MENSEN VAN NEDERLAND, WORD WIJZER!

Screenshot_22

(Door: Martha N.)

Het staat geschreven in het AD om de mensen wat op te vrolijken. Moet dat nu op de eerste dag van het nieuwe jaar? Lazen we niet vorige week in de krant dat het beter gaat in Nederland? Dachten we dat we uit de crisis raakten? Wat krijgen we nu weer op ons bordje? Net nog de oliebollen op en wat plezier gemaakt, met frisse moed het jaar 2015 binnen geknald. Daar begint onze regering weer! Ja, en het is echt niet nodig hoor, er is, of was, genoeg geld, meer dan genoeg!

Het AD schrijft:

Grote groepen consumenten krijgen in het nieuwe jaar te maken met een flink pakket aan overheidsmaatregelen en nieuwe wetgeving. Daarom heeft overheidsplatform “Wijzer in geldzaken” een speciale tool op de website geplaatst waar consumenten kunnen kijken wat dit precies voor hun financiële situatie betekent. Bij veel mensen bestaat volgens het platform, waarvan koningin Máxima erevoorzitter is, ten onrechte het beeld dat er niet zoveel verandert voor de geldzaken van consumenten. ,,Niets is minder waar”, waarschuwt de organisatie.

“Iedereen bouwt in 2015 flink minder pensioen op. De verandering van de algemene heffingskorting, de oorzaak van de naheffing, krijgt in 2015 een vervolg. Ouders krijgen te maken met de afschaffing van verschillende regelingen. Dit kan vooral voor gescheiden ouders flinke inkomensgevolgen hebben. Huizenbezitters en huizenkopers krijgen te maken met nieuwe regels en vanaf september gaat het studie-leenstelsel van start.”

Hoewel de economie voorzichtig uit het dal lijkt te klimmen, moet de Nederlander in het nieuwe jaar opnieuw de broekriem aanhalen om het huishoudboekje van zichzelf en het land op orde te houden. “De maatregelen die hiervoor getroffen worden, zijn stuk voor stuk ingewikkeld en de invloed van deze veranderingen op de persoonlijke financiële situatie kan groot zijn”, aldus “Wijzer in geldzaken”.

Einde bericht. Nou ja, het was ook wel weer genoeg voor vandaag.

Waarom, mensen, moeten WIJ altijd de broekriem aanhalen? Laat de mensen die hun  hand ophouden in het buitenland en hier in ons land eens zelf de handjes uit de mouwen steken. Kansarm… ach kom nu.

Afrika honger, jazeker, vooral omdat ze nu zelf voor hun eten moeten zorgen (ze moeten werken man).  Lees eens over het Afrika in de tijd van de blanken. Nederlanders slavendrijvers? Jazeker, dat zal wel, ligt eraan hoe je het bekijkt. In de tijd dat de blanken er waren, was het land welvarend. En NEE, deze welvarendheid was niet alleen voor de blanken, het probleem is dat er gewerkt moet worden. Is werken slavernij? Dan zijn wij de nieuwe slaven van de EU en onze regering in eigen land! En zo ging en gaat het met veel van dit soort landen.

Maar wij moeten betalen, wij hebben schuld, wij moeten geld geven en geven en geven! Wij zijn schuld aan het uitbreken van ebola. Ja hoor, wij zijn schuldig, toch? Ik durf te zeggen: Wij doen meer dan genoeg voor alle vluchtelingen, profiteurs of niet, in ons eigen land. Het buitenland en de schuldgevoelens die ons aangepraat worden, hangen als een molensteen om onze nek.

Het is tijd om een eigen mening te hebben! Het is tijd om eens te praten over ONZE VRIJHEID! Dit jaar is het jaar dat we er iets aan kunnen doen. Kies voor vrijheid. De PVV staat als enige partij achter ons, de vaderlanders!

PVV normale grootteDoor:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op MENSEN VAN NEDERLAND, WORD WIJZER!

 1. staat als en paal boven water ik stem PVV want ik heb de vrijheid lief en zin om over de heg te smijten en wel het juk van de EU

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Buiten ons PVV mensen zal de rest van de kiezers niet snel wijzer worden. Hiervan getuige wel de vele decennia met linkse kabinetten die langzaam maar zeker ons Nederland in de afgrond zullen duwen. Er zal nog veel water (en bloed) door de Rijn moeten stromen eer we kunnen zeggen; Nederland is vrij, niet als in 1945, maar nu pas in het ECHT !

  Like

 3. Driek zegt:

  U heeft dit uit uw hart en oprechte verontwaardiging geschreven. Maar de boodschap is duidelijk: natuurlijk stemmen wij, lezers van E.J. Bron, op de PVV.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  “Waarom, mensen, moeten WIJ altijd de broekriem aanhalen? Laat de mensen die hun hand ophouden in het buitenland en hier in ons land eens zelf de handjes uit de mouwen steken. Kansarm… ach kom nu.”

  Like

 5. Cathja zegt:

  Uiteraard stem ik PVV! Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen dat iedereen dit zou moeten doen, uit respect en voor het behoud van ons mooie Nederland!
  Maar er zijn zoveel mensen Oost-Indisch doof! Hoe erg moeten we in de ellende zakken, eer het besef komt dat de PVV de enige partij is waar niet wordt gesjoemeld met feiten en cijfers? Waar de mens als mens telt, en niet als stemvee! Waar de problemen van ons land hardop benoemd worden, en niet alleen achter de deuren van de kamertjes van de diverse politici.
  Mensen, word wakker! Veel tijd om te twijfelen is er niet meer. De tijd begint te dringen. Het roer moet drastisch omgegooid worden.

  Helemaal met u eens, Martha N.!

  Like

 6. Er is er maar een die te vertrouwen is en die opkomt voor ons en Nederland:de PVV!!!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “waarvan koningin Máxima erevoorzitter is”

  Ach, kijk toch eens: ‘onze’ met ons begane ‘koningin’; wat doet dat mens bij “Wijzer in geldzaken”?! Zij heeft geen boodschap aan al die roofzuchtige maatregelen van de ‘overheid’.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Weet ik Driek, maar misschien wordt de boodschap verder verspreid..
  Ook bigljohn en anderen die hier schrijven zijn meestal PVV mensen… MAAR>>>
  EJ Bron wordt ook door anderen dan PVVers alleen gelezen…
  Groetjes en een fijn jaar.

  Like

 9. Anneke zegt:

  De WURGENDE maatregelen die het kabinet alweer voor ogen heeft. “De burger mag nog géén halve €uro-cent krediet op de bankrekening hebben ‘staan’. We hebben als burger al tijden, minder en minder te besteden….MAAR er worden ons wel steeds ZWAARDER wordende lasten gepresenteerd. (Om de ‘zakken’ maar te vullen van LOEI-rijke dieven. Directies van de economische sector, de leiders uit de politieke sector en vul het rijtje zelf maar ‘aan’)
  INDERDAAD er is meer dan genoeg geld op deze planeet, alleen totaal verkeerd besteed.
  De verdeling is (blijkbaar) nooit in orde geweest. De bittere armoede uit Afrika, Azië, Midden- en Zuid-Amerika vloeit al enige tijd over naar ons zo ‘weelderige rijke westen’.
  “Ook wij westerlingen (de moderne slaven van….) kunnen straks gaan bedelen, voor wat water en ’n dak boven het hoofd. Oh….wat ’n ‘bitter vrolijke’ vooruitzichten…..”. Onze oerdomme leiders zouden eens in een ‘economisch verstikkende situatie’ moeten zien te overleven!!! Ze zullen zich totaal géén raad weten en panisch om zich heen slaan voor ‘zuurstof’.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Anneke 19:42

   Mee eens. En dan hebben we het nog niet eens over de ‘leiders’ in Brussel. Die ellende krijgen we er ook nog bij. Allerlei beperkende maatregelen (pesterijen zijn het) zijn ons deel, en de plannen van Mario Draghi zinnen me ook niet. Hij wil in feite de schulden van de ‘arme zuid-Europese landen’ afschuiven op het ‘rijke’ noorden. Dat betekent voor ons: nog meer inleveren, tot en met ons aanvullende pensioen toe!
   Waar hebben we altijd voor gewerkt, gespaard? Om geplukt te worden door de zuid-Europeanen, die al met 56 jaar met pensioen gaan? Als ik het goed heb wil Draghi een federaal Europa, en dat betekent niets minder dan dat alle lidstaten hun soevereiniteit zullen verliezen. En dat beslist een Italiaan? Waar haalt hij als niet-gekozene het lef vandaan om de baas te spelen? Vanwaar zijn ‘macht’?
   Als dit definitief doorgaat, zullen we nog veel meer geplukt worden, want de contributie aan Brussel wordt ieder jaar hoger. Waar het geld aan wordt besteed dat krijgen we niet te horen, maar geloof maar niet dat het zinnige projecten zijn. Veel geld zal in de verkeerde zakken terecht komen.
   Het ziet er droevig uit voor Europa! Hopelijk komt er niet alleen steeds meer verzet tegen de islamisering, maar ook tegen de wurgende greep vanuit Brussel!
   De vooruitzichten zijn alles behalve gunstig.

   Like

 10. Roni zegt:

  Wat is het verschil tussen Beatrix en Maxima?
  Geen enkel verschil.
  Het zijn allebei gewoon doodordinaire flappentappers. CASH niets anders.
  Gelooft u daadwerkelijk dat deze prinses (ja idd, voor mij zal ze nooit een koningin worden) gratis erevoorzitter is…

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  voor hetzelfde geld hebben onze kinderen en kleinkinderen een prachtige toekomst… !

  Like

 12. windwens zegt:

  En of we het even goed hebben ingeschat hier op de site van Bron, het was hier allang helder dat de griezels van dit kabinet in 2015 ons nog meer ellende door de strot zouden drukken. Voor hier niets nieuws onder de zon, maar al die slapende NL’s die nog steeds denken dat we het hier zo verschrikkelijk goed hebben die worden nu ook geraakt want niemand ontkomt aan deze luizen. Dat belastingplan kan men ook wel op de buikschrijven in 2015 want daar gaan ze echt niet aan beginnen zeker niet met de angst die ze hebben dat dit kabinet vroegtijdig zal vallen. De dwaze wijze uit het oosten van CU en SGP zullen toch ooit eens ook wakker moeten worden want telkens die linker wang toe keren aan eigenvolk zal ze ook de kop kunnen gaan kosten en dat gaan ze merken in maart. Up yours !!!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Van de ellende mis ik deze nog: we gaan zwaar betalen voor windmolens.
  Natuurlijk loopt de regering daar niet mee te koop, maar we moeten een forse verhoging verwachten van onze energierekening. Zeker nu de olieprijs zakt, kan Rutte zijn slag slaan.
  Het is al debiel dat uw energieleverancier hetzelfde doet als de belastingdienst: allerlei heffingen innen: iedere euro die u betaalt voor energie wordt al meer dan 60% verhoogd met heffingen. Dit jaar wordt dat 100%. Voor windmolens, omdat Rutte steun nodig heeft van corrupt GsL en D66.
  Hou uw rekening in de gaten!.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ha, ja en dan dit nog over windmolens, het schijnt dat ze pas bij windkracht 7 energie leveren… het zijn echt “windmolens” hoor, te vergelijken met onze politici die gebakken lucht verkopen, de windbuilen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s