Saoedi-Arabië onthoofdt meer dan 80 mensen

Screenshot_58

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer Iran 4 mensen heeft terechtgesteld, berichten onze media smakelijk over de “slechte daden van de radicale, antiwesterse Iraniërs.” Saoedi-Arabië echter heeft het afgelopen jaar meer dan 80 mensen terechtgesteld, bijna iedere week één of twee. En onze media? Het bericht is terug te vinden op een Russische nieuwssite, en als we geluk hebben zullen ook de Duitse media er vier regels over schrijven, ergens tussen de overlijdensberichten en tweedehands auto´s:

Twee mannen wegens drugssmokkel in Saoedi-Arabië terechtgesteld.

Riyad – De Saoedische autoriteiten hebben twee mannen terechtgesteld wegens drugssmokkel. Dat deelde het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken mee. Het waren de eerste executies in Saoedi-Arabië in het nieuwe jaar. Vorig jaar werden er in het Saoedische koninkrijk 83 mensen terechtgesteld, de meeste wegens drugssmokkel. In het streng islamitisch-conservatieve land bestaat voor talrijke misdaden de doodstraf. De veroordeelden worden vaak onthoofd, meestal in het openbaar.

Dat was een héééél lang artikelen eergisteren, 01-01-2015, in de belangrijkste krant van Duitsland, in de “Berchtesgadener Anzeiger”.

[Lees eveneens: www.demorgen.be]

Screenshot_57

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Saoedi-Arabië onthoofdt meer dan 80 mensen

 1. Sjoe! zegt:

  So what? Het is hun gewoonte. De Andamanezen vermoorden alle buitenlanders. De wilden van Nieuw-Guinea en van de Salomon-Eilanden eten not mensen en verzamelen hoofden. Hun gewoonte. Geen bezwaar?

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De onthoofdende beulen zijn afstammelingen van de vroegere slaven, die werden geïmporteerd ( ontvoerd ) van de overkant van de Rode Zee, Soudan en zuidelijker.
  Discriminatie zit bij die arabs diep geworteld, dus die afstammelingen zijn goed genoeg voor dit “eerzame” beroep, maar worden toch geminacht.
  Hier een foto van een aantal slachtoffers, die na te zijn onthoofd, worden opgehangen en tentoogesteld voor de zich eraan vergapende Saudiers. ( deze slachtoffers hebben mischien met vuile vingers die beruchte korhaan aangeraakt. )
  Zulke foto,s zul je zeer zeker niet in de reguliere pers zien.

  De beul instrueert de veroordeelde als laatste woorden de shahadah te reciteren.
  Hij wordt in een geknielde houding gedwongen. De beul leest dan nogmaals het doodvonnis voor en wacht op het definitieve signaal waarop hij met zijn zwaard het hoofd van de romp van de veroordeelde afslaat, dat vervolgens METERS WEGROLT.
  ( p.s, wordt het niet eens tijd dat die oranje-familie een bezoek aflegt aan zo,n beschaafd land.? [om de handel te bevorderen ]
  Ik bedoel Alex dan, Maxi mag uiteraard niet mee……………)

  Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  Saoedi Arabië onthoofdt. – Iran stelt terecht – …..
  vul eventueel ook maar Afghanistan, Pakistan, Indonesië en wie weet wat nog meer in.
  Het is beter te schrijven:
  Het ISLAMITISCHE bewindt heeft weer x-aantal mensen van het leven beroofd.
  De Islam beheerst alle facetten van het leven en de samenleving. Via de SHARIA dus ook het rechtssysteem.
  Bijna heel de westerse wereld heeft de doodstraf afgeschaft. Het is onmenselijk en onherroepelijk. Soms bekruipt je wel eens het gevoel dat sommige wrede (massa-)moordenaars ook beter gedood zouden kunnen worden, maar de menselijke verworvenheid om afscheid genomen te hebben van deze hebbelijkheid behoudt toch de overhand.
  We zullen echter heel goed op moeten passen dat we het niet laten gebeuren dat hier de ISLAM de baas wordt. Daar zullen we wel wat voor moeten doen want bij ongewijzigd beleid zullen we binnen afzienbare tijd overruled worden. Al is het enkel en alleen door de demografische effecten.
  Dat zou betekenen dat we de toestanden van de ‘Gevangenpoort in Den Haag’ terug zouden krijgen in onze samenleving. Dat moeten we nooit laten gebeuren. Daarom is het zaak:
  Islam – weg ermee ~!!!

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Waar de Sharia heerst heerst ook moord op ongelovigen. Dat weten we toch al veel langer als van daag?

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Youp ´durft´ steeds meer. Aardige opmerking tijdens zijn nieuwjaarsconferentie m.b.t. steniging: ´wen er alvast maar aan´. Schaapachtig gelach van het publiek.

  Like

 6. Giny zegt:

  Dit is toch geen nieuws, het is daar heel normaal!
  Het staat van te voren in alle kranten, wordt aangegeven op de TV, wanneer het feest gaat
  beginnen, hoe meer toeschouwers, des te beter!
  Na het vrijdag gebed vindt het plaats, voor de grote moskee! (shop, shop, square)
  Isis is geen uitzondering, maar precies hetzelfde!!!
  Met dat land drijft Nederland handel! Allemaal de schuld van Geert Wilders!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dat bewind is dus ZEER GOED BEVRIEND MET BEA BILDERBERG en de rest van het ORANJE-COCKTAILTRIO! Laat dat goed tot ONS doordringen. Dat zogenaamde “koningshuis”, likt de lugubere HEERSERS van Saoedie-Arabië. Alleen daarom al walg ik van het zgn. Koningshuis. Zich afgeven met VOLK van een perfide CULTUUR DES DOODS, de ISLAM.

  Like

 8. Joshua zegt:

  Als de idioten naar Wilders en anderen hadden geluisterd ipv commentaar te leveren had je ook niet met die moslim imbecielen handel gedreven, maar het geld gaat boven eerlijkheid en menselijkheid, dus moet je wel achter dat soort aanlopen rechtschapen overheden?

  Like

 9. Giny zegt:

  Wat een ontzettende domme fout, zit net aan een karbonade en kwam tot de ontdekking
  dat het natuurlijk (chop,chop) moet zijn. Sorry!!!

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Saudi-Arabië land van aardolie en mohammedaanse achterlijkheid. We (het Westen) hadden die kudtzandnikkers nooit geld moeten geven voor die olie, beter hadden we een bezettingsleger gestuurd om de oliebronnen veilig te stellen en de inlanders in het gareel te houden. Laten we wel zijn, zonder de westerse behoefte aan olie en westerse technologie was er nog geen druppel onder het zand vandaan gehaald. We hadden die olie gewoon moeten nemen en die kudtzandnikkers mochten dan al blij zijn dat we mekka niet platbrandden.

  Like

 11. Avidia zegt:

  En dan nog wat, wat denken jullie van al die moslims die nu ons land zijn binnen gekomen met hun foute boten???? Blijven die hier, of worden die weer terug gestuurd, nee natuurlijk niet. Nog een gelukkig nieuwjaar, we zullen nog het een en ander beleven, alvast met dank aan onze vrijgevige regering die ons belastinggeld met zakken vol uitdeelt. Al die mensen op die onrendabele boten die aanspoelen, maak je borst maar nat, waarom zaten er geen vrouwen bij als het overal zo slecht gaat??? Komen die misschien later aangespoeld? Vooropgesteld plan????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s