Twee Italiaanse hulpverleensters door moslims ontvoerd en mishandeld

Screenshot_24

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Dat is weer van dat nieuws waarbij je misschien medelijden zou moeten voelen,  maar waarbij wij alleen maar ons hoofd kunnen schudden over de domheid van de hulpverleensters.

De twee Italiaansen wilden hun hulpverleningssyndroom in Syrië bij de radicaalislamitische rebellen uitleven, of wellicht wilden ze zelfs met 1-2 “edele wilden” een beetje flirten, wie zal het zeggen. We kunnen er van uitgaan dat de mediaberichten over hen “politiek correct” agitatorisch vervalst zijn, zodat ze de humanistisch-goedmenschelijke wezens in de samenleving van het Avondland aanspreken.

Een video laat de twee Italiaansen zien, die in de zomer in Syrië ontvoerd werden. Ze smeken om hun leven en waarschuwen (niet zichzelf, maar ons!) dat men hen (niet ons!) zou kunnen executeren.

Greta Ramelli (20) en Vanessa Marzullo (21) dragen zwarte sluiers, terwijl ze in de camera zeggen: “We zijn in groot gevaar en men zou ons kunnen doden.” Dit is een van de nieuwste islamitische ontvoeringscrises waar het Westen zich tegenover geplaatst ziet.

The Telegraph

Wie de moslims wil helpen, doet dat op eigen verantwoording!

Ramelli´s moeder, Antonella, vertelde journalisten dat haar dochter als kind al anderen wilde helpen, en op 12-jarige leeftijd al meehielp in een tehuis.

Op de kritiek waarom ze hun dochters daar naartoe lieten gaan, zeiden de ouders dat ze zulke notoire hulpverleensters waren.

Ook in de asielzoekerscentra in Duitsland worden hulpverleensters dagelijks door moslims seksueel geïntimideerd. Wij hoorden al van een 50-jarige goedmensch, die tijdens de hulpverlening door “vluchtelingen” werd verkracht.

Screenshot_25

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Naïviteit, Syrië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Twee Italiaanse hulpverleensters door moslims ontvoerd en mishandeld

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ies koeltoer! Tja, jammer, maar in dit geval is het toch: ” eigen schuld, dikke bult”.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ik ben er inmiddels aan toe om het woord ‘jammer’ bij dit soort aangelegenheden gewoon weg te laten. Gevoelens van medelijden kan ik ook al niet meer opbrengen.
   Wie, tegen beter (kunnen) weten in, zich in de nabijheid van die onmensen waagt, verdient ook niet beter.
   Dit is geen onnozelheid meer, maar bewuste zelfverblinding.
   Hetzelfde probleem lijkt mij aanwezig te zijn bij ‘eurofielen’.
   Vooralsnog zonder echt gruwelijke gevolgen, maar die komen er nog wel als we de E.U. niet verlaten. Want alleen daar buiten kunnen we de verfoeilijke islam een halt toe roepen en -uiterst noodzakelijk!- elimineren.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ Tom Hendrix, maar wat vindt u nou eigenlijk precies van de vier stoute meiden uit
   Scherpenzeel waar ik u een tijdje geleden over vertelde? Zij waren toch ook erg oneerlijk
   geweest door geld van de vader van de twee meisjes te stelen, taart van te kopen om er hun vriend (gelukkig GEEN moslim of islamterrorist!) me te gaan trakteren waarmee ze duidelijk bewezen dat ze gewoon vier domme ganzen waren, net als de twee opgenoemde Italiaanse hulpverleensters? Gelukkig hadden Vivian, Bianca, Simone en Esther nog geboft dat ze gewoon een stevig pak voor hun ondeugende billen kregen van de student (al had hij wel medelijden met hen) en NIET verkracht of mishandeld werden door islamtuig! Maar de vier meisjes hadden het langdurige pak voor hun broek ruimschoots verdiend!
   Uw bondgenote Yvonne van Cleef zou dit soort uitschot wat haar belaagde zelfs hopelijk zo hard in hun ballen trappen dat ze nooit meer iemand konden verkrachten of seks konden bedrijven!
   Maar nou is er ook weer een Nederlandse vrouw, Nancy Holten, woonachtig in Zwitserland en zich daar ergert aan koeien met bellen! Ze vindt dit dierenmishandeling en mevrouw kan niet eens tegen klokkengeluid want ze hoort daar de klok wel luiden maar weet niet waar de klepel hangt! Holten is blijkbaar geen Tinkerbell, het sexy elfje van Peter Pan, daar haar getinkel veel mensen wel als muziek in de oren klinkt! En ik weet zeker dat Nancy niet graag bij de geïrriteerde Zwitsers over de knie wil voor een portie billenkoek en al helemaal NOOIT verkracht wil worden door deze afschuwelijke moslims als ze deze gaat uitschelden! Zij houden nog niet eens van honden en varkens!

   Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind het reuze sneu voor die leuke meisjes, maar ze zijn natuurlijk wel van de achterlijke. Dat die kinderen nog steeds niet doorhebben dat die mohammedanen niet deugen. En hoe kun je nou als meisje, op die leeftijd, naar een wereld gaan waar alleen mannen het voor het zeggen hebben. Dat ze daar als hulpverleenster naartoe zijn gegaan geloof ik niet. Ik denk eerder dat het bekeerlingen zijn en nu van een koude kermis thuiskomen. Ze zullen het allemaal wel geromantiseerd hebben.

  Like

  • Berthe zegt:

   Driek, de overheden in de Westerse wereld stellen ALLES in het werk om deze goedwillende meisjes zo onnozel/achterlijk te houden. De politiek en de media vertellen onze jeugd leugens, b.v. dat mensen overal ter wereld ‘gelijkwaardige’ culturen hebben. En dat hulp vanuit de Westerse wereld zinvol is. Enige bevlogenheid en romantiek kun je de jeugd niet kwalijk nemen op die leeftijd. Maar het misbruiken hiervan door leugens is, dat is een misdaad.
   Trouwens, Driek, ondanks deze gure tijden: ook voor jou een goed 2015!!

   Like

 3. windwens zegt:

  Als ouders schiet je te kort als je, je kinderen niet leert dat de wereld ook vol gevaren zit. Het is suf om kinderen te vertellen dat de wereld alleen maar goed is.Moeder verschuilt zich achter de goed hartigheid van haar dochter terwijl ze zelf de aanstichter is. Daar ga je dan als gutmensch het is dus tijd dat deze wakker geklapt worden en dit is 1 voorbeeld

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Ik had ,t vanmorgen al ergens gelezen, hier de video (en de meerdere foto,s )

  ……………..
  De originele foto,s zijn op de Italiaanse krant::
  http://www.bergamonews.it:8081/mediacenter/foto/vanessa-marzullo-la-bergamasca-rapita-siria-193620

  Like

 5. Sjaak uit Dordt zegt:

  Ach, correct linkse hulpverleensters worden verkracht door moslims, het erge is, dat ik er geeneens medelijden mee heb (sick). Dat komt er nu van door jaren van wegkijken en alle ongemakken onder het multikul-politiek-correcte-tapijt te moffelen. Links heeft met het triomfantelijk binnen halen van de islam zich lelijk (eigenlijk heel Europa) in de voet geschoten.
  Sterker nog ik geef links volledig de schuld van de ongebreidelde toestroom van moslims met dito culture misstanden.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ook al ben ik nóg zo hulpvaardig, dan zouden moslims van mijn diensten geen gebruik kunnen maken. Ze zijn nooit te vertrouwen, want ‘heidense vrouwen’ mogen ze nemen voor eigen vermaak. Die moeder kan dan wel zeggen dat haar dochter als 12-jarig kind al graag iedereen wilde helpen, maar dan zou ik haar toch gewezen hebben op de vele ouderen die hulp heel goed kunnen gebruiken. Ouderen in eigen land gaan toch voor? Zij zijn een kwetsbare groep in de samenleving.
  Maar nee, de dames moesten zo nodig naar Syrië. Dat is dan vragen om moeilijkheden. Ze mogen van groot geluk spreken als ze dit avontuur overleven!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en dat ze per sé hulp wilden gaan verlenen in Syrië wijst er op, dat, behalve het hulp verlenen, bewust of onbewust ook het AVONTUUR gelokt heeft.
   Ergens te begrijpen, op die leeftijd. En iedereen heeft er recht op om zijn eigen fouten te maken en daarvan te léren. Alleen loop je met naar zulke gebieden te gaan wel èrg grote risico ‘s.
   Volgens mij is het trouwens ook weer de schuld van de goedmenschen, dat zulke jongvolwassenen dat niet inzien: Zij hebben nog steeds overwegend de touwtjes in handen in de media en ze verdoezelen de levensgevaarlijke kanten van de islam nog te veel. Als zulke meiden daar beter van doordrongen waren geweest, hadden ze zich misschien nog wel twee maal bedacht.
   Maar het is overal hetzelfde: Naar de realisten wordt nog te weinig geluisterd. Hadden die meiden bijvoorbeeld in Lega Nord -kringen vertoefd, dan hadden díe het ze misschien uit het hoofd kunnen praten.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ze waren al helemaal geïndoctrineerd.
    Op de foto,s met Palestijnse vlaggen en sluier

    Pro Palestine comme toutes les connes bobo: bien fait pour leur gueule

    Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Als je als westers meisje met alle info die inmiddels voorhanden is je willens en wetens inlaat met muzels dan verdien je wat je krijgt. Wat niet wegneemt dat ik het vreselijk vind voor die meiden.

  Like

 8. tjonge zegt:

  gewoon 2 sneue meisjes wiens breinen vanaf hun geboorte is vergiftigd door de msm, de goedmens en vooral de scholen met de mantra; moslims zijn liefffff en islam is vreduhhhhhh.

  ook zij zijn dus slachtoffer van eerder genoemde.

  Like

 9. Xander zegt:

  Niets aan de hand doorlopen! In het paradijs krijgen ze hun beloning…
  Net zo erg als dat TV programma (iets van liefde over de grens) ofzo. Iedereen ziet het aankomen dat het faliekant mis gaat en het blijft maar blaten over hoe fijn het is!

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Ze hadden na de lotgevallen van Vittorio Arrigoni in Gaza beter kunnen weten. http://dailym.ai/1xiO5Py Maar kennelijk is er meer nodig om de betonnen plaat van Gutmenschlichkeit voor de kop gebroken te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s