“Pegida” wordt Europees – demonstratie in Denemarken

Screenshot_27

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Nu wordt “Pegida” Europees, want ook de Denen willen “een wandeltocht houden”! Het ziet er naar uit dat Dresden het geweldige uitgangspunt voor het (eerst) vreedzame verzet tegen de islamisering van Europa zal zijn. Heel Europa, dus ook het openhartige Denemarken, wordt door de enorme islamitische immigratie bedreigd. Voor de Denen vormt de ongebreidelde immigratie de grootste bedreiging.

Onlangs zijn gemaskerde dieven in het islamitische getto uit de City-kerk in de op één na grootste stad van Denemarken, Århus, voor de ogen van de kerkbezoekers tijdens een concert met de armen vol mantels, jassen en tassen gerend. Van tevoren werd de kerkbezoekers geadviseerd geen waardevolle spullen in hun auto´s achter te laten. Toch werden er, ondanks de bewaking, auto´s opengebroken. Er werden ook Bijbels gestolen, die echter (hoe kan dat nou?) in afvalcontainers werden teruggevonden.

En zo wordt de “wandeltocht” op 19-01-2015 in Kopenhagen aangekondigd:

Wandeltocht tegen de extreme islam – maandag 19-01 kl 18 Kongens Have. Sympathiedemonstratie met de Duitse demonstraties tegen extremisme. Te voet van Kongens Have naar de kleine zeemeermin en weer terug. Een korte pauze bij de zeemeermin om 18.30 uur. Neemt u warme thee en chocolademelk mee, trek dikke schoenen en warme kleren aan.

We willen een vreedzame en gematigde demonstratie, waaraan alle normale burgers kunnen deelnemen. Vermijd u kleding met militaire symboliek en/of fanatieke sportfan kleding, evenals kleding van de Danish Defence League e.d. Er mogen geen vechthonden worden meegebracht.

Facebook-deelnemers, die semi-militarisme e.d. verbreiden, worden op Facebook verzocht weg te blijven.

Tegelijkertijd zal er in Århus een “wandeltocht” plaatsvinden bij “Den Gamle By”. Het jaar 2015 wordt het jaar van de patriottische Europeanen, die zich niet meer willen laten misleiden. In deze zin: Godt nytår!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Denemarken, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Patriottisme, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Pegida” wordt Europees – demonstratie in Denemarken

 1. bobzelf zegt:

  Let the games begin !!!
  Nou nog een keer “”””BRANDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD “‘ ROEPEN
  IN NEDERLAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En de eerste optocht zal uit 15 mensen bestaan !!
  Ik doe een gok whahahahahaa

  Like

 2. Jaan zegt:

  In Keuken doet het kerkbestuur de lichten van de Dom uit als de Keulse Pegida daar demonstreert. Ze kunnen beter de lichten uit doen omdat in het Midden Oosten, Nigeria, Somalië etc. alle christenen vermoord worden. Dat begrijpen ze niet. Wat een achterlijke wereld zijn wij geworden. Dit zijn walgelijke landverraders.

  Like

  • Nemesis zegt:

   De Kölner Dom is niet het Eigendom van de parochie, niet het eigendom van de kerkbestuurders, niet het eigendom van het Bisdom Köln, zelfs niet het eigendom van de Stad Köln of het land NRW. De Kölner Dom behoort de Kölner Dom en verder niemand is dus zelfstandig. Lijkt vreemd, maar het is daadwerkelijk zo. Helaas kan de Kölner Dom niet praten, anders zou het licht juist wel aanblijven.

   Like

 3. Jean zegt:

  Laten we eerst die EU misdaadorganisatie uitschakelen want daar hokken de kankerzaaiers.
  De rest van het zuiveringswerk volgt dan snel vanzelf.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean: 20.22. uur, op 01/01. Zoals je zegt Jean, dient ook de EUSSR te verdwijnen. Maar deze demonstraties zijn broodnodig, in heel Europa. De EU is juist debet aan de instroom van deze horden uit de moslimlanden en de rest van Afrika.

   Like

 4. Sjaak uit Dordt zegt:

  Vanuit Nederland succes gewenst. Dat Pegida maar snel naar Nederland mag komen.

  Like

 5. Roni zegt:

  Laat dit het startpunt zijn, gelukkig. Wat komt dat komt…
  Destijds had ik al leerlingen die zeiden, moet je nagaan hoe mensen zoveel jaar geleden al dachten, Nederland heeft een dictator of een nieuwe oorlog nodig.
  Ik kan er nog steeds met mijn hoofd niet bij dat de meeste Europeanen, JA helaas zwijgen de meesten tot op heden nog, in 30 jaar tijd zo een bloedhekel aan deze geimporteerden hebben kunnen krijgen. Zou het liggen aan de vredelievendheid van deze schatjes?

  Like

 6. Cathja zegt:

  Prachtig, dat nu ook in Denemarken openlijk verzet tegen de islamisering wordt getoond. Land na land zal hopelijk volgen. Als een ‘wave’ moeten deze optochten gaan plaatsvinden in alle EU-lidstaten, en mogelijk nog verder.
  Ik wens de Denen die meelopen een vreedzame ‘wandeling’ toe!

  Like

 7. Duitsers,Denen,Fransen;we gaan de goede kant op!

  Like

 8. Nemesis zegt:

  En hoever zijn we in Nederland ondertussen gevorderd ?

  Like

 9. windwens zegt:

  Nu hier nog een goed georganiseerde protest opkomst die eindelijk eens hout snijd en dan mag Kusters niet komen met zijn onzin clubje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s