Weerzinwekkende “Palestijnse” video: Hoe steek je een Jood dood. . .

Deze video is een groot succes op Palestijnse sociale medianetwerken. Hij laat aan Arabische terroristen in de dop zien hoe ze een Jood moeten neersteken en vermoorden. De video is een voorbeeld van welke smerige zaken er gedistribueerd worden binnen de Palestijnse Autoriteit en Gaza.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, hersenspoeling, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

17 reacties op Weerzinwekkende “Palestijnse” video: Hoe steek je een Jood dood. . .

 1. de 13de imam zegt:

  Er had best een aftiteling bij gemogen met de tekst: Deze productie werd mede mogelijk gemaakt dankzij VS- en EU-subsidiegelden. Niet zo netjes van deze jongens!

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Het wordt HOOG tijd , dat de Joden , Christenen en andere NIET Moslims , dit bekijken en zichzelf EIGEN maken om zodoende deze smerige honden (Mossels) een stap voor te zijn (en indien nodig zich te kunnen verdedigen) en die smeerlappen een koekje van eigen deeg te geven en HEN zo af te slachten. Klinkt misschien hard , maar mensen weet wel , dat het niet lang meer duurt er men ONS zo zal behandelen.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Wederom duidelijk dat we met genetisch afval te maken hebben.

  Like

 4. win zegt:

  leer ervan.
  en draai het om.

  Like

 5. paultector zegt:

  Aangeven bij de politie!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  ZOEKBEELD ! WAT ONTBREEKT ?

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Vind het verschrikkelijk allemaal wat er gebeurd. Snap alleen niet dat zulke filmpjes onder onze ogen kunnen komen, ik bedoel waar dat vandaan komt moet de computers te trasseren zijn en dan moet juist die computers waar dan vandaan komt gehackt worden. Eigenlijk versrpreiden jullie nu ook deze smerigheid. Toch? Ook het nieuws e.d. maken hier zich schuldig aan. We weten dat het gebeurd en de filmpjes worden ook verspreid om ons te waarschuwen. Maar ik vind persoonlijk dat die filmpjes zo snel mogelijk verwijderd moeten worden over heel de wereld, want ook de gene die ze met die filmpjes graag willen berijken, zien het dan toch ook? Negeren en booikotten die gasten. Geen voeding meer geven en zeker niet helpen met het verspreiden van die smerigheid.

  Like

 8. Servé zegt:

  Ik heb ook getwijfeld of ik het wil moet delen op mijn tijdlijn, want ik verspreid daarmee ook weer de mogelijkheden die men toont. Maar aan de andere kant zijn er ongelovig veel mensen die het niet willen geloven dat het allemaal plaatsvindt en wij Nederlanders dit dus MEDE-financieren door de Nederlandse subsidies aan de PLO en Hamas EN indirekt door de miljarden-subsidies via de EUSSR…… Daarom dan toch maar gedeeld..

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik ga het niet bekijken, na alle reacties, kan er niet zo goed tegen,

  Like

  • Igor zegt:

   Het is niet echt, Avidia. Het is een palestijnse instructiefilm zonder bloed, maar juist daarom levensgevaarlijk, zeker voor de IQ loze inteelt moslims.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s