“Pegida” nu ook in Scandinavië

Screenshot_42

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Hebben we toch nog de kans om als Europeanen gezamenlijk de grote maatschappelijke uitdagingen zoals de massa-immigratie uit vreemde cultuurkringen te overmeesteren – als Europese cultuurgemeenschap met de desbetreffende eigen burgerlijke samenlevingen, culturele, democratische en sociale verworvenheden? Iedere vorming van een natie in Europa was een dynamisch maatschappelijk proces, dat alleen historisch-maatschappelijk is te begrijpen. De 2000-jarige historie van Duitsland werd vooral in het Westen na de Tweede Wereldoorlog tot 12 jaar gereduceerd. Dat heeft men in het oosten om politieke redenen niet toegestaan – zou Dresden misschien ook daarom het uitgangspunt van “Pegida” kunnen zijn? Nu staan de burgers in het ene na het andere Europese land op om voor hun vrijheden te vechten.

Zelfs in Zweden, waar de vrijheid van meningsuiting in coma werd gebracht, waar een door 13% van de burgers gekozen partij, de Zweden-Democraten, door de politiek en de media met alle middelen wordt aangevallen en buitengesloten, bestaat nu een “Pegida”. Dat moeten we als bijzonder moedig beschouwen, want in Zweden moet men als burger van een “humanitaire grootmacht”, die haar deuren wagenwijd heeft opengezet voor een vreemde tegencultuur, waar het eigene systematisch werd verwoest, extreem taai en verstandig zijn.

Nu hebben zelfs alle mannen uit het hoge noorden, onze Scandinavische Vikingen, zich als Scandinavische “Pegida”-medestrijders bekendgemaakt. Op alle Facebook-sites van Zweden, Noorwegen en Denemarken staat:

“Pegida”-Europa en “Pegida”-Scandinavië wensen iedereen een goed nieuw jaar 2015.

We zijn er erg blij mee dat we gewoon steeds maar groter en groter worden om op te komen voor de vrijheid van meningsuiting en democratische rechten. Laten we er samen voor zorgen dat het nieuwe jaar 2015 positieve veranderingen voor Scandinavië en Europa zal brengen.

Wij zijn allemaal Europeanen, maar ook medeburgers in onze landen. Onze volksidentiteiten moeten behouden blijven en we zullen geen voortgezette islamisering van onze samenlevingen dulden.

Hier een goed overzicht van alle “Pegida”-activiteiten in Europa.

Wij wensen iedereen vreedzame en succesvolle wandeltochten!

Screenshot_43

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", burgermoed, democratie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Pegida” nu ook in Scandinavië

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wel…..De wonderen zijn de wereld nog niet uit…!

  Like

 2. Sjaak uit Dordt zegt:

  Negida, wie richt het op? Ik ben daar zelf veel te onhandig in. ( werkelijk, ik zou niet weten hoe )

  Like

  • Tempelier zegt:

   Sjaak uit Dordt , bij het artikel “hier een goed overzicht” kun je Pegida Nederland ook vinden, kijk maar eens.

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Sjaak uit Dordt

   Ik las net een comment van je onder een stuk van Van Rossem op GeenStijl:

   Ik citeer: Dit stuk zo zomaar over genomen kunnen worden op de website: ejbron.wordpress.com… . Daar kom je vaker stukken van GS tegen, keurig met bronvermelding. Een best interessante site, maar dient wel met een kritisch oog bekeken te worden.

   Kun je vooral het vet gedrukte nader verklaren s.v.p.!!??

   Webmaster

   Like

 3. Cathja zegt:

  Positieve geluiden uit Scandinavië. Men zegt wel eens: “als er één schaap over de dam is volgen er meer”. Laten we hopen dat deze vaderlandslievende uitingen zich als een olievlek gaan uitbreiden over Europa! Het is heel hard nodig, want de tijd dringt, en de ‘vluchtelingen’ komen nu niet meer met tweehonderd tegelijk in Europa aan, maar het loopt nu al tegen de duizend per schip! We moeten terrein veroveren en niet verliezen.

  Like

 4. Fred zegt:

  Duizend per schip?
  Ik meen me te herinneren dat ze zelfs per prive-jet à € 28.000 euro per persoon onze landen binnenvallen.
  Deze sprinkhanenplaag kan alleen door het gewone volk gestopt worden.
  Onze “leiders” dienen daarom zo spoedig mogelijk voor een tribunaal gesleept te worden en veroordeelt wegens landverraad tot de hoogst mogelijke straf.
  Het Nederlandse Koninklijk huis niet uitgezonderd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Fred: 00.48. uur. Deze “leiders”, worden aangestuurd door: de EUSSR, en de BILDERBERGMAFFIA Fred. Dus daar dient ook mee afgerekend te worden. Trouwens wist U dat de faalhaas Rutte (VVD) en onze “veilingmeester”, Pechthold (D66) bevriend zijn met BILDERBERG?

   Like

   • Martha N zegt:

    Ik vraag mij altijd af WAAR ligt het belang van deze mensen?
    Voor het geld hoeven ze het niet te doen.
    WAT is het doel waar zij naar streven..?
    Waarom eigen land en bevolking vernietigen.
    Waarom volstoppen met moslims?
    Die zullen hun echt niets opleveren.
    Ja, dat Pechtold bevriend is weet ik, ook dat Rutte twee handen op 1 buik is met het koningshuis en al jarenlang een vriend van Mabel.

    Like

  • bobzelf zegt:

   de dood door de kogel, tegen de muur, !!!
   tijdens de 2e wereldoorlog kon je nog zeggen: ik werd gedwongen !!

   maar nu doen ze het uit eigen vrije wil !!
   en niet beginnen zonder mij hee !!!

   die kalashnikov moet goed warmdraaien !!

   Like

 5. Martha N zegt:

  Eindelijk beginnen mensen (autochtonen) in de verschillende westerse landen zich te roeren, we staan niet alleen, velen zijn het zat! Het is genoeg!

  Like

 6. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  Uiteraard: waar het kookpunt wordt bereikt, moet overdruk een uitweg vinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s