Islamitische cultuur heeft een narcistische stoornis

Screenshot_66

(Door: Spartacus)

Dit is geen botte polemiek. Dit is bloedserieus. Enkele jaren ervaring als psycholoog in de forensische en klinische psychiatrie hebben bijgedragen aan deze diagnose. Collega Van Rossem deed onlangs al een eloquente voorzet. Volgens hem zijn “moslims te dom voor een debat“. Dat was een tendentieuze en nodeloos kwetsende formulering, maar zijn topic had een punt. Debatten met moslims resulteren inderdaad bijna altijd in godwins, jij-bakken, ontwijkingen, externaliseren, islamofobie-beschuldigingen en de suggestie dat islam-kritiek Wilders in de kaart speelt. Maar, waarschijnlijk komt dit niet omdat moslims simpelweg te dom zijn voor een debat. Eerder lijkt dit te komen door de hoog-narcistische persoonlijkheidsstructuur van veel moslims, die vooral manifest wordt wanneer hun cultuur of religie ter discussie staat.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, meningsdictatuur, Moslims. Bookmark de permalink .

4 reacties op Islamitische cultuur heeft een narcistische stoornis

 1. louis-portugal zegt:

  Heel goed stuk van Spartacus.
  Ik heb ook even naar het videotje van Van Anwar Malik gekeken en genoten van de kennis over zijn eigen arabieren evenals Pat C. natuurlijk.

  Like

 2. adbrown2014 zegt:

  Een duidelijk stuk. Vervolgstuk: Weer aangetoond dat moslims altijd denken gelijk te hebben.
  De Marokkaan Marcouch (PvdA) vindt ‘dat er stappen moeten worden ondernomen’. Hij wil dat er ‘DUIDELIJKHEID’ komt en dat moet het Openbaar Ministerie, op kosten van Nederland, dan maar even regelen.
  Marcouch zegt dat de Raad van Marokkaanse Moskeeën zaterdag aangifte wil doen.
  Marcouch zegt dat de voorzitter ervan, Yahia Bouyafa, de moskeebesturen heeft opgeroepen ‘waakzaam te zijn’ en moskeewachten in te stellen.

  Ja Marcouch (PvdA), Evenals Wilders moeten onze Joden hun Synagogen allang beschermen tegen mogelijke aanslagen door moslims, Ze durven niet meer met keppeltjes rond te lopen, omdat ze anders aangevallen worden door moslims.
  Op het internet zijn moslimsites en op Facebook zijn moslimpagina’s te vinden die niet alleen Joden, maar de autochtone Nederlandse bevolking bedreigen.
  Nimmer hebben we jou, Marcouch, al eens horen zeggen dat DIE (moslims) door het Openbaar Ministerie aangepakt moeten worden om meer DUIDELIJKHEID te krijgen?
  Moslim Turken en Marokkanen kunnen nooit Nederlanders worden. Dat wordt door de islam niet toegestaan. Dat geeft DUIDELIJKHEID en een belangrijke reden om het vertrek voor te bereiden uit een voor moslims zo verderfelijk land. Succes met de geesten en verwanten.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Niet interessant! Er uit met die hap!

  Like

 4. Gemelos zegt:

  Ze zijn niet TE DOM, maar VANAF DE GEBOORTE, GEHERSENSPOELD !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s