwoord!
  Trouwens, welke functie bezit deze Surinaamse meneer?( nogal eng wat hij zoal vertelde, men kan zich afvragen hoe hij over de.’ ..BILDERBERG-CONNECTIE( GENOOTSCHAP,)en de NWO …denkt. ( helemaal ‘ terug naar AF.? Beperking als bij …VROEGERE…VORSTENDOMMENTJES?

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ VORSTENDOMMENTJES’: het eens tot grote hoogten van beschaving stijgende rijk, was uiteengevallen in een lappendeken van vorstendommetjes en graafschapjes waar, zoals bij de aanvang der middeleeuwen,MACHTELOZEN ..en…VERDREVENEN…zich onvoorwaardelijk hadden onderworpen aan een aantal heren die wat gewapende bescherming hadden kunnen bieden…………..ALLEN waren ze…..ONBETWISTTE …RECHTERS…OVER…LEVEN…en ..DOOD,
   die …graven en hertogen……ALLEN….BEPAALDEN…..ZE…..DE…..WET,…..WAREN…ZE…DE…..
   WET……Ze gebruikten hun macht om zoveel geld uit hun onderdanen te persen als maar enigszins mogelijk was,….. geld dat dienen moest om de…WEELDE..en..GLANS van de…FRANSE…..ZONNEKONING….na te apen. Sommige vorstendommetjes waren soms NIET
   groter dan een hedendaagse Nederlandse provincie en beschikten over niet meer dan …ENIGE
   HONDERDDUIZENDEN…inwoners,maar veroorzaakte…natuurlijk wel een…..BOVENMATIGE…
   BELASTINGDRUK, die door geen enkele wettelijke controle verzacht werd.Er werden zowaar
   Parlementen ingesteld.maar dat waren verzamelingen van…JA-KNIKKENDE ambtenaren, die
   ervoor hadden te zorgen dat DE …HEREN…..OVER de SOMMEN …beschikten, DIE…ZE…NODIG…HADDEN………..IN- en…UITVOER van allerlei handelsgoederen werden geremd door…..HOGE…ACCIJNZEN,…. DE..NOG..BESTAANDE…GILDEN…WERDEN…BELAST…BIJ..AL…WAT..ZE…DEDEN.
   NIETS ..kon..belastingvrij plaatsvinden…….RUWE KNUPPELKNECHTEN..zorgden ervoor dat de
   ONDERDANIGHEID ..der…..UITGEPLUNDERDE…..ONDERDANEN…GEHANDHAAFD…BLEEF’…. …………UIT:
   ‘ De Grote Leugen’van ..DickDreix, A’dam N.V. De ARBEIDERSPERS, 1966. Pag.100.

   Like

 13. JCC zegt:

  Het spinnen door het fasco-linkse gespuis is toegenomen de laatste tijd. Dat heeft Ramautarsing wel goed gezien. Je hoeft er alleen maar de Joop voor op na te slaan. Die site is walgelijker dan ooit met hun aperte leugens, spelen op de man en smerige lasterpraat. Het is een Orwelliaanse propagandafabriek – betaald van onze belastingcenten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s