En jawel. . . nummer 2!: Italiaanse marine heeft controle overgenomen van stuurloos schip met 450 migranten

Screenshot_48

Drie medewerkers van de Italiaanse kustwacht zijn voor de Zuid-Italiaanse kust aan boord gegaan van een vrachtschip, dat zonder bemanning voer en 400 à 450 migranten herbergt. Ze hebben het schip ondertussen onder controle. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.

Rond middernacht bevond het schip zich op zo’n 65 kilometer van de kaap van Santa Maria di Leuca, in het uiterste zuidoosten van Italië. “Als gevolg van de moeilijke weersomstandigheden is het schip enkel bereikbaar via de lucht”, zo staat te lezen in een communiqué.

Het vaartuig werd geïdentificeerd als het 60 meter lange vrachtschip Ezadeen, dat onder de vlag van Sierra Leone vaart. De boot verplaatste zich aanvankelijk met een snelheid van zeven knopen (13 kilometer/uur), maar kreeg toen te maken met een motorpanne.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op En jawel. . . nummer 2!: Italiaanse marine heeft controle overgenomen van stuurloos schip met 450 migranten

 1. Sjaak zegt:

  Hoezo twee ?
  Worden die tientallen anderen die al door
  de achterdeur arriveert zijn, niet meer meegeteld ?
  De Guardia civil packt iedere dag vluchtelingen
  voor de kusten van zuideuropa op waarover een
  stilzweigen met de linkse kerk heerst om het
  ware uitmaat te verzwijgen !

  Like

 2. Martha N zegt:

  Hebben we gezien wie er in de boot zitten? Vrouwen? Kinderen?, Oudere mensen?
  De angst in hun ogen… Wie trapt daar nu nog in, ja de EU en wij kunnen weer voor hen zorgen. De EU zorgt alleen voor zichzelf.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik heb een donkerbruin vermoeden dat we deze berichten wekelijks, misschien zelfs wel dagelijks onder onze neus gaan krijgen. Komt er niemand op de gedachte dat deze boten gewoon terug gesleept moeten worden naar de landen van herkomst? Ja, de opvarenden zullen zich voordoen als vluchtelingen uit Syrië, maar daar wonen toch geen overwegend donkere mensen? Deze mensen komen uit West-Afrikaanse landen, en zullen hoe dan ook terug gestuurd moeten worden. Een beter leven? Ja, begrijpelijk! Maar zet jullie eigen jonge volk maar eens aan het werk. De handen ophouden willen we allemaal, maar wij in Europa moeten ook werken voor ons brood! Jonge mannen uit Somalië en Eritrea zullen hun landen moeten verdedigen als daar onlusten uitbreken, en niet de benen nemen naar Europa, om vervolgens te vertellen dat daar veel van de opvang en het eten niet deugt!
  Ik ben klaar met het begrip ‘VLUCHTELINGEN’! Voor mij hoeft 90% (of zelfs meer) niet te vrezen voor zijn leven. Drong dit maar eens door in Brussel!

  Like

  • adbrown2014 zegt:

   We kunnen dit slechts omdraaien en verbeteren door de oorzaak voor het vluchten te gaan bestrijden.
   De meeste van de landen van waaruit mensen vluchten, hebben bestuurders die zich laven aan onze hulp. Die lieden willen hun volk verkleinen en met bedreigingen ze onze richting op te sturen.
   Onze politici doen het af met argumenten voor het vluchten van mensen naar een beter oord, dat het allemaal de schuld is van ons economisch handelen en het misbruiken van hun grondstoffen.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Wanneer er in die landen waar de zgn. “vluchtelingen ” vandaan komen , het zo’n grote chaos is en die ‘vluchtelingen’ zo graag een beter leven willen , lijkt het me beter om daar voor te VECHTEN in je eigen land. Desnoods een coup plegen . VN zal heus wel steunen. Dat ten eerste. Verder , wat onze politici zeggen dat het vluchtelingen zijn die een “beter” leven willen omdat het bij hun thuis zo’n klote zootje is , en dat wij economisch een bepaalde handels positie hebben en dat ZIJ zich misbruikt voelen vanwege dit , is GEEN recht om dan maar naar de EU te komen . Die handelsovereenkomsten zijn gesloten met de betreffende regeringen / regeringsleiders van die landen . Men verdient er genoeg aan . Dat deze lui het overgrote deel in eigen zak steken is NIET ons probleem . Dat is dus het falende beleid van die betreffende landen cq regeringen cq regeringsleiders. DAAR moeten die “vluchtelingen dus zijn en hen ter verantwoording roepen , en EISEN stellen. In de EU moet men toch echt KEIHARD gaan optreden en dit eens onder ogen gaan zien en ook er naar gaan handelen .
    Of zie ik dit verkeerd ?

    Like

   • U ziet het haarscherp,maar de roverheden trekken hun eigen plan,waarna ze de benen nemen en ons met de rotzooi achter laten!

    Like

 4. oud-marinier zegt:

  Mooi , springlading aanbrengen en opblazen die hap. Alles wat het overleeft , neermaaien met een .50 !!!

  Like

 5. Dit gaat nu dagelijks gebeuren,is een goudmijn voor mensensmokkelaars!Vandaar ook al die nieuwe wetten en belastingen per 1 januari;het schuim moet toch onderdak gebracht worden en vreten!Nog heel even en heel Afrika en omstreken zit hier!In mijn opinie verdienen ze in Brussel de doodstraf!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 13.22. uur. En daarom trekt MARX RUTTE en SAMZWAM ONS het VEL OVER DE OREN, Yvonne. Ik zie het momenteel zelf ook aan mijn bankrekening. De vaste lasten stijgen maar, en ook de boodschappen worden steeds duurder. En alles om een doel te verwezenlijken, de RODE FASCISTISCHE EUSSR DICTATUUR, en de INSTROOM van AFRIKANEN, en de ISLAMISERING mogelijk maken. Dat is de agenda van RUTTE cum suis!

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Let op….deze VERRIJKERS komen vast en zeker bij ons op VISITE. En vinden het dan zo GEZELLIG dat ZIJ nooit meer teruggaan. Kots EUSSR die dit mogelijk gemaakt heeft, de instroom van de ene sprinkhanenplaag na de andere!

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Dit gebeurd georganiseerd en expres ,als de eu niks doet en onze nationale regeringen laten het gebeuren dan snap je toch wel dat hier een plan achter zit. Ze zijn gewoon uit op chaos want iedereen snapt toch dat we dat gaan krijgen zo,en dat weten ze in Den Haag ook,dan moet hier echt meer achter zitten . Als het tussen nu en 4 weken nou niet gaat losbarsten denk ik dat we het kunnen schudden want dan is het al zo ver gegaan,dat de bevolking volgens mij alles pikt.de BEUK moet er in.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Pedigafan: 17.57. uur. Dit gebeurt ook MET OPZET, beste Pedigafan! Kijkt U maar eens onder de knop: “Het Project”, of onder: ” De Resolutie van Straatsburg”. Dit is allemaal geregisseerd, verdere organisaties die daaraan meewerken zijn uiteraard, de BILDERBERGMAFFIA en de lakeien van de NWO!

   Like

 8. kraftavilqa zegt:

  D e bedoeling van een kustwacht is toch om zulke aanvallen af te slaan niet om de vijand te helpen?

  Like

  • Willie zegt:

   Militairen hebben geen eergevoel en ,zeker geen patriottistische ideen meer
   anders bescherm je je land en dan verraad je t zeker niet zoals hier weer s gebeurt

   Like

 9. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  2 januari 2015 om 18:39

  Beste Tom, dit wist ik al jaren, er zit een groot plan achter waar wij niet blij van worden. Ze willen ons er onder krijgen, we zijn te mondig geworden, Nederland is een succesvol land, ook als ze ons een crisis willen voorhouden. Wat wij betalen aan belastingen is gigantisch. Niemand tekent protest aan, het gaat maar door, verhoging op verhoging, en die is nodig om al die ongenode gasten een huis aan te bieden en uitkeringen, en de Nederlanders maar blijven werken, ons vlijtig volkje gaat gewoon door met werken en aftikken aan de regering, voor hun eigen inkomen en voor alles wat zij in het geheim uit broeden, daar werken wij voor. Een fooi wat we overhouden is net genoeg om de economie in Nederland op pijl te houden. En al die onrendabele zitten in de huizen die voor jullie kinderen bestemd waren. Al die mensen die hier komen en die de huizen bezitten die voor jullie kinderen bestemd waren en een uitkering krijgen zullen nooit iets bijdragen. God mag weten wat er aan de hand is, het hoe en het waarom!!!! Zullen we daar eens met z’n allen achter proberen te komen????

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Avida , goed gezien we zijn te mondig geworden en hebben door dat die politisie alleen maar zitten te neuzelen en hun zakken zitten te vulle. Elkaar aan baantjes helpen ,ze creeren hun eigen handel,secretariaten hier een baantje daar.Het volk snapt het eindelijk .
   Het is ene georganiseerde bende.De politisie zijn de marionetten van de Bilderbergclan.
   De banken,de multinationals,het volk heeft het door ,door het internet,want van de mainsteam horen we niks.Daarom zijn ze niet blij met het internet. We worden te bijdehand daarom moeten we helemaal terug naar af,u ontvangt geen 2000 euro .
   Maar nu ze weten dat we hun door hebben ,moeten we extra waakzaam zijn ,want die willen ons natuurlijk tot aan de grond kapot maken,anders komt hun eigenbelang in gevaar.
   gr Pegidafan.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Avidia: 03.55. uur. Inderdaad zit daar een groot plan achter, beste Avidia. Ik vat het samen in 3 woorden: BILDERBERG,EUSSR en NWO. Maar dat is slechts mijn mening hoor, iedereen mag erover denken zoals hij/zij wil.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s