Peiling: Eén op de drie Duitsers ondersteunt “Pegida”

Screenshot_29

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Mevrouw Merkel en consorten moeten zich de komende tijd op een felle tegenwind instellen als de resultaten van de peiling, waarover meerdere media berichten, kloppen:

Peiling verschaft opheldering: Zo groot is het potentieel van “Pegida” in Duitsland in werkelijkheid.

29% van de Duitsers vindt dat de islam een te grote invloed op het leven in dit land zou hebben, dat protestdemonstraties zoals de “Pegida”-demonstraties op de maandagavonden in Dresden gerechtvaardigd zouden zijn. Volgens een Forsa-peiling in opdracht van het tijdschrift “Stern” zijn het met 71% vooral de sympathisanten van de rechts-populistische partij AfD die het eens zijn met deze opvatting.

Focus

Dat is een aanzienlijk deel als je bedenkt hoe hard de journalisten, kerkvertegenwoordigers of de andere gebruikelijke dressuurelites op het volk inslaat en als je dan ook nog rekening houdt met het aandeel van de ingeburgerde moslimmigranten, die vast en zeker in groten getale aan deze peiling mochten deelnemen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Patriottisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Peiling: Eén op de drie Duitsers ondersteunt “Pegida”

 1. bobzelf zegt:

  dus voor mensen met een eeuwenlang schulgevoel is 23.5 miljoen mensen wel een heleboel ,
  als ik effe wat stoms mag zeggen !!
  doooeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Like

 2. Berthe zegt:

  EINDELIJK…. de geest is uit de fles!!! Hoe is het mogelijk dat de zittende macht – zoals in Duitsland Merkel- nog denkt het volk te kunnen blijven voorliegen…………..?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dom van Keulen uit protest op zwart
  KEULEN –
  In Keulen is een hevige discussie losgebarsten over plannen van de katholieke kerk om maandagavond de verlichting van de Dom tussen 18.30 en 21.00 uur uit te schakelen. Op die avond staat bij de Dom een betoging gepland van de Keulse tak van Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland (Pegida). Volgens het kerkbestuur mag de Dom niet het decor worden van een evenement waar vreemdelingenhaat wordt bevorderd.
  De Dom van Keulen, het meestbezochte monument van Duitsland, wordt normaal door tal van lampen verlicht als het donker is. Op sociale media geven sommige Keulenaren aan blij te zijn met het gebaar van het kerkbestuur dat volgens hen past bij de tolerante traditie van het Rijnland. Aanhangers van Pegida daarentegen stellen dat hun beweging in de media ten onrechte als racistisch wordt afgeschilderd.
  Telegraaf:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23510146/__Dom_uit_protest_op_zwart__.html

  Like

 4. Jean zegt:

  Hopelijk wordt 2015 het jaar van de ondergang van de EU ėn fuhrer Merkel.

  Like

 5. Fred zegt:

  Eerlijk gezegd kan ik maar moeilijk geloven dat 66.6666666666666666% van den Duitsch zo debiel zijn dat ze het gevaar niet zien.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik weet bijna wel zeker dat de cijfers in de statistiek verfraaid zijn. Onze dochter woont in Duitsland en dan hoor je nog wel eens wat. Een voorzichtige schatting mijnerzijds gaat uit van minstens 45% van de Duitsers die de opvattingen van “Pegida” ondersteunt.

   Webmaster

   Like

 6. delamontagne zegt:

  DUITSLAND: Turken gaan een mars organiseren op 5 januari in Keulen tegen de anti-islam beweging PEGIDA ( Europese Patriotten tegen de Islamisering van het Westen ).
  De voorzitter van de Unie van Turken In Europa ( UETD ), Süleyman Çelik , vindt dat politici en de media een veel grotere rol op zich moeten nemen in de strijd tegen de anti-islam-demonstraties.
  ] De islamofobie is de oorzaak van PEGIDA, dit is een racistische, vreemdelingen-haatende organisatie, die vijandig staat tegenover immigratie.
  En dit veroorzaakt grote onregeld-heden in Europa. Deze beweging “PEGIDA”is tegen
  Europese waarden [, aldus Süleyman Çelik
  Hij onderstreept ook dat de aanvallen op moskeeën de laatste dagen sterk zijn toegenomen.
  TRT (Radio et Télévision de Turquie)

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Dat lijkt me een goede raming,weet zeker dat heel veel Duisters niet echt voor hun mening uit durven komen door het hun aan gepraten schuld gevoel , ik merk het ook als ik op vakantie ben en met hun praat. Maar Duitsers zijn gewoon geweldige hard werkende mensen die ,die aangepraten schroom van zich af moeten schudden (al kan ik het wel begrijpen) het is een vals schuldgevoel.
  En een demonstratie in het donker kan een heel goed effect opleveren ,want Europa is op dit moment ook aarde donker,er pakken zich wolken samen boven Europa,en als er wolken zijn is het donker. We gaan er nu tegenaan om de zon weer te laten schijnen zoals in de jaren 60,70. Toen scheen de zon op zijn felst over Europa ,Laten we zelf het licht zijn ,we hebben het licht van die Dom (de naam zegt het al) niet nodig.Lang leven onze PATRIOTEN in heel Europa , maar vooral die van Duitsland waar het is begonnen .Europa wordt wakker en laat je niet meer in slaap sussen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Oedigafan: 23.35. uur, op 01/01. U zegt: ” Europa wordt wakker en laat je niet meer in slaap sussen”. En daar sta ook ik volledig achter. Even uitgaande van ca. 45 % van de Duitsers, die achter Pegida staan, dan spreekt men toch gauw over 35 tot 40 miljoen Duitse burgers. Dat gaf de web-master aan, en daar hecht ik waarde aan. De “geest is uit de fles”.

   Like

 8. H. Numan zegt:

  Dat is ongeveer het zelfde percentage als de PVV in Nederland heeft. Helaas zie ik de PVV voorlopig nog niet in vak K komen.

  Like

 9. windwens zegt:

  Zoals in elk land zullen de cijfers behoorlijk zijn gemanipuleerd met een andere leuke soort van een wiskundige berekening kom je een heel eind. Ook wat je vraag in de vragenlijst kan voor af al reeds aan een handige manipulatie onderhevig zijn. Elk bureautje wat graag de centen pakt manipuleert zichzelf de zeezenuwen om de cijfertjes voor de overheid er ontzetten mooi uit te laten zien. Gewoon eigen gezonde verstand blijven gebruiken, en het oor te luisteren leggen in eigen omgeving zegt vaak veel meer dan de onzin die ons opgedrongen wordt.

  Like

  • beatsme zegt:

   De meeste mensen weten ook helemaal niet wat Islam betekent. Op voorhand is al gezegd dat Wilders een “ultra rechtse viespeuk” is. Dan hebben ze ervoor zorg gedragen dat we hier een gekuiste Koran hebben. Als je niet weet wat iets inhoud, of enige kritiek wordt gesmoord, omdat je dan een racist of fascist bent, dan heb je de neiging om te denken: “Het zal dus wel goed zijn die Islam; en wat Wilders zegt is dus helemaal niet waar.”

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat na de nieuwjaarstoespraak van Merkel waarbij ze Pegida uitmaakte voor koud en zelfs van HAAT vervuld dat ze nog meer mensen voor die Pegida Bogida Bagida en alle andere gidas gewonnen heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s