Oostenrijk: Nigeriaan steekt onderkomen in brand

Screenshot_26

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

In de winter en vooral rondom Kerstmis heeft de brandweer veel te doen. Kaarsen naast gordijnen, in droge Adventskransen of kerstbomen, maar ook niet goed schoongemaakte schoorstenen veroorzaken vaak grote schade en leed bij de gedupeerden. Maar er komen deze tijd ook veel meer opzettelijke branden voor, die de vermoedelijke slachtoffers gebruiken om diverse doelen te bereiken. Zeer waarschijnlijk was dit ook het geval in een “vluchtelingen”onderkomen in het Neder-Oostenrijkse Grünbach am Schneeberg (district Neunkirchen).

In Oudejaarsnacht om ongeveer 01.30 uur werd de brandweer naar een brand op de zolderkamer van het onderkomen geroepen. Enkele van de 29 zich in het onderkomen bevindende asieleisers vluchtten nogal mediageniek via een balkon naar een lager gelegen gedeelte. Drie van de dappere toneelspelers slachtoffers liepen daarbij botbreuken op, eentje was vergeten dat men bij zulke acties niet te diep zou moeten inademen en kreeg een rookvergiftiging. De gewonden werden daarna voor het oog van de camera´s van de talrijke vertegenwoordigers van de leugenpers onmiddellijk op brancards gebonden en naar de ziekenhuizen in de buurt getransporteerd.

Screenshot_30

De ORF berichtte:

Toen de brand tegen 01.30 uur uitbrak, bevonden zich 29 vluchtelingen in het gebouw, die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de oorlogsgebieden in Nigeria, Liberia, Gambia en Somalië […].

De dakconstructie van het gebouw stond volledig in brand. Er werden 150 brandweerlieden ingezet, die voorzien waren van zuurstofflessen en een lange draaibare ladder. Stormvlagen en temperaturen onder het vriespunt zorgden voor zware omstandigheden, zei de woordvoerder van de brandweer, Franz Resperger. Om 05.15 uur was de brand volledig geblust.

De ongedeerd gebleven asielzoekers werden eerst in de nieuwe middelbare school in de plaats verzorgd en begeleid door een crisisinterventieteam.

De reddingsactie duurde bijna vier uur. Aan de actie namen ook 33 mensen van het Rode Kruis, waaronder vier artsen, deel.

Al diezelfde nacht zeiden de brandonderzoekers dat brandstichting “van buitenaf” uitgesloten kon worden. Nu is het zeker. De brand werd door een van de bewoners in “religieuze waan” aangestoken.

Screenshot_28

Screenshot_29

De “Kronen Zeitung” bericht:

Uit het onderzoek van de brandgroep van de recherche van Neder-Oostenrijk bleek dat een Nigeriaan in religieuze waan de brand had aangestoken. De vermoedelijke brandstichter, die zich niets meer kan herinneren, kwam in voorarrest.

“Religieuze waan?” De pers blijft ons de informatie om welke religie het gaat schuldig. Maar uit ervaring en ook omdat er sprake is van waan, kunnen we er gevoeglijk van uitgaan dat het niet om boeddhisme of christendom gaat.

In werkelijkheid is het echter zo dat het in brand steken van impopulaire, zich op het platteland bevindende, onderkomens – en zodoende de verwoesting van volkseigendom of ook wel de have en het goed van privé-eigenaren – een soort cultuurgebonden “dankbaarheidsritueel” schijnt te zijn. Of wie durft hierin een kwaadaardige, opzettelijke poging van onze “lieve gasten” te zien om naar de stad te kunnen verhuizen? Zoiets te denken zou bijna overeenkomen met “rechts-radicale volksophitsing”. . .

Screenshot_27

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oostenrijk: Nigeriaan steekt onderkomen in brand

 1. Cathja zegt:

  Helaas krijg ik bij dit bericht uitsluitend kwaadaardige gedachten. Het komt vaker voor dat wanneer een onderkomen voor die gelukszoekers niet luxe genoeg is, ze het slopen of ze steken het in de hens. Net zolang tot ze prachtige woningen krijgen, ingericht met het modernste van het modernste. En de Oostenrijkse overheid maar doorgaan met pamperen en buigen voor die ratten!
  De sociaal zwakkeren mogen toekijken hoe die niksnutten kunnen baden in weelde, en aan geld ook al geen gebrek hebben!
  Hoe is het mogelijk dat dit nog niet tot grote volkswoede heeft geleid?

  Like

  • Willie zegt:

   Cathja , ”Hoe is het mogelijk dat dit nog niet tot grote volkswoede heeft geleid?”
   omdat de meesten LAFAARDS zijn , BROEKSCHIJTERS ,GEEN SPIRIT daarom

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat ze niet alle 29 in de fik gevlogen zijn.

  Like

 3. reageerbuis zegt:

  Tsja, de steden en natuurgebieden zullen branden…

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het eten deugt niet, de behuizing is niet naar wens…
  Waarom blijven die bos/rif-apen niet gewoon in de rimboe c.q. in de woestijn in een hut met een dak van bananenbladeren of in een tent zitten?
  Kunnen ze ook het voer van hun keuze nuttigen.
  Win-win situatie: zij in hun eigen habitat en wij verlost van een stel parasieten.

  Like

 5. Xander zegt:

  99% van de ‘vluchtelingen’ komen naar het westen met het idee dat het westen op hen zitten te wachten en dat het geld op straat ligt en het ze wordt aangereikt, dat geld wordt aangereikt klopt helaas wel. Daarbij is hun optiek elke blonde meid beschikbaar en komen bepaalde etnische zeer minimale stamnormen te vervallen zodra ze hier als prinsen verwelkomt denken te worden. Het leuke is wel dat zelfs de ergste multi culti Nederlandse dellen een Somaliër of Ethiopiër niet zien zitten om hen van negerlul te voorzien.
  Dat het allemaal nog veel te mooi voor ze is beseft deze hondsbrutale vluchteling niet, innerlijke frustratie over de ‘schandalige’ behandeling voor deze (vaak) uitgeprocedeerde en veelal multicrimineel inteelt tuig zorgt voor (tijdelijke) waanzin… En het komt er nog mee weg ook!
  Als ik kijk naar de opvang van vluchtelingen zie ik schrijnende zaken, schrijnend voor de Nederlandse belastingbetaler!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s