Mini-moslimdemonstratie dreigt voor lege Tweede Kamer met aanslagen

Screenshot_63

(Door: Chris Aalberts)

Weinig spraakzame extremisten beklagen zich over vrijheid van meningsuiting

Bart Schut van Jalta loopt op twee in gewaden gehulde mannen af. Het is een kort gesprek want Schut loopt al snel weer een andere kant op. Bij deze demonstratie op het Plein in Den Haag is bijna niemand. Even voor de aangekondigde aanvangstijd van 15.00 uur hebben zich vrijdag hooguit vier demonstranten gemeld. Even later zijn dat er zeven. Er volgt een Arabisch gebed op straat. Inmiddels is duidelijk dat er meer journalisten zijn gekomen dan demonstranten: zo’n acht personen. Naast Schut en uw verslaggever zijn ook Frank Verhoef van de Dagelijkse Standaard en een handvol fotografen gekomen om het tafereel te aanschouwen.

Pas na een kwartier komt er nog een groepje aangelopen. Het aantal demonstranten groeit zo tot zeventien man. Erg spraakzaam zijn ze niet: ze praten vooral met elkaar, er volgen een paar Arabische liederen, veel “Allah Akbar” en wat korte statements door een luidspreker. Ook is er een spandoek waarop staat dat de democratie hypocriet is.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, democratie, demoniseren, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Mini-moslimdemonstratie dreigt voor lege Tweede Kamer met aanslagen

 1. trebor2110 zegt:

  Maar ze dragen wel Adidas en Nike schoeisel

  Like

 2. D.DAY zegt:

  Onze democratie zou, naar de autochtone Nederlanders toe, pas hypocriet zijn als het de moslims toestaat een kalifaat te stichten. Moet je tolerant zijn tegen intoleranten? Nee, de overheid heeft de plicht om zijn burgers hiertegen te beschermen.

  Like

 3. Rein van der Veen zegt:

  Wat een stelletje paupers! Liep de heilige Proleet soms ook op lelijke sportschoenen rond als hij een karavaan overviel of een islamofoob onthoofdde?

  Like

 4. bobzelf zegt:

  en nu maar hopen dat zo’n stinkende soepjurk met baard
  een granaat het “”binnenhof “” oppletterd !!!!
  dan gaat het snel goed komen !!!

  misschien dat Putin did it , dan nog een optie is

  whahaha

  Like

  • Driek zegt:

   Wat een zooitje schorremorrie. Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat we dat allemaal toelaten. Ja, bobzelf, je zou bijna wensen dat ze een granaat dat Binnenhof in pleuren, misschien dat ze dan eindelijk eens wakker worden, want de Nederlandse burger staat binnenkort aan grote gevaren bloot. Het zien van die lui alleen is misselijkmakend.
   Tot eind jaren zeventig was Amsterdam een fijne stad om te wonen. En toen begon eind jaren tachtig het gelazer met die islamieten, en dat ging over gebedsruimten. Toen had onze regering moeten ingrijpen. Ik woon er allang niet meer, maar ik vind het nog steeds heel schandalig dat die stad zo is verpauperd. Het is beschamend dat onze regering het zover heeft laten komen. Maar de Nederlandse burger heeft daar zelf voor gekozen, door op partijen te stemmen die zo enthousiast waren over een multiculturele samenleving. Nou, ik vind het een verschrikking. We krijgen dat nooit en te nimmer meer goed.

   Like

 5. Motorman zegt:

  Net gelezen dat Pakistan miljoenen Afghanen gaat uitzetten. Waarop wacht men hier?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ik kann deze moslimsmoelwerken niet meer zien
  zonder meteen braakneigingen te krijgen !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Bij deze demonstranten is wederom sprake van “SLACHTOFFERGEDRAG”. Wat vinden deze moslims dan, van het vermoorden van collega-moslims, die een andere interpretatie over de Koran erop nahouden? Vragen, vragen te over.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nou, hij is grappig, hoor!
  17 man in het druilweer op een stille Vrijdagmiddag voor een leeg gebouw omdat een ‘kameraad, die vastzit in Vught volgens hen te vaak in z ’n kont gekeken wordt!
  Dàt zal indruk maken! Moet Marcouch niet even komen bemiddelen? Oh nee, die is er óók niet, natuurlijk…….
  En de politie stond erbij en keek er naar….Hadden die haatjurken/baarden dan wèl een vergunning?
  Oh, maar dat hoeft misschien niet eens: Het zijn immers móslims; die mogen àlles.
  Tjonge, jonge, niet genoeg dat we hier één rariteitenkabinet (GroenLinks) hebben: De extremisten doen er nog wel een schepje bovenop!
  Sommige dingen moet je meemaken, wil je ze geloven……..

  Like

 9. Tempelier zegt:

  Duidelijk een geval van een bord voor de kop.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Nou, kom maar op dan met die aanslagen van jullie!
  Moet je eens kijken wat er dan met jullie gaat gebeuren.
  Jullie mossels (want jullie lezen hier mee!) verwarren het beschaafde gedrag van de meeste autochtone Nederlanders met angst.
  Ga er maar van uit dat wij NIET bang voor jullie zijn, maar gewoon een hekel hebben aan wanorde en trammelant en veel liever in vrede en rust een normaal leven willen hebben in ons land.
  Dat is het enige wat wij willen.
  Maar wanneer jullie dat onmogelijk maken en, erger nog, onze geliefden en dierbaren leed gaan aandoen zullen jullie merken waar West Europeanen toe in staat zijn.
  Dan kunnen jullie alleen nog maar RENNEN op jullie sportschoentjes.
  Rennen voor je leven.
  En, met je wijde broek vol, om allah en je moeder roepen.

  Like

  • Sjaak zegt:

   wijde broek ( DROLLENVANGERS)

   Like

  • Driek zegt:

   Taljaard zegt: Dan kunnen jullie alleen nog maar RENNEN op jullie sportschoentjes.
   Rennen voor je leven. En, met je wijde broek vol, om allah en je moeder roepen.

   Nou, beste Taljaard, als ik dat nog mag meemaken. Laten we hopen dat uw wens in vervulling gaat, want ze worden met de dag brutaler. Het is een laf volkje, dus ze zullen het wel op een lopen zetten. Want als die Hollanders eenmaal beginnen met slopen, dan doen ze het meteen goed.

   Like

 11. Superlaf achter die vodden gaan staan dreigen,zoals altijd.Iemand ooit een moslim gezien die niet liegt?Zij zouden worden bedreigd?Door wie,wanneer???Zij bedreigen ons constant en niet andersom!Dankzij onze slappe-hap regering!

  Like

 12. MIJN GEDULD MET DIE VARKENSKOPPEN BEGINT OP TE RAKEN , PASPOORTEN AFNEMEN EN ER UIT MET DAT SCHORUM

  Like

 13. Louis Burgemeestre zegt:

  Smijt de moslims allemaal eruit uit Nederland, hun aanwijzigheid hier bij ons is tegen de Wil van Onze God van Abraham.
  Lees de 10 Geboden, Exodus 20 vers 1-26

  Like

 14. kraftavilqa zegt:

  “Volgens de jongen met de luidspreker ‘genieten de bewakers’ daarvan.” Je moet toch wel een enorme pervert zijn om dat te verzinnen (gevalletje projectie misschien). Akelige vieze mannetjes zijn het toch die muzels. Zo moslims in Nederland bedreigd worden dan toch echt alleen door hun soortgenoten die hun onvoldoende moslimmig achten.

  Like

 15. koloth zegt:

  Die gasten zijn zo vreeeeeselijk dom, maar werken ho maar.
  Hun levenlang teren ze op de zak van het Nederlandse volk.
  Dat hele asielgezeik kost ons miljarden.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  De auteur is ook al zo’n PvdA-journalist en docent, die zichzelf groot schrijft, door de PVV klein te schrijven. Toch is het geen moslimvriend (meer?) en stelt hier ook vast dat deze haatlims totale onbenullen zijn, waar niks redelijks uitkomt.
  En met zulk haatvolk wordt het heel moeilijk om meneer Wilders te veroordelen voor 3 x minder, terwijl de haat en leugens van M&F gedoogd worden.

  Like

 17. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 18. Servé zegt:

  Van Aartsen is ook wel weer heel erg stil. Vraag is ook: hadden deze gasten een aanvraag ingediend bij de gemeente om te demonstreren en heeft Van Aartsen die vergunning verleend? De politie greep niet in en zag en/of hoorde ook niet wat er werd geroepen. Al die dreigementen mocht/mag kennelijk, maar owee als er een politicus “minder, minder, minder” zegt…… In Italië een kerk vernield, in Duitsland ook een kerk vernield, aanslagen met auto’s door moslims in diverse landen zoals Frankrijk. Marcouch blijft heel erg stil…….maar dan o jee o jee…..op een PVV sympathisanten site – dus geen officiele PVV-site – hebben een aantal mensen iets gezegd over het in brand steken in Nederland van moskeeën zoals dat onlangs in Zweden heeft plaatsgevonden. Daar komt Marcouch opeens uit de kast en roept op tot aanpakken van deze mensen door het OM. De aangifteformulieren liggen al wéér klaar op de politiebureau’s. Het is weer verkiezingstijd dus het PVV-bashen, -demoniseren en/of zijn/haar aanhangers begint weer. Mag ik nu het OM ook oproepen tot het op-/aanpakken van deze demonstranten die met aanslagen in Nederland dreigen????? Liggen de aangifteformulieren ook al klaar????

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Overigens weten we nu niet wie er toestemming heeft verleend voor de demonstratie of wie vergeten was in te grijpen bij een illegale demonstratie.
  Wat we wel weten is dat de SP de tegendemonstranten veel beter organiseert; als het een demonstratie was geweest van Nederlanders / autochtonen, dan was het AFA-tuig paraat geweest met vlaggen, agressie en vaandels.
  Nu was er geen enkele tegendemonstrant. En dat is eigenlijk maar goed ook. Laat iedereen kennis nemen van het haatvolk en wat het haatvolk beweegt en dat dreigen met aanslagen, zal de weg alleen maar vrij maken voor snellere uitzetting.

  Like

 20. zomaar zegt:

  vreemd dat ik , PvdA-Kamerlid Ahmed.Marcouch hier niet over heb horen zeggen , of schrijven .

  zou hij heimelijk op deze wijzen aan zijn 72 maagden willen komen ?.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s