MINACHTING VOOR DE RECHTSPRAAK

Screenshot_47

(Door: Driek)

Er hangt een bedorven lucht in ons land. Nederland zakt met de dag dieper in een stinkend moeras. Langzaamaan worden wij overgeleverd aan een bende bedoeïenen. En handenwrijvend zitten onze slinkse tegenstanders op het juridische steekspel te wachten. Het schandalige proces tegen Geert Wilders. Het luide gejubel der inteeltbarbaren en het gedrag van een stel achterlijke Nederlanders is een openlijke oorlogsverklaring aan onze vrijheid. Kant en klare aanklachtformulieren op politiebureaus. Je hoeft alleen maar een kruisje te zetten. Het is gewoon een apenkomedie. Als begerige kinderen scharen zij zich om een schaal met lekkernijen. En de regerende Nationaal Socialistische partijen kiezen voor de geheiligde moordenaarsbende van Mohammed. Net als tweeduizend jaar geleden. Ook toen moest het vrije woord van een enkeling in de kiem worden gesmoord. Er is niets veranderd.

De eerste schreden door onze corrupte bewindslieden in de richting dezer verderfelijke ideologie zijn alreeds gezet. Op schaamteloze wijze trachten die Haagse sujetten in de gunst te komen bij de volgelingen van Mohammed. Zij kussen zelfs de voeten van die barbaarse duivelsknechten uit Mekka. Worden onze regeringsleiders dan nimmer door hun geweten geplaagd? Zien zij niet de omvang van het gevaar? Wat houdt die moreel laagstaande en tot in het merg verdorven imbecielen, die negenjarige meisjes uithuwelijken en als lustobject zien,  nog tegen wanneer zelfs rechters zich overleveren aan het immorele gedachtegoed van een groep achterlijke geloofsfanaten? Wanneer ook de edelachtbare heren rechters het ‘Vrije Woord’ gaan verbieden?

Maar ik vind ook dat er veel minder Nederlanders zouden moeten zijn. Er zijn er veel teveel van. En dat zeg ik hier ronduit. Ik neem op deze fameuze site van meneer Bron geen blad voor den mond. Dat zou mooi worden. Want het zoude betekenen dat wij, zoals dat gedurende de bezettingsjaren heette, “een wachter op onze mond”  zouden moeten hebben. Dat nooit meer.

Wij gaan even terug in de tijd. Naar 1966. De wat rijpere lezer herinnert zich nog wel het Ezelsproces van Gerard Reve. Dat was in de jaren dat de Nederlander zich nog met fierheid en trots geheven hoofd in de straten zijner stad of dorp kon bewegen, zonder bespuwd, beroofd, mishandeld en uitgescholden te worden door lieden uit onontwikkelde woestijngebieden. Wij hadden toen geen vijanden. Wij waren nog een onschuldig en argeloos volk.

Even een korte samenvatting voor den lezer die het vergeten is. In een artikel had Gerard Reve geschreven dat God op aarde zou terugkeren als ezel. De schrijver zou zich dan over het dier ontfermen en met Hem ‘de seksuele daad’ gaan plegen. De Tweede Kamerfractie van de SGP was geschokt en vroeg de minister van Justitie, destijds  J.J. Abspoel, of hij dit niet ook ‘godslasterlijk, immoreel, bestiaal en zelfs satanisch´ vond. De minister antwoordde dat hij een vervolging zou instellen.

In zijn memoires schrijft hij, mr. Abspoel, dat hij het ‘godslasteringwetje’ als partijpolitiek instrument beschouwde en hij achtte de zaak kansloos. Gerard Reve is in hoger beroep vrijgesproken. Dit is even in het kort. Maar het komt erop neer dat Gerard Reve met zijn schrijfsel geen enkel strafbaar feit pleegde.

Ruim veertig jaar geleden, toen wij nog vrijheid van drukpers en vrijheid van het gesproken woord hadden, werd zoiets gewoon gezegd. Niemand die zich daar druk over maakte. In die tijd schreven couranten nog waarheden. Ze waren nog niet gedegradeerd tot listige leugenbladen. Een dergelijke uitlating werd niet als een strafbaar feit beschouwd. Het waren de christelijke partijen die aan de bel trokken. Net als nu waren er geschokte bewindslieden. Doch die zijn er altijd.

Via deze sluipweg over Gerard Reve kom ik terug op Geert Wilders. Want met de woorden “minder Marokkanen” verwoordt Geert Wilders wat vele burgers denken. Wij willen minder Marokkanen. Ja, wie niet? Als Gerard Reve voor zijn (godslasterlijk) schrijven wordt vrijgesproken, dan is de uitspraak van Wilders met zijn “minder Marokkanen” toch helemaal niks bijzonders? “Niks aan de handa”, zou Gerard Reve toen hebben gezegd. Waar maken die lieden zich in hemelsnaam druk over?

Als wij zo doorgaan – en daar ziet het nu wel naar uit – zijn er straks geen toneelvoorstellingen meer. Ook geen bioscopen. En ook geen tentoonstellingen van schilder- en beeldhouwkunst. En het galmend gejuich en applaus der concert- en schouwburgzalen is dan voorgoed verstorven. Dan zijn er geen verfijnde genoegens meer die de ziel verheffen. Dingen die het leven verfraaien en sierlijker maken, zijn dan verdwenen. Dat alles is dan verboden.  Alleen kletspraat. De hele dag door. Over die pedofiele profeet. Rochelende mannen in djellaba die de godganse dag rondhangen en op de grond spuwen. En schichtige zwarte schaduwen in modderig vervallen straten. Overal schuwe gesluierde moslimvrouwen. Steden en dorpen bevolkt met zwarte boerka’s. Dat is ons voorland.

De moorddadige zwaarden der islamieten hebben dan de wereld met al zijn genoegens voorgoed in scherven geslagen. Hoogstens hebben we hier en daar nog een oude koffergrammofoon met versleten vinylplaten. Of een oud cassettedeck. Dat is dan alles wat ons nog rest. Ouwe rommel uit lang vervlogen tijden. Wij mogen dan dankbaar zijn dat onze hoofden nog op onze romp zitten.

Straks leeft de Nederlandse burger in de wurggreep van angst. Want het Vrije Woord, dat eeuwenlang door nevelwolken was omhuld en met veel bloedige offers aan de ketenen der Inquisitie is ontrukt, komt nu wederom in de klauwen der onverdraagzaamheid. Het begint erop te lijken dat de oprukkende legers der islamitische haatbaarden binnen afzienbare tijd hier de dienst gaan uitmaken. Daar zijn we dan mooi klaar mee. Mijn schrale hoop is nog slechts gevestigd op dappere lieden die het wapengeweld niet schuwen.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op MINACHTING VOOR DE RECHTSPRAAK

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Niets dat nog als verzachtend ooit kan dienen
  rechtvaardigt ons wegkijken en ge-zwijg !
  .

  Like

 2. rotsus zegt:

  Beste Driek,
  Top artikel, en van A tot Z de waarheid getrouw!
  Heb overigens de afgelopen dagen enkele video’s bekeken van Parijs, Marseille, en diverse plaatsen bij onze zuiderburen. Deze laten de MSM dus nooit of te nimmer zien op dat ding wat ze TV noemen want dan zou de gemiddelde tot zombie geworden Nederlander misschien wel de schrik van zijn leven krijgen!!
  En voor als je het nog niet zou weten,

  Ik schuw niets, helemaal niets en daar er in mijn naaste omgeving afgelopen 5 weken erg veel gebeurt is, met name door de schuld van diverse “overheden” kan ik je mededelen dat ik meer dan strijdbaar ben.
  We zullen moeten optreden want ik zou niet weten welke luie gebrainwashte Nederlander die nu gezapig aan het uitrusten is van de kerstdagen, welke spoedig tot het verre verleden zullen behoren als die woestijnratten het hier voor het zeggen krijgen, maar dit nog niet in zijn op slow motion werkende hersenen is doorgedrongen!!!!!
  Ik begin haatgevoelens te krijgen tegen alles en iedereen die de stempel ambtenaar of overheid draagt en al helemaal tegen dit islamitische addergebroed. Ik ben er klaar mee en klaar voor!
  Voor de goede orde, mailadres is bekend bij webmaster!

  W.g.
  Rotsus

  Like

 3. benesha zegt:

  Het wapengeweld komt er want de ogen van vele door de linkse goedmens retoriek ingedommelden zullen binnenkort opengaan en dan komt er gegarandeerd een tegenbeweging en georganiseerd verzet dat uiteindelijk in burgeroorlog zal eindigen. Ik heb oeverloos respect voor de verzetslieden in de Donbass die hun vrijheden ook niet wilden opgeven om onder het EU en Amerikaanse fascistische juk te gaan leven. Het is duidelijk dat de EU ons onder het juk van de islam wil plaatsen om God weet welke duistere achterkamertjes redenen en vele moedigen, echte mannen en vrouwen zullen zich verenigen en desnoods de wapens opnemen. Pegida is het hoopgevende begin. Ik weet wel zeker dat ik nooit of te nimmer zal toelaten dat de soepjurken hier de dienst gaan uitmaken en zullen beslissen over mijn leven.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Prima verwoord van U Driek. Woord voor woord, heeft U precies laten zien hoe WIJ geboren NEDERLANDERS verraden en verkocht zijn. En net als U ben ik van mening, dat dit NOOIT vreedzaam meer op te lossen is. De perfide ISLAM grijpt als een pestepidemie om zich heen, en dat alles mogelijk gemaakt, door alle partijen in de 2e KAMER, met uitzondering van de PVV en de SGP. De motie HALSEMA heeft duidelijk gemaakt hoeveel NSB politici WIJ hier hebben!

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WIJ WORDEN GEREGEERD DOOR LANDVERRADERS!

  Like

 6. Willie zegt:


  The sweet smell of a great sorrow lies over the land
  Plumes of smoke rise and merge into the leaden sky:
  A man lies and dreams of green fields and rivers,
  But awakes to a morning with no reason for waking

  He’s haunted by the memory of a lost paradise
  In his youth or a dream, he can’t be precise
  He’s chained forever to a world that’s departed
  It’s not enough, it’s not enough

  His blood has frozen & curdled with fright
  His knees have trembled & given way in the night
  His hand has weakened at the moment of truth
  His step has faltered

  One world, one soul
  Time pass, the river rolls

  It’s not enough it’s not enough
  His hand has faltered
  …. …. ……

  And he talks to the river of lost love and dedication
  And silent replies that swirl invitation
  Flow dark and troubled to an oily sea
  A grim intimation of what is to be

  There’s an unceasing wind that blows through this night
  And there’s dust in my eyes, that blinds my sight
  And silence that speaks so much louder that words,
  Of promises broken

  Dit is hoe ik me voel bij al deze ellende

  Like

 7. peterk2014 zegt:

  Wellicht is het hoogtijd voor een nieuwe bijltjesdag,”net zoals kort na de oorlog”
  Laten we zwartlijsten maken van alle gebroed in de tweedekamer die niet instemmen met hetgeen de PVV zegt over de islam.
  En dan op een manier die lijst met een verklaring wat het doel is van deze lijst, openbaar maken.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Prima artikel weer, heer Driek.

  Met wat u hier zegt: “Maar ik vind ook dat er veel minder Nederlanders zouden moeten zijn. Er zijn er veel teveel van” ben ik het 100% eens.
  Misschien dat sommigen nu een hekel aan me krijgen maar laten we nuchter en realistisch denken: er is maar een bepaald aantal km² beschikbaar voor bewoning en vol is vol.
  Als het zo doorgaat met de bevolkingsgroei (het ongebreidelde dollemans-gefok van de ‘geïmporteerden’ buiten beschouwing gelaten), is er straks veel te weinig leefruimte voor elke Nederlander, met alle gevolgen van dien; kijkt u bijv. maar eens wat er gebeurt in een kooi waarin te veel muizen zitten…
  Ik denk dat elk ouderpaar voorlopig niet meer dan twee kinderen zou moeten ‘nemen’ om het evenwicht te herstellen (twee kinderen om het ouderpaar te vervangen).

  Net als rotsus, heb ik een enorme hekel gekregen aan de overheden en haar pennenlikkende ambtenaren; ik ben nog veel banger voor onze onderdrukkende islam faciliterende overheid/overheden dan voor de moslim. De moslim zou, zonder tegenwerking van de overheid, eenvoudig dit land uitgetrapt kunnen worden door ‘knokploegen’ en ‘motorbendes’, om maar eens enkele wat minder ‘zachtzinnige groepen te noemen.
  Ik ben bang voor de lastendruk die steeds zwaarder wordt en verdorie echt waar: die angst en onzekerheid verpesten mijn leven. En dat terwijl ik besef dat velen die hier reageren er slechter voorstaan dan ik.

  Kwam Geert Wilders maar aan de ‘macht’; dat zou zo’n verademing zijn. Maar nee, hij wordt daarentegen juist vervolgd als een misdadiger en bespuugd door Pechtold en de zijnen.
  Wat een verschil met de gepaste eer die hem te beurt viel in Florida.
  Kijk, zo hoort de held Wilders te worden behandeld:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/12/30/video-jamie-glazov-introduceert-geert-wilders/

  Ik kwam vandaag tijdens het boodschappen doen alweer een groep pikzwarte gesluierde broedmachines tegen, BAH, je krijgt er gewoon een hekel aan om op straat te lopen…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 16.47. uur. Beste Tistochwat wat de bevolkingsgroei betreft, heeft U en Driek een terecht punt. Ik kan mij daar 2 voorbeelden van “voor de geest”, halen. H.M. Juliana van het Oranjecocktailtrio, heeft zowel in de jaren ’50 van de vorige eeuw, alsook in 1979, lopen blaten, dat NEDERLAND VOL…TEN DELE OVERVOL WAS! Tevens kan ik mij herinneren dat er een groepering was, ik dacht de club van “10 miljoen is genoeg”, die hier ook voor ijverden. Nooit meer iets van gehoord, gek hé! Want na 1980 kwamen er nog veeeeeel meeeeeeeer kansenparels binnen, tevens op verzoek van let op: DE WERKGEVERS VNO/NCW. We zijn al tientallen jaren belogen en bedrogen.

   Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: BAH, je krijgt er gewoon een hekel aan om op straat te lopen…

   Dat gevoel heb ik nu ook, hoewel het hier nog wel meevalt, beginnen die mensen mij geweldig te irriteren, vooral in de supermarkt achter de kassa, en je kunt ze niet meer ontlopen. Het worden er steeds meer.

   Like

 9. Islamistic Proverb

  “After the Saturday
  comes the Sunday!”,
  is an islamistic proverb.
  That means: “after the
  Jews it’s the turn to
  the Christians!”

  Jews and Christians
  be killed by muslims.
  Because they’re Jews
  and Christians.
  The quran wanna
  destroy the Jews
  and Christians on
  the whole earth.
  The quran isn’t
  normal and human.
  The quran is the book
  from Satan the Devil!!!
  After the Jews and
  Christians it’s the turn
  to other believers
  and infidels

  “After the Saturday
  comes the Sunday!”,
  is an islamistic proverb.
  That means: “After the
  Jews it’s the turn to
  the Christians!”

  Jack Terrible

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Het is al begonnen met onze cabaratiers. Durven geen islammoppen meer te tappen.

  Like

 11. Ons land ligt onder een grauwsluier,depressies op de loer!Wij zien allemaal waar het naar toe gaat,maar een heel groot deel van de bevolking loopt in het kielzog van regering en media;dus wij hebben meerdere vijanden te bevechten:Brussel.het Binnenhof,de media en de hele godvergeten smerige linkse kliek!Pleur daar alle moslims bij en je hebt de ingrediënten voor een dodelijke virus!En vecht maar eens op al die fronten tegelijk:het zal moeilijk worden en niet zonder slag of stoot gaan!Ik heb niet veel jaren meer,maar ik zal doorgaan tot mijn laatste adem!En als ik dan toch moet gaan,en het kan niet anders,dan zal ik er zoveel mogelijk met me meenemen;dat heb ik mezelf beloofd!Dan heb ik niet voor niets geleefd!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Fantastisch!!! Alles zit scheef, niets is meer recht, of rechts, alleen wij achterblijvers blijven naamloos rechts. Ik ben rechts in hart en nieren, dat gesodemieter met al die uitkeringen en toegang van vreemdelingen die een huis enz. krijgen zonder ook maar iets te hebben bijgedragen moet afgelopen zijn, ga maar zitten op een hutje op de hei als je zo graag hier wilt zijn, het zijn geen economische “vluchtelingen” het zijn economische geld zoekers, Holland is een land waar je je hele leven een uitkering krijgt, ga naar Nederland en je hoeft NOOIT meer te werken., Gaat als een lopend vuurtje door de wereld , heb je ooit zo een stom land meegemaakt?
  Ik kan er witheet over worden. ik stop nu maar. Te erg voor woorden.

  Like

 13. Martha N zegt:

  Driek, heel goed, wat meer kan ik zeggen!

  Like

 14. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Inderdaad, het wachten is op gewapend verzet tegen de Bezetter de Islam, onder het motto, Oog om oog, Tand om Tand. Het zou allang het geval moeten zijn dat als een Westerling door Islam aggressie de dood vindt, laat staan bosjes Christenen tegelijk, dat wij hier dan net zoveel moslims en moslima’s mogen afschieten. Dat hoeven we maar een paar keer te doen dan snappen ze het wel, en natuurlijk voor iedere terreur aanslag, een moskee opblazen en de Imam uitzetten. Gewoon streng en vooral hard optreden. Enfin ondertussen wacht ik af hoe het in Amerika gaat, waar mensen nog geweren mogen hebben en waar de civiele bevolking tenminste niet met lege handen staat tegenover de gewelddadige, bloeddorstige Islam.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  De kruik gaat net zolang te water tot hij barst.
  Tot nu toe wordt nog getracht de islamisering te stuiten met democratische, politieke en geweldloze middelen. Op Noord Ierse, Joegoslavische, of zelfs Libanese, toestanden zit bijna niemand in dit land te wachten, maar het wil bij de boven ons gestelden maar niet doordringen dat zij, met hun structurele wanbeleid, daar wel regelrecht op aankoersen.
  Overigens geloof ik dat de autochtone rooien en linksen vooralsnog het gevaarlijkst en het meest gewelddadig zullen zijn en dat zij het voortouw zullen nemen waar het het overgaan tot geweld en bloedvergieten betreft, waarna de islamisten hun voorbeeld zullen volgen.
  Wanneer dat gebeurt zullen wij ons gedwongen zien om ons te verdedigen en valt het te verwachten dat een islamofiele overheid dan niet zonder meer kan rekenen op de loyaliteit van politie en leger, wanneer men zo dom zal zijn om hen tegen het eigen volk te willen inzetten.

  Like

 16. Igor zegt:

  V.w.b. teveel aan Nederlanders ben ik het niet met je eens Driek. Doordat de Nederlanders de afgelopen 50 jaar steeds meer 1 kind huishoudens kregen, is het aantal autochtone Nederlanders met de loop der jaren gestaag aan het afnemen.
  In de zestiger jaren waren er 11 miljoen autochtonen. Dit zijn er nu veel minder.
  Volgens het CBS waren er in in 2014, ong. 16,5 miljoen inwoners, waarvan 5,5 miljoen allochtonen. Echter niet meer meegerekend de 3e generatie allochs, zijn vlgs den Haag al echte NLérs. En ook niet meegerekend de zeker minimaal o,8 miljoen illegalen. En ook niet meegerekend de zeker een miljoen hier verblijvende Oost Europeanen.
  Met andere woorden Driek, hoewel ik het met de rest van je epistel 100% eens ben, zijn wij Nederlanders, dus de echte, alleen maar in aantal achteruit gegaan.
  Goed voorbeeld, kijk eens in de randstad naar de klassen met schoolkinderen. Dan zie je dat ze voor 95% bestaan uit allochtonen.
  Ik woon er middenin en heb het zien gebeuren en vrees de toekomst voor mijn kleinkinderen met grote vreze.

  Like

 17. Uriël Aartsengel zegt:

  Het woord communiceren verwijst naar het principe van communicerende vaten. Op basis van deze wetmatigheid kan men met een absolute zekerheid. Elk botsend meningsverschil volkomen automatisch nivelleren. Zonder het communicatie-recht heeft men geen probleem-oplossingsrecht, waardoor het recht van de sterksten geldt. Het aan elkaar geven van het communicatie-recht, is daarmee het principiële verschil tussen menselijk en dierlijk gedrag (vgl 1.Petr.3:15 – Luc.19:22 i.s.m. 1.Joh.4:16 – Pred.3:18).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s