Vandaag: Polderjihadi’s demonstreren tegen opsluiting moslimterroristen

Screenshot_16
“Abou Moussa”

(Door: Frank Verhoef)

De terrorismeafdelingen in Vught en Rotterdam zijn “inhumaan” en “onrechtvaardig”.

Het nieuwe jaar begint meteen goed voor de Haagse wegkijk-burgemeester Jozias van Aartsen. Kuch. Tijdens Oud en Nieuw liet hij een groep Salafisten van de As-Soenahmoskee patrouilleren door de Haagse Schilderswijk, en vanmiddag zijn jihadi’s in zijn stad van plan te demonstreren tegen de terroristenafdelingen van de gevangenissen in Vught en Rotterdam. Dat wordt ongetwijfeld weer een dolle boel in Den Haag.

De Polderjihadi’s die vanmiddag gaan demonstreren tegenover de Tweede Kamer vinden het maar niks dat hun ‘broeders’ en pro-ISIS-fans Abou Moussa (Azzedine Choukoud), Abou Yazeed (Oussama Chanou), Abu Suhayb (Rudolph Holierhoek) en andere jihadi’s opgesloten zitten op de terroristenafdelingen. Vooral het feit dat de moslimterroristen worden gevisiteerd (lees: in hun kont gekeken of ze niet iets meesmokkelen) vinden ze verschrikkelijk.

Vanaf 15:00 uur gaan ze demonstreren. De aankondiging luidt als volgt (let niet op de type- en spelfouten):

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vandaag: Polderjihadi’s demonstreren tegen opsluiting moslimterroristen

 1. Willie zegt:

  ”Vooral het feit dat de moslimterroristen worden gevisiteerd (lees: in hun kont gekeken of ze niet iets meesmokkelen) vinden ze verschrikkelijk.”
  Jawel , ZIJZELF zitten liever in eender welke kont ,vinden dat wss een privelegie dat alleen hen toekomt ?? Rara, waarvoor kan een matrak(wapenstok) ook dan gebruikt worden ?? Heheheheh

  Like

 2. Driek zegt:

  Die namen alleen al, Abou Moussa (Azzedine Choukoud), Abou Yazeed (Oussama Chanou), Abu Suhayb (Rudolph Holierhoek), het is en blijft schorem. De grenzeloze brutaliteit om te gaan demonstreren. En niemand grijpt in. Ongelooflijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 15.51. uur. Niemand grijpt in, meneer Driek, omdat dat NIET TOEGESTAAN wordt door de LAFAARD van AERTSEN. Tevens uiteraard niet van de RODE KERK en de GOEDMENS KERK. Wat een land….

   Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Dit is nu de rede waarom men in Amerika dit soort geteisem in Guantánamo bay opsluit.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nog even afgezien van het feit, dat ze helemaal niets te protesteren, te reclameren of wat dan ook hèbben -want het gaat hier om levensgevaarlijke terroristen- : Wat is dat voor opmerking, dat dat de enige afdeling is, waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen man en vrouw?!
  Oh, ik vermoed wel iets: Ik zag ooit een film, waarin een jonge Arabier, in krijgsgevangenschap geraakt of zoiets, nadien huilend aan iemand vertelde: “Ze hebben me gebruikt…..ZOALS JE EEN VROUW GEBRUIKT!
  Met andere woorden: Als een vróuw aan anale handelingen onderworpen wordt, is het wèl normaal, hè…-Of aan welke handelingen dan ook.
  Nou, ík mag hopen, dat het aantal visitaties per dag verdubbeld wordt. En àllemaal uitgevoerd door vróuwelijke bewakers!

  Like

 5. Pegidafan zegt:

  ze zouden helemaal niet in die gevangenissen moeten zitten , het land uit en wegwezen ,wat als die gasten weer vrijkomen . En het kost klauwen met geld , je moet ze elke dag te eten geven . wat zouden ze eigelijk eten ,zure BOMMEN zeker want daar zijn ze gek op ,op BOMMEN.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Meneer Josias moet erbij opgesloten en ook enkele malen per dag gevisiteerd moeten worden als straf voor landverraad.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Strak plan!
   Als hij trouwens letterlijk ERBIJ opgesloten zou worden, niet in een éénpersoons cel, zogezegd, kreeg hij z ’n portie misschien ook nog op een àndere manier! (gna gna gna
   zoals mijn zoon er aan toe zou voegen.)

   Like

 7. Servé zegt:

  heeft JvA dan voor deze demonstratie wel een vergunning afgegeven? En ook met die strenge voorwaarden die aan de andere demonstraties werden opgelegd? En indien géen vergunning is afgegeven dan ben ik heel benieuwd of de politie deze demonstratie gaat af-/opbreken en evt arrestaties gaat verrichten……

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  Lijkt me toch heel eenvoudig mensen. Zodra je je als een crimineel / terrorist (ongeacht huidskleur , geloof , politieke stroming enz enz.) gedraagt en er voor wordt gearresteerd , dan betekent dat , dat je je RECHTEN als “burger” verliest (op enkele na dan) en dat het justitiele apparaat , politiediensten , krijgsmacht en andere veiligeheidsdiensten het VOLSTE recht hebben om je op wat voor manier dan ook te “onderzoeken” inclusief VISITATIE oftewel rectaal onderzoek .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s