Nieuwjaarsgroet voor een jaar van strijd en verzet tegen de islamisering en afschaffing van Duitsland

Screenshot_13

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Het komende jaar zal de doorbraak van het verzet tegen de islamisering en afschaffing van Duitsland brengen. De Duits-vijandige politiek van het politieke establishment is ontmaskerd. Eveneens werd de islam als zogenaamde “religie van de vrede” ontmaskerd. Steeds meer mensen in Duitsland en Europa zien dat hun regeringen niet aan hun kant, maar aan de kant van de miljoenen immigranten uit meestal islamitische landen – en hun eigen volkeren tot hun vijanden hebben verklaard.

Het verzet neemt niet alleen toe in Duitsland, maar ook in Frankrijk, Nederland, Denemarken, Australië en Griekenland. Aan het hoofd van de tegenstanders van het volk staan de media, die hun lezers al jarenlang en met toenemende intensiteit verkeerd informeren en bewust voorliegen over de islamisering en een historisch unieke immigrantenvloed.

De media hebben al lang een bondgenootschap gesloten met de politieke klasse, die toewerkt naar een bevolkingsuitwisseling ten nadele van de autochtone bevolkingen van Europa, en een staat binnen de staat opricht die nauwelijks enige overeenkomsten vertoont met de grondwet en de wil van de vaders van de grondwet van 1949. In feite is de democratie in Duitsland veranderd in de zin van een door links aangestuurde media- en partijendictatuur à la DDR 2.0. Om dit rad weer terug te draaien, om weer een democratisch en vrij land van Duitsland te maken, zal de belangrijkste taak van de komende generaties zijn. “Pegida” en “Hogesa” hebben het begin gemaakt. Nu ligt het aan ons allen en aan alle vrijheidslievende Duitsers om dit verzet te stabiliseren, te intensiveren en er een politieke kracht van te maken zonder welke niets meer gaat in Duitsland.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, democratie, Duitsland, Patriottisme, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuwjaarsgroet voor een jaar van strijd en verzet tegen de islamisering en afschaffing van Duitsland

 1. Jean zegt:

  Ik denk dat fuhrer Merkel een moslimvriendje heeft vandaar dat ze ook steeds een broek met lange pijpen draagt want dat moslimvriendje kan niet tegen blote benen.
  Dat fuhrer Merkel heel Europa mee de afgrong insleept is haar laatste zorg, de bankrekening is gevuld en ploert vanRAMPaai die alles geleerd heeft van ploert Tindemans heft het glas wans zijn droom komt stilaan uit nl. Totale Dictatuur en Totale Sensuur.
  Hopelijk zal er bloed vloeien uit de aquarium in Brusselallabath want het toekomstbeeld van Europa is desastreus.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean: 16.47. uur. Geheel met je eens, Jean. Die “takkeheks”, dat “FERKEL MERKEL”, is een zeer gevaarlijk persoon. Ik verdenk deze madam ervan betrokken te zijn geweest bij de STASI tijdens het DDR bewind. Dat verklaart ook haar liefde voor het “VIERDE RIJK”, de EUSSR, Jean!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik wens alle Duitsers die hun vaderland een warm hart toedragen, en die zich grote zorgen maken over de islamisering van hun land, heel veel kracht toe én succes bij de strijd tegen het grote onrecht wat de goedwillende mensen (door hun linkse politici) wordt aangedaan!
  Stop de islamisering, en maak Duitsland weer een vrij land voor de Duitsers. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid voor de pers, vrijheid om hun (religieuze) feesten te vieren, een einde aan het voortrekken van vreemdelingen, en illegalen het land uit! Geen bijzondere aanpassingen meer, waar alleen de aanhangers van de islam van profiteren. Volledige integratie in de Duitse samenleving, en anders een enkele reis naar het land van herkomst.
  Duitsland terug naar de tijden van weleer.

  Like

 3. Jaan zegt:

  In Zweden komt het oude vikingbloed van de Varangians eindelijk ook weer boven drijven.
  Zo’n duizend jaar geleden zijn ze naar het Oosten getrokken en uiteindelijk Rusland gesticht.

  Laten de nakomelingen van de Varangians nu hun oude moederland terug veroveren.

  Like

 4. GT zegt:

  Inderdaad zal er bloed vloeien, als je zo je volk besodemieterd is er maar een weg, dat straks de politiek politie zal inzetten tegen Pegida, omdat het voor Merkel te heet onder de voeten wordt en voor het bastion Brussel.Nu en dan zal de pleuris uitbreken en ik denk dat er politieke aanslagen zullen komen, het is te laat er is geen weg meer terug ik ben al een dag je ouder maar …..het spijt mij dat ik het zeg ik voorzie emigratie van miljoenen Europeanen naar Rusland en andere Bric landen.Want Europa is verkwanseld, beste mensen het wordt menens reken daarop
  Als ik het verkeerd zie neem mij dan niet kwalijk,maar wat ben ik teleur gesteld in de huidige maatschappij.Waarom hebben de mensen 50 jaar lang voor deze huidige politiek gekozen hoe dom kan je zijn, totaal links geindroctineerd, we worden overspoeld door zo genaamde vluchtelingen die nooit door vele van hun een steentje zullen bijdragen never, alleen de ruif leeg vreten ik zie het dagelijks rond mij gebeuren stiekem via de achterdeur worden ze bevoorraad, jawel ook vuurwerk hoor geen probleem.Nogmaals ben je jong Emigreer weg uit Europa bouw je toe komst elders op zal niet mee vallen, ik weet het is een enorme moeilijke beslissing maar kijk vooruit je ziet toch wel dat dit niet goed komt.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Merkel voelt zich in het nauw gedreven en zint er op om de Pegida demonstraties te verbieden.
  Ze noemt de Islam een verrijking voor Duitsland, en maakt zich zorgen om de immigranten kindjes,
  en nog veel meer van dat soort van idioten gebral. Nogmaals deze Url;

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/merkel-wat-is-er-mooier-dan-kinderen-van-asielzoekers-zonder-vrees-te-zien-opgroeien/article-normal-521937.html

  Like

 6. Fred zegt:

  Ik zei het al. Merkel is een moslimhoer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s