Wat is er eigenlijk mis met Alexander Pechtold?

Screenshot_17

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

Dikwijls krijg ik het verwijt dat ik bij kritiek vaak op de man speel. Ook deze keer zal ik geen uitzondering maken voor Alexander Pechtold. Hij heeft er zelf ook sterk een handje van: het op de man spelen.[1] In het krappe jaar dat hij minister was van “bestuurlijke vernieuwing en koninkrijksrelaties” zei hij in een interview “dat alles in politiek Den Haag veel vuiler en vunziger was dan mensen denken”. Hij gaf ook aan dat hij “soms moeilijk” uit de voeten kon met premier Balkenende en minister Donner van Justitie, die beiden van het CDA waren. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn  gasten.

Ik denk dat Pechtold de meest overgewaardeerde politicus is in Den Haag. Hij is het prototype van een opportunistische beroepspoliticus. Alles draait en keert hij op het moment dat hem dat uit komt. Alles is berekend. Alles is gepland in wat straatjes die Pechtold passen.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wat is er eigenlijk mis met Alexander Pechtold?

 1. E.J. Bron zegt:

  “Wat is er eigenlijk NIET mis met Alexander Pechtold?”. . .

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Een reïncarnatie van Anton Mussert, dat is er mis met hem.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ aquarius4422: 15.59. uur. Daarbij vind ik PECHTHOLD een veel grotere VERRADER dan Mussert. In beginsel was Mussert, een nationalist pur sang! PECHTHOLD is juist een grote LANDVERRADER. Alles voor de RODEN in Brussel, dat is zijn adagium!

   Like

 3. Fred zegt:

  Alexander Pechtold is een nestbevuiler. U weet wel, het soort dat schijt waar hij, en de anderen rond hem, moeten eten.

  Like

 4. windwens zegt:

  Dominee Pechvogel wat dat is Pechtold die de afgelopen jaren in de schaduw heeft moeten regeren van andere partijen is zo zuur dat er geen wijn van te maken is. Het is een miezerig mannetje dat wanneer zijn kop steeds roder wordt zijn kick heeft van zijn adrenaline rush en deze is zo verslavend dat hij deze altijd weer wil krijgen en Wilders is daarvoor een goede bokszak. Deze man heeft geen visie omtrent Nederland enige wat hij heeft is hoe hij vindt dat de ander zich moet gedragen het is een moralist pure sang en zelf het meest gewetenloze stakker in Nederland

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, dan zijn al die D ’66 ‘ers, die hem steunen dus MORALISTEN.
   Is wel zo, natuurlijk, geen speld tussen te krijgen, maar zeg ze dat recht in hun gezicht en ze trekken wít weg……
   Want ze zien zichzelf juist als ruimdenkend en wereldwijs -waarbij ze zichzelf min of meer optrekken aan de idioten van GroenLinks, al is dàt soort extravagantie ze weer net iets te machtig.
   Vlees noch vis, de meeste van die lui. Daarom weet die vuile gluiperd ze ook te paaien.

   Like

 5. Joshua zegt:

  Mannetje pechtold is een smerig achterbaks onderkruipsel.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Pechthold is een kruipend reptiel!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Ja, wat zou er nu toch mis moeten zijn aan Pechtold. Hij is een gewetenloze gluiperige flapdrol die er in slaagt vele kiezers op het verkeerde been te zetten met zijn gemaakte (eigen)wijsheid, zijn gladde politieke verkooppraatjes in uiterst correct taalgebruik, en quasi voorkomen als een heer van stand. Een nette heer in een prachtig pak die men kan vertrouwen op zijn reebruine ogen…..De kiezer moest toch beter weten. Een echte wolf in schaapskleren is hij ! Wim Sonneveld zou zeggen; Een gluiperd van het zuiverste water. Bij de volgende verkiezingen spekt hij zijn partij met nieuwe kiezers uit PvdA en VVD gelederen, om de PvdA en de VVD te evenaren met 40 kamerzetels…..Het schijnt dat van alle politieke partijen alleen PVV stemmers het nodige intellect hebben om een schuinsmarcheerder als pechtold te doorgronden !

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Pechtold is op zeker een psychopaat. http://en.wikipedia.org/wiki/Psychopathy_Checklist

  1) Oppervlakkige charme. check!
  2) Grandioos gevoel over de eigen intelligentie, check!
  3) Pathologisch liegen? ( wij zijn de referendum partij :-), check!
  4) Een gebrek aan spijt? ( wij hebben nooit fout gezeten met onze multiculturele samenlevings waan 🙂 Check!
  5) Emotionele vlakheid, check!
  6) Een gebrek aan inlevingsvermogen. (wie had het over “vreemde luchtjes op het portiek?”, Check!
  7) Een gebrek aan het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen acties ( Nederland is er prima aan toe naar de Paarse waanzin en ook nu weer zien we D66 vrolijk meedoen met Rutte en de PVDA) Check maar weer!
  8) Een gebrek aan realistische lange termijn doelen ( te makkelijk..als iedereen nou eens universitair geschoold zou zijn dan kwam het allemaal goed) Check!
  9) Onverantwoordelijkheid. ( Natuurlijk is het een leuk idee om de poorten van Europa open te zetten voor de Jihad…) Dikke Check!

  Nu ik de lijst nog eens doorneem. Psychopaten66 is een betere naam voor de partij führer van dat stelletje hoog geleide idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s