Achmed Marcouch, een huichel-Marokkaan van de PvdA

Screenshot_50

(Door: Frans Brassens)

Het is weer eens zover. Een islamiet die met twee maten meet. We hebben Marcouch nooit ‘duidelijk’ gehoord over het in brand steken door islamieten van de (weinige) christelijke kerken in islamlanden, nooit gehoord over de moordpartijen op christenen in islamlanden, nooit gehoord over de moordzuchtige krankzinnige islamieten van IS. Maar hij wil wél ‘duidelijkheid’ over een andere zaak. Daarom horen we hem nu wel: Achmed Marcouch (PvdA) is er via de  site ‘Joop’ (van de VARA, PvdA) achter gekomen dat er Facebookers zijn die het Zweedse voorbeeld van het in brand steken van de haathutten, die moskeeën genoemd worden, wel een goed idee vinden.

In Zweden is men de islamterreur en de talloze verkrachtingen door islamieten kennelijk zat. Geen wonder, want de (echte) Zweden worden totaal in de steek gelaten door hun regering. Er gebeurt níets. Er zijn daar gestoorden aan de macht die Zweden in sneltreintempo vullen met islamieten door de grenzen wijd open te stellen voor ‘meer, meer, meer’ van dat soort.

Hier in Nederland maken we in feite hetzelfde mee. We hebben hier een op sluwe wijze aan de macht gekomen zooitje zwijgers als het om misdaden en terreur van ‘moslims’ gaat. Zeggen dat we ‘mínder’ van dat tuig willen levert zelfs een proces op. En er wordt heftig weggekeken van de werkelijkheid. Ik vind het geen wonder dat er dan mensen komen om, net als in Zweden, het recht dan maar in eigen hand te willen nemen. Want anders: Géén recht!

De Marokkaan Marcouch wil dat er actie wordt ondernomen tegen de Facebook-gebruikers die – in ultieme wanhoop – oproepen om óók moskeeën in brand te steken. Marcouch zegt:’Dit is onacceptabel. De moslimhaat neemt nog steeds toe.’ En dat moet een koranadept als hij zeggen?! Snapt deze sukkel niet dat die haat door moslims ZELF opgeroepen wordt door hun gedrag, terwijl ook nog erg veel moslims juist zélf de Nederlander haten? Weet hij niet van het moslimgestook in diverse moskeeën? Kent hij de dreigingen voor de westerse wereld van die perfide islam niet?

“Op Facebook stonden berichten, waarin werd opgeroepen om soortgelijke acties (als in Zweden) in Nederland uit te voeren. De beheerder van de pagina heeft de reacties inmiddels verwijderd, nadat joop.nl (Vara, PvdA) er over berichtte”  lees ik in Elsevier. Goed, maar ik begrijp die WANHOOPS-OPROEPEN (want dat waren het natuurlijk) érg goed. Zo niet de Marokkaan Marcouch (PvdA). Hij vindt ‘dat er stappen moeten worden ondernomen’. Hij wil dat er ‘duidelijkheid’ komt en dat moet het Openbaar Ministerie dan maar even regelen. Marcouch zegt dat de Raad van Marokkaanse Moskeeën zaterdag aangifte wil doen van de reacties. En dat de voorzitter ervan, Yahia Bouyafa, de moskeebesturen heeft opgeroepen ‘waakzaam te zijn’ en moskeewachten in te stellen.

Ach ja Marcouch (PvdA), onze Joden moeten hun Synagogen al tijden beschermen tegen aanslagen door moslims, onze Joden durven niet meer met keppeltjes rond te lopen, omdat ze anders aangevallen worden door moslims, op het internet zijn moslimsites en op Facebook zijn moslimpagina’s te vinden die niet alleen Joden, maar de gehele (echte) Nederlandse bevolking bedreigen. Heb ik jou, Marcouch, al eens horen zeggen dat DIE door het Openbaar Ministerie aangepakt moeten worden om DUIDELIJKHEID te krijgen? Je bent een huichelachtig mannetje, Marcouch.

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Christenvervolging, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Achmed Marcouch, een huichel-Marokkaan van de PvdA

 1. leefbarbaar zegt:

  Een oud truukje: we steken wat mosketen in de hens en we kunnen dan het internet censureren. Zijn er al daders gepakt? Nee, dus.
  Kijk; het oproepen tot geweld is fout, maar moslims doen niet anders, hun hele haatboek is niet anders dan geweld en oproepen tot geweld.
  Laten we dus voor 1 keer een voorstel van de Markoek uitvoeren en alle islamitische propaganda verbieden. En het brandstichten van mosketen verbieden. Win/win. Maar dat zal dan wel niet de bedoeling zijn.

  Like

  • zomaar zegt:

   de moslim hier in het westen hebben hun oordeel klaar , ik pak even die brandstichting van een huis , in Den Haag waar kinderen en de vrouw omkwamen van een moslim (turk).

   tot zelfs in Turkije was men van oordeel dat dit een racistische daad was , de Turkse ambassadeur moeide zich er mee , en veroordeelde het Nederlandse volk tot racisten .

   tuurlijk niet de linkse denker onder ons , tot het moment dat het duidelijk was dat de zwager van deze turk , het huis in de fik gestoken had.

   heet Turkije en alle turken (moslims) hier deden er het zwijgen toe , geen woord van verontschuldiging naar of aan ons .

   dit geeft aan waar de ongelovigen staat , binnen de islam .

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Voor velen is het inmiddels zonneklaar dat Markoek bezig is met de islamisering van Nederland en nergens anders mee. Op een dag is daar geen twijfel meer over en op die dag gaat meneer de grens over naar de zandbak des voorvaders, zonder uitkering en zonder mercedes. Schandalig dat de PvdA dit soort bezetters een platform geeft in ruil voor stemmen.

    Like

   • Servé zegt:

    Wat ik mij afvraag en ook eigenlijk best wel mis is de aangifte tegen de NPO die vorige week dat overzocht van de geschiedenisdeskundige heeft uitgezonden. Dat programma was dermate gemanipuleerd over die brand in Rotterdam waarbij die Turkse mevrouw en haar (5??) kinderen omkwamen en NIET vertelde dat de brandstichter haar Turkse zwager bleek te zijn. Echter de programmamakers hadden de beelden zodanig gemanipuleerd om de schuld van de dood van deze mensen in de schoenen te schuiven van Pim Fortuyn…….over geschiedvervalsing te praten. Het is ook opvallend wat er allemaal weer in kranten, media, en msm verschijnt om de PVV en GW te bashen en te beschadigen…..Er komen weer verkiezingen aan en dus wordt alles weer uit de kast gehaald en begint links weer met str,,t te gooien. En dat men zowel bij links als de linkse VVD bang is voor het resultaat en de PVV blijkt wel dat men voor de verkiezingen van de Provinciale Staten Rutte zelf op verkiezingstoer gaat…….tenslotte kan hij alles goed voorliegen, hij heeft ervaring genoeg daar in.

    Like

  • keeskaaskop zegt:

   De islam moet verboden en vernietigd worden, dan zijn we van een hoop ellende en kosten verlost. Laat de moslims elkaar maar kapot maken in het midden-oosten, Nederland en Europa moet beschermd worden tegen de islam.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat was weer eens stom van Marcouch: Hij weet zèlf toch wel, zou je zeggen, dat hij nooit zulke duidelijke verzoeken aan het OM heeft gedaan om soortgelijke haat-oproepen van islamitische zijde aan te pakken, Door dat nu opeens wèl te doen, valt hij door de mand als een nep-geïntegreerde met een dubbele agenda. Wie ‘stiekem’ te werk wil gaan -zijn eigen woorden- moet nu eenmaal nauwgezet op alle details blijven letten, anders werkt het niet.
  Maar eigenlijk heb je er weinig aan om dat onder elkaar te constateren, want we wisten het allang. Het ware beter, als iemand de gelegenheid zou krijgen, hem dit persoonlijk in het gezicht te slingeren en dan te kijken, hoe hij daarop reageert. -Waarschijnlijk met een enorme omhaal van woorden, die niets wezenlijks zeggen, zoals Elforkani nu en dan pleegt te doen; dat onderstreept dan weer in elk geval het ‘stiekeme.’
  Ach ja, die ‘Mekkaanse fase…..’ Het valt niet mee voor ze!

  Like

  • Dokus zegt:

   Afgelopen week was hij Marcouch in het programma van Jeroen Pauw ” vijf jaar later” Toen Pauw hem kritische vragen wilde stellen over de haat teksten in de Koran ( ja ja Pauw had er zelfs een briefje bij liggen) ontweek deze moslim handig de vragen. Het was gênant om te zien hoe Pauw daar zomaar genoegen mee nam…..dit getuigde niet van goede journalistiek……. Bij een niet moslim had hij door gevraagd……. Hij zal ook vast bang zijn van de gevolgen……

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Moslims zijn van nature heel erg stom. Dat zit nu eenmaal in hun genen.
   Daarom zitten ze nu, in onze verlichtte tijd, nog altijd in ’n zandbak.
   Maak je geen zorgen, ook deze muzelman eindigt t.z.t. tegen de muur.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Brassens dat heeft U mooi verwoord. En onze “wegkijkpolitici”, van “links tot rechts”, behoudens de PVV, weten NIET hoe snel ze erbij moeten zijn, om de ISLAM te omhelzen, en de PVV te demoniseren. Vooral de RODEN/SOCIALISTEN lopen met GL en D66, daarin voorop! En de rest volgt slaafs. Het is ook een grof schandaal, dat WIJ verplicht via de BELASTINGEN meebetalen aan de FASCISTISCHE RODE JOOP.NL site. Nederland is knettergek geworden.

  Like

  • rotsus zegt:

   Beste Tom Hendrix,

   De oplossing is simpel en eenvoudig alleen gewaagd en risicovol maar men moet nu eenmaal afwegingen maken in zijn leven en ik heb dat nu gedaan. Sinds 1 december van het afgelopen jaar (en eigenlijk ook al stiekum een aantal maanden daarvoor) betaal ik geen cent meer, helemaal niets en zit nu te wachten op de klap die maar niet komt. Ben er echter nu mee bezig om de boel te laten escaleren en heb gisteravond laat nog een lange mail geschreven naar de wethouder sociale zaken van onze gemeente met daarin mijn punten. Daarin mag hij zich vastbijten echter ik geef hem weinig kans. Ook heb ik gisteren in de late namiddag de makelaar gebeld met een minder prettige mededeling wat betekend dat ik 15 januari a.s. niet uit mijn door de bank verkochte huis zal gaan met daarin precies uitgelegd wat mij dwars zit.
   Ik wacht nu dus af op de escalatie welke, naar ik aanneem binnenkort gaat volgen echter ik ben al gedurende een kleine 2 tot 3 jaar de kont tegen de krib aan het gooien en begrijp niet waarom ik nog steeds vrij rondloop en iedereen mij mijn verhalen blijft afnemen daar ik eigenlijk al gedurende zeker 2 jaar failliet zou moeten zijn maar men mij heeft laten doormodderen zal ik maar zeggen. (ben wel redelijk goed onderlegd in wets- en rechtskennis)
   IK BETAAL IN ELK GEVAL GEEN CENT BELASTING MEER MET UITZONDERING VAN DE SPULLEN WELKE IK IN DE SUPERMARKT KOOP EN BENZINE OF ZO!!! Daar kom ik namelijk niet omheen en dat vind ikzelf dan ook meer dan genoeg, vind je ook niet??
   Dus ik ben benieuwd hoe deze haas gevangen gaat worden door die KOE!

   Met vr. gr.
   W.g.
   Rotsus

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Helaas zal de haas, mits ie niet ergens nog voldoende geld heeft staan, door de sterke arm der wet uit huis worden gezet. De straat op, wellicht een uitkering, en dezelfde straat als tegenprestatie gaan schoonmaken. Wellicht dakloos, geen ziekenzorg. Solidair met 3 miljoen Grieken.

    De haas die veel van wetten (recht is al een tijdje weg in Nederland) weet, weet dit.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Rotsus: 12.25. uur. Ik heb respect, zoals U omgaat met al deze problemen. Steeds heb ik ook uw reacties zorgvuldig gelezen, en heb daar bijzonder veel aan gehad. Wat als een paal boven water staat- en dat blijkt volkomen uit uw wederwaardigheden- is dat de STAAT, inmiddels onze GROOTSTE VIJAND is! In plaats van dat men opkomt voor eigen VOLK en VADERLAND, bedriegt en beliegt men ONS 24/7. Ook ik ervaar bij mezelf steeds meer weerzin tegen de POLITIEK in het algemeen, en de POLITIEKE-ELITE in het bijzonder. Het hele politieke systeem is gecorrumpeerd! Buiten de PVV om, zijn ze allemaal hielenlikkers van de BILDERBERGCLAN, de EUSSR en de NWO! Ik wens U heel veel sterkte toe! En ik hoop dat U de kracht zult blijven behouden, om uw zaak tot een goed einde te brengen. Saluut: Tom.

    Like

   • johannes zegt:

    ondanks alles groot respect voor u Rotsus

    Like

 4. Wachteres zegt:

  Wij weten zo langzamerhand dat In Zweden in de grote steden één op de vier vrouwen verkracht wordt door moslims, vaak op een gruwelijke manier. Daar mag niets van worden gezegd, blijkbaar ook niet door Marcouch, want ik heb hem er niet over gehoord.

  De islam wordt in Zweden met ladingen binnengehaald, zelfs per privéjet. Er is in dat land al een wet ingevoerd die verbiedt om kritiek te hebben op het immigratiebeleid van de regering en op de islam.

  Ik ben niet voor geweld, maar als, na zoveel frustratie van het volk, dat in Zweden maar één ding te doen heeft, zijn mond dicht houden over de ellende die over hun land wordt uitgestort. en als de islamisering daar in ras tempo wordt ingevoerd, er een keer brand gesticht wordt in een moskee, dan is dat wat mij betreft begrijpelijk.

  Het is de enige manier waarop het Zweedse volk zich nog kan uiten.

  Marcouch is een bewonderaar van al-Qaradawi – een ideoloog van de internationale moslimbroederschap – die een gruwelijke haat heeft tegen de Joden en tegen het Westen. Marcouch ziet hem als een leermeester. Hij heeft hem al eens naar Nederland willen halen voor een lezing.

  Onbegrijpelijk dat die man bij ons voor de PVDA in de Tweede Kamer zit en dat er nog mensen zijn die geloven in zijn goede bedoelingen. Over de bedoelingen van de PVDA met ons land zal ik het maar niet hebben … de benoeming van Marcouch zegt genoeg.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2008/12/Marcouch-in-opspraak-door-contacten-met-radicale-sjeik-ELSEVIER216707W/

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Is niet iedere verkrachting een gruwelijke manier?

   Like

   • Wachteres zegt:

    Natuurlijk @Joost, maar het kan nog gruwelijker. Wat, als je op stukken glas moet liggen of als je nadien nog inwendig kapot wordt gemaakt met een pistool. Ik geef maar een paar voorbeelden …

    Like

 5. beatsme zegt:

  Sisi, de leider in Egypte en moslim, heeft recent een soort van noodoproep gedaan. Hij stelde dat het toch niet zo kan zijn dat 1.5 miljard van de mensen de rest van de 7 miljard mensen hier op aarde wil gaan onderwerpen? Hij dringt er bij de islamitische geestelijken op aan dat denkbeeld eens kritisch te bekijken.

  Inmiddels zijn we hier allemaal islamoloog. We hebben de religie islam, en de sharia-ideologie. We hebben de innerlijke jihad en de jihad. We hebben de volgers van Ali de samen met de soennieten absoluut niet door een deur kunnen. We hebben Allah Akbar roepers die moordpartijen organiseren. We hebben ze die van Nederland een ruïne maken, die in Nederland met aanslagen dreigen, en die in het buitenland meer slachtoffers maken dan jarenlang vuurwerk afsteken hier in Nederland veroorzaakt.

  We hebben zelfs politieke partijen PVDA, waar de islamitische agenda bovenaan staat. Islamitische weerkorpsen worden in Den Haag georganiseerd en de moskeebewaking en de Palestijnse staat staan nummer een op de agenda. Maar ook zijn er partijen, Groenlinks, waar men er alles aan doet het fenomeen te onderzoeken, eindeloos lang, je wordt er moedeloos van.

  Marcouch past wel in dat plaatje, lijkt me. Het is inmiddels normaal om dat soort gedram serieus te nemen, toch?

  Like

 6. zomaar zegt:

  Achmed Marcouch (PvdA), het zal mij niet verwonderen , dat na gedegen onderzoek de moslim zelf deze oproepen plaatsen , (geplaatst hebben ), zodat zij binnen onze westerse samenleving kunnen claimen , dat zij hier gediscrimineerd worden .

  toch is mijn vraag wat let de moslim , om terug te keren naar zijn eigen samenleving die vergeven is van onderdrukking van anders gelovigen .

  wat let jullie , is het soms de uitkeringen die ruim 80% van de hier in het westen levende moslims ontvangen ?.

  Like

  • Servé zegt:

   Als Joop.nl het heeft gezien op die site – dat van de oproep tot brandstichting – dan zal Joop.nl ook wel gezien hebben welke en hoeveel dreigementen er op de site zijn gezet door anti-PVV’ers incluis moslims. Maar daar hoor en zie je niets van bij Joop.nl. EN dan heeft ook Marcouch zelf daar kennis van kunnen nemen van die dreigementen dus door zijn geloofsgenoten en anderen. Waarom roept Marcouch dan niet gelijktijdig het OM op om ook die dreigers, racisten en facisten aan te pakken????? Maar voor hem telt alleen het zgn moslimhaat, maar het Nederlander/autochtonen-haat, antisemitisme enz is voor hem kennelijk niet belangrijk. Dus is hij hypocriet met zijn oproep en discrimineert hij als kamerlid andersgelovigen en andersdenkenden…..

   Like

 7. 4sjun zegt:

  De kostprijs van al dat gedram inclusief langer openblijvende politiebureaus en voorbedrukte aangifteformulieren zou eens moeten worden berekend. Daarin kan dan worden meegenomen wat er aan extra kosten voor jurische begeleiding, psychologische begeleiding en beveiliging wordt gemaakt. Islam biedt dan mogelijk meerwerk, het jaagt samenlevingen op meerkosten, tracht meningsuiting te juridiseren, verdomt het het onderwijs en vermindert aanspreekbaarheid. Veiliger en aangenamer wordt het er zeker niet op waar de vertellingen van en rondom Mohammed als meest ideale moslimse mens meer en meer gaan domineren. Hoog tijd dus voor een felle belichting en kritische bevraging van zaken zoals dat ook met de religieuze ideologie van het nationaalsocialisme en de cultus rondom haar aanvoerder gebeurde.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Zolang Marcouch zich eenzijdig opstelt, en dan bedoel ik uiteraard dat hij alleen opkomt voor de Marokkaanse (of anders gezegd, de islamitische) belangen, en zich doof en blind houdt voor de ellende die met name de Joodse gemeenschap over zich heen krijgt, zijn zijn woorden hol en inhoudsloos. Zolang hij met twee maten meet, en niet IEDERS welzijn in dit land op het oog heeft, kunnen we hem maar beter recht in zijn Marokkaanse tronie uitlachen.
  Hij maakt het ernaar.
  Ik verwacht niet dat het OM zich met deze zaak gaat bemoeien.

  Like

  • Servé zegt:

   zie mijn reactie hierboven bij “zomaar”. De PvdA/VARA site Joop.nl – betaald door de belastingbetaler – heeft deze oproep gezien op die site. Een site die overigens niets direct met de PVV als partij te maken heeft – maar dat wordt niet verteld. Misschien hebben reageerders van Joop.nl het wel op die site gezet en het is ook bekend dat er van anti-PVV’ers dde nodige (doods)bedreigingen en andere dreigementen zijn opgezet. Ben dan ook benieuwd of hij – Marcouch – nu ook het OM oproept om deze mensen aan te pakken.
   En dan zijn er nog die demonstranten op het plein in Den Haag met hun dreigementen naar Nederland toe…..politie stond er bij, keek er naar, had oren dicht en trad niet op.Ook Van Aartsen blijft stil, was er wel een vergunning afgegeven? Zo niet, waarom trad de politie dan niet op??????? En Marcouch geen vragen, geen oproep aan het OM????

   Like

 9. Louis Burgemeestre zegt:

  In een religie waar liegen toe gestaan is,kan je niemand vertrouwen.Ook Marcousch niet.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wat kan je anders van een Moslim verwachten dan Takiya. Ik ben in ieder geval blij dat wij de PVV hebben, is er tenminste iemand in Den Haag die ze geregeld de les leest over hoe gevaarlijk de Islam is en hoe crimineel en wreed de Islamieten overal.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Voor de stuk MOSSELvreten heb ik wel ’n oplossing ….maar die kost ongeveer Euro 100.000,-

  Like

 12. Sjaak zegt:

  MINDER MINDER MINDER !
  MEER WOORDEN ZIJN ZE ME NIET WAARD !

  Like

 13. Ook deze keer weer,kon je zien dat Pauw een slechte ,links gerichte journalist is,waarbij het hoogste tijd is dat hij met dit soort programmen ,eindelijk zijn biezen pakt..misschien is het Sinterklaas journaal ,eenmaal per jaar een goed idee?Over Marcouch kan ik alleen maar zeggen, HIJ is net zoals al zijn geloofsgenoten…..het zijn altijd de anderen die schuld zijn nooit de Moslims!

  Like

 14. Harry zegt:

  Afgelopen week zat Marcouch in het programma van Jeroen Pauw , genaamd “5 jaar later” ,
  waar die huichelaar werd geïnterviewd .
  Op een gegeven moment werd er een stukje documentaire getoond over isis met zwarte vlaggen en bijbehorende bloederige ellende . Op datzelfde moment werd er heel kort een klein kadertje getoond van het gezicht van Marcouch op dat moment .
  HIJ ZAT GODVERDOMME HEEL GENIEPIG TE LACHEN !!!

  Wij weten het allemaal al , nou al die andere klootzakken nog !

  Goed verhaal trouwens , Frans !

  Like

 15. Wat een kut maroc.Zijn vrienden maken het leven van miljoenen mensen in Syrie,Irak,Egypte,Libie en de rest van de planeet onmogelijk en nu maakt hij zich zorgen om de primaten.

  Like

  • Servé zegt:

   kunnen nog wel een paar landen bij: Afganistan, Somalie, Jemen, Nigeria, Kenia, Kameroen, Mali, Mauretanie, Zuid Thailand, zuiden Filipijnen, Atjeh in Indonesie.

   Like

 16. johannes zegt:

  Betsie
  idd. laat hij zich bezig gaan houden met bellen blazen voor gevorderde .ofzaklopen of zo iets

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  En al deze ellende met de islam, komt Bilderberg en de NWO heel goed uit. Het streven is naar een WERELDREGERING, een MUNT, en alle mensen slaaf van de grote LEIDER. Interessant in deze is het boek: DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN”, van de auteur Robin de Ruiter.

  Like

  • Servé zegt:

   Misschien is het wel 1 van de belangrijkste agendapunten van zowel de Bilderberggoep, EU enz. Waarom zou een fractievoorzitter van D66 daar dan moeten doen. Hij is 1 van de laatste keren aldaar bij uitgenodigd, samen met Rutte en de toenmalige koningin Beatrix. De lijst met genodigden is niet voor niets uiterst geheim – soms let er wel eens iets uit van die deelnemerslijst. Maar van hetgeen besproken wordt en is dat blijft geheim, althans heb ik nooit iets van een verslag of zo er van vernomen. En dus is er ook geen democratische controle mogelijk.

   Like

 18. Op Geenstijl las ik deze: MOSLIM=Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

  Like

 19. johannes zegt:

  met ons samen leven is moorden

  Like

 20. Servé zegt:

  Ik meen mij te herinneren dat hij tegen die 2 turken die uit de fractie van de PvdA zijn gestapt gezegd zou hebben iets in de trant van : “jullie zijn geradicaliseerd. Maar dat is niet erg maar je moet het niet zo openlijk doen.” Hij is gewoon een echte moslim en wil ook de islamisering van Nederland en spreekt met gespleten tong.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Servé: 01.29. uur. Inderdaad Servé, deze Marcouch en vele andere MOSLIMS hebben MISLEIDING tot hun beschikking om ONS een rad voor de ogen te draaien!

   Like

 21. Avidia zegt:

  Ik vertrouw die Marcouch voor geen meter, schijnheilige moslim, die moeten we echt in de gaten houden, die heeft meer plannen dan hij laat blijken, weg ermee, kijk maar naar zijn ogen, daar moet ik niets van hebben, koud en kil, zoals moslims overwegend zijn. Ze hebben een plan, maar dat plan laten wij NEDERLANDERS niet in werkelijkheid gebeuren. Weg met die Marcouch. Zeg Marcouch, ben je uitgenodigd of ben je vrijwillig hier naar toe gekomen????? Ik denk het laatste, en al de jaren hierna kreeg je van ons geld, toch????????????? En nu wil je ons verkopen??? Gebeurt niet Marcouchje, je onderschat ons geweldige Nederland, sorry, de mensen zijn niet zo gek als je denk, sorry op de linkse na natuurlijk, die houden van geld uitgeven wat ze niet hebben, dat moet verdiend worden door rechts, rechts zijn de werkers en die krijg je niet op je hand, want ook jouw hand verschaft geen werk, sorry Marcouch, je hebt totaal geen invloed, donder maar op. ik ben zo kwaad vannacht.

  Like

 22. rotterdam zegt:

  Had nu echt iemand een eerlijke moslim verwacht?
  zolang er nog moslims in de politiek zitten of in gemeentenraad ( zie rotterdam)
  dan blijven dit soort praktijken
  dit moet teven(zelf ook niet zuiver op de graat ) keihard de kop in drukken

  Like

 23. Gerard Haan zegt:

  Nederlanders zelf zijn grote huichelaars. Ze hebben een hekel aan moslims, maar zorgen er zelf voor dat ze in de politiek komen, hele winkelstraten voor zichzelf hebben en in veel winkelketens of apotheken vertegenwoordigd worden. Moeten jullie ook niet klagen dat ze brutaal worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s