FOTO: Fijne vrienden heeft de NAVO. . .

Screenshot_46

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTO: Fijne vrienden heeft de NAVO. . .

 1. susan zegt:

  Confucius zei het al,zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal zeggen wie uzelf bent,dit is dus de Navo inclusief hakenkruis.

  Like

 2. Fred zegt:

  En aan dat zootje geeft de EU 13 miljard en het IMF 17 miljard euro.
  En zelfs dat is nog lang niet genoeg.
  Wie verlost ons van dit tuig?
  Poetin?
  Mijn zegen heeft hij.

  Like

 3. Servé zegt:

  tja bij mij komt de vraag op: is het dan echt waar dat ex-nazi’s of zo de EU besturen mede gezien het ongelooflijk slappe optreden van de EU/EC en landelijke bestuurders tegen antisemitisme en de verovering van Europe door de islam etc. Ook gezien de internationale politiek jegens de Joodse staat Israel …….. Als je ziet hoe de USA, EU en NAVO optreden in Oekraïne heb ik zeer grote twijfels en heb angstige gevoelens over wat er allemaal achter gesloten deuren is/wordt besloten, ook tijdens al die geheime Bilderberg-bijeenkomsten, Het blijft ook uitermate (en verrassend????) stil over die geheime overeenkomst die de EU/EC gesloten heeft met de Arabische olielanden in Straatsburg jaren geleden met als hoofdlijn olie voor islamisering. Daar is nimmer in het openbaar iets over gezegd noch politieke verantwoording over afgelegd. Ook ALLE media zijn daar stil over en niemand die er ook maar 1 enkele vraag over stelt of die overeenkomst wel of niet bestaat en zo ja wat de inhoud er van is.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Servé: 00.59. uur. Gaat U er maar gerust van uit, dat het een groot complot is meneer Servé. De hele EU is niet meer of minder, de voortzetting van de denkbeelden van A. Hitler. Alleen hebben ze het nu zogenaamd democratisch geflikt. Op de Top van Maastricht van 1992, toverden KOHL ( CDU) en MITTERAND (PS) deze DRAAK uit de “hoge hoed”. En de gehele pers en media, hebben in de aanloop naar de EU en de EURO, ONS bedrogen en belogen omtrent de EU en de EURO. Alle zogenaamde democratische partijen van “links tot rechts”, hebben meegewerkt aan de ELLENDE UNIE. De critici van de EU en de EURO kwamen niet aan bod!

   Like

 4. @Servé – je hebt gelijk.
  “Het blijft ook uitermate (en verrassend????) stil over die geheime overeenkomst die de EU/EC gesloten heeft met de Arabische olielanden in Straatsburg jaren geleden met als hoofdlijn olie voor islamisering. Daar is nimmer in het openbaar iets over gezegd noch politieke verantwoording over afgelegd. Ook ALLE media zijn daar stil over en niemand die er ook maar 1 enkele vraag over stelt of die overeenkomst wel of niet bestaat en zo ja wat de inhoud er van is.”
  Het zou me niet verbazen als in de OPEC achter gesloten deuren door de olie-sjeiks, mede in opdracht van de ayatollah’s, gezegd wordt dat als er ook meer iets over naar buiten komt de olie-kraan hermetisch dicht gaat. Deze horde zal echter genomen moeten worden om een serieuze bestrijding van de islam op gang te krijgen.
  Het ligt ook aan ons. Vragen stellen, doorvragen en blijven vragen. 2e Kamerleden steeds weer met deze zaak confronteren. Laten ze de archieven maar open breken om dit geheim bloot te leggen.

  Like

 5. Zeer schokkende, overtuigende foto. Jammer dat er niet wat informatie bij staat over waar hij genomen is en welke club dit organiseert.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat mij betreft is het zeker dat het gaat om een groep van de extreemrechtse/fascistische “Pravy Sektor”, gezien de blauw-gele vlag op de achtergrond. Vermoedelijk genomen tijdens de aanvallen van Kiev op het oosten van Oekraïne?????

   Like

   • bobzelf zegt:

    bert, zal effe helpen, zit er toch middenin :
    KOMT TIE !!!!!!!!!!!!!!!!
    het azov bataljon RECHTSRADICALE UKRAINE MILITIE en onderdeel van de Ukraine nationale garde , whahahaha en valt onder het ministerie van binnen landse zaken
    Het embleem bevat een wolfsangel !!

    En moet de SS liefhebbers in ons land en de EU , bekend voorkomen !!!

    de eu figuren , noemen dit ook wel “”DE VREDELIEVENDE OPPOSITIE “”

    HIER STIERF HET VAN OP DE MAIDAN !!!!

    SOMS DENK IK DAT IK GEK WORD , als ik dit zie , ONGELOFELIJK !!!

    en niemand kan dit plaatsen bij DDS of zo ???

    dooeiii de hakkenbar

    Like

   • Igor zegt:

    Heeft u volkomen gelijk in Hr.Bron. Dit is duidelijk een knokploeg a la SS (zie ook symbool op de blauw /gele Oekraïense vlag met vermelding Asov) van de rechtse sektor
    (Pravii Sektor). En dit tuig wordt door de illegale nazi-regering in Kiev gebruikt om hardwerkende winkeliers en ondernemers af te persen, maar ook in het oosten om vrouwen en kinderen af te slachten, nu al 6000.

    Like

 6. koloth zegt:

  een stukje van Martin Vrijland: Nu gaan bij veel mensen de vingers in de oren zodra het woord ‘nazi’ of ‘nazisme’ in de mond genomen wordt, maar ik zou u willen vragen om gewoon eens naar de tekenen van vandaag de dag te kijken. Heeft u de indruk dat architecten met de huidige 3D tekenpaketten niet in staat zijn om een bovenaanzicht van een pand te produceren? Hoe zou het dan kunnen dat het kantoor van de Amerikaanse Navy Seals (de elite troepen van Amerika) een swastika representeert? Swastika-smallWaarom bedacht de architect van het nieuwe NAVO hoofdkantoor te Brussel niet dat zijn zogenaamd op vier in elkaar grijpende vingers gelijkende hoofdkantoor ook wel eens op SS-tekens kon lijken? Men zou dat zomaar kunnen vertalen als de vier S-en van Sedes Sacrorum Schutzen Staffel, de 4 windstreken of een representatie van een naziwereldleger.

  Like

 7. koloth zegt:

  O de links staan er niet op, dat is jammer.
  Nou dat is te veel werk sorry

  Like

 8. vigilante zegt:

  De foto is van het colononelCassad blog
  A beacon of hope for a European renaissance
  http://cassad-eng.livejournal.com/109357.html

  Like

 9. Hijfoezer zegt:

  Nonkel Bob – Vrolijke vrienden

  Like

 10. Avidia zegt:

  De hele EU is een grote gecompliceerden natie die geen tegen berkinningen toestaat, het is een Hitllerachtige contructie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s