BURGERS MET EEN MENING WORDEN IN DE BAN GEDAAN

Screenshot_51

De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de AfD-chef Bernd Lucke

(Door: Martha N.)

Hoe lang nog eer ook wij moeten zwijgen? “Pegida” bekritiseert door Merkel. Met haar Nieuwjaarstoespraak heeft bondskanselier Merkel het debat over de protestbeweging “Pegida” weer aangewakkerd. Ze krijgt niet alleen aanmoedigingen van de Groenen en links, maar ook uit het buitenland. De oppositie vindt dat ze rustig vaker duidelijke taal mag spreken!

Mevrouw Merkel mag duidelijke taal spreken, maar wij niet! Zoals het in Duitsland gaat, gaat het ook in Nederland. WIJ, de mensen die TEGEN een onsje meer zijn, moeten onze mond houden van de Groenen, de linkse bewegingen. WIJ zijn mensen met een koud en kil hart! Wij mogen niet zeggen dat we het niet eens zijn met nog meer in ons land.

Er zijn weer twee boten met vluchtelingen gered. Deze vluchtelingen, die op de zinkende ouwe schuiten zitten, zijn geen vluchtelingen. Ieder zinnig mens weet dit onderhand. Er wordt een oude schuit gekocht die nog net niet zinkt, daar worden “tickets for life” voor verkocht en die kosten die zogenaamde “vluchtelingen” meer dan wanneer wij een reisje naar Israël boeken. Hebben “vluchtelingen” zoveel geld? Het zijn geen vluchtelingen, maar gelukzoekers op weg naar het goud der Europeanen. Misschien te vergelijken met de “Goldrush”? Deze vluchtelingen vermoorden elkaar voor een ticket op die oude schuit!

Ja, ja, mevrouw Merkel, “WIJ” hebben een koud en kil hart. Wij voelen alleen maar haat in ons hart. Wij delen nog steeds niet genoeg met de armen en de vluchtelingen. Wij veroordelen op huidskleur. Ja, ja, we weten het wel, WIJ moeten ons schamen.

Dat gaan we dan nu meteen doen. We geven vol schaamte ons land weg, onze vrijheid en wijze van leven, maar vooral onze geldbeurs. Zo goed? Juist, lezers, zo hoort het… Schaamt U dat wij nog een plekje voor onszelf willen houden, geef gelijk Uw pensioen ook maar weg en Uw huis.

Bewaar de kartonnen dozen voor noodgevallen.

www.bild.de

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op BURGERS MET EEN MENING WORDEN IN DE BAN GEDAAN

 1. Cathja zegt:

  Wel, ‘mevrouw’ Merkel, ik wens me nérgens voor te schamen! Ik ben trots op mezelf, omdat ik voor mijn volk en vaderland opkom! Ik wens niet alles te delen met mensen die te beroerd zijn om een poot uit te steken! Voor ECHTE vluchtelingen sta ik klaar, maar voor tuig wat onze samenleving komt verzieken sluit ik mijn ogen, oren en hart!
  Het is maar dat u het weet.

  Like

 2. Sjaak uit Dordt zegt:

  Ik ervaar een guur links bewind.

  Like

 3. gielah zegt:

  Hmmm. wie zo af en toe eens op DDS gaat rondneuzen, ziet dit principe ook in werking.
  Trossen trollen, warm gesteund door ene Engelbart, doen daar weer eens hun uiterste en vileine best om voor de zoveelste keer mensen met een andere mening een ban te bezorgen.
  Wanneer krijgen ze daar nu eens wat (meer) karaktervolle redacteuren en moderatoren?
  Het BLIJFT daar huilen met de pet op!

  Like

  • JCC zegt:

   Engelbart is een trieste randdebiel en Verhoef is al niet veel beter. Een aantal andere scribenten gaat nog wel, maar het is een site met een behoorlijke tunnelvisie bv inzake Wilders en Putin.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  Hier ook vandaag in de Televaag !
  De poolse EU onderdaan volgt Merkel Ferkel en haar SS schergen !
  Zo heeft het eens met de tweede wereldoorlog begonnen !
  KOOP NIET BIJ JODEN ! Alweer vergeten ?
  http://images0.tcdn.nl/buitenland/article23512324.ece/BINARY/q/Poetin+aanhangers+niet+welkom

  Like

 5. Ik zal me nooit gaan schamen voor mij gevoel,want dat is oprecht!Kan ik van Merkel en andere regeringen niet zeggen!

  Like

 6. Correctie;mij moet zijn:mijn.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad onze geldbeurs af. We zitten begin januari 2015, en ik zie dat mijn vaste lasten en uitgaven steeds HOGER worden. Dankzij het zogenaamde “beste kabinet”, sinds WO II, van de FAALHAAS RUTTE cum suis. Juist Martha, WIJ moeten onze mond houden, en zijn nog alleen maar GOED om te BETALEN. En waarvoor; de feestvierders van het GEDROCHT EU, met FÜHRER Juncker, de toestroom van MOSLIMS, en de massale instroom vanuit AFRIKA van de GELUKZOEKERS. Ik walg van de hele politieke BENDE in Den Haag, buiten de PVV uiteraard!

  Like

 8. Rudi zegt:

  Goed gezegd, Martha

  Na enkele muisklikken opzoekingswerk vond ik de site van Daniel Pipes waarop deze paragraaf staat, een verwijzing naar het werk van Jean Raspail uit 1973 ‘Het kamp van de heiligen’:

  “In 1973 publiceerde de Franse schrijver Jean Raspail “Het kamp van de heiligen”, een roman waarin hij een Europa beschrijft dat het slachtoffer wordt van een massieve, ongecontroleerde immigratie vanuit het Indische subcontinent. De vreedzame verandering van een regio van de ene naar de andere civilisatie, die nu aan de gang is, heeft in de geschiedenis van de mensheid nog nooit bestaan, wat het eenvoudiger maakt zulke stemmen te ignoreren.”

  Bron: http://nl.danielpipes.org/6213/het-islamitische-europa

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Uw eigen Ivo heeft ’n positieve trend ontdekt,
  hiephiep hoera, want hooguit wélgeteld
  acht jochies hebben zich (’n beetje maar) misdragen
  .
  met zaakjes als vernieling en wat Openbaar geweld
  nee, die Supersnelrechtzitting oogst hooguit wat blagen
  het echte schorem bleef heel clever op de vlakte…
  .
  dus wij gaan hier mooi vandaag niet zitten zagen
  want we zijn heel blij dat men deze lui niet pakte
  (zodat u weer niet alles uit verbanden trekt)…
  .
  Goed, goed…Opstelten is niet helemaal tevreden
  maar de cijfers vliegen wel GIGANTISCH naar beneden !
  .
  ALLEMAAL !!!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Originele Text van het Bilderberg protokol van het jaar 2012 uit Chantilly USA !

  >>…dadurch die U.S.A. als direktes Vorbild, weshalb wir die „Vereinigten Staaten von Europa“ real umzusetzen vermögen. Ein regierbares, geeinigtes Europa ist jedoch nicht möglich, wenn das eine Land reich, das andere Land arm ist. Da sich flächendeckender Reichtum und Wohlstand aus den unterschiedlichsten Gründen und Gegebenheiten nicht in jedem europäischen Land entwickeln lassen, und dies auch gar nicht in unserem Interesse liegen kann, ist eine schnellstmögliche Angleichung durch Herabstufung kapitalreicher, wirtschaftsgesunder Länder an ärmere Länder unbedingt anzustreben. Diese Herabstufung werden wir durch Maßnahmen erreichen, indem wir intakte Länder, und hier denke ich in erster Linie an Deutschland, einbinden werden, die Verschuldung anderer Länder zu tragen und deren Defizite auszugleichen. Eine fortschreitende Schwächung wäre somit gewährleistet und erhielte (in Anerkennung der Notwendigkeit von Rettungsschirmen) durchaus ihre offizielle Legitimation. Die Wichtigkeit einer Verschuldung Deutschlands – und zwar über Generationen hinaus – muss keiner wirtschaftspolitischen Beurteilung standhalten, sondern als gesellschaftspolitische Notwendigkeit verstanden werden. So ist es auch der Bevölkerung zu vermitteln, denn ansonsten werden wir früher als erwartet auf Widerstand stoßen. Die Akzeptanz in der Bevölkerung ist zum jetzigen Zeitpunkt (noch) notwendig. Da es den Prozess der notwendigen Schwächung Deutschlands mit unterstützenden Maßnahmen zu beschleunigen gilt, möchten wir zeitgleich die Möglichkeit jedweder Einwanderung anregen und unterstützen. Und zwar massivst. Hier wird es auch in den nächsten Jahren wichtig sein, alle Möglichkeiten auszuschöpfen, die sich uns bieten. Das Land mit Zuwanderung zu fluten, sollte von allen als notwendig verstanden werden. Die deutsche Regierung ist aufgefordert, die Umsetzung ihres Auftrags (entsprechend der Vorjahre) auch weiterhin, nach Kräften, zu verfolgen. Protest und Aufbegehren wird, wenn es denn überhaupt in größerem Maße dazu kommen sollte, nur aus dem rechten Lager erwartet. Diesem wird sich die breite Masse nicht anschließen – das Risiko gesellschaftlicher Ächtung wäre (dank jahrzehntelanger erfolgreicher Erziehungsarbeit) einfach zu hoch. Wenn sich die Hinweise auf religiös-militante Ausschreitungen muslimischer Migranten auch häufen, es sei angemerkt, dass diese uns doch viel mehr nützen als schaden. Trägt ihr Einfluss nicht dazu bei, den Identitätsverlust der Deutschen zu beschleunigen? Entsteht nicht dadurch ein weitaus gemäßigteres Volk, als wie es uns in der Vergangenheit die Stirn bot? Halten wir uns noch einmal vor Augen, worum es uns letztendlich geht: Wir möchten bis zum Jahre 2018

  Like

 11. In de Oekraine wordt zogenaamd de democratie hersteld volgens de emotionele uitspraken van Guy Verhofstadt en Von Baalen de democratie moet terug in de Oekraine want dat willen wij ook inpikken samen met onze IMF consulenten

  Like

 12. Martha N zegt:

  Zien we hier uitgehongerde vluchtelingen zitten..?
  Het zijn krachtige jonge kerels.
  Spookschepen? Nieuwe vorm van wreedheid? Hou toch eens op ons schuldgevoelens aan te praten!
  Wreedheid wordt op ONS toegepast!
  Hoe komen deze vluchtelingen aan het vele vele geld dat ze moeten betalen om mee te mogen?
  Laten ze het vele geld dat hen z.g. door ontwikkelingshulp en andere hulp gegeven wordt eens besteden door hun eigen land op te bouwen!

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3821653/2015/01/02/Spookschepen-nieuwe-vorm-van-wreedheid.dhtml

  Like

  • Cathja zegt:

   Helemaal met u eens @ Martha N!
   Ik kan u zeggen dat het zien van die beelden me inmiddels niets meer doet. Misschien klinkt het hard, maar ik houd steeds voor ogen dat ons allerhande leugens verteld worden, en dat ‘Brussel’ op de hoogte is van de komst van duizenden, misschien tienduizenden mensen uit Afrikaanse landen. Ik voel niets van medelijden met deze zogenaamde vluchtelingen, en zal nooit iets in een collectebus stoppen of zo, waarvan de bestemming is: Vluchtelingenwerk.
   Ik voel me opzettelijk beduveld. Door de overheid, door de nieuwsberichten, door Brussel. Ik word genoeg bestolen door de overheid, en daarom zet ik alles op alles om zo min mogelijk af te staan voor ‘goede doelen’.
   Ze hebben het er zelf naar gemaakt dat ik zo ben geworden!

   Like

   • Niek Verheyen zegt:

    Zo zie ik het ook, al jaren. Trouwens Merkel heeft nu toch wel absoluut en ‘endgultig’ afgedaan. Schikt zich dus nu in alles naar mainstream EU en kruipt zelfs volledig voor Moslimbroeder Obama in de Oekraine-kwestie. De vraag is of zij straks bereid is om op te treden tegen Pegida. Ik vrees het ergste.

    Like

  • rotsus zegt:

   Goede avond beste Marta N,
   ik wilde me toch heel even bedanken voor de lieve woorden van u naar mij toe onder het topic “sta op, bedrogen volk en bevecht uw rechten”
   Uw woorden zijn allerminst hol en zijn voor mij heel belangrijk.
   Ik wilde gewoon dat u dat weet.
   Ik hoop dat alle reageerders hier op dit blog een heel goed 2015 mee mogen maken en ik hoop dat ik er een steentje aan kan bijdragen. Ik blijf positief ook al komt het af en toe anders over maar dat zal te maken hebben met de problemen welke ik te verwerken krijg maar ik ga er weer sterker uitkomen en om positief af te sluiten, elk dal heeft zijn weg omhoog en ik ben al vele dalen doorgelopen en er altijd sterker uitgekomen en dat was ik nu ook van plan. Daarbij maakt het mij niets uit wanneer ik win,………als ik maar win en dat doe ik!!

   m.vr.gr.
   Rotsus

   Like

   • Cathja zegt:

    Beste Rotsus,

    ik weet niet waar u mee zit, en welke problemen u op uw pad tegenkomt, maar dat verhindert mij niet om u aan het begin van dit nieuwe jaar heel veel sterkte en kracht toe te wensen! Het leven kan soms heel hard en meedogenloos zijn, maar soms vangen we onverwachts toch weer een zonnestraal op!
    Houd moed, en weet u gesterkt door mensen die u niet persoonlijk kennen, maar die toch aan u denken!

    Vr.gr.,
    Cathja.

    Like

 13. Tempelier zegt:

  Goh, wie interesseert zich nog voor de inhoudsloze woorden van Merkel. Ik ben eens benieuwd waar ze straks mee komt, nu haar woorden geen enkel effect meer hebben op het volk.

  Like

 14. win zegt:

  zouden die vluchtelingen geen verkapte soldaten van allah zijn? jihadisten?

  Like

 15. Avidia zegt:

  Martha N zegt:
  2 januari 2015 om 13:58

  Juist Martha, het zijn goed gevoede mensen, het zijn ordinaire gelukzoekers, gratis huis en inrichting, uitkering, dat gaat als een lopend vuurtje door die landen, ga naar Nederland, alles is gratis, je hoeft nooit meer te werken, doe zielig en de rest van je leven kun je op je gratis bankstel tv kijken, fijn toch??? Nederlanders zijn een vlijtig volkje, zij werken wel voor jullie, fijne tijd in Nederland!!!!!

  Like

 16. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  Totdat WIJ niet meer zijn …..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s