OPROEP

Screenshot_16

(Door: M.I. Meiman)

De meeste handtekeningen om Wilders aan te klagen zijn van de Marokkanen. Wat Wilders heeft gezegd, is zeker niet discriminerend. Dat woord wordt te pas en te onpas gebruikt. Men kan dan wel van de helft van de Nederlandse bevolking zeggen dat ze discrimineert.

Wat de islamieten in Den Haag als ze demonstreren, uitschreeuwen, dat is discriminerend, zoals: ‘Alle Joden aan het gas’. En homo’s kunnen wat hen betreft ondersteboven van het dak worden gegooid. Burgemeester Van Aartsen zegt er niets van, vindt het wel goed, misschien wel omdat hij bang is dat anders op een gegeven moment zijn hoofd wordt afgehakt.

Elke regering is bang om te zeggen dat ze te veel buitenlanders in haar land heeft (bijvoorbeeld Merkel van Duitsland), ze blijven maar komen en gaan nooit meer weg. Van de vluchtelingen zijn de mannen in de meerderheid, soms een boot met alleen honderden mannen. Waarom proberen ze niet hun land te verdedigen in plaats van te vluchten? Onze voorouders vluchtten niet (behalve natuurlijk de Koninklijke familie), maar hebben Nederland verdedigd en hebben Nederland vrij gemaakt en gehouden van vreemde overheersing. Nederland staat onder curatele van de EU en durft nergens een mening over te geven. Ik verbaas mij erover dat alle regeringen niet willen zien dat de islam Europa verovert. Ze hebben alleen belang bij hun positie en dat is zakken vullen.

Mijn oproep aan sympathisanten van Wilders is om nog veel meer handtekeningen te verzamelen dan de Marokkanen om die naar het Openbaar Ministerie of de desbetreffende rechter te sturen. We willen toch dat Wilders de kans krijgt  om van Nederland weer het Nederland van vroeger (van voor de islamitische invasie) te maken? Anders verliezen we Nederland aan de islam.

Ik ben zelf inmiddels 87 jaar en kan dit niet organiseren. Iemand anders wel?

Door:
M.I. Meiman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, nieuw fascisme, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op OPROEP

 1. Harry zegt:

  Goed verhaal , mijnheer Meiman !
  Precies zoals U zegt , waarom verdedigen die lui hun eigen land niet ?
  Het zijn allemaal haast jonge mannen en dat is nou precies de groep die zou moeten gaan vechten , niet de vrouwen die achterblijven , ook niet de kinderen en de bejaarden .
  Ze vechten zeker liever hier ?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Sympathiek idee van U mevrouw Meiman. Ik wil mijn handtekening daarvoor best zetten, maar kan echt geen “kartrekker”, zijn in deze queeste.

  Like

 3. Martha N zegt:

  Geachte Mijnheer Meiman, U hebt volkomen gelijk. Helaas zijn er onder ons die schrijven waarschijnlijk veel mensen die wat ouder zijn, die kunnen dit niet organiseren… Hopelijk staat er iemand op die dit WEL kan gezien leeftijd en zo, ik hoop het van harte… Verder bewonder ik U voor Uw bericht en inzet, zal het verder doorgeven. Hartelijke groet en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2015.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Het is “mevrouw” Meiman. 😉

   Like

   • Harry zegt:

    Er komen steeds meer dames die een manwaardig verhaal weten te schrijven en nogal strijdvaardig ook !
    Misschien moet U maar een m/v keuze invoeren , heer Bron .
    Hier ben ik ook weer met open ogen ingetuind !
    Om gék van te worden .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik dacht, dat iedereen hier dat intussen al wist, Harry, maar behalve jij trapte Martha N> er ook al in!
    Lenie Meiman, onze krasse, heldere 80ster!
    Heeft al meerdere malen gepubliceerd, hier.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Theresa

    Respect! Je bent net een wandelende encyclopedie! 😉 😆

    E.J.

    Like

   • Harry zegt:

    Dat angstaanjagende geheugen van je bezorgt me wel eens slapeloze nachten , Theresa .
    Maar je weet ik heb nog fobieën uit het verleden . Mijn ex was ook verschrikkelijk .
    Die wist nog woordelijk wat ik twintig jaar eerder had gezegd !

    Mijn geheugen wordt ook erg slecht , Alzheimer light , ben ik bang .
    Maar aangezien ik op 65 jarige leeftijd nog zo’n 50 tot 60 uur per week werk in een zeer veel vergend beroep – geestelijk dan – wat prioriteit nr 1 is , zal je me niet al te kwalijk nemen dat ik wel eens een steek laat vallen .
    “Bron” doe ik er nog bij .
    En dan heb ik ook nog een vriendin die absoluut niet kan koken , dus dat doe ik ook nog dagelijks .
    Nee , ik ben niet te benijden !

    Like

   • Emancipatie,mijn beste ,werkt naar 2 kanten;je moet je vriendin als de sodemieter leren koken!

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Yvonne van Cleef zegt:

    “Emancipatie,mijn beste ,werkt naar 2 kanten;je moet je vriendin als de sodemieter leren koken!”

    Misschien is het een nog beter idee om je vriendin te koken. Twee vliegen in een klap. Dat wil zeggen, als ze een beetje te vreten is, natuurlijk!

    Een Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

   • Martha N zegt:

    Hoeps en oeps, sorry.

    Like

 4. Roni zegt:

  Meneer Meiman, ik zal dat niet zijn, deze voortrekker. Dit omdat ik in een Vinex-wijk woon die al compleet geannexeerd is door de Sekte van Satan. Dacht u nu echt dat als je je mond open doet over de provoceringen van deze Satanlikkers dat er een Hollander publiekelijk met jou mee durft te demonstreren. Nee toch, iedereen is toch huiverig voor dit geimporteerde agressieve spul waarvan wij allen weten dat ze 200% medewerking krijgen van het blauwbruine tuig met hun voorgedrukte procesverbaaltjes. JA, mijn Wilders-posters hebben zelfs pal boven hun haatpaleis gehangen. Mijn mening is dat je provocatief bedreigend uitschot ook zo moet benoemen, via posters dan wel maar toch.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  U zou een brief naar het O.M. kunnen sturen. Ik zelf heb gebruik gemaakt van een link uit een ander blog van E.J. Bron, welk als reactie hierop mij een E.mail stuurde dat mijn betoog naar het O.M. gestuurd zou worden. Op de site van het O.M. staat dat E-mails niet in behandeling genomen worden, uitsluitend alleen brieven. Hier onder de totale E-mail conversatie met adressen. Mijn naam heb ik natuurlijk gewist en vervangen door BigLJohn.

  Uw kenmerk is E…….

  Geachte heer BigLJohn,

  Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u uw ongenoegen uit over de vervolging van Geert Wilders. U stelt dat een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking achter de Partij voor de Vrijheid (PVV) staat. Het getuigt volgens u van grote minachting voor deze kiezers om Geert Wilders te vervolgen. U pleit daarnaast voor zwaardere vervolging van jihadisten en voor bestraffing van de burgemeester van ‘s-Gravenhage.

  Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen om uw opmerkingen onder de aandacht te brengen. Wij hebben uw e-mail ter informatie doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie (OM). Wij kunnen u voor de inhoudelijke toelichting op het besluit, verwijzen naar de website van het OM. Via onderstaande link kunt u deze website raadplegen:

  https://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@87568/vraag-antwoord/

  Tot slot kunnen wij u melden dat het OM uiteindelijk gaat over de beslissing tot vervolging van de heer Wilders. Het ministerie van Veiligheid en Justitie beslist hier niet over.

  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, meneer BigLjohn.

  Met vriendelijke groet,

  Said Amhil

  Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

  Wij horen graag van u of u tevreden bent over onze dienstverlening. Via onderstaande link kunt u meewerken aan het burgertevredenheidsonderzoek van Informatie Rijksoverheid.

  http://www2.surveyworld.net/sw/surveys/part.asp?S=23724&Anonymous=1&L=2&R=0&CF=E3189918&H=6BEBA531042481215564E9C1FB07D012FE4BEF0A

  Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog een vraag hebben of heeft u een andere vraag over de algemene wet- en regelgeving, dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website via onderstaande link gebruiken.

  http://www.rijksoverheid.nl

  — Original Message —
  From: bigljohn@huppelepup.nl
  Received: 12/22/14 3:07:25 PM CET
  To: Informatie Rijksoverheid
  Subject: Geert Wilders

  Referring website: http://www.rijksoverheid.nl

  Aard van uw vraag: Privé
  Aanspreekvorm: De heer
  Naam: BigLJohn

  Telefoonnummer: 06 – 12345678

  E-mailadres: bigljohn@huppelepup.nl

  Organisatie:

  Onderwerp: Geert Wilders

  Vraag:
  Ik vind het een notoire schande dat justitie Geert Wilders voor het gerecht wil brengen voor zijn opmerking; minder, minder, minder Marokkanen. Deze bevolkingsgroep is zwaar oververtegenwoordigd in de criminaliteit, en heeft in mijn ogen geen enkele meerwaarde voor ons land. Een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking staat achter de principes van de PVV, en het getuigt van grote minachting voor al deze kiezers om Geert Wilders voor het gerecht te brengen. Een politicus notabene. Het korps diplomatique dient door justitie
  met rust gelaten te worden ! Als Geert Wilders gestraft gaat worden om deze peanuts, maakt u van hem een soort martelaar die er voor zal zorgen dat de PVV nog veel harder gaat groeien als ze nu al doet. Gaat u liever Jihad strijders zwaar straffen, cq voorgoed ons land uitzetten, of de burgemeester van Den Haag eens flink straffen voor zijn gedoog beleid aangaande de radicale islamieten in zijn stad. Die radicale islamieten, die met Nazi vlaggen rondliepen en Jodenvervolging cq Sharia propageerden tijdens hun demonstraties.

  Referentienummer:

  Like

  • Het is te laat. Je ziet het: de instanties worden al overgenomen door de Marokkanen en
   die zullen ook het OM overnemen…. Onze klachten verdwijnen rechtstreeks naar de prullenbak. Dat je het weet…
   En nòg gaan er geen alarmbellen rinkelen.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Ik zag toen die Arabische naam ook al staan van die Publieksvoorlichter Informatie van de Rijksoverheid, en vond het geen frisse constatering. Desondanks is protest bij het O.M. de enige mogelijkheid om tegengas te geven. Mocht dit alles op den duur niet baten, en justitie met een ebbenhouten plank voor haar kop haar eigen weg volgt, is de dictatuur in Nederland een voldongen feit, en moeten wij allemaal erg op onze tellen gaan passen. Er zit wel een zeker risico aan het doen van een protest tegen de gang van zaken die het O.M. bezigt tegen Geert Wilders. Het O.M. zou ook kunnen besluiten notoire symphatisanten van Geert Wilders op te gaan pakken. In het ergste geval zou de politie ineens voor mijn deur kunnen staan. Wat voor verschil is er dan nog met de tweede wereldoorlog, waar andersdenkenden door de sicherheitsdienst opgepakt werden, en meegenomen werden voor verhoor of erger. Executies en martelingen zijn in Nederland niet meer van de tijd, maar mijn vader en twee van zijn broers werden in de tweede wereldoorlog opgepakt door de SD en veroordeeld tot executie wegens verzet tegen de bezetter. Als door een wonder gebeurde dat niet, maar dat is weer een extra lang verhaal op zich.

    Like

 6. De ondertekening van het antwoord vind ik nogal ironisch!Maar,buiten dat,zo wordt je altijd afgescheept!Een bevestiging van je brief kun je krijgen en daar houdt het dan ook bij op!Wij worden niet gehoord!En daar kunnen we alleen zelf verandering in brengen!

  Like

 7. Marioo zegt:

  Een Nederlandse variant van de Duitse PEGIDA beweging zou heel mooi zijn als dat zou kunnen onstaan. Uiteraard zal ik eraan deelnemen, het is hoog tijd dat we wat van ons laten horen dat we het zat zijn ipv achter het toetsenbordje te blijven zitten. Zolang niemand wat onderneemt gebeurd er hier niets. Ik ben WAO’er, kan zelf geen beweging/demo organiseren, zou wel willen, maar dat gaat helaas niet. Maar deelnemen aan demo’s dat lukt mij wel! Wie o wie wil er een campagne starten? Ik doe mee!

  Like

  • Marioo,vergeet het maar;ik heb al zoveel oproepen geplaatst,vorige week zelfs nog.De “fantastische “score is …….5 man!Tja,daar sla je een deuk mee in een pakje boter!Daar schrikken ze op het Binnenhof van!Pffff!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Yvonne,
    in mijn Elsevier-tijd heb ik tot twee keer toe geprobeerd om een demonstratie te organiseren. Resultaat: een stuk of vijftien reacties, waarvan er een stuk of vijf waren die het een goed idee vonden, maar helaas zelf niet mee konden doen.

    Dus dan ga je een demonstratieve tocht houden van het Malieveld naar Het Binnenhof met een man of tien. Dat zal indruk maken. Iets dergelijks hebben we gezien bij het Wilders-proces. Ongeveer een miljoen PVV-aanhangers, er waren er tweehonderd bij het Gerechtsgebouw aan de Parnassusweg. Hetzelfde bij de PVV-demonstratie op het Malieveld in september 2013. Van de miljoen PVV-aanhangers waren er drieduizend. Waar waren die andere 997.000? Ziek, zwak, misselijk. Moesten nog boodschappen doen, de auto wassen, de vakantiefoto’s inplakken, de hond een beurt geven, noem maar op.

    Nogmaals, als er iemand iets organiseert loop ik mee. Het wordt tijd voor het Nederlandse equivalent van Pegida: Patriottische Europeanen Tegen de Islamisering Van Ons Land, PETIVOL. (Wie iets beters verzint is welkom.) Vreedzaam, geen bruinhemden, geen skinheads, geen hooligans, geen vechtpartijen met fascisten en zgn. anti-fascisten, maar waardig uiting geven aan onze onvrede. Niet alleen achter het toetsenbord, maar de straat op!

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

   • Helemaal mee eens !En wat betreft de Pvv-stemmers:ik had een oproep geplaatst voor 100.000 man waar je dus een indrukwekkend statement zou kunnen maken.Mijn uitgangsgedachte was:ca.15 miljoen Nederlanders,waarvan ruim 2 miljoen Pvv-stemmers,dus;fluitje van een cent!Man,wat heb ik me gruwelijk vergist!

    Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Geen, GEEN Marokkanen in Nederland! Als je je Marokkaans voelt en je dus als een beest gedraagt hier en weigert je aan te passen en op nederland kakt en onze vrouwen voor hoer aanziet, OPROTTEN naar Marokko waar je thuis hoort!!

  Like

 9. barry zegt:

  ik doe ook zeker mee maar moet wel wat georganiseerd worden door iemand

  Like

 10. Berthe zegt:

  Misschien kan de PVV ons helpen bij het organiseren van een PEGIDA-demonstratie??? Of kan E.J.Bron contact zoeken met PEGIDA in Duitsland?? De schrijver Tolkien moet iets voorvoeld hebben toen hij een grote mythe voor Europa wilde schrijven met zijn ‘Lord of the Rings’, waarin Frodo, een gewone, vriendelijke jongen uit een gezellig dorp, een heldendaad moet verrichten om tegen de zuidelijke monsters uit Mordor te vechten, Ons vriendelijke, vrije, gezellige Avondland wordt nu bedreigd en wij ongewapenden zullen heldenmoed moeten tonen om van de zwaarbewapende, nietsontziende agressors te winnen……..

  Like

 11. Fred zegt:

  De Koe-ran bevat meer haatzaaiend en discriminerend materiaal dan waar Wilders verantwoordelijk voor is. Dat de laffe, collaborerende hoeren hun pijlen dáár maar op richten.

  Like

 12. koloth zegt:

  Waarom toch zo moeilijk doen ? Het is al geregeld:

  Laten we éérst hier maar naar toe gaan en dan zien we wel weer:
  http://www.breakthesystem.nl/events/nederland-opstand-2/

  27 januari het Binnenhof tot nu toe komen er 7000 mensen en misschien wel meer.

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Yvonne van Cleef:

  Misschien kunnen we iets regelen buiten deze site om.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 14. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 15. Maurice zegt:

  Belachelijk dat ze maar op 1 man letten die iets durft.. door tegen het kwaad in te gaan. Ben zat van nederland hoe ze hier omgaan met iedereen. Weg met het tuig. En wilders succes

  Like

 16. driekes zegt:

  Groot gelijk, we moeten wilders steunen en helpen ,maar hoe?ben bang dat het al te laat is

  Like

 17. Potverdorie Bert had je dat niet kunnen erbij vermelden dat om mevrouw ging maar wij hebben dit getwitterd :
  Het Identitair Verzet Limburg geef gehoor aan Mev.M.I. Meiman op haar oproep http://www.identitairverzetlimburg.nl/413564832 u kunt tekenen op
  http://www.identitairverzetlimburg.nl/413565470

  Like

 18. Ik hen getekend en hoop dat er velen zullen volgen.

  Like

 19. Hans zegt:

  Mee eens.
  Ze doen wit ze willen, voorbeeld bij ons staat een huis leeg(Marokkaan ) heel het jaar in Marokko en van de zomer komt hij een maand terug dat gaat al jaren zo, en er is niemand die er wat van zegt,hoeveel mensen zitten er niet op een huis te wachten? Moeten wij eens doen.

  Like

  • En als je een misstand aankaart bij gemeente of politie is het geijkte antwoord:kunnen wij niets aan doen,want op papier klopt het!!!!Inderdaad,Hans,moesten wij eens proberen!Kwamen we er niet zo makkelijk van af!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s